• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tommy Knarvik

Started by Superjack, October 26, 2004, 13:28:35 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Noen som vet hvordan det går med vår alles venn Tommy Knarvik? Har vel bare gått en vei med Bryne etter at han kom til klubben, nedover?
Brannsupporter.

Pascal Simpson

Han begynte å jobbe på Felleskjøpet tror eg.
o e det nok!!

Pakket må vekk, alle som en? Ystaas, sanne, dylan, småjenter, spyttekoner, enkel wiener. Men kor er Kottila og buljongen?

byen e bergen

Han har ikke spillt de siste kampene
size=18]
SK Brann - Ekte lidenskap har et navn
[/size]

Pascal Simpson

Nei det var mye overtid å greier på FK så han kunne dsv ikke spille.
o e det nok!!

Pakket må vekk, alle som en? Ystaas, sanne, dylan, småjenter, spyttekoner, enkel wiener. Men kor er Kottila og buljongen?

Nixon

Apropos Tommy Knarvik. Han har jo spilt to cupkamper i år og blir da selvsagt cupmester når Brann vinner. Men kommer han til å være på Ullevaal og gå opp til kongen for å hente medalje? Er dette vanlig når man er på utlån?
Rød makt på Hansa

satan

SÃ¥ han pÃ¥ vestkanten for en helg eller to siden. Stod og spilte pÃ¥ automater. Ikke verst. Fra Ã¥ være en lovende spiller i Leeds, ender man opp som boms i Bergen Vests storstue.  :lol:
t med Haugen

azul

Tommy var et talent. Brann har fremdeles en del igjen på ivareta talenter og vi har selv om det piner å si det, noe å lære av rosenborg anno 90 tallet; spillere med talent, men som ennå mangler noe; send dem et år til farmerklubb. Nå har vi sjansen her i Bergen, med Løv Ham i første. Svært mange av de som har dannet stammen i bartelagets suksess har perioder i andre klubber (brattbakk, storflor for å nevne noen). Poenget er at det må gjøres tidlig i karrieren dvs brann knytter til seg unge talenter som prøves. hvis de ikek er Giggs eller Rooney, lån dem ut en sesong eller to og sjekk om de evner å utvikle seg. Brann er storklubben på vestlandet vest. 2 divisjon og andrelaget er ikke tilstrekkelig- det bør være minst på nivå 2 dvs førstedivisjon. i England er jo førstedivisjon blitt den divisjonen brorparten av engelske spillere får prøve seg ettersom de fleste eliteklubbene er multinasjonale selskaper. (En slik utvikling bør vi definitivt ikke tilstrebe her i et land på 4.5 mill). Skal brann hevde seg nasjonalt og igjen kanskje slå til internasjonalt samtidig som klubben drives økonomisk forsvarlig må klubben utvikle spillere selv. Winters Miller og (forhåpentligvis) Scharner er spillere som vi alltid vil ha behov for, men skal vi være der opp som vi bør forvente av et lag i en by med 250 tusen pluss 30 000 studenter og andre immigranter, må egenutvikling av spillere prioriteres. Synd med Knarvik egentlig...

Nixon

Du kan legge til Strand og Hoftun til den listen uten at jeg blir så veldig imponert. For siden den gang har RBK tuppet utrolig mange talenter på dør.
Knarvik har fått flust med sjanser og var god på et middelmådig Brann-lag. Da Brann fikk flere kvalitetsspillere falt han igjennom. Kanskje synd, men slik er det bare.
Rød makt på Hansa

Henki

Knarvik hadde forsåvidt en ganske bra begynnelse på karrieren sin i Brann men da han skulle ta steget opp fra å være ung og lovende til stabilt god støttespiller falt han gjennom. Mulig ting kunne vært annerledes hvis han ikke hadde blitt skadet da han var i Leeds men det får vi aldri vite.
Også mulig at Brann kunne valgt å satse mer på ham eller lagt tingene mer til rette men til syvende og sist er det spilleren det står på. Og er man ikke god nok så er man ikke god nok.
Ballen skal fremover!

viks

Problemet til Tommy Knarvik ligger ikke i beina, men i hodet...

Det nytter ikke å tro du er dobbel så god som du egentlig er i det lange løp, og det nytter ikkke å springe til avisene hver gang du møter motgang.

Tommy har godt av noen år i Løv Ham eller et annet lag, selv om jeg tviler på at det noengang blir en habil eliteseriespiller av ham. Til det er problemene i hodet hans for store.

Og, la meg slippe og lese mer om Tommy Knarvik i dette forumet, please...
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Pascal Simpson

Nei no blir det mere Knarvik preik...

Problemet er at han aldri har spilt på noe topp nivå, A-laget til Skjærgard og junior laget til Leeds er det eneste han hadde å vise til før han kom til Brann. Tøyse koppen er sikkert flink på løpetrening og pizza baking og automatspilling men der sier det nok stopp!!!
o e det nok!!

Pakket må vekk, alle som en? Ystaas, sanne, dylan, småjenter, spyttekoner, enkel wiener. Men kor er Kottila og buljongen?

Toa

Vel. Mannen var da bra på Brann for noen sesonger siden. Men virker som den lille suksessen han hadde, fikk han til å tro at han var et naturtalent av de sjeldne, og ikke trengte å jobbe for å komme til topps. Når han ikke kom på laget under Mjelde var det derfor Mjelde sin feil, og ikke hans egen. Kanskje det nå vil gå et lite lys opp for han: det eneste som nytter er hardt arbeid. Trene trene trene trene trene trene sove trene trene trene trene sove osv!
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Ole Brom

Quote from: "Superjack"Noen som vet hvordan det går med vår alles venn Tommy Knarvik? Har vel bare gått en vei med Bryne etter at han kom til klubben, nedover?


Han er vel opptatt i Bryne tidende med sin journalistiske karriere. Han fikk jo mye praksis i BA her i byen....

el-diego

Ser i dag at Tommy ikke fikk fornyet kontrakten med Bryne.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=69552


Kan bare ønske han lykke til videre.
udere est facere

KennethS

En spiller som har gått rundt og klage i alle landets aviser fordet han ikkje fikk spille på Brann, så klarer han faen meg ikkje engang og spille seg inn på Bryne? e det mulig *LATTERKICK*
tå på Brann

Nixon

Tipper vi ser Tommy i Løv-Ham neste år. Og så i Nest året etter...
Rød makt på Hansa

Toa

Tommy Knarvik legger seg pent inn i listen over unge og lovende spillere som aldri slo gjennom. Sånn er livet. Hans ambisjoner om landslagsspill må begraves...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

HaterRævBK

ser ikke ut som alt går så bra for Tommy nei....

http://www.ba.no/sport/fotball/article1307324.ece


Det såkalte stortalentet klarte ikke å overbevise i denne klubben heller.
S slaur.....

Go Up