• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kampen spilles i Vestlandshallen

Started by byen e bergen, March 15, 2005, 18:01:59 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

byen e bergen

size=18]
SK Brann - Ekte lidenskap har et navn
[/size]

byen e bergen

size=18]
SK Brann - Ekte lidenskap har et navn
[/size]

Nixon

Tirsdag ettermiddag bare solgt 1200 billetter. Jeg fatter det ikke! Hadde ikke kommet mange på Stadion hadde den blitt spilt ute på torsdag. Spesielt ikke nå som Andresen ikke er med. Kunne blitt pinlig!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

enavgutta

Merkelig. Tror det nok kan ha med at folk regnet med at kampen faktisk ble avviklet på Stadda og dermed avventet litt. Får komme oss ut å kjøpe billetter. Men inne taper vi folkens, VIF e godt vant til slike ubrukelig innekamper. Snakkes på matchen folkens :-D

_owenz_

QuoteTirsdag ettermiddag bare solgt 1200 billetter. Jeg fatter det ikke! Hadde ikke kommet mange på Stadion hadde den blitt spilt ute på torsdag. Spesielt ikke nå som Andresen ikke er med. Kunne blitt pinlig!


Har vært alt for mye surr  med kampen, om den i det hele tatt skulle spilles osv. Blir nok fullt i vestlandshallen. Men Brann bør begynne å informere litt om kampen nå.

owenz

Langhår

Hvordan er det med oss som har bestilltt billetter på ticnet?Er den kansellert eller?

Så på hjemmesiden til Brann at ikke var mulig å forhåndsbestille. Betyr det at vi som har bestillt billetter på Ticnet men ikke hentet dem ennå ikke lenger har de billettene?

Eller kan vi hente å betale dem på vanlig måte?

Noen som har peiling??
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Jeg tror rett og slett ikke interessen er så stor som vi liker å tro. Enhver oppegående Brannsupporter må jo ha fått med seg at sjansen absolutt var tilstede for at den kunne bli spilt innendørs. Og at det gjaldt å være tidlig ute dersom man ville være sikret billett.

Det blir nok fullt i Vestlandshallen. Men på Stadion hadde det kommet maks 6000.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

KEO

Quote from: "Nixon"Jeg tror rett og slett ikke interessen er så stor som vi liker å tro. Enhver oppegående Brannsupporter må jo ha fått med seg at sjansen absolutt var tilstede for at den kunne bli spilt innendørs. Og at det gjaldt å være tidlig ute dersom man ville være sikret billett.

Det blir nok fullt i Vestlandshallen. Men på Stadion hadde det kommet maks 6000.


Det som er problemet er at Brann sender ut forkjøpsrett til en kamp så har man 3 dager på seg til å få tak i de bilettene. + at de har bare sendt ut 3000 sånne forespørsler.Ka med de resterende 5600 partoukort innhaverene?? vi snakker tross alt om en kamp som skal gå på "Stadion" Og hadde den blitt flyttet til vestlands hallen så hadde billetten vært kanselert og du kunne få penger tilbake. ENKELT
Nu kør vi!

Nixon

Quote from: "KEO"Det som er problemet er at Brann sender ut forkjøpsrett til en kamp så har man 3 dager på seg til å få tak i de bilettene. + at de har bare sendt ut 3000 sånne forespørsler.Ka med de resterende 5600 partoukort innhaverene?? vi snakker tross alt om en kamp som skal gå på "Stadion" Og hadde den blitt flyttet til vestlands hallen så hadde billetten vært kanselert og du kunne få penger tilbake. ENKELT


Sendte Brann virkelig ut brev til bare 3000? Er du sikker på det?
Og jeg fikk 6 dager på å hente ut min billett. Så tiden er jo ingen unnskyldning.
Og hva mener du med at billetten blir kanselert? Skjønner ikke helt den. Den kan jo brukes inne.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

_owenz_

QuoteDet som er problemet er at Brann sender ut forkjøpsrett til en kamp så har man 3 dager på seg til å få tak i de bilettene. + at de har bare sendt ut 3000 sånne forespørsler.Ka med de resterende 5600 partoukort innhaverene?? vi snakker tross alt om en kamp som skal gå på "Stadion" Og hadde den blitt flyttet til vestlands hallen så hadde billetten vært kanselert og du kunne få penger tilbake. ENKELT


Helt klart, det holder ikke med de korte fristene Brann operer med. Ikke ta det så tunkt det værste er forhåpentligvis over nå. Så får vi håpe at RL setter foten ned til neste år og krever undervarme++.

