• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Dylan

Started by Sotraanda, July 04, 2004, 14:43:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Sotraanda

Vel, han har ikke bevist så altfor mye i brann trøyen hittil. minner han om en flopp?
Eg synes han har et potensiale men han må heller konsentrere seg om å lage mål istendenfor frispark.

Har en følelse av at det løsner skikkelig for dylan i måren, putter 2 å vi vinner 3-2. Ka tror dåkke?

KOM AN DYLAN!
ater, heter, hater NFF!

BL

han er bare 22... gi han et par sesonger så blir det bra. han har det jo i seg, det har han vist
Hansa-
Felt Z

Ricky

Jeg synes han jobber bra, iallefall. Heller en som er overivrig etter å bevise noe enn en som bare går rundt og laffer når det går dårlig. Kommer innleggene, så kommer nok også målene etterhvert.

enavgutta

Jeg tror Dylan er en uslipt gråstein. Dylan har ikke vist annet enn engasjement. Så langt ikke lagt merke til noen kvaliteter hos ham som hører hjemme i et satsende Brannlag. Jeg tror han blir årets flopp 2004!

Brann e livet mitt :)

Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

Mr_Soma

Dylan er ett levende frispark... og det er veldig synd. Han minner meg veldig mye om puddelen carew, stor og sterk, litt mer muskler enn motstanderen, og så fort han skal bruke fysikken sin så ligger motstanderen borti en krok og resultatet blir frispark.

Håper virkelig at Mjelde kan utvikle han og gjøre han til sin egen.

For han har ikke overbevist i det hele tatt.

Men jeg føler at det bor ett eller annet inni gutten, som vi så kom ut til de grader mot molde.

Så får vi se imorgen om han kan lage kampen til ett helvete for riseth og hoftun.

Eneste jeg frykter imorgen er midtbanen vår, den er ikke så stabil som jeg ville hatt den, slik olofinjana gjorde den.

Krysser fingrene!

enavgutta

Jeg håper dere har rett når det gjelder Dylan og utvilkling. Men jeg er redd dere tar feil. Kampen mot Molde var den eneste som kan sies å være "mot moderat"- målene utgjorde forskjellen der, men gav ikke noen god indikasjon på at fyren vet 100% hvor målet står - ellers har innhoppene stort sett vært meningsløse. Hans performance har båret preg at dårlig ballkontroll, frispark, etterslengere og skudd mot cornerflagget. Er ikke tilfreds med at han skal makke Winters på topp.

Men ingenting er så godt som at jeg tar grundig feil i denne saken her.

Xminator

Alle talente våre flopper! Kvisvik blir overkjørt av en trailer på vei til kampen. Gressmatten regner bort. Jorden går under!

Hvorfor er alle blitt så jævla Stråmyhr?

P-K

lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

enavgutta

Så får vi se da om macaronyen får til noe i dag, eller det blir bare "nesten" igjen.

monzilla

send kenguruen hjem! Det han viste i dag kunne min fetter på 8 levert, for ikke å glemme hva Walde hvis han hadde fått starte i dag.

Han må spille seg innigjen på laget.

Jeg lukter et spiss-problem. Noen andre som kjenner stanken?

Xminator

Gi han tid. Han gjør en del bra og mye håpløst.

Er også mektig imponert over Walde og Storesund. Det vil nesten forundre meg om vi ikke ser Walde omtalt på samme måte som Gamst Pedersen neste sesong. Er litt usikker på hvor effektiv han er, men antall straffespark vs spilte minutter er ihvertfall bra ;)

enavgutta

Vil nødig syte over dagens kamp for til tider var det bra flyt i spillet, MEN Dylan er IKKE GOD NOK FOR BRANN. Trenger jeg å si mer. Han tilfører oss ikke det vi trenger på topp. Winters trenger en sterk makker som har ballkontroll, vinner hodedueller og scorer mål.

monzilla

Beklager å si det, men Dylan viste absolutt ingenting på banen i dag som gjør at han fortjener en plass i førsteelleveren. Ja, vi kan gi ham tid, men for å få spille må han prestere.

enavgutta

Egentlig burde de kansellere hele den betalte Norgesferien Mac'en har fått.

Mr_Soma

Dylan er ikke annet enn en sørgelig skygge av seg selv.
Det er skremmende å se at han ikke en gang klarer å gjennomføre en finte på den gamle kråken hoftun.

Til og med Arve Walde klarer å prestere mer på en halvtime enn hva Dylan gjorde en hel time.

Jeg kan ikke se for meg Dylan dominere i Tippeligaen om 2-3 år.
Da må han bli en ny mann rett og slett!

Brann bør få seg en ny makker til Winters og la Macallister spille kamper for Brann 2 og heller putte der mot halvamatører enn å la Brann spille med 10 mann i Tippeligaen.

Blir så frustrert!

enavgutta


monzilla

Vi hadde Flo, vi mistet flo. Vi fikk løvvik, vi mistet løvvik. Vi Hadde Helstad, vi mistet helstad. Vi har Winters, vi vil miste winters.
Brudd i mønsteret?

