• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sponset reise til semifinale og evt finale i Cupen?

Started by Thorleif, August 18, 2004, 13:15:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Er det greitt å profilere en sponsor på Store Stå for å kunne fly billig??

Ja, ikke noe problem! :-)
42 (57.5%)
Nei, ikke faen! :-(
16 (21.9%)
Er usikker........ :-l
15 (20.5%)

Total Members Voted: 70

Voting closed: August 18, 2004, 13:15:07 PM

Go Down

Thorleif

BBB ønsker å få flest mulig Brannsupportere over til både semifinalen mot Stabæk og en evt finale på Ullevål. I den forbindelse jobber vi med flere reisealternativer, i denne omgang først og fremst til Stabæk, onsdag 22/9. Et av alternativene er å chartre fly over, men dette koster flesk! Et alternativ for å få ned prisen til et akseptabelt nivå, er å få sponset prisen på setene. Men for å få sponsorer med på dette, krever de en form for gjenytelse i form av profilering under kamper og lignende. Vårt spørsmål her blir da som følger:

Er vi villige til å profilere en sponsor på Stadda (feks i form av Chess-banneret eller lignende på Store Stå) i løpet av en kamp dersom de vil gå inn og sponse oss med billige flybilletter?

Legg gjerne inn en diskusjon om temaet nedenfor, men la det bli på et saklig nivå :-)

Stoffi

Jeg er usikker, men heller mot et ja. Stemte at jeg var usikker.

Her må man i så fall svelge stoltheten ved å vise et Chess e.l. Banner under kamp. Til gjengjeld, så blir vi bedre bortesupportere og kan støtte laget vårt bedre og i større antall i semien, og eventuelt finale.
Et engangstilfelle kan vel kanskje aksepteres, men ikke hvis vi må for eksempel trykke opp 2000 flagg med Chess og Brann på, og for eksempel bruke dem i Cupfinalen og andre kamper før og etter. DET er noe jeg tar avstand fra.

Jeg må vel bare si at jeg i så fall ikke kommer til å krangle på verken nei eller ja i denne diskusjonen, ettersom jeg er usikker på hvor jeg vil stille meg.

Noen som har noe vettugt å si?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Syng for Brann

Det burde være en selvfølge at vi viser Chess at vi er takknemlige. !     Vi kan ikke bare be om mer og mer og ikke gi noe tilbake.

grei

Det er problematisk når en supportergruppe som lar seg sponse i så stor grad at man kan fremstå som Chess-supportere og ikke Brannsupportere. Mange vil nok føle seg utilpass med å stå under et Chess-banner. Ikke alle reiser organisert til kampene heller.

Go ahead, men regn med store mengder hets fra andre supportere. BBB vil bli gjort til latter. Mange synes sikkert dette er verdt det fordi man sparer penger.

BL

er det ikkje mulig å få f.eks chess inn i en annen tifo...? sånn at det ikkje blir bare chess

http://www.bataljonen.no/visbilde.php?id=180
Hansa-
Felt Z

Nixon

Typisk, har akkurat bestilt fly til Oslo til semien...

Når det gjelder sponsing er jeg enig med Stoffi at et par "stunt" i løpet av et par kamper kan være en ide. Bedre det en at det står Chess på selve supportereffektene som flagg o.l. Et banner ved innmarsj og etter pausen eller noe slikt kunne holdt. Kunne blitt gjort i siste hjemmekamp før semien og på selve semien.
Rød makt på Hansa

Bent

neitakk...

Greit nok med sponsing, men at vi skal flagre for de på f.eks på store stå er uakseptabelt i mine øyne

chess banneren f.eks var fryktelig
Ut med RBH



Bombefar

Jeg svarte at jeg er usikker, men begynner å helle mer og mer mot "nei, ikke faen". Synes vel det blir litt for dumt å vifte med Chess bannere. Jeg er selvfølgelig veldig takknemlig for det Chess har gjort for Brann, men dette er kanskje å gå litt for langt.

