• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Nå må Seyi skrive under ny kontrakt med Brann

Started by BrannMann, July 09, 2004, 11:22:19 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannMann

Håper virkelig at Brann klarer å få seyi til å forlenge kontrakten.... hvis ikke ser jeg for meg at han forsvinner som Bosman spiller når den tid kommer... Det er klart det er bra at han blir(foreløpig) selv om jeg mener det ville vært best om han ble solgt og ga 20 mill i kassen....
jokomelk og brød og seriegull!!!

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1178247.ece

Kan se ut som om Brann vil ha sine 20 mill. Kan ikke akkurat klandre de for det...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Roffarne

Nei det har vel vært tankene hele tiden. Selv om Brann er følelser for fansen er det en butikk for de som styrer. Og kynisk sett er det ikke ett bedre tidspunkt å selge på enn nå.

POL bekrefter jo også i den artikkelen at Monaco er den useriøse aktøren de har gitt inntrykk av hele tiden.

vardgutt20

ko lenge e ijen av kontrakten t olofinjana?
visst han blir igjen å brann vinne serien å cupen,, så kan han godt gå gratis :wink:
ært å krype, lært å gå, lært å hate rbk

Nixon

Han har kontrakt ut neste år. Spørsmålet er hvor mye verdien synker dersom man venter til etter sesongen. Husk at da er seriene forlengst igang i de aktuelle landene, og klubbene vil helst ha spillerene med i oppkjøringen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

ekte kjuagutt

trosje så mange her menar at d e verdt og gå glipp av 20mill for at han ska spille i brann ut kontrakten, vertfall ikje i den formen han har vert i no.... eg vil si d beste e og selge han med en gang.. ellar d beste hadde selfølgeli vert om han hadde skrevet undar en ny kontrakt men d kommar nok ikje t og skje

Ole Brom

Quote from: "ekte kjuagutt"ellar d beste hadde selfølgeli vert om han hadde skrevet undar en ny kontrakt men d kommar nok ikje t og skje


Hvorfor ikke ? Han har sagt før at det ikke var umulig å skrive under på en ny kontrakt. Dette hadde begge parter tjent på. olof hadde sikkert fått en liten lønnsforhøyelse og Brann hadde hatt mer tid på seg til å finne evt kjøpere. En vinn vinn situasjon.

Straffe!!!

Synes helt klart det er en fordel (økonomisk) dersom Seyi blir solg nå. Dette vil oss en handlefrihet og et økonomisk løft som kan ha en svært god innvirkning. Særlig dersom den nye burger-mannen (ifølge en annen tråd) viser seg å være noe i nærheten av en erstatning.

Samtidig, dersom Seyi blir ut kontrakten, kan vi nyte godt av hans kvaliteter i hele denne perioden, før han sannsynligvis går gratis som Bosman eller for knapper og glansbilder like før.

Hva har vi isåfall tapt? Betalte svært lite for mannen når han kom, og har fått nyte hans kvaliteter i 3 år.

Roffarne

QuoteHvorfor ikke ? Han har sagt før at det ikke var umulig å skrive under på en ny kontrakt. Dette hadde begge parter tjent på. olof hadde sikkert fått en liten lønnsforhøyelse og Brann hadde hatt mer tid på seg til å finne evt kjøpere. En vinn vinn situasjon.


Tror ikke det er godt nok med en liten forhøyelse for å beholde en som George. Hvis Brann får lokket Seyi til å skrive under på en ny kontrakt med en liten lønnsforhøyelse så skal jeg sende blomster til Peddi. Blir han er det rett og slett i mangel på "noe bedre".
Men det er godt nok for meg.

PornoPung

Hvis ikke det blir noe med overgang no i sommer, så kan det jo være at Olof gjør akkurat dette, signerer ny kontrakt. Etter måten han ble behandlet av monacco, så kan det jo være han føler verden er så full av "møkkaklubber" at han vil fortsette i Brann.

Alexåsane

etter vm vil sikkert prisen fordobblet:p behold han;)
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

morten_61

Hvor mange poeng i tippeligaen vil BRANN tape på og selge ola? kan dette være forskjellen mellom 4-5 plassen og hvor mye taper vi da, jeg personlig tror BRANN vil tjene på og ikke selge.
HEIA BRANN

Ole Brom

Quote from: "morten_61"Hvor mange poeng i tippeligaen vil BRANN tape på og selge ola? kan dette være forskjellen mellom 4-5 plassen og hvor mye taper vi da, jeg personlig tror BRANN vil tjene på og ikke selge.
HEIA BRANN

Go Up