Poenget er at vi har alltid greid å skrape sammen en god spiss som scorer jevnt og trutt... Dylan viser seg å ikke være en sånn spiss

enavgutta

Greit å få bekreftet av også Tore Strand på kommentatorplass i BT at Dylan ikke holder mål. Er bare Mjelde nå som ikke har forstått at denne mannen bør ha fast plass på Brann 2 resten av kontraktstiden.

bjirn

aldri sett en spiller løpe en halv meter bak motstanderen og stå stille og forvente at han skal vinne en hodeduell på den måten før... Dylan gadd jo ikke hoppe engang... han bare forventet at motstanderen skulle feilberegne headingen sånn helt uten press eller noe... Få han ut av laget, sett inn Walde til man finner en skikkelig spiss.

DrMeland

Quote from: "monzilla"send kenguruen hjem! Det han viste i dag kunne min fetter på 8 levert, for ikke å glemme hva Walde hvis han hadde fått starte i dag.


Skjønner ikke at du gidder skrive slike useriøse innlegg. Dette er et debattforum, ikke et syte-forum. Hvis det er slike holdninger du har ovenfor spillerne våre som jobber ræven av seg for å hente hjem 3 poeng i hver kamp, så kanskje du burde følge fetteren din på miniputt-laget sitt istedetfor SK Brann.

Sitter med en følelse at det kun handler om å finne syndebukker i frustrasjon over at Brann er inne i en dårlig periode. Hvorfor ikke se det positive? Dylan er tilbake fra skade. Han er 22 år, har ikke hatt ferie på 2 år og har vært skadet i en måned. Han spiller ingen god kamp men jobber og sliter konstant, og jeg vil heller se slike spillere mislykkes enn de som står med hoftefeste på midten..
rMeland

Xminator

Har samme følelsen DrMeland.

Dylan må få tid. Og han gjør ikke en dårlig kamp. Det er bare rutinen som hindret han i å bli helt etter 2 minutter. Samme sjansen på disse tider til neste år og det er mål.

Ole Brom

Gi Brann til, gi mjelde tid, gi dylan tid ja hvorfor ikke gi hele Bergen tid ! Vi har ventet i 41 år nå ! Har ikke vi ventet nok !!!!!!!!

Xminator

Har DU ventet i 41 år?

Ole Brom

Quote from: "Xminator"Har DU ventet i 41 år?


Jeg har ventet i 30 år :) Men snakket da for hele Bergen by :)

Byen og dets innbyggere har ventet så altfor lenge.....

monzilla

DrMeland, legger meg flat for kritikken når det gjelder useriøsitet, men jeg står fortsatt på det at når Dylan spiller like dårlig som han gjorde i går, så bør han plasseres på benken for så å spille seg inn på laget igjen.
Da er det bedre å la Walde få prøve seg fra start, eventuelt prøve knarvik på topp.

PornoPung

Det ble mye mer fart i angrepet når Walde kom innpå. Han hadde i det minste evne til å holde på ballen. Dylan mister jo ballen etter halvannet touch. Fatter ikke at folk mener han har potensiale? Han scorer knapt mål. Han har ikke gjort det mot noen spesiellt gode motstandere før han  kom til Brann og han eier ikke teknikk? Når han ikke scorer mål, så må eneste måten man ser at en spiss har potensiale på være at han har teknikk? Og han er ikke noe spesiellt god på hodet heller. Timer hoppene feil, og med den styrken i kroppen bør han kunne hoppe inn i en duell og vinne dem.

I tillegg imponerte Storesund enda en gang på bakgrunn av innhoppet hans nå, og tidligere synes jeg han bør få komme innpå tidligere hvis laget sliter.

DrMeland

Quote from: "monzilla"DrMeland, legger meg flat for kritikken når det gjelder useriøsitet, men jeg står fortsatt på det at når Dylan spiller like dårlig som han gjorde i går, så bør han plasseres på benken for så å spille seg inn på laget igjen.
Da er det bedre å la Walde få prøve seg fra start, eventuelt prøve knarvik på topp.


Folk må gjerne argumentere med Dylan på benken så lenge jeg slipper å høre om de fantastiske fotballprestasjonene til 9-årige fettere og 53 år gamle tanter:)

Jeg tror Dylan kommer til neste år forutsatt at han holder seg skadefri og får trent godt i vinter. Han er en murbrekker på topp, sterk i kroppen, god på hodet og brukbar langs bakken. Han er en type som lager rom for andre. Synes vi skal huske på at mannen har spilt sammenhengende fotball i 2 år, bare er 22 år og har vært mye plaget med skader. Det er faktorer som teller inn.
rMeland

Xminator

Og om Kovacs rystet Soma i Tromsøkampen, så rystet da vist Dylan Karadaz mandag :p Det var ihvertfall ikke Dylan som falt, og han virket å være ett hode høyere :D

Go Up