• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overgangsvinduet vinteren 2023/2024

Started by Lasaron, September 03, 2023, 09:22:40 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

Å erstatte Sery Larsen med Ulrik Mathisen ville jo vært feil på absolutt alle parametere. Han er eldre, han har ikke farten og ballferdighetene enn Sery Larsen og han er totalt sett på en lavere hylle. Skal vi liksom gå fra Kristiansen - Sery Larsen til Knutsen - Mathisen?

Selges Sery Larsen vil det nødvendigvis bety inntekter som gjør oss i stand til å hente en stopper på en helt annen hylle enn Mathisen. Ikke sikkert vi klarer å komme helt på Sery Larsen-nivå, men nærmere i både alder, type og kvalitet bør være fult mulig.

andreas1989

Et bud på Finne er vel det som blir det vanskeligste å måtte ta stilling til av flere grunner?

- Vår klart viktigste spiller mtp målpoeng.
- MÃ¥ erstattes av en ekestern spiller.
- 20+ mill er et bra bud for en spiller i Finne sin alder.
- Alderen gjør også at det er forståelig at Finne vil prøve et nytt og siste eventyr.
- Egenprodusert spiller som hjelper oss mtp troppregisteringen i europa.

Dyngeland blir mye likt som Finne med sine ferdigheter med ball og mangelen på en erstatter internt. Bergensere og landslagsspillere er de også.

Velger å tro at Sery Larsen sitter fint i båten enn så lenge mtp på operasjonen og at både han og Felix blir i klubben til slutten av august.

Kommer noen og byr 20+ mill for Blomberg så er det i mine øyne bare å selge. Selvfølgelig med en hyggelig videresalgsklausul som sikkerhet.


krakra

Jeg håper Heggebø holder seg skadefri og kan spille flere kamper i år, så får vi se om han kan erstatte Finne. Finner han tilbake til nivået fra 2021, så skal jo det gå fint. Han hadde også et godt innhopp mot Molde, så han har det inne.

andreas1989

Inegnting hadde vært artigere enn om Heggebø kunne ta spissplassen dersom Finne ble solgt. Vi har jo også Myrlid i bakhånd som kunne rykket opp til backup for Heggebø, men det er det nok for tidlig å konkludere rundt om er realistisk.

Tror nok at vi hadde handlet dersom Finne dro i vinter, men både Blomberg og Mathisen kunne vel blitt prøvd som spiss?

andreas1989

Og da er det takk og farvel til Delaveris kan BA melde.

QuoteDet var høye forventninger da Filip Delaveris ble kjøpt for halvannen million kroner fra nederlandsk fotball før 2021-sesongen, men Oslo-gutten har ikke vært i nærheten av å innfri siden overgangen fra Vitesse.

Tre år, 16 kamper og ett fattig mål senere er han i ferd med å bli betalt ut av Brann-kontrakten. Etter det BA forstår er det bare detaljer som gjenstår før 23-åringen signerer på en sluttavtalen.

Hickok

Jeg ser Sogndal har lite spillere, og Ørjasæter kun har 1 år igjen av kontrakten. Kanskje det hadde vært mulig å få til en avtale med Sogndal om kjøp av Ørjasæter der det går 2-3 spillere i retur på lån? Det ville skaffet Sogndal spillere på kort sikt og Brann før en god kamparena til noen av de som er litt unna laget (Myrlid, Tomar, Helland f.eks.)

Kagain

Quote from: andreas1989 on January 09, 2024, 11:30:34 AMInegnting hadde vært artigere enn om Heggebø kunne ta spissplassen dersom Finne ble solgt. Vi har jo også Myrlid i bakhånd som kunne rykket opp til backup for Heggebø, men det er det nok for tidlig å konkludere rundt om er realistisk.

Tror nok at vi hadde handlet dersom Finne dro i vinter, men både Blomberg og Mathisen kunne vel blitt prøvd som spiss?

[...]

Og da er det takk og farvel til Delaveris kan BA melde.

