• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Helge Haugen inn for Andresen...

Started by _owenz_, June 08, 2005, 02:04:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

_owenz_

Ok, nå vet vi ikke hvor alvorlig skaden til Martin er, men istedenfor å bruke en halvskadd Andresen (og risikere å virkelig skade han) så hiver vi innpå Helge Haugen (Antar han er frisk da).

På denne måten så beholder vi Miller på høyrekanten, men vi omgjør litt på spillestilen. Miller har i det siste hatt endel defansive oppgaver som har slitt han ut, slik at det har gått utover det offansive.

Haugen har god løpskapasitet(10km/kamp) så hvis Haugen spiller på høyresiden nærmest Miller, så kan Haugen ta over endel av den defansive biten til Miller, og frigi han til offansive grep.

Brann må selvfølgelig holde dette hemmelig, og late som Andresen skal spille helt til kampstart. Ser allerede for meg Hodgson når han ser at Andresen er på benken og Haugen flyr rundt og ødelegger spillet hans.

Dette vil nok overraske Viking endel, og vil føre til at de får problemer med å få tak i kampen, mens Brann har gode muligheter til finspill gjennom midtbanen.

owenz

Nixon

https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

jegløh

Hodgeson: "Grabbar, inte lag Haugen få tid med bollen. Har hørt at han løper 10 km per kamp. Bloody hell!"
Fucking Hell!!!"
-Robbie Winters etter at Helge B har blåst en ferdigdempet pasning i ansiktet hans mot Moskva.

Roffarne

Pek på en spiller på Brann som ikke er "soss" og så skal jeg visse deg en løgner.
Geografisk er nok MA noget belastet, men de fleste andre på laget ligger nok ikke langt bak. Det skjer noe med unge menn når de blir overbetalt og "hypet".
Nok om det.

Haugen er en bra bidragsyter med løp og jobbing, men dette har vi strengt tatt i Scharner også. I mangel av MA trenger vi ikke mer løping, men noen som kan ligge dypere og holde kontrollen/ fokus/ sabiliteten med spillet.
Og enn så beundringsverdig Haugen er, så må man innse at han ikke er den fødte taktikker.

monzilla

Har ikke Erlend Hanstveit på seg noe som kan minne om hippieklær i den musikkvideoen der han spiller gitar?
Tror forøvrig at Sæternes er relativt avslappet med pengeforbruket sitt. Noe annet ville ha overrasket meg.

MA er en bedre spiller enn HH. Vi snakker om en landslagskaptein vs en ung, lovende spiller, men som fortsatt har et stykke igjen. Valget bør være soleklart.

Babb

Dessuten er ikke Andresen fra Bærum. Han er fra en liten bygd i Akershus, der de har landbrukshøyskole og folk er mest opptatt av alu. felger, terninger og wonderbaum. En soss fra Bærum ville nok ikke overlevd lenge der.

Jeg tror også Andresen kjenner kroppen sin godt nok til at han sier stopp før han blir skikkelig skadet. Haugen er ikke god nok.

NittenSekstiTre

Tror det er best Helge Haugen tar seg en 3x joggetur rundt Stokkavannet mens kampen pågår. Han kan sikkert låne Hanstveit sin med mp3 spiller Creative Zen den har jo også radio så kan han holde seg oppdatert i kampforløpet .

Terrenget rundt Stokkavannet er kupert med mange bakker der han kan gi litt gass, han kan sparke litt i småsteinene og konglene som ligger strødd der, og late som om han ligger en lissepasning til Kvisviken ute på venstrekanten.

Har han behov for å friske litt opp i Orienteringen fra gamle dager er det bare å ta seg til rette i furuskogen att med veien, men da må han nesten gi beskjed via sms til Mjelde kor han tok av fra hovedveien sånn for sikkerhet skyld. Skogen er tett og en kan lett gå på en smell...

Mick

Quote from: "Babb"Dessuten er ikke Andresen fra Bærum. Han er fra en liten bygd i Akershus, der de har landbrukshøyskole og folk er mest opptatt av alu. felger, terninger og wonderbaum. En soss fra Bærum ville nok ikke overlevd lenge der.


Andresen er fra Ski.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

BL

Men det er klart hvis Andresen er halvskadet så er det bedre å la Haugen ta over sentralt, istedet for å risikere at han blir mer enn halvskadet og Haugen må spille sentralt i flere kamper!!!
Hansa-
Felt Z

Go Up