• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tv 2 hjelper deg søker Brann-supportere

Started by NilsRagnar, October 14, 2004, 14:30:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

NilsRagnar

Hei!

Jeg er journalist i Tv 2 hjelper deg, og jobber med en reportasje om billettfordeling til cupfinalen. Problemstillingene rundt dette kjenner dere selvsagt - fordeling av billetter både fra forbund og klubb og hvorvidt dette går på bekostning av vanlige (ekte) supportere. Prøver også å finne ut hvordan så mange billetter kan havne på svartebørsen, og hvor disse kommer fra.

I forbindelse med dette vil jeg gjerne komme i kontakt med ihuga Brann-supportere som ikke har klart å skaffe seg cupfinalebilletter, og har sterke meninger om dette og problemstillingene nevnt ovenfor. Målet er selvsagt å få NFF til å revurdere fordelingspolitikken sin, og da trenger vi sterke caser for å vise at problemet er reellt.

Det blir opptak i Bergen neste uke, trolig onsdag. Hvis noen føler seg kallet til å være med i en sånn reportasje eller kjenner noen som passer beskrivelsen - kontakt meg på mail eller telefon snarest! Heia Brann!

Nils Ragnar Løvhaug, Tv 2 hjelper deg
Epost: nils.ragnar.lovhaug@mtv.no
Tlf: 22 38 98 54 / 90 75 37 51

KNUDSEN

var på tide d var en tv kanal som vil hjelpe oss
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Ricky

Skulle ikke forbause meg om paf har noe han ville ha sagt i sakens anledning :)

Toff

er vell noen som biter på denne også. Ble medlem i dag og har et innlegg. Hvorfor skal TV2 hjelper deg skrive om dette?? Kanskje han lover billett til kampen for den som stiller opp også
TIDIG
off

Felt F forever

Quote from: "Toff"er vell noen som biter på denne også. Ble medlem i dag og har et innlegg. Hvorfor skal TV2 hjelper deg skrive om dette?? Kanskje han lover billett til kampen for den som stiller opp også
TIDIG



Hehe... ikkje det at jeg sier linken er sann, men eg må jo spørre: hvorfor i HEL**** skulle en TV2-journalist være medlem i BBB-forumet?????? Gjerne ikkje så rart at han bare har et innlegg? Makan.... :lol:


Mr_Soma

Hehe... folk biter jo på alt fra trommer til banjo her -

Så topper det seg med en TV2 Journalist.

Hva blir det neste?

Kvisvik som admin?


KjellMo

Tv2 hjelper deg var i tlf. kontakt med oss i dag og dette er ikke noe tull. De vil ha tak i folk som ikke har fått billett. Det må være noen her som tør å uttale seg.
GGG Travel

Toff

Quote from: "Mr_Soma"Hehe... folk biter jo på alt fra trommer til banjo her -

Så topper det seg med en TV2 Journalist.

Hva blir det neste?

Kvisvik som admin?


Det siste der tror jeg ikke hadde vært så dumt  :D  :D
off

grei

Voks litt opp så skjønner dere fortere hva som er kødd og hva som ikke er det. Ikke mye dømmekraft til kidsen på store stå...

Helge karlesn

idenes forsvarer.

Nixon

Quote from: "Helge karlesn"@mtv.no? trodde det var tv2 eg. :P


Du skulle bare visst hvor mye som blir produsert av ulike produksjonsselskaper. Men det har jo ingenting med Brann å gjøre...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

grei

Quote from: "Helge karlesn"@mtv.no? trodde det var tv2 eg. :P

Ja, for det er jo en kjent sak at TV2 lager alle programmene sine selv. De bruker aldri noen eksterne produksjonsselskaper, å nei.

Ricky

Quote from: "Toff"er vell noen som biter på denne også. Ble medlem i dag og har et innlegg. Hvorfor skal TV2 hjelper deg skrive om dette?? Kanskje han lover billett til kampen for den som stiller opp også
TIDIG


Det er bra du ikke stiller opp, for det er nok andre instanser enn TV2 som må ta i et tak for å hjelpe deg.

