• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ka mener folk om at helstad håper at RBK henter han??

Started by arild, August 24, 2004, 14:39:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BL

helt greit... eg har ingen problemer med det! hadde vært gøy å få helstad tilbake på stadion, hvertfall for en kamp  :wink:
men dette er min personlige mening då. sikkert noen som setter judas stempel i pannen på helstad no, helt feil syns eg
Hansa-
Felt Z

Nixon

Vil ikke være det morsomste synet for å si det slik. Men når Brann nå har hentet Sæternes har de vel signalisert ganske kraftig at de ikke kommer til å hente Helstad. Men like det? Nei! men er enig at dette ikke kvalifiserer til noe Judas-stempel.
Rød makt på Hansa

Helginho

Sjansen til at vi fikk Helstad forsvant vel da vi hentet Bengten, men at han kanskje skal til rosenborg er tungt å svelge....blir trist å se Helstad i Rosenborgdrakt på Stadda, han som nesten var naboen min og alt...

Henki

Jeg ville ikke likt å se ham i Rosenborgdrakt. For det første er han en meget god fotballspiller, for det andre begynner jeg å bli lei av å se tidligere Brannspillere i RBK-drakt ( Fakiri, Asar, Rønningen, Soltvedt) Det gjør vondt!
Ballen skal fremover!

Mr_Soma

Helstad ville tilbake til Brann -
En kamerat av meg var på forrettningsmøte i oslo med firmaet sitt,hvor alle selgerene i hele landet var samlet, og en av selgerne er fra hedmark og kompis med helstad.

Han hadde fortalt at han da for flere uker siden var dritt lei tilværelsen i Austria, og ville tilbake til Brann og Bergen.
Dette ville også medføre at han kom nærmere datteren Isabell.

Men så hentet jo Brann, Sæternes. Og Helstad har sagt at de eneste klubbene han kunne tenke seg å spille for i Tippeligaen er Brann og Rosenborg. Ham-Kam blir vel når han er inne i sitt siste "fotballår".

Synd dette her ja...men om Brann hadde hentet Helstad, så vet jo vi alle hvor Sæternes hadde forsvunnet hen!

- Dette var enten eller.

Bent

Helt ok det... Han er jo tross alt ikke Brann spiller nå. Brann var jo og snuste på han,men foretrakk Bengt.
Men skjønner ikke at trondheim skal være så mye nærmere oslo enn hans nåværende bosted :P
Ut med RBH

Xminator

Skulle helst sett han i Branndrakt ved siden av Sæternes :p

Nå har vi Winters og må vel greie oss med det tenker jeg.

For RBK blir dette ett takk for sist, men Helstad er etter min mening best som spiss i 4-4-2. Han er ikke noen targetspiller (som vi husker :p). Og som kant i 4-3-3 er han ikke så god. Her kjøper RBK for å kjøpe ett navn.

DrMeland

Synes det er litt rart at Brann er villig til å blåse et par millioner på en defensiv midtbanespiller, men å bruke det samme beløpet på en høyrekant er utelukket! Er det noe vi har nok av så er det defensive midtbanespillere!

Enig med Xminator i at Helstad er best som midtspiss i 4-4-2, men det hadde faen ikkje vært meg imot og satt Helstad på høyrevingen til Brann.
Med Kvisen/Helstad på kantene og Winters/Bengt'n på topp hadde vi for en gang skyld hatt grunn til å håpe på gull i serien.

Vi tar ikkje gullmedalje med Martin Knutsen på høyrekant!
rMeland

grei

Dette betyr vel at Winters kan ta over Helstad sin gamle sang.