Thorleif

Tror vi må få avklare litt her..... Det er absolutt ikke snakk om å selge seg permanent til en sponsor eller flere. Det har vi gitt klar beskjed om både overfor sponsorer og dere medlemmer tidligere.

Det vi snakker om her, er en "engangshappening" for å gi noe igjen for konkret støtte i form av flysponsingen.

grei

Greit å se at det finnes andre som synes dette blir helt feil.

Chess får sitt i form av lojalitet og oppmerksomhet, så man trenger ikke føle utfra samvittighet at man er nødt til å gi noe tilbake. Dessuten er Chess' rolle som samarbeidspartner til Brann og som sponsor av evt. tur er jo to forskjellige ting.

Vi har ofret penger på Brann før og skal nok klare å gjøre det igjen. For dem som har mulighet til å ta fri fra jobb finnes det uansett svært så billige fremkomstmidler.


Mr Moran

Slike stunt som dette er med på å drepe all kred som Bataljonen har. Patetisk forslag og at det i hele tatt diskuteres, viser bare at det er skuffende mange som ikke skjønner forskjell på russetid og supporterkultur! :twisted:

mbs

Quote from: "Mr Moran"Slike stunt som dette er med på å drepe all kred som Bataljonen har. Patetisk forslag og at det i hele tatt diskuteres, viser bare at det er skuffende mange som ikke skjønner forskjell på russetid og supporterkultur! :twisted:


Jeg hadde synest det hadde vært betydelig værre dersom det ikke hadde blitt diskutert dersom tilbudet kom opp.

Da hadde vi virkelig vært naive og idoter!
La oss få alle fakta på bordet, ta diskusjone, så kan en beslutning fattes!

megleren

Nå må jeg for en gangs skyld si at jeg lurer litt på dere som mener at BBB selger seg. Visst Chess sponser flyet og vi skal vise et banner med Chess på i en kamp? Seriøst, vi tjener på det og Chess får den oppmerksomheten som de fortjener. De står tross alt sammen med oss og har skaffet oss Kvisvik og Sæternes. La oss jobbe sammen med de og til det beste for klubben som vi brenner for. Ja til billig fly og støtte til vår klubb  BRANN!
r og blir et sittesvin på Hansa

howie

Jeg stemmer ja!

Jeg syns det er greit at f.eks. Chess sponser flybilletter mot at de får litt reklame på store stå og på resten av stadion.

Bare det blir denne ene gangen!

Men da bør det stå på banneren Chess faktisk sponser tur til semifinale, og ikke bare logoen til Chess. For da kan det misforståes, og jeg syns det virker mer seriøst da.

PornoPung


grei

Hvorfor er det, som enkelte sier, greit denne ene gangen, men ikke hvis det blir fast? Hva er den prinsippielle forskjellen på å gjøre dette en gang eller på hver kamp?

Dere er jo tydeligvis så sultne på billige borteturer at dette er viktigere enn omdømmet til Branns supportere, så hvorfor ikke gjøre dette på permanent basis?

Bent

Enig med Grei der.

Er dere virkelig så desperate ? Jeg håper ikke det.
Ut med RBH

Ricky

Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.

Alternativet slik det foreligger i åpningsinnlegget gir følgende effekter:
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud.
Men i tillegg driter vi oss ut for et samlet Fotball-Norge (igjen), og selve supporterkjernen blir splittet (igjen). Tar vel et par år å reparere dette, om det i det hele tatt kan repareres.

Blææ

Quote from: "Mr Moran"Slike stunt som dette er med på å drepe all kred som Bataljonen har. Patetisk forslag og at det i hele tatt diskuteres, viser bare at det er skuffende mange som ikke skjønner forskjell på russetid og supporterkultur! :twisted:



Jeg er flau enda etter den 16 Mai kampen jeg rotet meg bort på SS ,det ble reklamert med at den skulle trekkest ut en kjempebanner over Store stå,og så står det "Chess Brann Chess" over hele banneret..
ont follow me,Im lost too

Brannfrelst

Quote from: "Ricky"Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.