Selvfølgelig har han bare ett innlegg. Kommer sikkert til å bli stående med ett innlegg også. Han er jo tross alt ikke her i den hensikt å diskutere Brann. Grunnen til at TV2 Hjelper Deg skal 'skrive' om dette er vel ganske opplagt. Den klassiske kampen mellom oss forbrukere og den store, stygge ulven i en sak som fenger mange.

Kruxleiven

Regelen er at folk med 1 innlegg lyver. Det har vi lært idag  :? Teit å si noe slikt. Når han legger igjen e-post adresse så kunne vel du som sa at han lyver sjekket om han finnes? Er vel ikke noe rart i at TV2 hjelper deg vil lage sak om dette.

andreas27

e med bort, for å drite ut nff styre, det e mafia-deluxe!

paf

Quote from: "Ricky"Skulle ikke forbause meg om paf har noe han ville ha sagt i sakens anledning :)

paf har billett, så han har ikke stort han skal ha sagt - på den annen side hadde jeg ikke hatt det hvis jeg ikke hadde hatt vett nok til å være medlem i ARG, så du har vel et poeng :-)

megleren

Er det noen her som har kontaktet mannen eller?? Det er jo greit om noen står fram. Vi er jo intressert å fortelle våres side av saken. Jeg har ikke fått billett men egner meg ikke på tv. Jeg er redd jeg sier hva jeg mener om hele Brann sitt system og NFF sin overlegne holdning til oss supportere.
r og blir et sittesvin på Hansa

ThomasC

Quote from: "megleren"Jeg har ikke fått billett men egner meg ikke på tv. Jeg er redd jeg sier hva jeg mener om hele Brann sitt system og NFF sin overlegne holdning til oss supportere.


Er vel nettopp det som er poenget....? Bare man klarer å holde en noenlunde "saklig" tone...

Thomas.

espen

ehm, noen som evt når det kjøres? bor i england og må evt kjøpe programmet over webtv..

Xminator

Vet ikke hva som irriterer meg mest, tabloide forbrukerprogram eller NFF. Om jeg tenker meg om så er det nok tabloide forbrukerprogram. Har overhode ikke tillit til at TV2 hjelper deg klarer å vinkle dette på en slik måte at ikke all blir stående igjen som tapere. Om noen stiller på TV og griner seg til cupfinalebillett og henger ut SK Brann som den store stygge ulven så er det direkte illojalt og ikke noe en ekte supporter gjør.

For å si det slik, hadde finalen stått mellom Brann og RBK ville de kunne fylt Ullevål 6 ganger. Alle kan ikke få billett. Har kjempeproblemer med å skjønne hva Brann kunne gjort på andre måter. De som betalte først får først, og man skal være rimelig blåst for å se på det som urettferdig.

BBB representerer en veldig veldig liten del av supporterkulturen rundt SK Brann. Så får BBB drive god rekrutering på cupfinalen og stille med flere medlemmer neste sesong og kanskje representere enn større del av de som går på Stadion.

At NFF fortjener en del pepper for sin fordeling av billetter er en helt annen sak...

NilsRagnar

Hei igjen!

At det er delte meninger om forbrukerprogrammer får vi tåle, det samme gjelder at noen tviler på om innlegget mitt er ekte. Men det er det altså. Tv 2 hjelper deg produseres av MTV Mastiff for TV 2, derfor har jeg mtv-adresse. Og linken noen la inn til MTV's hjemmesider viser i alle fall at det faktisk finnes en person som heter Nils Ragnar Løvhaug, jobber i Tv 2 hjelper deg, og har det oppgitte telefonnummer.  Det er meg.

