• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

For å ta keeperdebatten litt på forskudd

Started by Xminator, April 11, 2005, 08:32:07 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Nå fikk jeg sett en god del fotball i går. Og det var alt annet enn imponerende keeperspill fra våre konkurrenter.

Gustafsen bommet jo på omtrent alle utboksinger, Arason pirket vel også hull i luften *upresset* ett par ganger. Superkeeperen Muller var alt annet enn super, og førstemålet til Aalesund ville satt igang en del "sterkt kritisk til Opdal" debatter her inne.

Så krysser jeg fingrene for at Opdal finner selvtilliten til i kveld og spiller seg til en 5'er på børsen. Hvorfor en 5'er? Det betyr bare at han ikke fikk noe å gjøre på :p Slik som Moldekampen i fjor ;)

Nixon

Problemet til Opdal er at han har utrolig mye mindre å gå på før han "får fyken" enn mange andre målvakter. Urettferdig, men slik blir det gjerne når man har fått et rykte på seg at man er en av de dårligste målvaktene i Eliteserien.

Jeg krysser også fingre!!!
Rød makt på Hansa

Roffarne

Artig at "Håkon-hylerne" trakk seg tilbake under en fuktig stein etter at MonsaMjelden hadde sin "tordentale" i media.
Selv føler jeg meg faktisk utrolig mye mer trygg på førstekeeperen vår i år enn i fjor.

Luckysod

Litt eplekjekk tone her - det faktum at andre gjør tabber endrer vel ikke det faktum at håkon ikke er "fet i feltet"  
Det er nok ikke helt ufortjent det rykte han har opparbeidet seg.

Men la oss håpe ting kan endre seg.

Sharpy

Jeg har prøvd å si det et par ganger, men en god ting kan ikke sies for ofte heller.

Vi har et problem med kynisme i  forsvarsarbeidet. Det medfører blant annet at Brann, på defensive dødballer f.eks., sliter med å få vekk ballen. Personlig tror jeg ikke Opdal gjør så fryktelig mange flere blundere enn andre keepere i tippeligaen, men det blir så vanvittig mer skjebnesvangert når vi ikke har forsvarsspillere som viser litt muskler, og banker vekk kulen. Men dette er jo et problem vi som kjent har hatt i mange år, så jeg ser ingen grunn til at vi blir kvitt tendensene i år heller.

Ja til mer muskler i forsvarsarbeidet!
En spiller som Martin Knudsen på høyre kant jobber enormt mye. Da kan man i større grad tåle å ha Raymond Kvisvik på andre siden, som ikke er fullt så løpssterk. Slik er det i et lag. Noen smører, mens andre briljerer." - Martin Andresen

Toa

Quote from: "Roffarne"Artig at "Håkon-hylerne" trakk seg tilbake under en fuktig stein etter at MonsaMjelden hadde sin "tordentale" i media.
Selv føler jeg meg faktisk utrolig mye mer trygg på førstekeeperen vår i år enn i fjor.


Ingen fare, vi kommer fram igjen etter kampen ikveld...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Langhår

Opdal har mye å lære, ingen tvil om det. Jeg er imidlertid helt enig i at det keeperarbeidet vi så fra resten av våre konkurrenter igår ikke var så imponerende.

Personlig synes jeg at Opdal holder helt grei tippeligastandard. Om det er nok til medalje gjenstår å se. Jeg er ihvertfall helt bombesikker på at dersom han slipper sjikane fra sine egne "landsmenn" vil han fortsette utviklingen og bli bedre allerede i år.

Som andre har påpekt er det litt komisk at mange av som tidligere har hisset seg opp over at  talentene ikke slipper til, ofte er de samme som vil kjeppjage vårt 22 år gamle keepertalent.

Jeg har stor tro på at Opdal kommer til å gjøre det bra. Jeg kan ikke se noen andre tippeligakeepere som jeg heller ville hatt imål. Utenom Arason selvsagt. Han er tippeligaens desidert beste....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Roffarne

Quote from: "Toa"
Quote from: "Roffarne"Artig at "Håkon-hylerne" trakk seg tilbake under en fuktig stein etter at MonsaMjelden hadde sin "tordentale" i media.
Selv føler jeg meg faktisk utrolig mye mer trygg på førstekeeperen vår i år enn i fjor.


Ingen fare, vi kommer fram igjen etter kampen ikveld...

Godt å høre.
Slik taler en ekte supporter.

Xminator

Jeg vil egentlig bare at "om" Opdal tar en uhhhm - Opdal, så er det flere keepere som klarer det samme. Inkludert de som er oppramset og vedtatt bedre (og best).

Ricky

Quote from: "Sharpy"Vi har et problem med kynisme i  forsvarsarbeidet. Det medfører blant annet at Brann, på defensive dødballer f.eks., sliter med å få vekk ballen. Personlig tror jeg ikke Opdal gjør så fryktelig mange flere blundere enn andre keepere i tippeligaen, men det blir så vanvittig mer skjebnesvangert når vi ikke har forsvarsspillere som viser litt muskler, og banker vekk kulen.


Jupp... og det kunne man se i flere kamper i fjor høst, og forsåvidt også mot Aalesund i generalprøven. Opdal blir stående på strek på dødball, og hva skjer? Jo, en eller annen sodd får lov til å gå opp og stange ballen klokkerent i mål uten å anstrenge seg.

enavgutta

Vi får nok en generaltabbe eller to av Torbjørnsen idag folkens. Men vi drar det i land likevel. Vinner 4-2 i en spennende serieåpning på Stadion.

Jonasbrann1

Quote from: "enavgutta"Vi får nok en generaltabbe eller to av Torbjørnsen idag folkens. Men vi drar det i land likevel. Vinner 4-2 i en spennende serieåpning på Stadion.
Hvis supporterne sier at han kommer til å gjøre tabber , så gjør han det iallefall. Vi må ha tro på spillerne våre.
Blod e tjukkare enn vann

enavgutta

Poenget mitt er at Thorbjørnsen kan unne seg en skyggeboksing eller eller et selvmål for den saks skyld. Nettopp fordi vi vinner kampen med flere m mål :-) Idag blir det målfest folkens ! Winters og Sæternes har spart på kruttet til denne dagen !

oppedal

Quote from: "Roffarne"Artig at "Håkon-hylerne" trakk seg tilbake under en fuktig stein etter at MonsaMjelden hadde sin "tordentale" i media.
Selv føler jeg meg faktisk utrolig mye mer trygg på førstekeeperen vår i år enn i fjor.


Det er bra at Mjelde støtter Opdal og sier fy-fy. Håper vi aldri får høre noe av dette tullet igjen...
g e' ikkje fra Norge, eg e' fra Bergen!

`Nisse

Eg så ingen tabber av Thorbjørnsen idag!

kabelmann

Sanne prøvde seg dog med "Opdal-testen", hvor han klarerer rett mot eget mål. Thorbjørnsen bestod heldigvis.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Go Up