• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Karim Essediri

Started by viks, May 31, 2005, 07:49:27 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Superjack

I tillegg kan det jo nevnes at det i dagens papirutgave av BA står at Brann er på utkikk etter 3-4 nye spillere i sommer. Derav 1-2 "store" navn.
Så om Kim Larsen og Essediri er to av 3-4 spillere så er det vel dekket inn ett "lite" navn og ett "stort" navn?

Hvem er de andre kandidatene?
Etter Lundekvams Brann-frieri i BA i helgen er det ikke utenkelig at bergenske investorpenger vil hente gutten hjem?
Det ville dekket fartsproblemet i forsvaret og med Essediri på høyrekanten så burde stallen være rimelig komplett!

Så da er det bare å håpe at "poteten" Miller blir værende i klubben minst en sesong til.
Brannsupporter.

Andrews

Med Tom Sanne, Cato Guntveit, Martin Knudsen, Charlie Miller som allerede kjemper om plassen på høyrekanten vil Brann se på Essediri. Er det ikke på tide vi kvitter oss med noen her? Charlie Miller har jo uttrykt at han forsvinner om han ikke spiller tilnærmet alle kampene for Brann (ja sånn høres det ut), og Essediri kommer ikke til Brann for å være backup.

Men om Charlie skulle forsvinne etter denne sesongen er det klart Essediri er velkommen til Brann. Hverken Sanne, Guntveit eller Knudsen har de kvaliteter som skal til for å heve høyrekanten et par hakk, slik jeg mener til tider Miller har gjort.

Husk at et luksusproblem fort kan bli et skikkelig problem.

Xminator

Det blir ikke ett problem så lenge "utfordrerene" heter Sanne, Knudsen og Guntveit. Mer gjennomført lojale spillere skal du lete lenge etter. De 3 der klager ikke om de sliter benken. Og de gjør nok som Ulfstein, spiller til godt over fyllte 30 selv om de sliter benken.

Miller kan bli ett større "problem". Er ikke så sikker på at han godtar rollen som potet og andrefiolin.

enavgutta

Nå må det legges til at Miller er førstevalg på høyrekanten og har de 90 min de 2 siste kampene. En av hovedbrikkene i suksessen kan ikke hives i potetsekken igjen nå.

B.B.

Hvis vi får tak i Esediri e eg rimelig overbevist om at Miller havner på Benken igjen. Noe annet ville overraske.

Føler meg trygg på at Miller forsvinner etter sesongslutt uansett. Synd for han e en fargeklatt og en meget god spiller, spesielt på sentral midtbane, men dersom vi får inn en klassespiller på høyre blir nok ikkje første 11`eren svekket om han drar. Stallen derimot mister en verdifull spiller. Han har tross alt vært på banen i omtrent alle kampene etter han kom.
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Langhår

Synes at Essediri hauses vel mye opp rundt omkring på forumene i Bergen. Vel er han en god spiller, men han er ikke noen frelser. Både Miller og Knudsen i form er etter midt syn på hans nivå.

Da jeg reiser ofte til Tromsø i forbindelse med jobb er jeg ofte på Alfheim og Essediri er kjempegod på gode dager, men ditto dårlig på dårlige dager. Han varierer voldsomt i prestasjonene og er avhengig av å "ha dagen".  

Jeg er ikke imot å kjøpe ham, men advarer folk mot å tro at han er løsningen på alle våre problemer.

God høyrekant? Jada, men at han er verdt mange millioner, det tviler jeg på.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Langhår"Da jeg reiser ofte til Tromsø i forbindelse med jobb er jeg ofte på Alfheim og Essediri er kjempegod på gode dager, men ditto dårlig på dårlige dager. Han varierer voldsomt i prestasjonene og er avhengig av å "ha dagen".


Altså ikke ulik slik Alex Valencia var for noen år siden. Da er det bedre å vente litt med Essediri og heller se om vi kan hente tilbake vår fortapte sønn etter denne sesongen. For han har klart å stabilisere seg på et høyt nivå. Zappet litt innom Start-kampen i går og Alex imponerte med gode innlegg og stor arbeidskapasitet(!).