Saken gjelder altså først og fremst NFF's fordeling av billetter og hvorfor så mange havner på svartebørs. Fordelingen klubbene selv har gjort er ikke noe hovedpoeng, selv om det selvsagt også er naturlig å ta med. Har fått et par henvendelser allerede, men er fortsatt interessert i å komme i kontakt med misfornøyde Brann-supportere. Har dere flere spørsmål om innslaget, kan jeg selvsagt også svare på dem her inne.

Mvh,
Nils Ragnar Løvhaug, Tv 2 hjelper deg
nils.ragnar.lovhaug@mtv.no
22 38 98 54 / 90 75 37 51

Xminator

Jeg vil foreslå at dere lager en mer generell vinkling på det. Prøv å ikke gjør dette personfokusert. Det er først og fremst fotballsupporterene som gruppe som blir rammet av fordelingen fra NFF. Etter min mening er det de som representerer oss (dvs. ledere av NSA, BBB, etc etc) som bør uttale seg.

Om vinklingen er svartebørs burde dere prøve å kjøpe en billett som faktisk blir solgt svart. Og deretter prøve å finne ut om det er en av billettene som NFF har gitt til 3. part. Klarer dere å bevise det så har dere en case med litt futt i. Det blir det vanskelig for NFF å svare på. Deres holdning til nå har vert "vi har prøvd å finne ut, men har ikke funnet sammenheng"

NilsRagnar

Og det er akkurat fotballsupporterne som gruppe vi fokuserer på. Men grupper består som kjent av enkeltpersoner, og i våre saker ønsker vi å eksemplifisere hvem som blir rammet og hva konsekvensene blir for dem. Slik skapes større engasjement blant seere/lesere rundt problemstillingen. Nokså gjengs journalistisk arbeids- og presentasjonsmetode dette, og ikke spesielt for oss..

Dette kommer ikke i stedet for, men i tillegg til, intervjuer med representanter for gruppene. Intervju med ledere av BBB, NSA, Supporterunionen etc. og sporing av svartebørsbilletter er naturlige ting å jobbe med. Parallellt altså med å finne caser som kan stille opp og fortelle sin historie.

Mvh,
Nils Ragnar Løvhaug

grei

Quote from: "Xminator"For å si det slik, hadde finalen stått mellom Brann og RBK ville de kunne fylt Ullevål 6 ganger.  Alle kan ikke få billett.

Irrelevant, finalen spilles mellom Brann og Lyn. Ullevaal tar noe sånt som 26000, noe som er nok til de som vanligvis går for å se disse klubbene.

Quote from: "Xminator"
Har kjempeproblemer med å skjønne hva Brann kunne gjort på andre måter. De som betalte først får først, og man skal være rimelig blåst for å se på det som urettferdig.  

Nettopp dette kunne kanskje programmet hjelpe deg med. Dersom du får se sannheten om fordelingen, og prioriteringene som ligger bak, vil du kanskje skifte mening og innse at dette ikke er rettferdig.

Quote from: "Xminator"

BBB representerer en veldig veldig liten del av supporterkulturen rundt SK Brann. Så får BBB drive god rekrutering på cupfinalen og stille med flere medlemmer neste sesong og kanskje representere enn større del av de som går på Stadion.

En "veldig liten" del? Jovisst er det mange uorganiserte supportere, men svært mange av de som reiser og står på store stå og synger for laget er medlem. Det er jo de pinadø de som har sidene vi diskuterer på nå.  Og hvordan skal de bli flere dersom de ikke kan lokke med fordeler som mulig cupfinalebillett? Når de ugleses av egen ledelse, kan vi forvente noe annet av det øvrige publikum? Se på VIF, der har de skjønt det.

Quote from: "Xminator"
At NFF fortjener en del pepper for sin fordeling av billetter er en helt annen sak...

En helt annen sak og en helt annen sak, fru Blom. Det er jo dette innslaget skal handle om. Og det vil være unatuurlig i såfall å ikke ta en titt på klubbenes fordeling i samme slengen.

villaksen

Alle som har klaget over at de ikke har fått billett eller urettferdig fordeling fra BBB eller NFF bør jo kjenne sin besøkelses tid.

