• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Eight ball Andresen

Started by P-K, April 12, 2005, 08:59:02 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

P-K

lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Xminator

Svak? Ikke tale om. Han stabiliserer midtbanen på en glimrende måte, og slår en del glimrende stikkpasninger. Klar fremgang fra sist.

Og ikke kom dragende med miller. Det er mulig han var umotivert, men han burde spille med blyinnlegg i sålene så han holdt seg på bena avogtil. Andresen er enkelt og greit en mye bedre fotballspiller.

tintin

Andresen storspilte i går med tanke på at han har vært ute hele vinter, og at baneforholdene var som de var. Det er ikkje en i brann stallen som ville gjort en bedre jobb en Martin i går...

abe78

Helt enig med de to siste. Klart Martin har en del å gå på, men han spilte veldig godt i går. Han vinner ballen ofte på midtbanen. Samtidig gjør han få feil.

Glemte du frisparket han hadde tidlig i første omgang? Keeper måtte slippe en farlig retur...
.og husk!

Roffarne

Enig med trådstarter.
Eight-ball var utrolig lite bevegelig og kunne til tider minne om en Hadler-Olsen i sine "glansdager".
Jeg tviler ikke på at Andresen kan bli den spilleren man håpet på ved kjøp, men pr. dags dato er det ikke hoftefeste, ampre meldinger til dommer, med- og motspillere eller støttepassninger midtbanen vår trenger.

P-K

Quote from: "abe78"Helt enig med de to siste. Klart Martin har en del å gå på, men han spilte veldig godt i går. Han vinner ballen ofte på midtbanen. Samtidig gjør han få feil.

Glemte du frisparket han hadde tidlig i første omgang? Keeper måtte slippe en farlig retur...


Idiotfrisparket? Det finnes ikke en keeper i verden som slipper inn slikt uten å ha gjort noe alvorlig feil. Keeperhøyde og nesten midt på.

Et innlegg fra Kvisen der hadde vært mye farligere! Og det ble det jo også straks Martin flyttet seg vekk.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Langhår

Jeg synes Andresen med sine pasninger, dirigering av medspillerne, fightervilje og ikke minst spilleforsåelse rett og slett oser av kvalitet.

Med tanke på at mannen har vært skadet i et halvt år må jeg si at jeg ble kraftig imponert igår. Martin kommer til å være verdt hver bidige krone, det er jeg overbevist om.

Førtimeterspasningen til Winters før andremålet var bare strålende!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nemesis

Tatt baneforholdene og Andresens skadesitusasjon gjennom vinteren i betraktning, så synes jeg han spillte bra.  I og med at han kostet 14 mill, er det lov å forvente mer av ham, enn det han leverte i går. Men tro meg, det kommer til å skje... Det kan kun gå en vei   :D
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

kabelmann

Klarte seg helt OK, han. En målgivende fikk han også. Kan bli artig når han er i toppslag.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Kandahar

Frisparket det refereres il skapte den første sjansen i kampen, hadde de inne i boksen vore litt med på returen hadde det stått 1-0 til Brann. Det blei jo ein livsfarlig retur..

B.B.

Quote from: "P-K"Idiotfrisparket? Det finnes ikke en keeper i verden som slipper inn slikt uten å ha gjort noe alvorlig feil. Keeperhøyde og nesten midt på.

Et innlegg fra Kvisen der hadde vært mye farligere! Og det ble det jo også straks Martin flyttet seg vekk.



Hm??  En suser langs bakken på vått underlag som keeper såvidt klarer å avverge og må gi en farlig retur på. (Idiotfrispark???) For meg høres det ut som et godt skudd som med litt mer våkne spillere i boksen hadde gitt scoring.

Syns inleggene til P-K vitner om utrolig lite kunnskap om fotball. Det at tidligere og nåværende landslagssjefer roser han opp i skyene har du vel ikkje fått med deg? Andresen og Scharner danner sammen den beste midtbanen vi kan få. Når vi i tillegg vet at Andresen har mye å gå på må eg si eg gleder meg til fortsettelsen!!!
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Lurkin

Faen så idiotisk, Martin spilte veldig bra med tanke på at han knapt har sett en ball siden oktober. Han vinner ballen, løser opp spillet.

Hvis jeg husker rett så skaffet Martin corneren som vi gjorde 1-0 på og hadde en sinnsyk pasning til Robbie som scorte 2-0.

Så han var nok veldig delaktig i de to målene vår.

Og grunnen til at han ikke er på så mange løp er at han og Paul ble enige om at Martin skulle ta ansvar bakover og at Paul skulle gå på løp.
Berømte Brann fra Bergen

Nixon

Quote from: "Lurkin"Og grunnen til at han ikke er på så mange løp er at han og Paul ble enige om at Martin skulle ta ansvar bakover og at Paul skulle gå på løp.


