• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Likestilling uansett?

Started by sekto, November 17, 2004, 14:35:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

sekto

Det har jo vært stor sak i dag med at nå er RBK meldt inn for Likestillingsombudet for at Kanal 24s reporter Line Oddekalv ikke fikk være i garderoben etter en kamp.
Rosenborg spillerne syntes tydeligvis det var ubehagelig at kvinner så på dem sprette naken rundt og såpe hverandre inn.

Brann ville jo aldri diskriminert sånn, men de har vel også flyttet intervjusonen ut av garderoben allerede.

Uansett, det skal vel være likt for alle.. Likestilling er jo så utrolig viktig å ta vare på, men det slo meg også da, at likestilling funker vel begge veier?

Vi ser altfor sjeldent på sporten av mannlige reportere tråkker inn i garderobene der sportslige jenter står å skifter, og er på vei inn og ut av dusjen.

Lurer på hva saken hadde vært om sitausjonen var omvendt.. Da hadde nok det vært forslag om lov som utestengte mannlige reportere fra garderobene. Da er det kjekt å vite vi har noe som heter likestilling.

Stoffi

Skulle likt å se Davy Wathne komme brautende inn i dusjen til kvinnelandslaget for å intervjue, der Linda Medalen sto med bar overkropp, og Hege Rise var i ferd med å ta på seg trusen.

For å si det sånn, det hadde ALDRI skjedd.

Likestilling skal være likestilling, så kvinner bør nektes adgang til mannlige lags garderober.

Vet ikke hva slags politikk Brann kjører på det området.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Mr_Soma

Ingenting hadde vært mer frekt enn å sett en smånaken Hege Rise med skikkelig hår på kassen ;)


Tror ikke så mange menn vil inn i garderoben til kvinnelandslaget - hvor det er alt for mye testosteron og 9 av 10 tenner på samme kjønn.


Men om Davy'en noen gang kommer til å ta det steget så ønsker jeg han lykke til! ;)

viks

Herregud!

Trodde aldri noe slikt skulle skje, men må faktisk si at eg sympatiserer bitte litte grann med RævBK her.

Denne saken er jo bare helt utrolig patetisk!

No slikt kan BARE skje i Norge, det er bare her oppe på nordpolen at vi er så forbanna idiotiske at vi bryter loven ved å nekte en kvinnelig journalist adgang til en garderobe med nakne gifte og samboende menn.

Her prøver faktisk RBK og legge til rette for åpenhet og tilgjengelighet ovenfor kournalister, all ære for det..Men så er dette takken de får?

Nei, fy faen. Hvis ikke de skjønner dette i Anal 24, så skjønner de faen ingenting. Legg ned den derre jævla radiostasjonen som eter opp alt av intekter TV2 har...
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

chris_henrik

Det første en legger merke til er at klagen kommer fra en av disse ubrukelige kose-radiokanalene. Lager litt oppstyr for å få flere lyttere.

Tror faktisk at mange av spillerene på kvinnelandslaget har så sterke latente Y-kromosoner at de faktisk ikke hadde brydd seg om Davy stakk innom. (Eller Erik Solèr for den del, med latente XX-kromosoner og pynte-glad som han er)
Etter-kampen-studio i garderoben der pikene gir hverandre massage i bakgrunnen, hmmmm... Mulig jeg hadde sett på kvinnefotball da.

Kanskje RBK-spillere har særlig grunn til å skamme seg om de skulle stå naken foran en kvinnelig reporter? Alle hormonene under puberteten gikk med til å dyrke fram gårdens største bart?

Neida, ser jo klart poenget.. Forstår bare ikke at Kanal24 orker å syte.
<BRANN> ..... DKFM

Christian

Så si håndballjentene då...
Om folk ikkje syns fotballjenter gir et godt nok bilde. De kan forøvrig ikkje ha sett bildene fra Island-Norge. Hadde ikkje hatt nokke imot en tur i garderoben til islendingene... ;)

Atlet Orvanger

Sitter her med et duggfriskt opptak fra garderoben til USA under U19 VM for dam... unnskyld, jenter! Send en Beta kassett sammen med penger til porto for en kopi grisegutter!

Kaya

Poenget er at det skal være like arbeidsforhold. Damelag kan ikke velge å slippe inn kvinnelige reportere, men ikke mannlige. Derfor slipper de vanligvis ikke inn noen i det hele tatt.
RBK kan løse dette enkelt ved å ikke slippe inn noen. Men så lenge de tillater noen journalister inn i garderoben, må de tillate alle. Enkelt og greit.

Roffarne

..og det har de nå også gjort.
Så kan man jo spørre seg hvor populær de kvinnelige jornalistene blir i sitt eget miljø etter dette.

Go Up