• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvor blir de nye klassespillerne av?

Started by TERD, July 24, 2004, 13:08:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

TERD

Både Mjelde, POL og resten av Brann-ledelsen har i lengre tid annonsert at man skulle hente 1-2 klassespillere? Nå har overgangsvinduet vært åpent i  over 3 uker, og fortsatt er ingenting skjedd. Miller kom ved en tilfeldighet, Sanne er ikke av det kaliber POL og resten av gjengen har snakket om når de har snakket om klassespillerne de ønsket seg. Klock faller vel heller ikke i den kategorien. Spørsmålet blir da, hvor i alle dager er Branns forsøk på å skaffe seg 1 eller 2 klassespillere? Det er skuffende, men ikke overraskende. Brann er fortsatt alt for passiv. Kanskje man ikke kan forvente de helt store, all den tid ledelsen er på ferie?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

KennethS

Quote from: "TERD"Både Mjelde, POL og resten av Brann-ledelsen har i lengre tid annonsert at man skulle hente 1-2 klassespillere? Nå har overgangsvinduet vært åpent i  over 3 uker, og fortsatt er ingenting skjedd. Miller kom ved en tilfeldighet, Sanne er ikke av det kaliber POL og resten av gjengen har snakket om når de har snakket om klassespillerne de ønsket seg. Klock faller vel heller ikke i den kategorien. Spørsmålet blir da, hvor i alle dager er Branns forsøk på å skaffe seg 1 eller 2 klassespillere? Det er skuffende, men ikke overraskende. Brann er fortsatt alt for passiv. Kanskje man ikke kan forvente de helt store, all den tid ledelsen er på ferie?


Miller e vel en klassespiller, selv om han kom som en tilfeldighet. Men ser poenget ditt, de trengs minst 2 klassespillere til for at Brann skal kunne kjempe i toppen i år.
tå på Brann

Go Up