• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann fikk avslag

Started by Xminator, April 08, 2005, 08:11:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Paragrafrytterene slår til igjen.

Så var Branns søknad om dispensasjon fra regelverket om tilskuerkapasitet avslått.

- Det ble ikke fattet politisk vedtak før 1. april
- Grunn i følge Brann/kommunen, stadig nye krav fra NFF
- politisk vedtak ventes 11. april
- Begrunnelse for avslag "Brann ikke har konkrete planer om stadionutbygging."

Rent paragrafrytteri. Spesielt ille når vi vet hvor latterlig lave straffene var for å bryte reglene - i fjor. Her er det Brann, og NFF stikker som vanlig hodet langt opp i sin egen Ræv. NFF er til for sin egen interesse og ingen andres. Ett rent byråkratisk selvforsterkende fenomen på sitt verste.

Så spørst det om Brann er tjent med de 2500 ekstra som blir stående som sild i tønne på dårlige ståplasser. Som PR for SK Brann er det skittdårlig. Penger i kassen er det, og ekstra billetter til eventuell cupfinale er det også. Kanskje er det straffen for at vi fikk satt NFF i ett heller pinlig lys i fjor høst?

Geir

Hvis det bare blir noen skarve tusenlapper i bot, er det jo bare å bryte reglene så det synger.  De kan jo ikke behandle Brann anderledes enn de lagene som ble bøtelagt i fjor. Eller...........kan de det????????
ndelig SERIEMESTER

Grey

Er elendig av Brann og Bergen Komune å ikke klare å få fikset dette før 1. april. Dette er jo som kjent noe man har visst om i lang tid. Uten det tomtearealet Brann trenger av komunen rett utenfor stadion for å bygge, foreligger det heller ingen konkrete planer om utbygning..

Det er trist at man i Bergen Komune er mer opptatt av å krangle om bybane og flere bomstasjoner, enn å hjelpe Bergens stolthet.
Maybe a Greyhound could be my way

abe78

Dette kan vi bare skylde på Bergen Kommune for. NFF har spilt med åpne kort hele veien! Det at kommunen ikke klarer å forholde seg til fristen 1 april er en skandale som vi supportere og Brann må betale for.

Den gode nyheten er at det kan virke som at Brann får dispensasjon så snart de kan vise til at det skal startes bygging til høsten. Det regnes med at dette blir klart til 11 april. Dermed vi en del av de store kampene få et større antall tilskuere.

Jeg synes ikke det blir riktig å skylde på NFF her. Har en følelse om at de strammer inn for å presse kommunen og Brann til å komme med konkrete planer. Den strategien ser ut til å virke.
.og husk!

naitsirk

Forkastelig av brann og bergen kommune.

Hadde dette vore i næringslivet så hadde heile gjengen fått sparken.

Viser berre nok ein gong kor ubrukelig politikkarane e


kabelmann

På tide å skrive noen nye vers på visen din nå.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

Quote from: "Per Anders"


Nå er vel Nygårdstangen uaktuell. Ikke fra Brann sin side, men fra kommunen som ikke vil fylle mer ut i Store Lungårdsvannet. Hvis jeg ikke husker feil.

Men la oss nå si at det ble en realitet. Da skal altså Brann, mens vi venter på en ny storstue som står klar i 2010, spille foran 15.000 mennesker i 5-6 år til? Sikkert mindre da kravene helt sikkert blir strengere. På et Stadion der man ikke kan spille UEFA-cup? For ikke å snakke om CL. Og alle vet jo hvor RL-kampene i vinter har blitt spilt.

Er redd for at Brann ikke er et topplag som kan gjøre nytte av denne storstuen når den tid kommer.

Men hva vet jeg. Jeg er jo bare en av Bjørn Dahl sine godtroende lakeier...:)
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

KennethS

Tror du virkelig at Brann har noen ny stadion innen 2010? tror det e lite sannsynlig at bergen kommune har tatt noen bestluttning om dagens stadion innen 2010.
tå på Brann

Nixon

Quote from: "KennethS"Tror du virkelig at Brann har noen ny stadion innen 2010? tror det e lite sannsynlig at bergen kommune har tatt noen bestluttning om dagens stadion innen 2010.


Hadde egentlig skrevet 2012, men rettet det rett før jeg trykket på knappen. Var litt redd for at det ble litt vel negativt. Men du har nok rett.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Endre

Bt melder at NFF har snudd og gir dispensasjon inntill politisk vedtak er fattet. Ny vurdering vil tas etter at politikerne har sagt sitt.
Men til Molde-kampen kan Brann selge 17.000 billetter! :D

Xminator


P-K

Quote from: "Xminator"


Brann sine planer er amatørmessige!!! Disse kan fortsatt ikke tas alvorlig. Der beviser de blant annet med å presentere ny tegninger for tredje gang. Denne gangen ser Stadion ut som en kontainer fra utsiden.

Brann har visstnok brukt halvannen million på planleggingen. Det er jo peanuts!
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

DeeDee

Tror du bør sette deg inn i sakene før du uttaler deg p-k. Hvis du er i stand til det da, hvis ikke er det best å holde kjeft.

Go Up