Hvis RL klarer å skaffe litt mer penger, slik at lagene totalt sitter igjen med 15-20 mill for å komme til mellomspillet (utenom billettinntekter) så er det ikke en kjeft som kommer til å si nei til å bygge undervarme.

Idag ligger inntektene på ca 6-10 mill litt avhening av hvor mange kamper man vinner, Man må vinne finalen for å få 10 mill.Man får ca 6 mill hvis man vinner 3 kamper i mellomspillet. Dette er utenom billettinntekter.

RL kunne ikke kreve dette forran sesongen nå siden de rett og slett ikke hadde sponsorene klare før 1-2 måneder før start. Nå vet alle hva RL er, i Danmark og Norge er RL et godt kjent sponsor objekt, og har nok steget betraktelig i verdi.

Det er flere som ser på RL kamper enn det er folk som ser på Champions League., og TV3 betaler MYE mer enn Tvnorge betaler for RL.

owenz

syma

Tror det ville ha kommet mer enn 6000 på stadion. Jeg hadde kjøpt billett for lenge siden hadde jeg fått dette omtalte brevet fra Brann om forkjøpsrett. Da jeg i går fikk vite at andre hadde fått et slikt brev, var planen å kjøpe bill på stadion idag får å få billett på store stå felt B. Da de på radioen idag tidlig sa at kampen skulle spilles i hallen, bestillte jeg hos ticnet.

Kan jo angre etterpå at jeg ikke kjøpte bill. på stadion da denne bare ville kostet 100. Nå må jeg ut med 200 pga. Brann sitt skandaløse sesongkortinnehavernavneliste eller noe i den dur. Jeg kaller det skandaløst pga. av at svært mange som skulle ha fått brev ikke har fått det. Akkurat det samme har skjedd meg i ang. cupfinalebilletter, sesongkort 2003 og 2004. Hver gang har de lovet at dette er ordnet opp i!

Har jo egentlig ikke noe å klage på siden alle egentlig skal betale 200, menmen.

KEO

[
Sendte Brann virkelig ut brev til bare 3000? Er du sikker på det?
Og jeg fikk 6 dager på å hente ut min billett. Så tiden er jo ingen unnskyldning.
Og hva mener du med at billetten blir kanselert? Skjønner ikke helt den. Den kan jo brukes inne.[/quote]

Det jeg mener er at vist den ble flyttet"som  i dette tilfelle ble gjort så skulle billettene vært kanselert og at man måtte kjøpe nye til Vestlandshallen. Når bare en brøkdel får mulighet til å kjøpe sitt faste sete på stadion  på grunn av fare for en flytting inn i vestlands hallen så kaller jeg de dårlige økonomi forstålse. Vestlands hallen blir full uansett om folk må kjøpe billetten på 2 dager.
Nu kør vi!

enavgutta

Hva er prisen på bill i Vestlandshallen da? Samme skandaleprisen som forrigegang. 180?

Lurkin

QuoteHvis RL klarer å skaffe litt mer penger, slik at lagene totalt sitter igjen med 15-20 mill for å komme til mellomspillet (utenom billettinntekter) så er det ikke en kjeft som kommer til å si nei til å bygge undervarme.


Som jeg skrev på en annen topic, du skriver mye piss owenz. Altså, RL har ikke det største budsjettet i år, og når de plutselig skal gå fra 4-5 mill for å komme til mellomspillet til å få 20 mill? Det er 4 ganger så mye pr lag, noe som vil si å gå fra ca. 30 mill (6 lag x 5 mill) for å komme til mellomspillet til å måtte punge ut 120 mill (6 lag x 20 mill) for å komme videre. Og så i tillegg må man punge ut iallefall 30-40 mill for å vinne. Det hele blir jo latterlig...