Leste i Avisen i dag at Solheim ( infosjef i Nff) sa at Cupfinalen ikke var for supporterne. Det sier vel det meste.....

Jeg kan støtte NFF i at det skal være en folkefest. Tror også at folk aksepterer betydning av sponsorer. Det er vel fordelingsnøkkelen folk ikke aksepterer. Og den godeste Solheim bør jo stille seg et spm. om hvorfor så mange billetter havner på svartebørs.

Jeg vet ikke om TV2 hjelper deg kan hjelpe supportere i norges land, men det er forsøket verdt.

Alt å vinne, ingeting å tape...

Xminator

VIFs supporterkultur er Klanen. Branns supporterkultur er ikke knyttet opp mot organisasjon. Om det er slik Brann sier at 4000 fikk løst inn cupfinalebillett gjennom sesongkort, og vi VET at det er 316 som fikk tilbud gjennom sesongkort på SS, så sier vel det sitt om at BBB kun representerer en liten del av tribunekulturen i Bergen.

Og ikke gi meg den med "reiser på turer og bla bla". Mener å huske det ikke har vert spesielt stor oppsluttning rundt turene i år? Sist cupfinale representerte BST veldig mange flere enn det BBB gjør i dag. Sett i forhold til antall medlemmer er det ikke sikkert fordelingen fra Brann er fullt så urettferdig som det veldig høyrøstede flertallet vil ha det til.

Synest ellers det er en forferdelig snobbete innstilling fra en del "supportere". Min påstand er at en som setter av 2 timer hver søndag for å høre Brann-kamp på radio er en like god supporter som de som går på Stadion og reiser på bortekamper. Jeg synest det er en snørrhåven innstilling.

Det finnes ingen konspirasjon eller hemmelig fordeling Grei, det foregår kun i ditt eget hode. Sannheten om NFFs billettfordeling er jo heller ikke noen stor hemmelighet. Det er vel også en fordeling som kunne vert endret på neste fotballting om det var interesse for det. Om det på død og liv skal trekkes en konklusjon så er det vel at Ullevål er for liten.

QuoteIrrelevant, finalen spilles mellom Brann og Lyn. Ullevaal tar noe sånt som 26000, noe som er nok til de som vanligvis går for å se disse klubbene.

Da er jo "vanligvis går" like irrelevant. Dette er faktisk ikke noen vanlig kamp. Og om ditt eneste argument for å stenge ute folk er "at jeg er mye bedre enn deg", så må jeg gjenta det, det er skinnhellig så det holder.

Roffarne

Frykter scenarioet med at en eller annen Johnny fra Laksevåg stiller opp på programmet med trynet dekket av kviser og kroppen dekket i rødt.
"Er du medlem av BBB, Johnny?"
"Nei"
"Er du medlem av Brann, da?"
"Nei"
"Hvorfor skulle du da få billett?"
"Fordi jeg har skikkelig, skikkelig lyst"

Vær så snill og finn en eller annen oppegående person, NilsRagnar.

Dessuten kunne jeg godt tenke meg å høre fra svartebørshaiene hvor de får tak i disse billettene de selger videre. Hvor er det NFF ligger fra seg billetter som ikke kommer "brukerne" til gode?

grei

"Tribunekulturen i Bergen", hvor finner vi den? Først og fremst på Store stå og i Hansa. De mange tusen partoutkortinnehavere på Gamle Sitte bidrar så og si ingenting i så måte. På den tribunen har man knapt åpnet kjeften siden Leppa fra Loddefjord sist kunne høres en gang på 90-tallet.