Om ikke Brann allerede har kartlagt spissalternativer til Finne og han blir solgt kan Brann nok klare seg på kort sikt. Myrlid er tilbake i klubben, Heggebø har vist at han har nivået inne. Ved siden av dette kan Warming kanskje vurderes som spiss. Mathisen har ting med seg som burde også gi muligheter, men han måtte nok ha fokusert på avslutninger. Delaveris var en type jeg lurte på om kunne ha gjort seg også, men som du peker på så er det slutt for han nå. Det er vel også noen spennende typer på Brann 2.


Quote from: Hickok on January 09, 2024, 13:03:22 PMJeg ser Sogndal har lite spillere, og Ørjasæter kun har 1 år igjen av kontrakten. Kanskje det hadde vært mulig å få til en avtale med Sogndal om kjøp av Ørjasæter der det går 2-3 spillere i retur på lån? Det ville skaffet Sogndal spillere på kort sikt og Brann før en god kamparena til noen av de som er litt unna laget (Myrlid, Tomar, Helland f.eks.)

Det hadde jo vært en god situasjon for Brann om Sogndal hadde sagt seg enig i dette og det hadde vært lovlig. Jeg er dog usikker på om Sogndal hadde vært like fornøyd med det. De mister en som har ytt godt til en noe lavere pris, og de får inn tre spillere som ikke har bevist like mye. Passer de inn i moten Tore Andre tenker fotball?

andreas1989

Måtte spole meg igjennom ukens Ballspark for å høre hva Parmer melder om dagen. 27 min der halvparten bare var ren fjas, men Parmer melder at Sery Larsen mister vårsesongen? Betyr det at han ikke er klar igjen før etter EM pausen?

Ellers melder Parmer at Brann holder igjen på pengebruken noe Parmer og Høibråten i særdeleshet ikke forsto noe av.
Bøyum lanserer Blomberg som det heteste salgsobjektet i sommer. Det ville jo vært imponerende mtp at Blomberg ikke har vært på banen siden juli. Så får vi vel kanskje ta hva BT gjengen melder med en klype salt, de blir jo totalt overkjørt av BA i nyhetsdekningen så langt denne sesongen.

pidre

Quote from: krakra on January 09, 2024, 11:04:15 AMÅ erstatte Sery Larsen med Ulrik Mathisen ville jo vært feil på absolutt alle parametere. Han er eldre, han har ikke farten og ballferdighetene enn Sery Larsen og han er totalt sett på en lavere hylle. Skal vi liksom gå fra Kristiansen - Sery Larsen til Knutsen - Mathisen?

Tror ikke vi skal satse på Ulrik Mathisen som stopper.
Saludar a los monos!

Gulløl

Hvis ikke Ulrik Fredriksen signerer innen fredag, blir han ikke FKH-spiller kommende sesong.

Klipp fra Haugesund Avis:
Nå har situasjonen endret seg. FKH er nemlig lei av å vente på at bergenseren skal bestemme seg. - Ulrik har til fredag å bestemme seg. Etter fredag er han ikke lenger noe alternativ for FKH. Det har agenten hans fått beskjed om, sier sportslig leder i FKH Eirik Opedal. Fredriksen er tilknyttet Jim Solbakkens agentbyrå Player Solution. Der jobber Håvard Nordtveit, som er Fredriksens rådgiver. Han holder kortene tett til brystet. - Vi har fått tilbakemeldingen fra FKH. Nå vil vi bruke de neste dagene til å vurdere hva som er rett for Ulrik, sier Nordtveit. Ulrik Fredriksen har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Hvor postes alle artikler om Ulrik Fredriksen her?

Lasaron

Fordi han er bergenser, og spiller i Haugesund. Dermed tror mange han fort kan være aktuell for Brann.
Tren på langskudd

krakra

Vi trenger da ikke oppdatering på hver eneste artikkel som skrives om ham av den grunn?

Lasaron

Quote from: krakra on January 09, 2024, 17:16:22 PMVi trenger da ikke oppdatering på hver eneste artikkel som skrives om ham av den grunn?

