• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Andresen kaptein sesongen 2005?

Started by Mr_Soma, December 11, 2004, 03:33:28 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

PornoPung

Selv om han er ny i klubben har han inne de egenskapene som trengs. Har stor tro pÃ¥ at han blir kaptein i 2005.  Gunn Tveit er klar for benken. Og kan ta over ansvaret for Ã¥ fylle i vannflaskene.

Xminator

Regner med at det blir Soma eller Hanstveit om Guntveit ikke får æren neste sesong.

Skal heller ikke se bort fra at Kvisvik får vervet. Han var jo stolt som en hane da han fikk låne det i sommer ;)

BrannMann

Soma bør bære kapteinsbåndet... når Soma drar er det vel mer aktuelt å la Andresen ha det... blir feil at en "nykoming" får kapteinsbindet med engang..
jokomelk og brød og seriegull!!!

Nixon

Quote from: "BrannMann"Soma bør bære kapteinsbåndet... når Soma drar er det vel mer aktuelt å la Andresen ha det... blir feil at en "nykoming" får kapteinsbindet med engang..


Er vel ikke vanlig at en nykommer får kapteinsbindet. Men Claus Eftevaag fikk det i sin tid da han kom. Og ingen kunne si noe på det da Claus var en fantastisk ledertype.
Rød makt på Hansa

kirsti

Hanstveit er ein trygg type av ein vestlending som har vore stabil på Brannlaget lenge no, og gjorde ein fin figur som kaptein under cupfinalen.

Andresen er heilt ny, og har kontrakt i 3 år. Går an å roe 'an ned og vente til 06 med evnt å gi Andresen kapteinsbindet. Eg meiner det er feil, ikkje minst som signal, å gi nokon kapteinsbindet utan at dei har gjort seg fortent til det i laget.

Hanstveit, Soma eller Gundtveit som kaptein neste år.
ar du hette og ljå, holder du med rbk.

Nixon

Gir Mjelde Hanstveit kapteinsbindet neste år kan han, etter min mening, ikke gi det videre allerede året etter. Ingen grunn til at ikke kapteinsbindet skal ha en viss kontuinitet.

Ellers er vel ikke et kapteinsbind noe man får for lang og tro tjeneste. Spørsmålet blir vel om hvem som kan bidra mest for laget. Og da kan en nykommer vinne den konkurransen.
Rød makt på Hansa

KEO

Quote from: "BrannMann"Soma bør bære kapteinsbåndet... når Soma drar er det vel mer aktuelt å la Andresen ha det... blir feil at en "nykoming" får kapteinsbindet med engang..


Er nok ganske sikker på at Andresen får kapteins bindet neste år. Det handler jo om å vere en leder på banen og kunne bidra i tunge perioder så de er nok andresen i en klasse for seg selv.
Nu kør vi!

KennethS

Ingen nye spillere bør bli kaptein i klubben. Da må det isåfall være en spiller som har vært her før og som kjenner klubben godt. Mener Ragnvald Soma bør bli kaptein hvis han tar 1 sesong til.
tå på Brann

Alexåsane

Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Brannfrelst

Soma eller Hanstveit bør bli kaptein 2005. Holder en knapp på Hanstveit,Soma forsvinner sikkert..
2.10.07-Gullet kom hem!

HaterRævBK

Soma er ikke typen som snakker høyt og mye...
S slaur.....

cyp

Brann har, sånn som eg ser det, ingen naturlige ledertyper som det oser autoritet av. Soma har til en viss grad denne egenskapen, men savner allikevel det lille ekstra som skal til for å bli en fullverdig kaptein. Andresen har uten tvil disse egenskapene, men e forsåvidt enig i at å gi en helt ny spiller kapteinsbindet kan gi litt feile signaler. Eg vil holde en knapp på Soma som kaptein neste sesong, men det e nok bare et spørsmål om tid før Andresen står frem som en leder på Branns lag.
elt O e snobbete!!

Nixon

Quote from: "HaterRævBK"Soma er ikke typen som snakker høyt og mye...


Hallo? Har du sett hvordan han styrer laget fra sin midtstopperplass? Perfekt kapteinsemne!
Rød makt på Hansa

Steven Steingal

Quote from: "KennethS"Ingen nye spillere bør bli kaptein i klubben. Da må det isåfall være en spiller som har vært her før og som kjenner klubben godt.