Men bevares, det er endel av sjarmen at vi har ulike typer tribuner og supportere. Mangfoldet lenge leve. Og partoutfolket  er viktige for klubben all den tid de bidrar økonomisk. Og ingen kan tvinge noen til å synge - de fortjener selvfølgelig billett uansett. Men de fortjener ikke å prioriteres foran supporterne på Store stå, slik tilfellet åpenbart er i dag. Sjekk paf sitt innlegg om fordelingen:

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?p=30441&highlight=#30441

Det sier ganske mye om hvordan Brann prioroterer, så kan man være enig eller uenig i disse prioriteringene. Det er rett og slett umulig å bli enig her, for dette handler om verdisyn.

Det blir som om VIF skulle prioritere sesongkortholderne på motsatt side av Vestbredden foran Klanen. Til opplysning har ikke Klanen vært enerådende på VIF.kamper i alle år, inntil få år siden utgjorde også de et mindretall i forhold til menigheten av de "gamle og satte."

Om BST representerte så mange flere i 99 enn BBB gjør nå er vel usikkert. Medlemstallet er vel omtrent det samme, en forskjell er vel at ganske mange som tidligere sto på Store stå og var medlem i dag befinner seg på Hansa uten medlemsskap.

Nixon

https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Xminator

Nei Grei, tribunekulturen, den som går tilbake i historien finner du på sitte. Kulturen du hevder er Branns supporterkultur er ikke eldre enn at Hanøy var passert stemmeskiftet da den oppstod.

Bekkalokket

Meget bra av TV2. Flott at de setter fokus på dette. Da blir det veldig dumt å lese alle disse paranoide innleggene her. Dette er selvsagt seriøst fra TV2, og at noen skulle være illojal om de skulle stille opp er vel blant det dummeste jeg noengang har hørt. Angående fordeling av billetter så er det NFF som er hovedproblemet og ikke Brann(selv om de også bør se på fordelingen av tildelte billetter). Dette forstår de fleste oppegående mennesker som har satt seg inn i denne saken.

Du har et veldig godt poeng når du vil ta tak i hvor svartebørs- billettene kommer fra. Dette er jo noe av hovedpoenget her. De kommer jo fra NFF, ergo er det noe hakkande gale med fordelingen. NFF kunne vel vanskelig ha lagt ting mer til rette for svartebørshandel enn de gjør. Jeg har selv hørt om flere som har fått tilbud fra privatpersoner om kjøp av dyre billetter som er skaffet gjennom firma som sponser/samarbeider med NFF.

Her inne er det ellers for mye "forståsegpåere" som ødelegger ethvert forsøk på en seriøs diskusjon med oppgulp som ikke har noe med saken å gjøre. Moderator??

En god idè kan være å kontakte skbrann.org da det virker som om det er en smule mer seriøst nivå på brukerne der.

Selv har jeg skaffet billett vha kontakter i eliteserieklubber. Disse får forøvrig også altfor mye billetter.

Lykke til. Håper du får fatt i noen brukandes folk. Og vær så snill ta noen andre enn "prototypene" som alltid stikker seg frem. (Johnny etc..)

grei

Det er klart, alt som foregår på en tribune er per definisjon "tribunekultur". Lynpublikum har også tribunekultur i denne forstand. Men når vi snakker supporterkultur av den sorten jeg setter pris på (følge laget rundt, gå på pub før kampen, synge i ny og ne, hetse motstanderen, danne en slagkraftig enhet på tribunene) klassiske supportere av den engelske skolen altså, så er denne av nyere dato i Norge. Den har likevel blitt mektig populær og ikke minst har den høy markedsverdi- hvor mange spaltemeter er ikke blitt skrevet om Klanen, og hvor mange bilder har ikke blitt vist i avisene av blussende og flaggende Store stå. Også i TV-reklamer ser man denne kulturen brukt, spesielt i "juletre-formen", noe som er et sikkert tegn på at det er i ferd med å bli mer stuerent.