Det er din mening. Jeg bare forklarte deg hvorfor de postene kommer her. Jeg tror heller ikke han kommer, og vil ikke at han skal komme.
Tren på langskudd

storB

Quote from: fortune on January 08, 2024, 18:55:25 PMTja, nå er det vel knapt en eneste av u-landslagsspillerne våre som ikke har tatt nivået når Hornis har vært tvunget til å bruke dem. Inkludert Helland, som på sett og vis var bak Holten i køen.

Så er ikke sikkert at nivå og alder på utviklingsspillerne er problemet.

Føler 2023 sesongen endelig viste hvordan man skal få til talentene. Førstelaget de trer inn i må fungere!!! Så enkelt og så vanskelig. Ingen som falt igjennom, slik som Blom og Wolfe i 21. Dog Helland borte mot VIF var knapt ani ballen mot ett meget tamt VIF lag, selv om Illic spilte der.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

krakra

Wolfe falt ikke igjennom i 2021. Ellers er selvfølgelig alle spillere avhengig av at laget fungerer.

gladiporno

Quote from: krakra on January 09, 2024, 18:00:08 PMWolfe falt ikke igjennom i 2021. Ellers er selvfølgelig alle spillere avhengig av at laget fungerer.

At Wolfe falt gjennom i 2021 er en seiglivet myte som i hvert fall BT har kjørt i lang tid ettersom han spilte dårlig i en treningskamp mot Sogndal før sesongen, og i sin første kamp i eliteserien noensinne der han var høyreving. Ellers var han god på innhoppene sine, og etter at han fikk starte etter at Carlo Holse brakk armen til Ruben Kristiansen. Særlig i bortekampen mot Glimt og hjemmekampen mot Sarp var han strålende.

esp123

January 09, 2024, 18:29:58 PM #1167 Last Edit: January 09, 2024, 18:33:25 PM by esp123
Han har vel selv uttalt at han ikke var helt moden i starten av 2021. Han hadde også flere svake treningskamper. Fyren var uansett innlagt på sykehus og ute med sykdom i store deler av sesongen, så blir litt harsh å si at han falt igjennom.

Da han kom tilbake på høsten var han uansett en bedre, mer moden spiller. Og var avgjørende for at Brann sikret kvalik med mål
og målgivende mot Sarpsborg. Resten er historie.

Ellers syns jeg det var veldig interessant å høre om Pål André Helland sin karriere på Mesternes Mester sist fredag. Tror nok det er mange «barnestjerner» som har samme erfaringer. Det å gå fra å være best på alle nivå, til plutselig å være blant de dårligste, er ikke det alle som tåler. Man tror at det skal gå av seg selv.

Inntrykket var også at det var litt av problemet til Wolfe i starten av 2021. Han trodde ting skulle gå av seg selv. Det er ikke alle som greier å jobbe seg igjennom den «åpenbaringen».


Lasaron

Wolfe spilte seniorfotball fra han var 15. Der var han vel aldri best. Men han tok nivået for hvert år, divisjon for divisjon.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: krakra on January 09, 2024, 16:58:32 PMHvor postes alle artikler om Ulrik Fredriksen her?

Jeg har ikke X, så jeg har ikke sett det selv, men følgende innlegg er nok mye av grunnen til at det postet om han:

Quote from: gladiporno on January 09, 2024, 02:39:56 AMHar tatt en pause fra BA-abonnementet mitt, men på Twitter foreslår Grønner å hente inn unge og raske Ulrik Fredriksen og at Brann ikke trenger sportssjef. Det er mildt sagt spesielt.

Så ser jeg at jeg har skrevet Mathisen i stedet for Fredriksen et par steder. Den tar jeg på min kappe.

andreas1989

Quote from: Hickok on January 09, 2024, 13:03:22 PMJeg ser Sogndal har lite spillere, og Ørjasæter kun har 1 år igjen av kontrakten. Kanskje det hadde vært mulig å få til en avtale med Sogndal om kjøp av Ørjasæter der det går 2-3 spillere i retur på lån? Det ville skaffet Sogndal spillere på kort sikt og Brann før en god kamparena til noen av de som er litt unna laget (Myrlid, Tomar, Helland f.eks.)