Helt enig,gi de 2 reklameskilt på Store Stå fra neste sesong eller profilering på storskjermen.. De sponset jo båt til Stavanger så hvorfor ikke fly til oslo?? De får jo noe igjen da og..
2.10.07-Gullet kom hem!

Nixon

Quote from: "Ricky"Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.


Enig at det er en lur ide. Man holder reklamen unna SS dersom det er det som er stridstemaet. Inngå en avtale med Brann slik at Chess eller andre sponsorer får mer "nøytrale" reklameplasser. Da vil ikke koblingen bli så tydelig.

Ellers har vel ordet "Chess" stått såpass mange ganger på denne linken, og andre etter overgangen til Sæternes at det burde kvalifisere til noen kroner vil jeg tro...:)
Rød makt på Hansa

Bekkalokket

Jeg gremmes over at dere i det hele tatt foreslår å "flagge" for en sponsor. Uttrykket "solgt seg som en hore" får her en ny betydning. Tenker man langsiktig med tanke på rekruttering vil dette også være svært ødeleggende. En ukritisk organisasjon uten stolthet er inntrykket man vil sitte igjen med etter en slik kamp. Chess- banneret på SS får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg. Jeg lurer på å igjen stille meg på midten av SS for å synge med BBB, men dette vil fjerne enhver tvil. Gjennomfører dere dette er all respekt borte. Jeg høres vel kanskje litt vel hissig og streng ut i mine holdninger til dette, men det er et veldig viktig standpunkt som må taes her(selv om det visstnok bare gjelder for en kamp). Chess ville nok fått mye bra publisitet i media ved å sponse tur uansett, og det uten noen form for direkte gjenytelser av SS under kamp.

PS: Hvorfor tror dere Chess sponser Brann med bla spillerkjøp. Fordi det er god reklame for firmaet selvsagt. Ikke føl at dere må gi noe igjen i form av reklame som her er foreslått. Hvis man vil vise takknemlighet så send heller en blomst eller lignende til Vollvik.

Blir dette gjennomført så se opp for "Solgt seg som horer"- banner i Hansa- svingen.

En ting til: Tog tur/retur Oslo får man for 300 spenn. Gå inn på NSB og bestill minipris.

grei

Quote from: "Bekkalokket"Blir dette gjennomført så se opp for "Solgt seg som horer"- banner i Hansa- svingen.



Må le litt når jeg tenker på dette. Kanskje det vi behøver på Stadion er skikkelig splittelse og polarisering mellom to grupper.  De ukritiske unge et sted, de mer reflekterte og grinebiterske eldre et annet sted. Ja, la oss si Store stå og Hansa. To gjenger som irriterte hverandre grenseløst. Tenk for en temperatur og stemning det hadde vært på Stadion dersom Hansa og Store stå hadde sunget hatsanger mot hverandre hele kampen gjennom. Hansasvingen måtte holdes igjen ti minutter etter kampene osv. Se da hadde det begynt ligne på derbyene vi sårt savner her i byen. Var det ikke et ordtak som sa "hvem trenger bortesupportere når vi har hjemmefans som dette"?

howie

Quote from: "grei"Hvorfor er det, som enkelte sier, greit denne ene gangen, men ikke hvis det blir fast? Hva er den prinsippielle forskjellen på å gjøre dette en gang eller på hver kamp?

Dere er jo tydeligvis så sultne på billige borteturer at dette er viktigere enn omdømmet til Branns supportere, så hvorfor ikke gjøre dette på permanent basis?


Jeg er ikke for at vi skal stå på SS og vaie med bannere eller flag eller hva det en skulle vere for Chess.

Men og gjøre det på en enkel kamp overlever jeg...

Det var min tanke...

