• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

burde vi rykke ned?

Started by KennethS, December 20, 2004, 09:40:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

:" Hareide har sagt eksplisitt at det ikke er tilstrekkelig at en landslagskaptein spiller i 1. divisjon. = Martin måtte i forhold til resten av gutta ofre mye mer ved å spille for oss i 2005. Jon kan nok spille som Allah i 2005 og likevel se langt etter å bli tatt ut i landslagstroppen. Hareide vurderer ikke 1. divisjonsspillere, med mindre VIF eller Brann spiller 1. div."

Sakset dette fra forumet til Stabæk.. Her ser vi tydligvis en stabæk supporter som sitter inne med info om at vi får landslagspillere hvis vi spiller i 1 div og ikkje i eliteserien. Kansje endelig Kvisvik får prøve seg hvis vi rykker ned? Lurer på kor denne bærums karen har dette fra. Hadde Brann landslagspillere i 1986? var denne karen født i 1986? mange spm få svar. Helt til nå, her har jo vi funnet en bærums fyr som kan bli langt mer verdifull en martin andresen på sikt :D
tå på Brann

Nixon

Er spørsmålet om vi burde rykke ned for å se hva som da skjer med Martin Andresen sin landslagskarriere?

Vel.

Hmm.

Tror nok jeg må si nei til den der.

Uansett hvor fristende det er...:)
Rød makt på Hansa

Jaja

Som svar på spørsmålet, ja, vi hadde faktisk landslagsspillere i 1986. Erik Soler iallefall, og sitter med en følelse av at det var en spiller til som fikk en enslig kamp den sesongen. Men en landslagsspiller hadde vi iallefall den sesongen.

Go Up