Vel så interessant for kanskje alle parter ville vel være om Ørjasæter blir lånt tilbake til Sogndal i 2024?

Men hva er realistisk verdi på Ørjasæter med 1 år igjen av kontrakten?

esp123

Quote from: Lasaron on January 09, 2024, 18:49:22 PMWolfe spilte seniorfotball fra han var 15. Der var han vel aldri best. Men han tok nivået for hvert år, divisjon for divisjon.

https://www.bt.no/sport/i/8QEXJd/branns-19-aaring-hadde-et-langt-moete-med-trenerne-der-spurte-han-om-aa-bli-laant-ut

Og

https://www.bt.no/fotball/i/XqE7vg/disse-bildene-kunne-branns-nye-helt-bare-droemme-om-i-sykesengen

Noen sitat:

« - For første gang har jeg møtt motgang i karrieren min. Det kommer jeg nok til å ha med meg, sier Wolfe»

« Plassen var min i ganske lang tid. Så gikk det dårlig mot Sogndal rett før sesongstart, og det ble bare dårligere og dårligere opplevelser. Selvtilliten forsvant, forteller Wolfe.

Daværende trener Kåre Ingebrigtsen hadde klokkertro på unggutten som lagets venstreback. Så sikker var treneren at Ruben Kristiansen, en av sesongens nå mest betrodde menn, fikk beskjed om at han kunne finne seg ny klubb.

- Jeg tror jeg ble litt for komfortabel, egentlig. Jeg tenkte at mesteparten av jobben var gjort, når den egentlig ikke hadde startet engang, sier Wolfe.»




andreas1989

Islandske Eggert Aron Guðmundsson(19) som i høst var linket til FK Haugesund er solgt til Elfsborg i deal verdt opp mot 900 000 euro noe som sies å være ny Islandsk overgangsrekord.

Lenge siden vi har hatt Islendinger i stallen nå, har klubben fortsatt oversikt på saga øyen?

gladiporno

Quote from: esp123 on January 09, 2024, 19:30:56 PM
Quote from: Lasaron on January 09, 2024, 18:49:22 PMWolfe spilte seniorfotball fra han var 15. Der var han vel aldri best. Men han tok nivået for hvert år, divisjon for divisjon.

https://www.bt.no/sport/i/8QEXJd/branns-19-aaring-hadde-et-langt-moete-med-trenerne-der-spurte-han-om-aa-bli-laant-ut

Og

https://www.bt.no/fotball/i/XqE7vg/disse-bildene-kunne-branns-nye-helt-bare-droemme-om-i-sykesengen

Noen sitat:

« - For første gang har jeg møtt motgang i karrieren min. Det kommer jeg nok til å ha med meg, sier Wolfe»

« Plassen var min i ganske lang tid. Så gikk det dårlig mot Sogndal rett før sesongstart, og det ble bare dårligere og dårligere opplevelser. Selvtilliten forsvant, forteller Wolfe.

Daværende trener Kåre Ingebrigtsen hadde klokkertro på unggutten som lagets venstreback. Så sikker var treneren at Ruben Kristiansen, en av sesongens nå mest betrodde menn, fikk beskjed om at han kunne finne seg ny klubb.

- Jeg tror jeg ble litt for komfortabel, egentlig. Jeg tenkte at mesteparten av jobben var gjort, når den egentlig ikke hadde startet engang, sier Wolfe.»



Jeg husker godt at han var veldig kritisk til seg selv, fordi han tydeligvis trodde at han som juniorspiller skulle dominere i eliteserien allerede i sin første sesong på dette nivået, men jeg husker også han kun startet i fem eliteseriekamper hvorav fire etter mitt syn var god til veldig god. Den eneste dårlige spilte han i helt feil posisjon på en bane som Brann alltid spiller dårlig på.