For vi klarer oss med Miller på kanten slik jeg ser det dersom alternativet er å betale mye for en ustabil spiller til sommeren.
Rød makt på Hansa

enavgutta

Quote from: "Nixon"

For vi klarer oss med Miller på kanten slik jeg ser det dersom alternativet er å betale mye for en ustabil spiller til sommeren.


"Klarer oss.........(...)" Charlie er jo en av de beste kantspillerene vi har hatt på lenge? Får en gang skyld har vi fått en spiller på kanten som kan slå pasninger etter å ha brukt hodet først. Dette synes jeg var en vel drøy påstand Nix'en...

Nixon

Vel, Miller er rett nok den beste kantspilleren vi har hatt på lenge. I bunn og grunn en av de beste spillerne vi har hatt på lenge. Men han er ikke den optimale kantspilleren etter min mening. Skulle gjerne hatt en som kom seg mer ned for å legge innlegg.

Men "klarer oss med Miller" er helt klart på kanten!:)
Rød makt på Hansa

Truls

Altså Alex Valencia takler jo ikke å spille under press! Roper du ut navnet hans så mister han ballen! Jeg nekter å tro at Alex Valencia vil ha mer å tilføre Brann enn hva Charlie Miller! Valencia takler ikke presset på Stadion og ha Valencia tilbake for enhver pris (Start vet å prise spillerene sine godt) føler jeg kan være det samme som når Brann hentet Judas nummer 2 (god andre plass etter Flo) Kenneth Storvik for å styrke stallen.
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

Xminator


Langhår

Enig. Trond Fredrik Ludviksen er en solid og ung høyrekant. Helt klart en signering som hadde vært egnet til å styrke stallen. TFL lider under at han spiller på et dårlig lag. Har tro på at han ville blomstret i Brann. Dessuten virker han som en bedre lagspiller med større agressivitet og tøffere i duellene sammenlignet med Karim og det er jo som kjent slike gutter vi vil ha!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

sorry tfl fans,men ka har han prestert i år utanom brann kampen??
4,89 på vg børsen og nettavisen
Miller med 5,29 på vg.

Kor lenge ska denne debatten pågå?
Tfl e ikkje lenger eit talent og ikkje so god som mange ska ha da te.

Grei spelar, men that`s it.

megleren

r og blir et sittesvin på Hansa

Mr_Soma

Han var tema for 4-5 år siden - når han var noenlunde lovende.

Er heldigvis kommet videre,og må tenke nytt!

Xminator

Ut fra det TFL presterte på Brann Stadion, og ut fra det jeg har sett av TFL i årets TV-kamper så ser jeg på TFL som en mye bedre høyrekant enn Miller.

Ingen spiller er fredet om førstelaget kan bli bedre, score flere mål og slippe inn mindre. Det gjelder Opdal, Sæternes, Soma, Kvisvik, Andresen, Scharner, Miller og hvilken som helst førstelagsspiller.

B.B.

n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Eikeland

Charlie e gud! Ikkje bare e han en av de beste fotballspillerne vi har hatt i Brann på lang tid, men skulle nesten hatt klippekort bare pga persoligheten.

Greit nok at Charlie passer bedre sentralt på midten, men han er lagt bedre en de fleste kantspillere vi har hatt de siste årene.
eir Hasund

naitsirk

E da latterlig B.B å samanlikna to spelara på vg børsen fordi dei ikkje spele på samma lag!!!

Enig der med at winters ikkje vant i fjor fordi han spela i ein god klubb!!!!!!!!!!

Synst heller da e omvendt at gode spelarar som spele i dårlige klubba, har større sjanse for å utmerka seg i forhold te resten av laget.
Ser jo kem so e øverst på børsen!!!!!

Uansett so synst eg ikkje brann bør bryka mykje pengar på tfl, då han ikkje lenger har imponert noko særlig.
Han spelte bra i glimt, dårlig i hertha og rbk og no e han heilt gjennomsnittlig.
Nei, ska me henta ein spelar frå nord so må da bli lars iver strand evt essediri.
Tfl e litt som iversen, oppskrytt, og leve på tidlig proffeventyr endå.

Betre enn miller når da gjelde fart e greit, men tfl spele som regel ein/to gode kampar i året og da e jo mot brann
Synst heller ikkje at miller e fyrste valget på høgrekanten, men vikrig å la han spela. Har jo ikkje lyst te å mista han.

Go Up