Erik

Vi gjorde d en gang i fjor, da fikk vi høre så hatten passet... husker vell Chessbanneren??? vi var jo kjøpt og betalt hele gjengen!!! jeg stemmer nei!!!!



Ser dette bra ut?? NEI

howie

Jeg syns...

Det der er nå ikke ille i det hele tatt...

Vist det er noe sånt det er snakk om stemmer jeg klart JA!

Trodde det var snakk om at det skal stå kun chess jeg, men det kan det jo hende det er og...

megleren

Om noen kaller meg en hore som er kjøpt og betalt av Chess så bryr jeg meg midt på ryggen om det. Det som er for meg er vel at Brann trenger støtte i Blærum og vi kan gi det. Og som igjen gjør at jeg får en cupfinale i Oslo. Med Brann på banen og Chess som sponsor for den turen også? Jada da sier jeg ja da også. Vær sikker.
r og blir et sittesvin på Hansa

DrMeland

Quote from: "Ricky"Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.


Hvis Chess ønsker en vanlig reklameplass på Stadion så tar de kontakt med Brann og kjøper det. Pengene tilfaller (selvsagt) Brann, ikke BBB. Kan ikke se hvorfor Brann skulle begynne å gi bort penger til supporterne, og i såfall er det en helt annen diskusjon.

Siden det er mange sterke meninger mot dette bør det vel kanskje vurderes om det er andre muligheter for at BBB sponses uten at dette medfører direkte profilering av en bedriftslogo. Har lyst å legge til at dere i styret kanskje burde (på bakgrunn av denne diskusjonen) lage noen retningslinjer for hvordan BBB skal forholde seg til sponsing og samarbeid med bedrifter fremover. Dermed slipper en problemstillingen på ny om 2 år og det blir lettere for dere i styret å jobbe mot bedrifter når dere vet hvor grensene går.
rMeland

Xminator

Da kan jo "Nei, ikke faen" gruppen kjøre bil.

Stoffi

Jeg har forandret stemme fra Usikker til NEI.

Jeg har ikke lyst å "selge" meg i for stor grad, og folk har et poeng om at vi kommer til å bli gjort til latter. I tillegg til det, ser det ut som om vi får en splittelse i vår egen leir hvis vi gjennomfører noe sånt.


Hvis dere tar en titt på www.klanen.no , så ser dere at Klanen blir sponset på borteturer. Men hva gir de igjen? Hafslund sponser Klanen.
Kanskje noen kunne funnet ut hva de har avtalt der borte?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

KennethS

Quote from: "Stoffi"Hvis dere tar en titt på www.klanen.no , så ser dere at Klanen blir sponset på borteturer. Men hva gir de igjen? Hafslund sponser Klanen.
Kanskje noen kunne funnet ut hva de har avtalt der borte?


En ting e ihvertfall sikkert, Klanen står ikkje med bannere som står hafslund på ihvertfall.
tå på Brann

Stoffi

Quote from: "KennethS"
Quote from: "Stoffi"Hvis dere tar en titt på www.klanen.no , så ser dere at Klanen blir sponset på borteturer. Men hva gir de igjen? Hafslund sponser Klanen.
Kanskje noen kunne funnet ut hva de har avtalt der borte?


En ting e ihvertfall sikkert, Klanen står ikkje med bannere som står hafslund på ihvertfall.


Nettopp. Noen som vet hva Klanen gjør i gjengjeld?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Bekkalokket

Hvis et firma sponser Branns supportere til bortetur vil de sannsynbligvis få oppmerksomhet i media. De er "tilbakebetaling" nok.

grei

Om ikke annet er jo denne diskusjonen sunn. Her kommer det fram endel om hvordan ulike supportere ser på det å støtte Brann. Selv om dette nok ikke hjelper på splittelsen som allerede er der. "Juletrærne viser sitt sanne ansikt" vil mange tenke, forståelig egentlig.


ove

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Stoffi"Hvis dere tar en titt på www.klanen.no , så ser dere at Klanen blir sponset på borteturer. Men hva gir de igjen? Hafslund sponser Klanen.
Kanskje noen kunne funnet ut hva de har avtalt der borte?