Og som han sa på TV i går: Han måtte rasjonalisere litt på kreftene for å kunne holde i 90 minutter. Så det blir bedre!
Rød makt på Hansa

Jonasbrann1

Gi deg Pk det blir for dumt. Du vet som mange har sagt i denne tråden , at han ikke har spillt kamper på lenge. Bra jobb av Andresen i går!
Blod e tjukkare enn vann

Toff

P-K Jeg lurer litt på hvilken kamp det er du har sett. Kan godt huske at det var nettopp Andresen som løp opp kontringer og satte i gang fra midten når en spiller som scharner hadde løpt seg tom.

Idiot frispark?? Er det mulig å si noe så dumt så det der. Hadde det blitt mål tror jeg du hadde hyllet ham. Med en slikt føre kunne ballen fått en lei stuss om den hadde vært nedi bakken før den nådde keeper og da hadde det blitt mål.

Greit man har meningern men det får da være grenser for idiotiske påstander følg med i kampen slik at du vet hva du snakker om. :evil:  :evil:  :evil:. Satt forøvrig i Oslo og så kampen og vil bare si at alle hyllet Andresen. Er ikke alle som gjør en slik kamp med bare en og en halv kamp på evigheter.
off

P-K

Frisparket var bortkastet! Rett på keeper fra langt hold. Ikke langs bakken, men i fin gripehøyde. Keeper har kroppen bak ballen, og det er overraskende at han glipper den. Noe man og ser ved at ingen Brannspillere regnet med at den skulle gå ut igjen i feltet.

Martin Andresen stod stort sett midt i midtsirkelen og kommanderte. Scharner var høyt og lavt og ryddet opp etter ham.

Et av de største problemene med Andresen i denne og forrige kamp er at spillet stopper helt opp hver gang han får ballen. Han vender, og vender igjen...

Jeg tviler ikke på at Martin kommer til å bli god, heller ikke at det er vanskelig å være på topp etter et så langt skadeavbrekk, men på akkurat hans plass har vi faktisk dobbeldekning.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Xminator

QuoteFrisparket var bortkastet! Rett på keeper fra langt hold.


Stått opp på feil bein? Frisparket var lavt, og hardt. Om du ikke fikk det med deg, så var gresset litt vått i går. Og ballen fikk vel den stussen som var planlagt. Moldskred gir en retur som egentlig er ferdigscoret. Hvor var våre to superspisser der da? Er det noen som skal ha kritikk så er det Sæternes og Winters for passiv opptreden i feltet.

Nixon

Quote from: "P-K"Frisparket var bortkastet! Rett på keeper fra langt hold. Ikke langs bakken, men i fin gripehøyde. Keeper har kroppen bak ballen, og det er overraskende at han glipper den. Noe man og ser ved at ingen Brannspillere regnet med at den skulle gå ut igjen i feltet.


Merkelig måte å vri ansvaret over fra spissene til Andresen. Skal ikke gode spisser lukte på returer uansett? Ut med Sæternes og Winters, vi har faktisk dobbeldekning!
Rød makt på Hansa

P-K

Kanskje de ventet på et innlegg fra Kvisen...
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Roffarne

Quote from: "Xminator"
QuoteFrisparket var bortkastet! Rett på keeper fra langt hold.


Stått opp på feil bein? Frisparket var lavt, og hardt.

Andresen tok, desverre, mer enn ett frispark på mandag.
Det P-K refererer til her er vel det hvor han lumper ballen inn i feltet og Moldeskred presterer å glippe ballen bak seg.

Egentlig greit å se at massene støtter opp under Andresen og med det gir ham muligheten til å spille seg opp på TL-nivå igjen.
Hadde vi bare vært like greit med førstekeeperen vår, men klart; han har jo ikke vært skadet for to engelske lag.

stla

Hva skjer?

I den ene tråden stilles det spørsmålstegn ved Sæternes og nå stilles det spørsmålstegn ved Andresen??? Hva er problemet til folk? Er det slik at noen savner det vante Bråket rundt Brann eller noe? Gå hjem å legg dere, sov ut fyllesjuken og stå opp på nytt og gled dere over 3 poeng i seriestarten og til tider bra spill på en bane med 20 cm overvann. Andresen og Sæternes har vært skadet og trenger tid før de er i toppform, men det kommer.
Hva er problemet med folk som ikke klarer og glede seg over at ting går bra??? Det er utrolig provoserende og unødvendig!!!!

EMOM

abe78

Regner med at de vil ha Haugen tilbake i stedet for Andresen. ;-)
.og husk!

Xminator

Haugen? "Alle" vet jo at det er enda ett forsøk på å få Miller inn på førstelaget...

