• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Luksusproblem?

Started by Lurkin, March 18, 2005, 15:01:35 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lurkin

Altså, hva skjer med midtbanen vår? Scharner og Miller spiller jævla bra, og Helge har jo spilt fantastisk det siste året. Gleder meg til å se løsningen på problemet. Charlie vil nok spille så mye som mulig...

What do ya think?
Berømte Brann fra Bergen

Digg Jan

Det er mye snop på midtbanen vår i år. Helge(huricane)haunge, Charlie(six pack)miller, Martin(brigde)Andrasen og Paul(Loverboy) Schraner.. Ska vi vinne serien trenger vi såpass.
lutt og tull! I år blir det GULL!!!

BrennEFoRBranN

hærlig med kniving om plassene i år.....  Vi begynner å få en sterk stall...
scharner og miller spilte knallbra på midten i går..
En dag skal det skje*

DonCorlione

miller e jo heldig vis en ganske så brukenes som spiss også... to fluer i en smekk:) mne spørsmålet e jo om han får spille så mye at han forlenger kontrakten, som jeg mener går ut etter denne sesongen
rann + Hansa = Ekte Bergenser

Lurkin

Jeg mener Helge har spilt så bra og har en arbeidskraft som er helt villt. En ting vi kunne gjort er jo å flytte Paul ned på høyreback, men om det blir litt for "Real Madrid" (altså, bruke de 11 beste, uansett om Ronaldo må stå i mål) er vel heller diskutabelt.
Berømte Brann fra Bergen

Superjack

Brannsupporter.

Langhår

Konkurransen vi har på midtbanen nå er bare sunn. Skal vi bli et virkelig topplag må vi ha lignende konkuranse på alle plassene.

Når det gjelder midtbanen vår tror jeg at det blir nok av spilletid for alle sammen. Sesongen er lang og folk blir småskadet hele veien. Dessuten vil det være taktiske vurderinger som vil ligge til grunn for laguttaket etter hvem vi spiller mot, så dette gir Mjelde mange muligheter.

Når det gjelder Miller vil vel han være et tredjevalg som spiss i tillegg, så jeg tror vi får se masse til ham.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up