En ting e ihvertfall sikkert, Klanen står ikkje med bannere som står hafslund på ihvertfall.


Nettopp. Noen som vet hva Klanen gjør i gjengjeld?


Se på siste tifo til klanen. De hadde tre store drakter. en som var dobbelt så stor som andre. På den store drakten hadde de fjernet all reklame utenom hafslund reklamen. samme på kampen mot lyn, der var det tegnet inn reklame på mangen av draktene, og der var det også kun hafslund som var med..

kan dette være det klanen gir tilbake?
Hafslund er også største bidragsyter til tifo gruppem til klanen sies det.

PornoPung

hmm var det ikke slik at klanen var ganske "flaue" på vår vegne den gangen vi ble sponset til å lage det store banneret som vi hadde? Synes i såfall det er rart de skrek såpass høyt, når de blir sponset selv.

Sånn ellers synes jeg det ikke er noe big deal om vi blir sponset eller ikke, vi ble jo det i fjor til Stavanger. Såvidt jeg husker fikk vi utdelt noen T-skjorter med skriften "sette bønder i brann med Chess" eller "på tokt med Chess..."? HUsker ikke helt hvordan det var, men er jo bedre å få en svær båt a'la det vi fikk i fjor, enn den lille jollen jeg og enkelte andre fikk i år.  Og enda bedre må det jo bli med et eventuellt fly, da reiser i hvert fall jeg garantert!

Hansakongen

Jeg vil nok si at jeg er for den turen med sponsing av en eller annen for for sponsorer.. Tenk hvor artig det hadde vært da fylt nadderud til randen av suppotere fra bergen, med flag og skjerf.. Det hadde vel vært kult med reprisen av serie finalen i 97...... rundt 3000 på en borte kamp det hadde vært noe vil da jeg si... chess får da i gjengjeld er jo chess etter det jeg mener og tror sin største kunde masse i bergens området vist jeg ikke tenker helt feil. de er vel for så vidt den mest profilerte sponsoren til brann de siste 2-3 år vil jeg si.... Ingen trenger vel å vite at BBB har fått sponset turen til semien og evt finale. Men de kan vel til gjengjeld få vite at vi har leid et X antall fly... om dette skulle bli løsningen....

Helge

Får ikke håpe at folk mener at det er greit å få et jævla sponsor-banner tredd over hodene våres igjen! Ble som sagt ramaskrik sist gang, og det vil det bli igjen hvis så skjer.

Hvis vi godtar sponsing på SS, så kan vi jo og spørre om den trivelige gjengen fra posten som sitter halvfulle med reklamegenser,kubjeller og vikinghjelmer på alle håndballmesterskap rundt om i gymsalene i hele verden om de vil hjelpe oss å reklamere litt for en sponsor.
(Er d noe den gjengen kan, så er d å reklamere)
å på en smell og reis deg igjen!

Bombefar

En løsning kunne vært å ha litt reklame for Chess på storskjermen før kampen og i pausen der vi takker de for støtten. Hva synes dere om dette??

Må si at jeg ville heller ikke likt at SS ska ha Chess banner over hodet

Bent

en annen løsning er jo at dere drar ut og samler flasker hvis økonomien deres er så dårlig
Ut med RBH

Ricky

Quote from: "DrMeland"
Quote from: "Ricky"Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.


Hvis Chess ønsker en vanlig reklameplass på Stadion så tar de kontakt med Brann og kjøper det. Pengene tilfaller (selvsagt) Brann, ikke BBB. Kan ikke se hvorfor Brann skulle begynne å gi bort penger til supporterne, og i såfall er det en helt annen diskusjon.


