• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Winters og Ophaug

Started by KennethS, August 08, 2004, 23:26:59 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

Noen som vet om skadene på disse spillerne e alvorlig? Blir litt kjipt hvis vi mister Winters nå.
tå på Brann

enavgutta

Er svært bekymret for Winters ja. Krysser fingrene for at vår beste spiss ikke er ute for for lang tid. Vi har ikke råd til å bruke Mac'ern og Ystaas nå i denne viktige serieinnspurten. Knutsen har Ophaugs defensive kvaliteter, men vi trenger helt klart Ophaug på dype løpe på kanten.

howie

Det blir kipt å miste Winters og Ophaug ja...

Men jeg tror ikke det blir noe langvarig sykemelding fra begge av dem.

Winters vrikket vel foten eller noe... Tror han kommer seg fort tilbake, og Ophaug hadde en kraftig hodeduell. Det spørs om det ble noe "ytre skade" på han. Om han fikk sår og/eller må sy eller noe. Vist han må det så blir tar vel kanskje en tid før han kommer tilbake, men vist det bare ble en kraftig hodepine av duellen så er han vel raskt tilbake.

Men cupkampen mot Bryne på søndag står vel kanskje i fare for begge, spesielt for winters. Det så ut som han fikk nokså alvorlig skade og hadde det veldig vondt. Men for meg så det ut som at han egentlig bare vrikket foten...

Jeg er spent på hva vi får høre i morgen om skadene...

Men nå er det cup det går i! Gleder meg noe sykt! Det hadde vert utrolig gøy vist Brann går videre, noe de egentlig må når det er Bryne de skal spille mot.

Brannfrelst

Winters mister iallefall Bryne kampen,og sannsynligvis Sogndal kampen.. Var snakk om noen par uker sa han igår..
2.10.07-Gullet kom hem!

PornoPung


Kruxleiven

Straffen så grei ut for oss som stod 10 meter fra hendelsen bak målet. Det så ut som om örnen ble dyttet. Litt heldig er vi at dommeren blåser for det. Veldig mange gjør det ikke, men det var etter regelboken.

Nixon

Rød makt på Hansa


ole3000

ka var d som var gale me dylan sin jobbing da? han jobbet og slet nesten hele kampen.. mer enn ystaas vertfall.[/quote]
i går for en til!

cyp

Helt uenig i at Ystaas var på hugget mot Odd. Aldri sett ham så lite på hugget før, og når han først fikk ballen klarte han å rote den vekk med en feilpasning. Vil gi ham 3/10 for sin innsats. Heller Macallister enn Ystaas som spissmakker til Winters. Ystaas e åpenbart helt ute av form. Det kan vel også sies om Macallister, men eg synes han spiller bedre og bedre hver kamp. Arve Walde e jo også et alternativ som kan og kanskje bør få tillit en kamp...
elt O e snobbete!!

Go Up