I tillegg mener jeg at han gjorde flere gode innhopp, som mot KBK og ikke minst hjemme mot RBK. Da mener jeg "å falle gjennom i eliteserien" ikke gir en korrekt beskrivelse av debutsesongen hans på dette nivået. Simpelthen fordi at han faktisk gjorde det bra i de få kampene han fikk starte eller spille mye (som de kampene jeg nevnte)

esp123

January 09, 2024, 22:58:11 PM #1174 Last Edit: January 09, 2024, 23:00:08 PM by esp123
Jeg er helt enig, men «falle igjennom» sikter nok til innledningen, da han forsvant ut av laget og slet med selvtilliten som han selv også påpeker. Han ville også på utlån på et tidspunkt, men Horneland nektet.

Ting snudde åpenbart etterhvert i sesongen, og kanskje samtalen rundt utlånet hjalp. Han fikk ihvertfall beskjed om gi mer faen (ref. ene artikkelen over). Han kom først inn i laget igjen på slutten av sesongen, da prestasjonene du peker på fant sted. Jeg er helt enig i at han var meget god.

Jeg tror det er mange store talent som tror de skal gå rett inn i Eliteserien og dominere. Mange møter nok for første gang litt motgang, og det er ikke alle som tåler det. Wolfe kjempet seg igjennom, og kom sterkere ut på andre siden.

andreas1989

Kan jo ta Ã¥ oppsummere det som kom fra BT i dag. 

- Brann er ikke interessert i Ørjasæter i følge Parmer.
- Markus Haaland er ute av kontrakt og trener for tiden med FK Haugesund, men det kan hende han forblir Brann-spiller likevel.
- Hvem som er 2 keeper er ikke fastsatt. Parmer mener det er helt åpent og utelukker ikke at det kan komme inn en ny keeper. (I følge BA for litt siden var det vel ganske klart at det var Børsheim? Noe som også er naturlig?) Skinte vel litt igjennom at Klausen var en personlig favoritt for Parmer pga private relasjoner...
- Parmer hevder også at Brann har undersøkt mulighetene for å hente Zachariassen, nok en Parmer favoritt...
- Dyngeland kan miste deler av treningsleiren pga fødsel.
- Heggebø satt ikke akkurat en stopper for potensielt exit snakk. "Helt ærlig vet ikke, lite spilletid i 2023".
- Ulrik Fredriksen er ikke aktuell for Brann.
- Parmer fortsetter å fyre opp under SHN ryktene blant annet med å plassere Pedersen på midten fordi SHN er "utålmodig".
- Parmer fyrer også oppunder Crone gate.
- Horneland mest opptatt av å utvikle timingen i angrepsspillet og intensiteten i forsvarsspillet.
- Sery Larsen spilleklar i mars i følge Horneland. Skal jobbe godt for å rekke sesongstart.
- Simba skadet, trener alternativ.
- Horneland tar sikte på å hente et par spillere, ikke nødnegdigvis for å forbedre kvaliteten i stallen men dynamikken.
- SHN synes ting ser ryddig ut, må ikke ut å hente spillere.

esp123

January 10, 2024, 16:25:26 PM #1176 Last Edit: January 10, 2024, 16:39:29 PM by esp123
Hvis Brann stiller med Pedersen pÃ¥ midten i 2024, sÃ¥ er det bare Ã¥ gi opp noe medaljekamp ihvertfall. 

Og Zachariassen er jeg svært skeptisk til. Bruke masse ressurser pÃ¥ Ã¥ hente hjem en 30-Ã¥ring nÃ¥r man har nettopp signert Kniklas i samme posisjon... Rimer ikke helt.  Lurer ogsÃ¥ pÃ¥ om han er god nok med ball til Ã¥ spille indreløper for oss.

andreas1989

Jeg er enig, Zachariassen gir ikke noe mening. Det måtte i så tilfelle være om noen andre dro.

Ønsketenkning fra Parmer?

Hickok

Quote from: andreas1989 on January 10, 2024, 16:42:02 PMJeg er enig, Zachariassen gir ikke noe mening. Det måtte i så tilfelle være om noen andre dro.