Men denne diskusjonen har så mange tråder å spinne på at det blir vanskelig å holde fast på utgangspunktet.Og jo - jeg mener jo de med partoutkort skal stille likt i køen som de ihuga sliterne på Store stå. Ikke foran. Et par av dere later til å ville ha denne prioriteringen: 1. Sponsorer 2. Vanlig partoutkort 3. Partoutkort BBB-felt 4. BBB-medlemmer (hvis de i det hele tatt skal få noe). Dette er en ærlig sak, men jeg er altså uenig. Sjek pafs innlegg for en skisse jeg synes virker mer fornuftig (og som jeg er enig i bortsett fra at et visst antall billetter burde blitt solgt åpent fra Stadion).  

Hva er forresten vitsen med å ha en garantifrist når de som betalte etter fristen likevel får billett? Da forsvinner jo "partout-entusiastene" sitt argument nummer én, det at denne fristen er viktig fordi den får folk til å betale tidlig så Brann får penger i kassen. Dersom folk vet at de får inn evt. cupfinalebillett uansett om de betaler sent eller tidlig forsvinner jo motivasjonen for å være tidlig ute.

Nixon

Hvordan skal man finne ut hvem som er disse ihuga sliterne på Store Stå? Et BBB-medlemskap kan umulig være nok.
En god start må vel også for disse å kjøpe partoutkort. De som, av flere grunner, ikke vil det, må kunne bevise at de virkelig er ihuga. F.eks. ved å reise organisert på borteturer. Og ikke minst å, om noen år, kunne vise til lang ansiennitet som BBB-medlem.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

megleren

Når dere er så sikker på at Brann tildeler billetter etter hvor mange partoukort som sponsorer har. Så er det helt feil. Jeg kan bevise via en sponsor at den har fem partoukort, men har tyve billetter til finalen. Alle kjøpt gjennom Brann. Er ikke rart det er få billetter til oss fra BBB og supportere i sin helhet. Så ikke bare skyt Nff. Men ta Brann i samme rennet. De ønsker et bedre forhold til sponsorene og selger seg som en hore til høystbydende. Brann tilbød de fly og billetter og plass på hotell. Og da er det klart at der er fire tusen solgte billetter til partoukort innehavere?? Når hver sponsor får femten billetter flere enn de har partoukort for. Og dette er sikkert ikke det eneste tilfellet? Visst dere tror det så tror dere også på julenissen.
r og blir et sittesvin på Hansa

PornoPung

Quote from: "grei"

Hva er forresten vitsen med å ha en garantifrist når de som betalte etter fristen likevel får billett? Da forsvinner jo "partout-entusiastene" sitt argument nummer én, det at denne fristen er viktig fordi den får folk til å betale tidlig så Brann får penger i kassen. Dersom folk vet at de får inn evt. cupfinalebillett uansett om de betaler sent eller tidlig forsvinner jo motivasjonen for å være tidlig ute.


Grunnen til de gjorde dette var jo fordi det var blitt rot med systemet i år.(etter overgang tilTICNET) Så argumentet i seg selv forsinner ikke nei.

grei

Ansiennitet fra BST-dagene kan fint videreføres til BBB. Nettopp dette at man aldri kan "bevise" 100% hvem som er og ikke er "ihuga" supporter er forresten grunnen til at jeg helst ville sett en viss andel av billettene solgt åpent fra Stadion

