• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Martin Hellan

Started by Churchill, February 21, 2024, 12:43:31 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Churchill

February 21, 2024, 12:43:31 PM Last Edit: February 23, 2024, 02:07:38 AM by Churchill
Siden denne er så godt som i boks, tar jeg sjansen. Velkommen til Brann, Martin. Det skal bli spennende å følge deg på vei mot toppen.
...we shall never surrender.

Kagain

Ser ut som prisen havner på rundt 5 millioner.

https://www.ba.no/blir-brann-spiller/s/5-8-2537848

Dette blir en spennende lakmustest på viljen til å satse på unge spillere. Her er det investert en anstendig sum penger. Så får vi se om Crone eller Thore P. tar opp hansken og konkurransen...

Nixon

Valgte vekk Viking til fordel for Brann.

Jeg føler at dette kan bli en favorittspiller!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Kagain

Kopiert fra en annen tråd

Quote from: Pete05 on February 21, 2024, 00:22:32 AMEn som kjenner Hellan litt bedre

Offensivt en av de mer spennende backene i landet. Bra fart, kompakt fysikk, beveger seg veldig effektivt og smidig. Bra 1v1 offensivt, slår gode innlegg og er mye involvert i ting som skjer på siste tredjedel. Meget stor løpskapasitet. Defensivt noe mer rufsete, men har heller ikke spilt back altfor lenge. Kant tidligere. Bra teknikk, uten at den er blendene. Har noen utfordringer 1v1 defensivt, men har potensial til å bli god her med den frekvensen han har i beina. Trenger å modnes noe taktisk enda.

Tidligere kant, nå back. Så ser vi om det blir som med Blomberg, dvs. tidligere kant, så back og så kant igjen. Gode innlegg og vilje til å dra fremover er gode ferdigheter for Brann om man skal dømme på Wolfe. Da kan Soltvedt ligge litt lenger bak på banen og slippe å bli fraløpt.

Det er også greit at Brann har Crone og Thore P. fremdeles, da de kan gå inn og gjøre en god jobb om Hellan ikke er helt på G.

Isolert sett er dette en signering jeg syns Brann har hatt for få av; unge spillere som har vist litt i OBOS og som kan tenkes å ta steget på nivået over.

krakra

Jeg tror Blomberg kunne gjort en strålende jobb som backup. Bedre enn Crone, men han vil jo ikke. Legges for mye vekt på prestasjonene han hadde under katastrofe-regimet til KI.

Så hvis Hellan er en lignende type, så kan det bli bra. Han tåler også en sesong der han først og fremst lærer seg rollen.

Crispo 2

Denne signeringen har jeg troen på, og sansen for! Prisen er ikke en upris i dagens marked.
Per Pettersen 1960-1964

Kirk

Hvis han spiller seg inn på laget sammen med Eivind Helland blir han nok kjapt omdøpt til Halvan ...

Huff

Quote from: Nixon on February 21, 2024, 13:36:57 PMValgte vekk Viking til fordel for Brann.

Alvorlig talt. Skal jeg liksom hylles hvis jeg velger bort en australsk bordvin til fordel for en grand cru fra Bordeaux?


Forøvrig synes jeg at beskrivelsene av spilleren vitner om en gøy back. Musikk i mine ører.

Gulløl

Viking kom aldri til konkrete forhandlinger og ga Martin Hellan heller ikke et konkret tilbud. I følge Erik Nevland var det også helt greit at han valgte Brann.

Klipp fra Stavanger Aftenblad:
Samtidig kom det rapporter om at Kongsvinger-spilleren Martin Hellan var på vei til Brann - det var en spiller Viking hadde vist konkret interesse for. Det skjer etter at Sondre Ørjasæter valgte Sarpsborg foran Viking tidliger i vinter. I fjor var Sandefjord-stopperen Sander Moen Foss på omvisning i Jåttåvågen - før han like etterpå skrev under for LSK.
- Det er helt greit at Hellan velger Brann. Vi kom aldri til konkrete forhandlinger og ga ham heller ikke et konkret tilbud. Moen Foss fikk heller aldri tilbud av oss. Det var det bare Ørjasæter som gjorde. Derfor anser vi Ørjasæter som den eneste spilleren vi har tapt i konkurranse mot andre klubber, forklarer Erik Nevland.

https://www.aftenbladet.no/sport/i/eJARkK/vikings-spillerjakt-ja-jeg-kjenner-paa-presset
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Det fra Nevland er jo litt unnskyldninger for å ikke tapt konkurransen om spillere til konkurrenter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Erlend

For meg høres det ut som Viking nå betaler prisen for sportslig kollaps i høst og intern uro hele vinteren

andreas1989

Ja, nå er Tripic ute i media å mulker litt også.

krakra

February 22, 2024, 09:02:53 AM #12 Last Edit: February 22, 2024, 09:07:06 AM by krakra
Det er jo et kjipt lag med en del kjipe profiler. Har to kjipe hovedtrenere, og et kjipt publikum. Relativt fin by, det skal de ha, men slitsom dialekt. Jeg måtte i jobbsammenheng følge et møte med der nesten alle snakket stavangersdialekt i fire timer, og det var utmattende. Må være tungt å bo der, og høre den dialekten hele dagen på jobb hver eneste dag.