At kampen spilles i hallen har gode og vonde sider. Men jeg har billett, så det så.
Berømte Brann fra Bergen

syma

Billetten koster 200 inkl. 15 kr i gebyr. Tviler på at det stemmer at Brann  bare har sendt ut 3000 brev. Som sagt har ikke jeg fått, og dette er tredje året på rad med sesongkort som er betalt innen fristen. Da jeg ser at det er folk her inne som har for første gang i år og ikke her fått brev, er det noe som ikke stemmer

_owenz_

QuoteSom jeg skrev på en annen topic, du skriver mye piss owenz. Altså, RL har ikke det største budsjettet i år, og når de plutselig skal gå fra 4-5 mill for å komme til mellomspillet til å få 20 mill? Det er 4 ganger så mye pr lag, noe som vil si å gå fra ca. 30 mill (6 lag x 5 mill) for å komme til mellomspillet til å måtte punge ut 120 mill (6 lag x 20 mill) for å komme videre. Og så i tillegg må man punge ut iallefall 30-40 mill for å vinne. Det hele blir jo latterlig...

KEO

Quote from: "syma"Billetten koster 200 inkl. 15 kr i gebyr. Tviler på at det stemmer at Brann  bare har sendt ut 3000 brev. Som sagt har ikke jeg fått, og dette er tredje året på rad med sesongkort som er betalt innen fristen. Da jeg ser at det er folk her inne som har for første gang i år og ikke her fått brev, er det noe som ikke stemmer



iallefall!!! det er mange 1000  som ikke har fått dette brevet??? og da spør jeg meg om hvor den økonomiske styringen i denne klubben sitter. i "BAREN" Dette er håpløst!! så klart at folk som har partoukort sitter og venter på brev, skulle da bare mangle
Nu kør vi!

Nixon

Quote from: "KEO"iallefall!!! det er mange 1000  som ikke har fått dette brevet??? og da spør jeg meg om hvor den økonomiske styringen i denne klubben sitter. i "BAREN" Dette er håpløst!! så klart at folk som har partoukort sitter og venter på brev, skulle da bare mangle


La oss nå si at mange tusen satt og ventet på brev. Hva gjorde de når billettsalget åpnet i går ettermiddag? Bare noen få hundre stormet på nettet og til Narvesen for å kjøpe en billett de neste 24 timene. Jeg tror fortsatt at interessen for denne kampen er en smule overvurdert.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Xminator

Og folk sitter litt på gjerdet siden det ikke akkurat var sikkert kampen kunne spilles :p Selv hadde jeg regnet med 5000 på Stadion.

Det blir nok fullt i Vestlandshallen, så send de på gjerdet en glad tanke om du får billett!

KEO

Quote from: "Xminator"Og folk sitter litt på gjerdet siden det ikke akkurat var sikkert kampen kunne spilles :p Selv hadde jeg regnet med 5000 på Stadion.

Det blir nok fullt i Vestlandshallen, så send de på gjerdet en glad tanke om du får billett!


Jeg var nok en av de 100 som var kjapt ute med å kjøpe billett når det åpnet. Men jeg tror at var det flere som fikk tilbud om forkjøps rett og lenger tid på å bestemme seg så får man en effekt i salget . dess flere billetter som forsvinner tidlig dess flere folk hopper på karusellen.
Dette er tross alt grunnleggende markedsføring
Nu kør vi!

Nixon

Quote from: "Xminator"Og folk sitter litt på gjerdet siden det ikke akkurat var sikkert kampen kunne spilles :p Selv hadde jeg regnet med 5000 på Stadion.


Sikkert grunnen. Men sjansen for at den ble spilt inne var vel like stor som at den ble avlyst. Og det var den muligheten jeg trodde folk ville sikre seg mot.

5000? Endelig en som har skjønt det!:)
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

syma

Grunnen min var at jeg har sesongkort på felt b. Og da er eneste mulighet stadion og puben. Vet om mange med samme problem

Tjohei

Alle må ta med det de har av supporter.effekter... Spesiellt flagg må vi ha masse av, tror det blir utrolig bra om vi får en del med to-stangs, og vanlige flagg.
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

Nemi

Synd at kampen spilles inne, for jeg hadde gledd meg til å se Brann knuse Engen på stadion.  (har en frafallen søster som er Klanmedlem..  :evil: - skam for slekta!).