Hansakongen

Jeg synes da godt helstaden kunne godt kommet tilbake til brann fra neste av...  Dersuten mener jeg helstaden er kontrakt løs fra neste sommer så vi hadde sikkert fått han på billig salg ved juletider, kunne gjort et varp på han også da gitt  :lol:

Så legger mjelden om fra 4-4-2 til 4-3-3.... med winters, sæternes og helstad på topp.. kvisvik,miller, gufien fra (LSK)... beholt bakre rekker som i dag og en keeper av klasse foran neste sesong.. så har du gull laget 2005  :lol:  :lol:

howie

Jeg liker det IKKE!

At helstad går til en annen norsk klubb en brann er helt greit nå som vi har fått Sæternes. Men det hadde vert drit kult vist han kom til brann da...

Men det at han kanskje går til Rosenborg er ikke greit!

Hater RBK og alle spillere som går dit, utenom Rønningen.(For i den saken syns jeg det er Brann som har gjort en tabbe.)

Rosenborg får jo alt de peker på! Utenom Seternes da...

Jeg tidligere i år var Helstad på besøk på stadion og jeg mener å huske at han sa at det var lite trolig at han gikk tilbake til Brann i ett tv-intervju...
Så vist han velger RBK foran Brann, vist det hadde vert aktuelt, liker jeg IKKE!

Men så er det nok flere sider ved denne saken, og jeg har ikke fulgt med på hva Helstad holder på med, så...

KennethS

Quote from: "DrMeland"Synes det er litt rart at Brann er villig til å blåse et par millioner på en defensiv midtbanespiller, men å bruke det samme beløpet på en høyrekant er utelukket! Er det noe vi har nok av så er det defensive midtbanespillere!

Enig med Xminator i at Helstad er best som midtspiss i 4-4-2, men det hadde faen ikkje vært meg imot og satt Helstad på høyrevingen til Brann.
Med Kvisen/Helstad på kantene og Winters/Bengt'n på topp hadde vi for en gang skyld hatt grunn til å håpe på gull i serien.

Vi tar ikkje gullmedalje med Martin Knutsen på høyrekant!


Virker som Mjelde ikkje innser at vi har et problem på høyrekanten, Martin knudsen fikk 7 i ba og ble kåret til banens beste på stadion nesten uten og gjøre noe offensivt. han var god defensivt men framover var han den gamle mk, støttepassningenes far.
tå på Brann

Karsten

Nåja.. det var nå han som la ballen til Winters..
Kom også til flere innlegg..

Andrews

Nå har Rosenborg begynt å kjøpe dritten vi ikke vil ha :)

Kruxleiven

Synes det høres helt håpløst ut. Forstår ikke norske spillere hvorfor vi ikke vil vi skal spille for RBK? Har de null respekt for hva vi mener? Sannsynligvis ja. Men dette er vel akkurat den reaksjonen troillan venter og de er nok her og leser så jeg stopper der. Greit nok om RBK er den eneste klubben som har råd til å kjøpe løs Helstad, men at han ønsker seg der? Hvorfor det? *dropper karsk, bart og skinnvesthumor og argumenterer litt mer saklig* Jeg kan forstå det hvis det er veldig viktig for en spiller å vinne noe og hvis det er viktig å spille jevnlig i europacup. Ellers egentlig ikke. Sjansen for benkesliting der oppe er også stor. Han burde heller gjort noe originalt og gått til Ham-Kam eller Lyn. LSK for den del. Når det gjelder oss så er det vel ikke verre enn at vui kunne droppet Scharner og kommet i samtale med en investor, men sportslig utvalg har tatt et valg og det ble ikke Helstad, men Sæternes. Dessuten har vi nok spisser. Dessverre følger han strømmen som mengder med andre norske fotballproffer som returnerer til Norge. Det finnes andre klubbber i dette landet enn RBK!

bitta

jeg synes også det høres håpløst ut!! se hva som skjedde med rønningen da.. stakkars fyr... hva er pointet med å ha så mange spillere da?
itta savner Olof!


howie

hehe...

Genialt forslag!

