• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tilskuerkapasitet

Started by Per Anders, November 10, 2004, 23:36:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

kabelmann

Skulle det bli solgt dobbelt så mange partoutkort så vil jo disse i hovedsak kjøpes av folk som tidligere har kjøpt enkeltbilletter (vil jeg tro). Da vil også etterspørselen etter enkeltbilletter synke (vil jeg tro).

Med andre ord vil man ikke nødvendigvis få så mange flere på stadion enn det man gjør idag (vil jeg tro).
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

Det blir ikke dobbelt så mange partoutkort sånn helt uten videre. Vi kan begynne å snakke når vi tipper over 10.000 sesongkort. Tror nok du må vente i noen år...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Odd

Brann Stadion med 30 000 - 32 000 sitteplasser høres en tanke overambisiøst ut.. Men mindre enn 25 000 hadde blitt helt feil. Som du sier må man tenke fremover, og hvem ønsker vel å ta sikte på å måtte gjøre masse dyre utbygginger i årene som kommer? Et nytt stadion bør reflektere hvordan man ser for seg at etterspørselen og behovet vil være, både sett utifra dagens situasjon og i tiden fremover.

Men Brann Stadion større enn Ullevaal? Nei, det får vi aldri nok penger til og neppe heller behov for.

Per Anders

Ullevaal skal snarest bygges ut til godt over 30000. Dette har jeg fått bekreftet pr. mail fra Ole Myhrvold som er anleggsansvarlig i NFF.

Når et nytt stadion skal bygges så må man tenke på hvordan Bergen ser ut om 10-30 år, og hvordan fotballinteressen blir. Dessuten må man ta med i betraktningen at prognosene for at de 3-4 store byene i landet kommer til å dominere Eliteserien de kommende år er overhengende stor. Alt dette betyr at vi må ha et stadionanlegg som kan fungere optimalt om 10-20-30 år. Umbrotribunen ble bygget i 1978!!! Tenk, den er hele 26 år gammel. Tiden FLYR! Vi skyter oss selv i beina hvis det bygges et anlegg til under 25000. Vi bør kunne ha en makskapasitet de neste 10-20 år som er rundt 30000.
Hvorfor skal RBK ha en rekord på ca. 28300, mens vår er på 24800?
HVORFOR???
Bergen har ca. 75000 flere innbyggere, og når vi nå blir et stabilt topplag (for det blir vi) så må vi ikke skape begrensninger, men MULIGHETER!
Bygges anlegget i to deler (som Ullevaal), med en øvre og en nedre del, så kan vi fylle opp den nedre først, og deretter fylle på oppe. På den måten vil vi skape intimitet og trøkk på de kampene som naturlig nok ikke trekker fullt hus.

Vi må tenke fremtid!

30000.

HEIA BRANN!

Nixon

Vi viser til hans mer fyldige innlegg under tittelen "Ny stadion"...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Aam

Vi er heldige som har så mye penger.. Lurer på hvor ofte Per Ove bader i pengebingen..
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

Nixon

https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Aam

Virker nesten slik på dere.. "Stadion med 40 tusen sitteplasser"
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

olry

Holder vel lenge med en stadion som for nå tar mellom 20 000 og 25 000 tilskuere som har mye potensiell til fremtidig utbygging?

Aam

Kunne vært greit, men når vi bare klarer å stille 12 tusen på en dag som denne, så blir jeg skuffet!
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

enavgutta

Dette er en diskusjon vi har hatt opp og ned her på forumet. Det er en viktig diskusjon, for en fullblods stadion trenger vi virkelig. Det magiske tallet ligger på rundt 20 000 seter. Nå har det seg slik at planene allerede er klare for å bygge etter 2006 sessongen. I utgangspunktet vil ledelsen videreutvikle anlegget til 18 000. Dette mener mange er for lite, så da er det bare å sette i gang lobbyvirksomheten og hylekoret for noen tusen til :-)

Hansakongen

Quote from: "Aam"Virker nesten slik på dere.. "Stadion med 40 tusen sitteplasser"



NÃ¥r du sier først 40000 sitteplasser kunne jo du like sÃ¥ godt sakt 68000 sÃ¥ har vi like stort anlegg som man u :twisted:  :twisted:  :lol:


enavgutta

Fine tanker Per Andreas. Hadde jeg hatt penger og plass - og stått i spissen for investorene hadde jeg personlig sørget for at vi fikk topp moderne fasiliteter med en kapasitet midt på 20 tusentallet. Realiteten er en annen i Bergen idag. Ting tar tid desverre tid, og ihvertfall hvis man har med kommune og byråkrati å gjøre. Jeg liker den offensive tankegangen om et størst og mest mulig moderne anlegg. Norges fotballby nr. 1 fortjener vel dette.
Nå får vi bare håpe da at disse "40 millionene" ikke bare svis bort på spillerkjøp, men også danner grunnlaget for det nye Stadionanlegget vi har etterlyst i årevis nå. Nå heter det seg at man skal begynne å bygge i 2006, så får vi håpe da at alle de gode og offensive kreftene har samlet seg da, for jo lenger tid det går før vi får gjort noe med Stadionet vårt, jo mer penger taper vi. Dette er høye alternativkostnader vi ikke har råd til nå som vi skal bli en storklubb.

PornoPung

Penger til Stadion tror jeg neppe er et problem. Det er jo Kommune og byråd som er trege.

Men når det gjelder stadion synes jeg kapasiteten til neste år er mest skremmende! Er det ikke bare maks 15000 som blir aktuellt da? så lenge Brann ikke utvider Mastodonten?


Ole Brom

Quote from: "Per Anders"


Har ikke du skrevet dette et par ganger nå ??

Per Anders

Hehe... Ok, jeg tar kritikken! :-)

Det er bare det at jeg får hodepine av tanken på at Brann kan komme til å bygge et mindre anlegg enn Lerkendal (22000), noe som alle forstår er KATASTROFE.

Når det gjelder finansiering så er det mange muligheter å skaffe midler på. Et av mine forslag (som jeg har mailet til Bjørn Dahl) er å inngå et samarbeid med Haukeland Universitetssykehus. Brann trenger ikke kontorlokaler i hele det nye stadionanlegget, så dette kan leies ut / finansieres sammen med Haukeland Sykehus. Det er, som alle vet, gangavstand fra stadion til sykehuset, odontologen, Sykepleierhøyskolen m.m. Vi må tenke løsninger for at Brann kan skaffe midler til veie for et SKIKKELIG stadionanlegg.

Jeg gjentar: MINIMUM 25000, HELST 28400 eller mer!

Hehehe......  :wink:

Henninger

Quote from: "Per Anders"Hvem har nevnt 40000?
hadde Brann hatt et anlegg med 26000 sitteplasser under tak, hadde det vært over 20000.

Nei, det hadde det ikke. (Fakta)
10000

Digg Jan

Syntes Brann burde ha en kapasitet på 22000. Vis det er større kapasitete enn det blir det mange tomme seter, og eg liker ikke tomme seter. Litt tomme seter vil det alltid være, men for mange er kjipt.
lutt og tull! I år blir det GULL!!!

jkippers

Quote from: "Digg Jan"Syntes Brann burde ha en kapasitet på 22000. Vis det er større kapasitete enn det blir det mange tomme seter, og eg liker ikke tomme seter. Litt tomme seter vil det alltid være, men for mange er kjipt.
Gull 09

DJ_ADG






Disse é stitteplasser, men é veldig bra å brukensom stå plasser
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Go Up