• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Vannet Start banen når de spilte hjemme mot Brann?

Started by abe78, July 01, 2005, 16:17:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

abe78

Dette begynner jeg å lure seriøst på etter at:

Bodø-Glimt har klaget på at bare den ene siden ble vannet (den start skal angripe på). Særlig når Tromsø sier det ble gjort det samme mot de og Vålerenga supporterne sier det skjedde i går.

Om dette er en trend er det en av de største skandalene norsk fotball har opplevd på en stund. Ikke det at det nødvendigvis fører til så store fordeler, det går mer på at dette er godt organisert fjusk fra Start sin side.
.og husk!

Xminator

Nå er det ganske vanlig å vanne banen (eller for den del å merke banen smalere/kortere) avhengig av motstander. Vi ble vel selv beskyldt for dette etter en e-cupkamp i forrige århundre en gang.

abe78

Tror ikke du helt har fått med deg saken her - det er snakk om å bare en banehalvdel. Den Start skal spille mot. Det er en kjent sak at ballen ruller raskere på vått gress. Fordelen er ikke stor, men det lukter svidd av hele saken...
.og husk!

Kristin

Quote from: "abe78"Tror ikke du helt har fått med deg saken her - det er snakk om å bare en banehalvdel. Den Start skal spille mot. Det er en kjent sak at ballen ruller raskere på vått gress. Fordelen er ikke stor, men det lukter svidd av hele saken...


+++ mye lettere for at man sklir og dette er jo skummelt når bare den ene siden er vannet...
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

rødesk

vist de vannet det så mye at det går an å skli, er det nok ikkje noen stor fordel for noen av lagene... e det så mye vann stopper ballen..
oen må gå...!

Xminator

Nå skal det ikke vannes tettere opp til kamp enn 60 minutter før avspark, så da er det vel litt likegyldig om de vannet en halvdel eller begge (som flere sier de gjorde mot både Tromsø og VIF - altså like galt begge veier). Det er uansett ikke noe som skal gjøres...

R.I.P.Super-ray

Quote from: "Xminator"Nå skal det ikke vannes tettere opp til kamp enn 60 minutter før avspark, så da er det vel litt likegyldig om de vannet en halvdel eller begge (som flere sier de gjorde mot både Tromsø og VIF - altså like galt begge veier). Det er uansett ikke noe som skal gjøres...


Du må sitte deg inn i saken. Poenget er at de to lagene ble enige om å vanne  banen i pausen, og da ble det kun vannet på motstanderens halvdel.
7 SUPER RAY - LEGENDE

rødesk

selv om de ble enige, følger ikkje start reglene!..
oen må gå...!

Xminator

Og "noen" lager mye bråk for veldig lite. Agurktid også i fotballen?

mr.leipsland

Mot Glimt: Begge banehalvdelene vannet
Mot Tromsø: Bare en halvdel vannet
Mot VIF: Begge halvdeler vannet

I alle tilfellene har klubbene vært enige om å vanne banen i pausen. Det ER lov å vanne i pausen dersom lagene er enige om det. 60 minuttersregelen handler om hva arrangør kan gjøre uten å spørre motstanderen.

Mener å huske at banen ble vannet mot Brann også.

Go Up