Nå blir det å se kampen på TV i stedet.  Kjipt at TV-Norge skal bestemme at kampen skal spilles inne!

Håper stadion blir klar til treningskampen 3. april, når Gromgutane mine kommer. (Aalesund hvis nokken skulle lure).  Da rykker Brann bakover, men er en god nummer 2.  

Heia Brann i morra! :D

Nemi

Sorry for dobbelposting!  teknisk leif

Nemi

Nei, ingen forskjell, men jeg antar at det blir fullt i Vestlandshallen og at Bataljonens medlemmer og andre mer ihuga Brannsupportere enn meg "fortjener" de billettene.
Når jeg går på Brannkamper, stiller jeg nøytral, dvs uten skjerf, drakt etc. (men jeg kan sangene..), og heier, klapper og buer.
Jeg bruker kun "full uniform" som AaFK-supporter; et eventyr i oransje og blått!  :wink:

BL

Quote from: "Nemi"Jeg bruker kun "full uniform" som AaFK-supporter; et eventyr i oransje og blått!  :wink:


Mener du Mesta?
Hansa-
Felt Z

Xminator

Håper vi kan klare å unngå avsporingen til juletredebatt en gang til (selv om BL gjør ett bra forsøk). Kan ikke noe for det, men det er litt tidig når rød/sort drakt blir kritisert av (går jeg ut fra) de samme som ikler seg sort hettegenser med hvit brannlogo på stadion...

På med drakten, finn frem skjerfet og bær fargene med stolthet!

PornoPung

Kampen er i hvert fall utsolgt. Prøvde å få fatt i billett nå, men der var det ikke flere igjen.

Xminator

Da kan jeg med en gang si det hadde kommet minst 9000 på Stadion ;) Sorry Nixon :p

brannfrik

eg var nede og skaffet meg en av billettene som bbb hadde reservert tidligere i dag.. må si eg tar oppriktig synd i de som ikkje kommer seg på kamp i morgen, men den blir vel vist på puben går eg utfra... lang fra det samme men i alle fall en slags erstatning.....

Nixon

Quote from: "Xminator"Da kan jeg med en gang si det hadde kommet minst 9000 på Stadion ;) Sorry Nixon :p


Vel, for vår eget rykte som engasjerte supportere håper jeg selvsagt at det ville blitt tilfelle. Men jeg er fortsatt redd for at de siste 6000 billettene hadde vært tunge å selge. Det er ganske mange billetter å selge på to dager.

Uansett. Får håpe at vi klarer, med god hjelp fra Klanen, å lage skikkelig trøkk i hallen i morgen. Og at Brann vinner selvsagt!:)
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

ekte kjuagutt

Ikje bra for de som ikje har skaffet bilett då... eg gledar meg hvertfall stygt:)

lenuzen

eg kan love at d ikke er gøy for de som ikke har fått bilett... eg e desverre en av de. pleier aldri å vente til i siste liten, biletten ligger alltid trygt fra første dag men denne gangen fikk jeg ikke bestilt på ticnet og kom meg ikke på narvesen..  :cry:  vi får lage skikkelig trøkk på staddaen å, bortekampen mot goteborg ble det ikke så veldig stemning av, men no skal brann vinne og vi skal vise at vi kan lage liv;)
rann i våre hjerter

Nettn

Noen som vet kor vi skal stå? SS altså. Samme sted som kampen mot OB?

PornoPung

Nei denne gangen skal vi stå på motsatt side.

lenuzen

vil det si at vi ikke skal stå bak nettet denne kampen? vi må få skikkelig liv så vif suporterne ikke høres;) vi skal være best på banen og på tribunen :D
rann i våre hjerter

mr-bolstad

forrige gang stod det jo folk på begge sider!

kor møtes "BBB" for¨å si det sånn?
siden med nett eller dere med spiller boksene??

personlig trives jeg på nett siden. :D
get land, Eget Landslag.
Brann!!

Go Up