Chess tenker ikke så tradisjonelt og konservativt når det gjelder sponsing. Det er derfor de kjøper Bengt Sæternes til 4 millioner og får ENORM oppmerksomhet, mens Sparebanken Vest betaler 5-6 millioner i året for en reklameplass og får null oppmerksomhet i sammenligning.
Chess er ikke interesserte i "vanlige" reklameplasser; de ønsker å engasjere folk og gjøre seg populære.

Brann taper ingenting på å gi Chess en reklameplass som ellers ville ha blitt stående ubrukt. Tipper det finnes massevis av "åpne" minutter på storskjermen å ta av, og det finnes jo også muligheten til å ta noe over høyttaleranlegget eller på indre bane i pausen; tipper det er noe som gir Chess mer publisitet enn et statisk reklameskilt.
Som Branns offisielle supporterklubb er det vel bare naturlig å søke støtte og velvilje fra klubben når spesielle situasjoner som denne oppstår.. (faktisk vesentlig mer naturlig enn å gå direkte til byens næringsliv).

howie

Quote from: "Ricky"
Quote from: "DrMeland"
Quote from: "Ricky"Er ikke Bataljonen Branns offisielle supporterklubb, da? Hadde det ikke vært mulig å gå i dialog med klubben om å gi Chess en vanlig reklameplass på Stadion, eventuelt på storskjermen, mot at de sponser transport for supporterne til Oslo?
Chess får profileringen sin, vi får billigere billetter og Brann får massiv støtte på Nadderud i den viktige semifinalen. Alle kommer ut som vinnere.


Hvis Chess ønsker en vanlig reklameplass på Stadion så tar de kontakt med Brann og kjøper det. Pengene tilfaller (selvsagt) Brann, ikke BBB. Kan ikke se hvorfor Brann skulle begynne å gi bort penger til supporterne, og i såfall er det en helt annen diskusjon.


Chess tenker ikke så tradisjonelt og konservativt når det gjelder sponsing. Det er derfor de kjøper Bengt Sæternes til 4 millioner og får ENORM oppmerksomhet, mens Sparebanken Vest betaler 5-6 millioner i året for en reklameplass og får null oppmerksomhet i sammenligning.
Chess er ikke interesserte i "vanlige" reklameplasser; de ønsker å engasjere folk og gjøre seg populære.

Brann taper ingenting på å gi Chess en reklameplass som ellers ville ha blitt stående ubrukt. Tipper det finnes massevis av "åpne" minutter på storskjermen å ta av, og det finnes jo også muligheten til å ta noe over høyttaleranlegget eller på indre bane i pausen; tipper det er noe som gir Chess mer publisitet enn et statisk reklameskilt.
Som Branns offisielle supporterklubb er det vel bare naturlig å søke støtte og velvilje fra klubben når spesielle situasjoner som denne oppstår.. (faktisk vesentlig mer naturlig enn å gå direkte til byens næringsliv).


Du har nok rett i dette, når det gjelder på Brann stadion.

Men Chess koster på seg vanlig reklameplass mange andre plasser.

Blant annet på Viking Stadion, som jeg så på høydepunktene fra viking-vif i dagk...

howie

Hva skjer?

Blir det noe av dette greiene?

Har hørt lite fra ledelsen om dette...

recon

Syns det er helt utrolig at dere i det hele tatt diskuterer dette.
Supportere i andre land kjemper mot nettopp ting som dette.
Ta et søk på italienske grupper og begrepet "Contro il Calcio moderno"!
Makan til tanke på å selge seg.  bøy seg fram og grip om ankla...nnnggh.
All ære til de av dere som har gangsynet i orden og tar til motmæle her, Ricky, Bent, etc.

http://www.klanen.no/forum/index.php?t=msg&th=8241&start=0& Her er forøvrig EngeTifo's versjon, og jeg kjøper den bedre, om enn under tvil...

http://www.asromaultras.it/manifesto2.html
esideratus Fatum
Desideratus Bellum
-----------------------
//www.tt05.no

Go Up