Ønsketenkning fra Parmer?
Kontrakten går ut i sommer, men det er vel svært lite realistisk at han går til Brann da ettersom han nok får betalt både 4,5 og 6 ganger mer i andre land. Han er nok fortsatt ganske ettertraktet i Europa og burde ikke ha noen problem å få en ny 3-4 års kontrakt til 10+ mill pr. år en plass.

Fullstendig usannsynlig i min bok.

esp123

Som 30-åring? Tviler sterkt at noen signerer han på 4-årskontrakt. Kanskje med unntak av Brann.

Hickok

Quote from: esp123 on January 10, 2024, 16:46:53 PMSom 30-åring? Tviler sterkt at noen signerer han på 4-årskontrakt. Kanskje med unntak av Brann.
Jeg tror nok han får det en eller annen plass, jo. 30 år er ingen alder om motivasjonen er der. 3 år er nok mer sannsynlig, men blir ikke overrasket om han får 4 år, om han ønsker det da.

gladiporno

Quote from: andreas1989 on January 10, 2024, 16:42:02 PMJeg er enig, Zachariassen gir ikke noe mening. Det måtte i så tilfelle være om noen andre dro.

Ønsketenkning fra Parmer?

Har ingen inside nå, så ingen peiling, men basert på erfaring fra den tiden jeg hadde litt inside så tipper jeg de punktene du lister opp er lett blanding av informasjon fra agenter, spekulasjon gjennom selektiv tolkning av denne informasjonen pluss en lite dose ønsketekning. Jeg tar uansett alt med en klype salt.

Erlend

Zachariassen er for all del en meget god spiller (eller var i hvert fall det sist jeg så han for mange herrens år siden) men ville vært en horribel signering akkurat nå

Lasaron

Horribel vet jeg ikke, akkurat. Han har hatt klippekort på Ungarns beste lag i årevis. Både i hjemlig serie og stadig e-cup. De kom på andreplass i sin konferanseligagruppe og er dermed videre.

Med en treårskontrakt er han 32 når kontrakten løper ut.

Jeg kommer ikke til å skape dårlig stemning om vi henter ham. Han hører jo på en måte hjemme hos oss, og han er skikkelig god.
Tren på langskudd

esp123

Det stemmer vel ikke helt, han blir 30 i slutten av måneden. Og Zachariassen har meget spesifikke egenskaper. Han er en målscorer, men bidrar veldig lite ellers med ball. Jeg tror ikke Brann har råd til å bruke en sånn spiller som indreløper. Han scorte jevnt og trutt lavest på antall pasninger, berøringer, pasningssikkerhet av alle midtbanespillerne i Eliteserien.

ostraume

Nevnte ikke Horneland Zachariassen på livePoden med BA? Er i alle fall en spiller han liker.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Jeg tror Horneland er mer tilbøyelig til å slenge ut navn som er urealistiske enn navn de faktisk jobber med på slike arrangement. Skuffende hvis Brann faktisk har jobbet for å hente Zachariassen. Pamer indikerte jo at Brann har fått litt kalde føtter angående foryngelsen på keeperplass også.

Heldigvis slo han bastant fast at Fredriksen ikke er aktuell.

Hickok

Hvor er Ørjasæter på vei?

https://www.sognavis.no/juvelen-sondre-kan-ha-trent-med-laget-for-siste-gong-overgang-til-eliten-er-like-rundt-hjornet/s/5-115-1095600

QuoteKantspelaren var til dagens på årets første trening saman med resten av laget, men der stoppa likskapen.

Medan lagkameratane gjorde nokre øvingar med ball og måtte gjennom ein heller brutal løpstest mot slutten av den 60 minutt lange økta, dreiv Ørjasæter stort sett på for seg sjølv - på heller roleg og lite skadeutsett vis.

I tillegg hadde han ein lenger samtale med spelarlogistikkansvarleg Håvard Flo undervegs i treninga, dermed var det ikkje så vanskeleg å gjera reknestykket.

Ein overgang er like rundt hjørnet.

andreas1989

Nettavisen melder at Kristiansund jakter Sjåtil.