Hele greia deres var jo å være ufyselige. Det var et image de digget. Løkberg var stadig ute i media og snakket om hvor digg det var at ingen likte dem. Men der ufyseligheten provoserer eksternt når man vinner, så er det nok vel så provoserende internt når man taper. Liker Branns tilnærming bedre.

Hickok

Quote from: krakra on February 22, 2024, 09:02:53 AMHele greia deres var jo å være ufyselige. Det var et image de digget. Løkberg var stadig ute i media og snakket om hvor digg det var at ingen likte dem. Men der ufyseligheten provoserer eksternt når man vinner, så er det nok vel så provoserende internt når man taper. Liker Branns tilnærming bedre.
Kanskje ikke så rart ingen vil til Viking nå da...? :)
(men nå ryker vi off-topic igjen)

krakra

Ingen trening i dag, så sånn sett neppe noe hastverk med å få ham bekreftet. Men Pamer mener kontrakten er underskrevet, og at de bare jobber med å lage en sak for å presentere ham på Brann.no.

Lasaron

Da er det offentlig. Kontrakt ut 2027. Velkommen!

Måtte drakten han poserer i ikke være et frempek på hvilken type drakt som kommer. Det holder lenge med én rødfarge, og den skal være helt vanlig rød.


Churchill, kult om du endrer tittel på denne tråden til Martin Hellan.
Tren på langskudd

Hickok


andreas1989

Nr 2 er jo ledig så vi får håpe han får den. Et draktnummer som kun hører hjemme på høyrebacken eller til nøds som stopper.

Lasaron

Det er i det hele tatt for få av de klassiske nummerne som er i bruk. Alle bør være i bruk. Jeg vil se et opprør mot sånne latterlig høye draktnummer. 69 er den teiteste av de alle. Hvor gamle er de? 12 år?
Tren på langskudd

andreas1989

February 22, 2024, 19:02:35 PM #19 Last Edit: February 22, 2024, 22:34:38 PM by andreas1989
På keeperplassen har Brann alltid vært gode og der har vi vel sterke, interne tradisjoner med 1,12 og 24. Det skal vel faktisk sies at Dyngeland er en av få førstevalg med nr 1.

Pallesen 3 er greit, 4&5er ledig, Sery 6 passer bra, samme med Warming 7 og Felix 8, Castro som 9er er vel ikke helt riktig, Kornvig som 10er er det vel for tidlig å si noe om, men Børsting som nr 10 var vel egentlig veldig feil, Finne passer fint som nr 11.

Erlend

Ser han var nr 16 i KIL. Det er jo opptatt hos oss, så da satser vi på at han tar høyrebackens klassiske nummer 2

Churchill

Quote from: Lasaron on February 22, 2024, 17:03:43 PMChurchill, kult om du endrer tittel på denne tråden til Martin Hellan.

Done!
...we shall never surrender.

Lasaron

Tren på langskudd

krakra

Pamer slår fast at han koster 4 millioner, og at de som sier fem tar feil, på Ballspark.

Pete05

Quote from: krakra on February 23, 2024, 11:34:30 AMPamer slår fast at han koster 4 millioner, og at de som sier fem tar feil, på Ballspark.

Transfermarkt sier 5.2 mill. Så er ikke så sikker på om Pamer har helt rett her.

krakra

Transfermarkt pleier å ta totalpakken

Gulløl

February 23, 2024, 13:13:54 PM #26 Last Edit: February 23, 2024, 13:24:41 PM by Gulløl
4 millioner høres fornuftig ut. Gunstig for Brann at det ikke ble og var noen budkamp som noe av media feilaktig påstod at det var. Brann fikk forhandle i ro og fred ser det ut som i ettertid. Som sportssjef Nevland presiserte var Viking aldri i konkrete forhandlinger og gav heller ikke et konkret tilbud. Og sportsjef Heier i Fredrikstad har avvist ryktene at Fredrikstad skulle være interessert som bare tull.
Godt mulig at Per-Ove Ludvigsen og Espen Nystuen i Kongsvinger har opparbeidet et godt forhold og samtaleklima, da blir alt enklere. Nystuen var observert på tribunen under Brann sin kamp mot RBK seks dager før Kongsvinger spillerne kom ned.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Jeg tror dette med budkrig er en ganske uvanlig greie. Måten disse tingene foregår på er jo at man først avklarer hvor spilleren vil, og deretter forhandler klubbene. Hellan ga nok beskjed om at han ville til Brann, og da hadde det ikke hjulpet Viking å overby KIL.