Send det videre til brann...

hehe... ;)

Mr_Soma

Håper for all del at trønderpakket rykker rett ut av CL idag, att de får bank der nede -

Så skal du nok se at RBK blir mindre attraktivt for Helstad og hans agent!

Krysser fingrene.

Mr_Soma

Hahahaha.... Bye Bye Bye Bye Bye Bye Rosenborg!

Brann fan

rbk ligger under med 2-0 til Pause.....tror ikke Helstad havner hos de nå......
rann er BEST !!!

Xminator

Brann spille 4-3-3? Vi er tilbake i 4-4-2 etter første omgang :p

Helstad som høyrekant i 4-4-2? Det har jeg sett før, og det var ikke vakkert :p

Winters/Sæternes Helstad/Sæternes er spisspar som nok holder omtrent det samme nivået. Litt forskjellige egenskaper, men vi får ikke winters eller helstad til å sitte på benken :p

Det ville vert supert å se Helstad i Brann, men tror ikke det er realistisk.

Mr_Soma

Kan noen være så snill å fixe det lyset nede i Tel Aviv sånn at RBK kan ryke ut av CL en gang for alle!?

BLIR jo forbanna her...

Helstad skal ikke til RBK med CL-spill.

Superjack

Inn med Helstad og TF Ludvigsen.
Gjør ikke noe med en BRED og GOD stall!
Brann skal jo trass alt spille mange kamper neste året.
Cupfinale i år, Royal League i vinter og serie, cup og CL kvallikk og spill på høsten... Så det er bare å bygge ett kanonlag, med en kanonstall.
Brann som norges svar på Real Madrid!
Brannsupporter.

Mr_Soma

Der forsvant RBK inn i CL-gruppespill og innen en uke eller to så har vi Helstad på plass i Trondheim -


Synd.......

Xminator

Joda, nå skal RBK kjøpe fotballnorge - igjen... Jaja, kanskje Helstad ikke vil selge kroppen sin?

Stoffi

Det hadde vært bra for fotball norge om Rosenborg røk ut av Mesterligaen i denne kampen, men den gang ei. Nå rasker de med seg et par av de beste spillerene i tippeligaen, og skyter fart på tabellen.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

enavgutta

Ja, desverre gikk trønderpakket ufortjent videre ! Trønderkulturen som har ødelagt norsk fotball de siste 10 årene !

grei

Quote from: "enavgutta"Ja, desverre gikk trønderpakket ufortjent videre ! Trønderkulturen som har ødelagt norsk fotball de siste 10 årene !


Eller vinnerkulturen som noen velger å kalle den. Det er kjipt at det er sånn, men det nytter ikke å klandre RBK, de andre klubbene må klare seg selv. Hadde Brann hatt penger til å kjøpe inn alle mulige talenter fra andre klubber hadde vi gjort det vi også.

PornoPung

Det skal eg love deg. Men Rosenborg har godt av noen år fri no. Men det skjer aldri nå.

DrMeland

Kan ikke se at  Heslstad i RBK skulle spille noen rolle fra eller til. Han er best som midtspiss og den plassen er opptatt. Han kommer til å ende opp på benken sammen med spillere som Solli, George, Braathen og andre som heller burde vært en profil på et annet lag istf å sitte benken i Trondheim. Helstad er ingen kantspiller, verken i Brann, RBK eller andre steder. Hvis Helstad ønsker å sitte på benken i RBK ser jeg gjerne at Bartepakket bruker 6-7 mill på ham.

Vi burde konentrere oss om oss sjøl. Vi sa nei til Helstad og ja til Bengt'n. Vi ligger på tredje i serien og er klar for semi'en i cupen. Kan vi be om mer?
rMeland

Ricky

Kommer Helstad tilbake, så får vi heller bare være glad for at han ikke går til LSK eller VIF. Der hadde han utgjort en seriøs trussel for Branns medalje-/CL-ambisjoner. På Rosenborg skyver han bare eventuelt ut en tilsvarende god spiller, så de får neppe flere poeng enn de ville tatt uansett.