megleren

Jeg for min del kan si.. Jeg er medlem i BBB og har partoukort på sitte. Jeg betalte nok partoukortet mitt for sent og i avdrag. Og betalte medlemskapet mitt i BBB i januar. Var også medlem i Bst I noen år. At jeg klager her er ikke for at jeg ikke får billett. Men fordi jeg ønsker at Brann som klubb skal påvirke NFF og stemme for at billettene skal tilfalle klubbene som spiller i finalen. Og siden jeg nå melder meg inn i Brann og fremdeles kommer til å kjempe for flere billetter til supportere så ønsker jeg at BBB også tar opp saken i sin kontakt med Brann. Vi må få Brann til å ta saken opp på tinget, og ikke vente til neste gang vi er i finalen igjen.Og som supportere må vi stille kritiske spørsmål om hvor billetter tar veien. Vi er da for pokker ikke en gjeng med umælende sauer. Vi støtter klubben i tykt og tynt. Men støtter den oss?? NEI!!! Den gjør ikke det bøss på tinget. Brann og Rosenborg og Vålerenga er de store tilskuer lagene i eliteserien. Derfor bør disse gå foran å få Nff til å innse at finalen er ikke eid av forbundet. Det er oss tilskuere Nff og klubbene lever av og for.Uten oss ingen toppfotball her på berget. Den dagen de skjønner det kan vi ha et håp om klubbene tar oss seriøst. Visst ikke må man melde seg inn i sin klubb og få de til og forstå at vi ikke er en gjeng med sauer som man kan gjøre hva man vil med. Derfor stå opp og kjemp for dere selv og ikke vent at alle andre skal gjøre det. Og har du ikke gjort noe?? Så ikke klag ved neste finale.
r og blir et sittesvin på Hansa


Ole Brom

Er det noen i det hele tatt som er interessert i å stille opp for Tv2 her eller ?

ThomasC

Quote from: "Ole Brom"Er det noen i det hele tatt som er interessert i å stille opp for Tv2 her eller ?


At de ikke gir uttrykk for det her, betyr vel ikke at ingen er interessert i å stille opp? Han la ut en "tråd" om det her, for at folk skal få vite om det.
Og la ved mailadr og telefonnumre...

Meningen er altså; les det her, kontakt på mail eller telefon. :)

Thomas.

Ole Brom

Quote from: "ThomasC"
Quote from: "Ole Brom"Er det noen i det hele tatt som er interessert i å stille opp for Tv2 her eller ?


At de ikke gir uttrykk for det her, betyr vel ikke at ingen er interessert i å stille opp? Han la ut en "tråd" om det her, for at folk skal få vite om det.
Og la ved mailadr og telefonnumre...

Meningen er altså; les det her, kontakt på mail eller telefon. :)

Thomas.


Det sjønte jeg da :) Ville bare vite om noen hadde kontaktet Tv2 og ville stille opp:)

Bombefar

Noen som vet når dette programmet i tilfelle skal sendes?

bak

Var nettopp inne på FINN for å se priser på svartebørsbillettene. Det er en som står oppført der med at han/hun selger billetter til cupfinalen for 2000,- pr stk. Reklamerer med "beste tribuneplass???" og at det er NORSK TIPPING sine billetter. Syns det er ganske grovt. Her har nå du TV2 mann noen å gå etter i sømmene. Du kan jo begynne med å spørre hvorfor Norsk Tipping sine billetter ligger til salgs på internett til 2000 kr for stykke!!!!!!!!

megleren

Noen her må huske at tribunen heter Norsk Tipping. Og det er stor forskjell på tribunen og bedriften.
r og blir et sittesvin på Hansa

Plekter

Håper virkelig noen fra media klarer å få frem en god artikkel / sak om hvor svartebørsbillettene kommer fra og setter de som egentlig hadde billettene til vegs!

Det være seg andre eliteserieklubber, nff sponsorer eller lyn bastionen...

NilsRagnar

Hei!

Takker for alle tilbakemeldinger og hjelp i forbindelse med saken. Nå er den ferdig produsert, og sendes på Tv 2 hjelper deg i morgen, onsdag 3.november, klokka 20.30.

Det ble faktisk ganske interessant til slutt...

Nils Ragnar Løvhaug, Tv 2 hjelper deg.

espen

Quote from: "NilsRagnar"

Det ble faktisk ganske interessant til slutt...



Faktisk?

Hoeres (faktisk) ut som du ble overasket ;)

grei

Det var vel heller muligens heller ment til alle skeptikerne som har ytret seg i denne tråden.

Go Up