Er egentlig like greit han ikke begynner med 2 mål mot Molde. Vi vet jo alle hva som skjer da ;)

Roffarne

For meg er det revnende likegyldig om spilleren heter Haugen, Miller, Andresen, Walde eller hva det måtte være. Det eneste som teller er at det blir gitt tillit er den som til enhver tid er best egnet til jobben.
I så henseende mener jeg bestemt at Andresen ikke var rett man, i alle fall ikke hele kampen ut, mot Molde.

Candyman

Mye vas her. Martin spillte bra han. Lei av dere som skriver: Jammen Scharner var bedre.... Ja, Scharner var sjef mot Molde, men hva foreslår dere da? At vi kloner han??? Herregud! Martin gjør mye hardt arbeid på midtbanen, selv om Scharner som har fått en mer offensiv rolle av Mjelde er oftere høyt på banen. Men der er planlagt på forhånd. Så når enkelte beklager seg over at ikke Martin er like mye frem og tilbake som Scharner, så vitner det bare om at de ikke har fulgt med i timen.

Og alle som har spillt fotball vet hvor viktig det er å ha en kriger på midten, en som spiller "hard" mannfolkfotball. Og Andresen river opp midtbanen til Molde gjennom kampen. Får ødelagt mye av spillet til Rudi, som Molde er helt avhengig av, og gjør Rudi i det hele tatt veldig frustrert. Så Andresen gjorde en kjempejobb. Tror han kommer til å bli helt kanon. Og det skal bli utrolig gøy og se en midtbane gjennom sesongen som har en sånn kvalitet.

Ikke døm spillerne etter en kamp som gikk i ett basseng. Brann er blitt et fintspillende lag, mange baller langs bakken gjennom midten, flere tekniske spillere, så vent nå til vi har fått sett iallefall en eller to kamper under vanlige forhold!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Xminator

Nå er det verdt å nevne at vi vant 2-0, hadde såpass kontroll som en vanskelig bane tillater, og spiller en av de bedre defensive kampene på denne siden av Tennfjord. Da har de 11 som startet, og byttene fungert etter hensikten.

Midtbanen er klart styrket selv med en Andresen i halvråtten form. Vi er en stabil høyrekant fra tidenes beste Brann-midtbane, og selv uten er dette veldig veldig sterkt.

P-K

Jeg tviler ikke et sekund på at Andresen vil bli et soleklart førstevalg på midten hos Brann, men det han har vist til nå holder ikke mål.

Han bryter opp Branns spill ikke motstandernes. Det er Scharner som har måttet rydde opp bakover også fordi Martin er for opptatt med å kjefte på f.eks. MK.

Martin har en lang vei å gå før han er i form. Han trykket til i duellene mot Aalesund, med det var sjelden rent. Mot Molde slo han rot i midtsirkelen.

Alle som så Aalesundkampen fikk med seg at det var først da Miller kom inn det ble system og fremdrift over Branns angrepsspill.

Mot Molde gjorde underlaget det vanskelig å spille fint, og det er vanskelig å si om Miller hadde gjort det bedre ( han kom ikke inn på midten ), men Andresens opptreden imponerte meg ikke. Og NEI, jeg tar ikke i betraktning at han nettopp har kommet tilbake fra et lengre skadeopphold. Det var kun Hanstveit som var svakere enn ham mandag.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Geir

P-K, hva har du egentlig imot Martin Andresen. Så mye drit som du slenger om ham, skulle man tro han hadde lagt seg etter damen din.
ndelig SERIEMESTER

Nemesis

Quote from: "P-K"Mot Molde gjorde underlaget det vanskelig å spille fint, og det er vanskelig å si om Miller hadde gjort det bedre


Gjelder ikke dette for Martin Andresen også da? Det du sier er at Martin Andresen var generelt sett dårlig, mens Miller spilte dårlig pga underlaget. De hadde da vitterlig det samme underlaget.   Dette blir for dumt.....
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

Roffarne

Nesten litt søtt å se hvor hårsår noen er på vegne av enkeltspillere.
For min del ligger jeg bare denne kampen på harddisk og venter i spenning på fortsettelsen.
Andresen - (lang skade + lite trening med ball + overvann) blir nok en het potet i tiden som kommer også.
La oss da håpe at det i regi av det spektakulære.

P-K

Quote from: "Nemesis"
Quote from: "P-K"Mot Molde gjorde underlaget det vanskelig å spille fint, og det er vanskelig å si om Miller hadde gjort det bedre


Gjelder ikke dette for Martin Andresen også da? Det du sier er at Martin Andresen var generelt sett dårlig, mens Miller spilte dårlig pga underlaget. De hadde da vitterlig det samme underlaget.   Dette blir for dumt.....


Den setningen var ment som et forsvar av Andresens prestasjon...
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Go Up