Det beste hadde selvfølgelig vært om han hadde funnet seg en annen utenlandsk klubb.

enavgutta

Denne mannen har jo helt klart kvaliteter en utenlandsk klubb med "normal økonomi", altså over gjennomsittet av hva toppklubber i Norge kan tilby. En retur til Rosenborg vil raskt sende ham på benken, hvis ikke det er det han er ute etter da som Rønningen. Jeg setter en Auto23 bil på at han havner i Rosenborg og sier meg samtidig enig med DrMeland at vi bør heller slutte å tenke på Trønderpakket, hvilke spillere de signer og de ufortjente 80 millionene de uansett kommer til å tjene på Mesterligaen. Slik som ting utvikler seg her i Bergen for tiden vil Lerkendal falle en vakker dag, det er helt sikkert!

haavarl

Quote from: "Kruxleiven"Men dette er vel akkurat den reaksjonen troillan venter og de er nok her og leser


Bø!

Neida, dere reagerer omtrent som en kunne forvente. Ikke noe å si på det.

Xminator

Som flere sier, Brann best, Utlandet nest verst og for all del RBK før LSK :p

Brann-jento

eg har veldig masse imot at Helstad går te rbk...
eg forstår ikkje kossen folk som omtrent har blitt dyrket i Bergen og Brann i d hele tatt kan tenke på å spille for rbk..

_Lært å krype, kært å gå, lært å HATE rbk.....
sånn e d bare....
lem fra Hanne (Brann-jento)

grei

Det er overhodet ikke noe rart at spillerne vil til RBK. Det er Norges beste klubb, de deltar jevnlig i CL- nøytralt sett er det her man finner de største sportslige utfordringene. Lønnen er det nok heller ingenting i veien med.

Folk har dårlig evne til å sette seg inn i andres tankegang dersom de ikke forstår at en vanlig fotballspiller tenker annerledes enn de mest innbitte supporterne. Vi lever ikke på 60-tallet lenger, spillere går dit de vil og de fleste av de knytter seg ikke sterkere til klubbene følelsesmessig enn en gjennomsnitts hjemmesitter. Det er lov til å se lenger enn nesetippen.

Ole Brom

Tja om han vil til Rævbk driter jeg no i, vi har fått Bengt nå. Helstad blir vel ikke bankers på det laget, må nok regne med endel benkesliting der ja. Både Brattbakk og johnsen er bedre spillere enn Helstad pr dags dato. MEN om han går til en annen klubb i TL vil han nok få mer spilletid. Han tenker nok penger så han vil sikkert være med å varme benken sammen med han Ivar !

Blææ

ont follow me,Im lost too

Henki

Quote from: "Ole Brom"Både Brattbakk og johnsen er bedre spillere enn Helstad pr dags dato.


Johnsen er bedre enn Helstad, men Brattbakk? Ikke enig med deg der altså. Synes han har vært alt annet enn imponerende denne sesongen her. Folk kan si hva de vil, men slik jeg ser det kan RBK være sabla takknemlig overfor keeperen til de der Israelerne for at han slapp inn det frisparket. Kjære vakre vene 25 meter ute, ballen er mer eller mindre midt i mål og keeperen fullstendig feilplassert.
Ja, jeg vet at han scoret mot oss her forleden, men alvorlig talt, på den sjansen han fikk der skulle jeg ha scoret med en hånd foran øynene og en på tissen :)
Ballen skal fremover!

anita

Gi f... i Helstad, fokuser heller på de spillerne me faktisk har. So what om han går te rbk. Det e ikkje vits i å bruga masse energi på å diskutera hvis om atte ditt å hvis om atte datt!!! La nå mannen få ta sine avgjørelser. Fotballen e tross alt jobben hans, me kan ikkje forventa at han lar seg styra av någe aent enn penger!!!

Go Up