Få om noen er et bedre kapteinsemne enn MA. Synes ikke det bør være et kriterium at spilleren må ha tilhørighet for å få bære kapteinsbindet.

Forøvrig enig i at Soma bør få bindet neste ses.

Ellers må jeg si at jeg er tilhenger av at en i sentrallinjen er kaptein. Hvilket for min del utelukker Hanstveit . Hanstveit er heller ingen stor ledertype.

Soma kaptein 2005!

ekte kjuagutt

erlend hanstveit tror eg ikje e riktig type til kapteinbåndet

Ragnval soma e riktig type og hadde vert den perfekte kaptein, men problemet e vis han forlater oss(gud forby)

Andresen syns eg ikje skal få kapteinbåndet no ettersom han e ny i klubben! selv om han e typen har erfaring og sikkart har respekt blandt de andre spillerene

VÃ¥r godeste keeper opdal syns eg og burde vurderes!!

Det e synd og måtte si d vi kan ikje ha en kaptein på benken og uansett or mye eg likar cato blir d nok desverre der han kommar til og sitte store delar av neste sesong!

enavgutta

Soma er vel de fleste her inne enige om er rette mannen !

Lurkin

Quote from: "HaterRævBK"Soma er ikke typen som snakker høyt og mye...


Eneste som skriker og kjefter på treningene.

Holder en knapp på Erlend.
Berømte Brann fra Bergen

enavgutta

Komman, Soma har nevnt dette. Hanstveit hører vi aldri noe fra. Dessuten spiller han som en berg og dalbane, høyt og lavt... noen gansker usedvanlig svak, andre ganske teknisk og eminent. Vi trenger en stabil kaptein, vi trenger Soma.

Mr_Soma

HÃ¥per Mjelde kan tilby Soma dette -

Det ville jo vært bra for Soma selv,og spilt kaptein en sesong, og virkelig vist seg som en leder verdig fremfor speidere.

Tror dette er en god resept for å få Soma til å bli her sesongen 2005!

Soma for captain!

Tois

Min mening:

Kaptein:
Ragnvald Soma

VisKaptein(nr.2):
Erlend Hanstveit

Reserve kaptein:
Raymond Kvisvik
Martin Andresen

Per Anders

KAPTEINMAS....

Big deal...? Har aldri forstått hva som er så voldsomt med det å være kaptein. I de klubbene jeg har spilt for har det vært mange "ledertyper" på laget. Det at en spiller får det jævla bindet rundt armen spiller ingen rolle for hverken ham selv eller de andre på laget. Det betyr ikke at kapteinen er "best på laget". Det er faktisk ikke ofte det er tilfellet. Det er heller en som er trofast mot klubben, og viser lojalitet. Det at en kaptein snakker så mye mer på banen enn andre spillere er noe stort pisspreik. Det er kanskje gjevt å være den som får velge side på myntkast... WOW!!! Kjempegøy!


fettnok

e du helt dum i hodet eller?- erlend hanstveit til en malmø spiller.
ette går aaaaaldri bra!

Felt F forever

Soma har hodet i utlandet, og er i beste fall en korttidsløsning. Kvisvik er en humørspiller, og oppfører seg som en bortskjemt fjortiss i en del situasjoner - ikke noe kapteinsemne. Han bør få lage sine ablegøyer uten kapteinsanvaret. Kapteinsbindet bør gå til en som er god nok for førstelaget - noe som utelukker Guntveit. Hanstveit er et godt alternativ, men mangler litt pondus. Gi ham noen år uten.

Martin Andresen er en stor spiller - kaptein på landslaget, og en god motivator. Navnet (og prislappen) aleine gjør at han får respekt og tillitt fra de andre gutta. Et naturlig valg av kaptein.

KNUDSEN

SOMA bør få kapteins bindet nesteår ikke noe tvil om det
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Nixon

Quote from: "Per Anders"Det at en spiller får det jævla bindet rundt armen spiller ingen rolle for hverken ham selv eller de andre på laget.


Dette stemmer ikke helt. Fotballhistorien er full av eksempler på spillere som har hevet seg kraftig etter å ha fått kapteinsbindet. Ofte kan det virke som om betydningen øker proposjonalt med størrelsen på klubben. Så da kan vel også teorien til Per Anders stemme. Fra har synsvinkel...:)
Rød makt på Hansa

Go Up