QuoteHåkon Sjåtil var en fast brikke på høyre vingback for Åsane i Obos-ligaen forrige sesong. 21-åringen kommer opprinnelig fra Lyn, men har spilt i Bergen siden sommeren 2022.

Nå kan han være aktuell for en overgang til det øverste nivået, får Nettavisen opplyst.

Åsane har nå mottatt et bud fra KBK. Nordmøringene ønsker å sikre seg Sjåtil som en erstatter til Snorre Strand Nilsen som har forlatt klubben etter at kontrakten i Kristiansund gikk ut.

Etter det Nettavisen forstår har ikke Åsane akseptert noe bud på backen, og det skal også være andre klubber i Eliteserien og Obos-ligaen som er interessert i å sikre seg Sjåtil. Men per dags dato er det altså

gladiporno


Supertzar

Quote from: Hickok on January 10, 2024, 19:17:20 PMHvor er Ørjasæter på vei?

https://www.sognavis.no/juvelen-sondre-kan-ha-trent-med-laget-for-siste-gong-overgang-til-eliten-er-like-rundt-hjornet/s/5-115-1095600

QuoteKantspelaren var til dagens på årets første trening saman med resten av laget, men der stoppa likskapen.

Medan lagkameratane gjorde nokre øvingar med ball og måtte gjennom ein heller brutal løpstest mot slutten av den 60 minutt lange økta, dreiv Ørjasæter stort sett på for seg sjølv - på heller roleg og lite skadeutsett vis.

I tillegg hadde han ein lenger samtale med spelarlogistikkansvarleg Håvard Flo undervegs i treninga, dermed var det ikkje så vanskeleg å gjera reknestykket.

Ein overgang er like rundt hjørnet.

Interessant å sjå summen. Kort tid igjen av kontrakta med sogningane.

andreas1989

January 10, 2024, 21:18:01 PM #1191 Last Edit: January 10, 2024, 21:20:56 PM by andreas1989
Spennende spiller Ørjasæter, men å bruke millioner på enda en kant spiller nå ville blitt for dumt.

Ser det er noen Viking supportere som ikke helt ser behovet for en kantspiller dit heller.

Skal bli spennende å se hva Kristiansund må ut med for Sjåtil.

Gulløl

January 10, 2024, 21:27:22 PM #1192 Last Edit: January 10, 2024, 21:32:18 PM by Gulløl
Viking ryktene er vel syltynne så vidt jeg ser. Blir ikke veldig sjokkert om Brann er inne i bildet her siden skottene fremdeles er tette om hvilke klubb det er snakk om i eliteserien. "Nye Brann" er blitt flinkere å holde skottene tett rundt overganger. At Pamer i dag svarer i chatten på Ballspark at Brann ikke er interessert i Ørjasæter tar jeg ikke som et kvalitetstegn på at det stemmer. Er vel en god stund siden at Pamer viste til at han hadde gode kontakter i overgangsmarkedet rundt Brann. Stoler mer på Sogn Avis sine kontakter, vi får følge med der de nærmeste timene og dagene ;) .

Bare noe over et halvt år siden at avisen opplyste at Brann på det tidspunktet var interessert i Ørjasæter. Tror ikke det var tatt ut av luften.

30. juni 2023 kl. 19:27 Sogn Avis: Brann ønsker Sogndal-juvel Sondre Ørjasæter har markert seg på venstrekanten til Sogndal i Obosligaen i år. No skriv Sogn Avis at Brann har retta blikket mot 19-åringen frå Stryn. Bergensklubben har midlar å handle for etter å nyleg ha seld både David Møller-Wolfe og Mathias Rasmussen til utlandet. Sogndal-trenar Tore André Flo seier til avisa at han ønsker å behalde stryningen, men at det til sjuande og sist kjem ned til pengar.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Hickok

Siden han nevnte spesifikt at Brann ikke var interessert i Ørjasæter så kan det tolkes motsatt. Hadde han ikke nevnt han i det hele tatt så ville det ikke vært noen stor greie, men hvorfor nevne han spesifikt om det ikke var noe på gang?

andreas1989

Men hvilken løsning ser man for seg om Brann faktisk skulle vært ute etter Ørjasæter? Det er jo rett og slett ikke plass til han i dagens stall? Utlån tilbake til Sogndal? Fair nok, men dette er jo en spiller som vel fort koster noen millioner?

