• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Branns evne til å avgjøre kamper mot slutten

Started by krøvel vellevold, August 09, 2005, 08:14:53 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Har kommet frem til litt oppsiktsvekkende tall angående Branns manglende evne til å avgjøre jevne kamper mot slutten.

Brann har vunnet 7 kamper i år. I samtlige har Brann tatt ledelsen for godt innen det 37. minutt. 11 mot 11 er det seneste 31.minutt.

Det seneste Brann har tatt ledelsen i en kamp er i det 69.minutt borte mot Start. Den kampen tapte vi.

Det senetse Brann har tatt ledelsen i en kamp som har endt med poeng er i det 39. minutt borte mot Tromsø.

Det seneste Brann har tatt ledelsen i en kamp som har endt med seier er i det 37. minutt mot Lyn hjemme. 11 mot 11: 31. minutt hjemme mot MFK.

Det seneste Brann har utlignet i en kamp er i det 50. minutt borte mot VIF og Start. Begge endte med tap.

Det seneste Brann har utlignet i en kamp som har endt med poeng: Det har faktisk ikke skjedd! Vi har faktisk tapt SAMTLIGE kamper der vi har lagt under!

I de syv kampene vi har vunnet, har Brann tatt ledelsen for godt etter følgende antall minutter:

MFK hjemme, 2-0: 31.minutt.
AaFK borte, 3-1: 26.minutt.
FFK borte, 3-2: 16.minutt.
LSK hjemme, 6-1: 30.minutt.
Lyn hjemme, 3-0: 37.minutt. 11 mot 10.
RBK hjemme, 4-1: 30.minutt. Første ledelse: 6.minutt.
Hamkam hjemme, 2-0: 28.minutt.

Med andre ord: Leder vi ikke etter en halvtime, vinner vi ikke! Ligger vi under på noe tidspunkt, blir det tap.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Kjekt å vite Krøvel! For det betyr jo at hvis Brann ikke leder etter en halvtime kan man jo egentlig bare gå hjem. Ingen vits i å lide seg gjennom en tapt kamp når det er så mange bedre ting å fordrive tiden med!:)
Rød makt på Hansa

Xminator

Det er mange måter å avgjøre kamper på. I Tromsø var det vel mer snakk om å dra med seg poeng i det hele tatt. Mot Aalesund var det spenning helt til Sæternes avgjør omtrent på overtid. Samme gjelder Scharners mål mot Hamkam. Det er også å avgjøre kamper.

Jeg mener det er rene tilfeldigheter som ikke gir oss mål på slutten av en del av kampene. Mot Bodø/Glimt kjører vi kampen helt inn med sjanser. Mot VIF (i oslo) har vi store sjanser på 1-1. Mot Viking brenner vi straffespark. Samtidig slipper vi inn enkle mål, og langt ut over det som er "normalt" sett i forhold til hva vi generelt gjør denne sesongen. Litt skyldes nok udyktighet, men mest tilfeldigheter. Vi har fortsatt ikke hatt skikkelig stolpe inn denne sesongen. Kanskje får vi det ikke heller. Slik er det med tilfeldigheter...

En ting til, poengtapene de siste 4 kampene har langt fra vært tilfeldigheter. Vi har enkelt og greit ikke stilt med gode nok lag. Og med til dels store endringer i laget. De to siste kampene har vi stilt med noenlunde samme mannskap, og de fleste spillerene har kjent posisjonene sine. Det gir fremgang, og Aalesundkampen var fremgang selv om noen har urealistiske forventinger.

Go Up