KIL kunne selvfølgelig sagt "Det blir enten de som byr mest, eller ingen", men så lenge klubben spilleren vil til gir et tilbud som selgende klubb er fornøyd med så tror jeg ikke det er aktuelt.

Budkrig kan kanskje forekomme der spilleren sier "Jeg er interessert i begge klubbene. Jeg går til de som får godkjent bud fra klubben min".

Nixon

Jeg er ikke helt overbevist om at Viking ikke kom med bud på Hellan. Både lokale og nasjonale medier meldte det, og Nevland selv sa i en Aftenblad-podkast at de hadde lagt inn bud på en spiller. Hvem var det dersom det ikke var Hellan?

Og så brukte Nevland litt for mye energi på å forklare at de ikke hadde tapt mot Brann om signaturen. Han virker noe presset der nede.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Det var vel ingen som sa at Viking hadde lagt inn bud, men at interessen deres var konkret og at KIL hadde avvist et bud. Dette budet kan ha vært fra Brann. Jeg mistenker at Viking henvendte seg til spiller/rådgiver der de forspeilet en avtale, fikk beskjed om at spilleren ikke ville til Viking, men til Brann og derfor droppet å formelt legge inn bud.

Så kan Nevland si at man "ikke hadde tapt" fordi de ikke la inn bud, men det er jo teknikaliteter. Og litt sær ting å henge seg opp i. Kan ikke huske å ha sett en sportssjef gå ut og bortforklare en tapt kamp om en spiller på den måten før. Virker å være på defensiven.

Hickok

Det kan være så enkelt som at Viking kom så seint på banen at Brann og KIL allerede var enig, og at diskusjonen da gikk på å få spiller og klubb til å bli enig.

krakra

Det har vi jo erfart flere ganger at ikke betyr så mye. Senest med han svensken i fjor? Og Ighalo.

andreas1989

Brutalt(?) ærlig Horneland til BT etter dagens trening.

Quote from: BTHans nye trener svarer slik på hvorfor de ønsket å kjøpe backtalentet:
- Vi ønsket flere utviklingsprospekt i tillegg til de ungguttene vi allerede har.
Horneland sier de også fikk Hellan for en «fornuftig pris».
- Han har også fornuftig spillestil med tanke på å få ham inn i vårt lag. Derfor synes vi han var interessant, sier Horneland.
- Hvilken rolle kommer han til å få i år?
- Det vil vise seg når vi ser hvordan utviklingen hans går. Svenn Crone har spilt veldig stabilt i to år, og stort sett vunnet med Brann. Hellan har et godt stykke arbeid foran seg for å utkonkurrere ham, svarer Horneland.

Gulløl

February 23, 2024, 17:02:29 PM #33 Last Edit: February 23, 2024, 17:04:48 PM by Gulløl
BT skriver også at han har vært småskadet siste par uker. Blir vel ikke noen bombe da om han ikke blir prioritert i forhold til spilletid og være i troppen på tirsdag.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Quote from: Hickok on February 23, 2024, 13:52:51 PMDet kan være så enkelt som at Viking kom så seint på banen at Brann og KIL allerede var enig, og at diskusjonen da gikk på å få spiller og klubb til å bli enig.

Det er også denne versjonen jeg har hørt. Viking fikk etter sigende aldri svar på budet sitt fordi Brann, KIL og spiller allerede var kommet svært langt i prosessen.

andreas1989

Vi får håpe at omskoleringen til back i en 4er ikke byr på for mange utfordringer for unge Hellan.

Quote from: BADen nyeste signeringen er Martin Hellan. Etter sin andre økt er han svært positiv til klubbskiftet.

- Gøy å være i gang. Det er høyere tempo enn jeg er vant til, men det er bare å bli vant til det. De spiller på en annerledes måte enn jeg har gjort tidligere, sier Hellan til BA.

- Hva merker du er mest annerledes?

- Presset og at jeg spiller i en firer. Jeg er vant med å spille i en fembackslinje. Det er mindre pauser enn jeg er vant til, men det er jo å spille som er gøy så det liker jeg.

- Hellan er et fint fremtidsprospekt. Han er en spennende, offensive høyreback, sier Horneland.

Go Up