Ellers hadde jo ikke uventet Parmer&Bøyum et behov i dag for å melde at "de skrev ikke om hva som helst i BT, selv om andre gjør det".

Kanskje ikke så rart når BA er først ute med absolutt alt.

Hickok

Kjøper de han sÃ¥ kan man jo begynne Ã¥ spekulere hardere i om Blomberg blir trukket tilbake igjen pÃ¥ backen. I tillegg er det jo et par vinger som kanskje ligger an til Ã¥ bli solgt i sommer (Warming, Mathisen). SÃ¥nn sett er jo dette en mÃ¥te Ã¥ være i forkant pÃ¥. 

Gulløl

January 10, 2024, 22:08:46 PM #1196 Last Edit: January 10, 2024, 22:25:05 PM by Gulløl
Quote from: andreas1989 on January 10, 2024, 21:35:11 PMMen hvilken løsning ser man for seg om Brann faktisk skulle vært ute etter Ørjasæter? Det er jo rett og slett ikke plass til han i dagens stall? Utlån tilbake til Sogndal? Fair nok, men dette er jo en spiller som vel fort koster noen millioner?

Ellers hadde jo ikke uventet Parmer&Bøyum et behov i dag for å melde at "de skrev ikke om hva som helst i BT, selv om andre gjør det".

Kanskje ikke så rart når BA er først ute med absolutt alt.
At det ikke er plass til Ørjasæter i dagens Brann stall forutsetter vel at Brann klarer å holde stallens kantspillere i stor grad skadefrie. At trioen i fjor med skadete kantspillere blir mer stabilt skadefrie, altså Blomberg, Castro og Warming. Ikke så veldig kontroversielt å mene at et par av de har potensielt kjeks materiale, at det er noe usikkerhet rundt de i 2024 sesongen. Blomberg kan også være aktuell å trekke ned på backen. Castro sin kontrakt går ut etter sesongen, er en del av bildet det også i et lengre perspektiv. At Brann i en totalvurdering kan finne på å hente 20 år gamle Ørjasæter som ny kantspiller til stallen trenger ikke bli den store bomben. Stallen trenger foryngelse, noe Brann er fullt klar over. Børsting har vist seg bedre som indreløper enn som kantspiller i fjor, mulig han blir mest prioritert der i årets sesong.

Ellers forsvinner nok kantspillerne Delaveris og Simba fra dagens Brann stall selv om de uansett neppe hadde vært aktuelt at de fikk starte kamper.

At Brann er bevist på at de skal hente lokale spillere og dra større og større ringer rundt ut forbi Bergen er også noe som kan gjøre klubben mer bevist på stryningen Sondre Ørjasæter. Stryn kommune er som kjent i Vestland fylke.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

esp123

Personlig stoler jeg mer på informasjon fra Pamer nå som POL har roret.

fortune

Quote from: Hickok on January 10, 2024, 21:31:31 PMSiden han nevnte spesifikt at Brann ikke var interessert i Ørjasæter så kan det tolkes motsatt. Hadde han ikke nevnt han i det hele tatt så ville det ikke vært noen stor greie, men hvorfor nevne han spesifikt om det ikke var noe på gang?

Direkte spørsmål via chatten
First is first, second is nothing

Hickok

Quote from: fortune on January 10, 2024, 22:14:51 PM
Quote from: Hickok on January 10, 2024, 21:31:31 PMSiden han nevnte spesifikt at Brann ikke var interessert i Ørjasæter så kan det tolkes motsatt. Hadde han ikke nevnt han i det hele tatt så ville det ikke vært noen stor greie, men hvorfor nevne han spesifikt om det ikke var noe på gang?

Direkte spørsmål via chatten
Ah, OK. Det forklarer den saken.

Go Up