• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mads Sande

Started by Kagain, July 18, 2023, 17:36:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Pete05

Quote from: Lasaron on September 08, 2023, 20:20:33 PM
Quote from: Pyton on September 08, 2023, 18:31:32 PM
Quote from: Lasaron on September 08, 2023, 18:20:14 PMJaja. Da blir det iallfall kortere vei for de unge. Aldri så gale at det ikke er godt for noe. (Som vi gamle sier).

La oss håpe alle de 11 som startet sist blir skadet så vi kan starte med Brann2 og tape resten av kampene denne sesongen. Herlig hva?

God helg

En slik type formulering jeg brukte der, betyr at man syns noe totalt sett er dumt, men forsøker å finne noe positivt i det.

Til orientering.

Gjetter jo på det men begynner å bli vel mange meldinger i samme retning. Så tenkte at vi bruker de aktuelle trådene uten at de samme  «budskapet» hele tiden i alle tråder slår inn

gladiporno

Helt absurd hvor mye presumptivt voksne mennesker skal sutre i hver eneste tråd. At unge spillere _kan_ få en enklere vei til laget pga skade på Sande er selvfølgelig relevant i en tråd om Sande.

Corran

Han føler seg sikkert lur han som hadde en tirade ett eller annet sted om at Sande lå nede uten å være  skadet og heller skulle sprettet opp og vært med i forsvar. Vel gjetter på at det var en grunn til at han lå nede.
Og det er jo utgjort at en henter 4 skadefrie spillere i sommervinduet og 2 av dem skader seg i debuten på staddaen.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Jeg tror reaksjonen gikk på at han tilsynelatende var fin i formen etter å ha ligget der i to minutter. Det såg jo rart ut.

Vi har sett spillere både på eget og motstanderens lag gjøre slikt. Vondest å se slik var denne Tripic. Han hadde en svært effektiv tominuttervondt som snudde kampen tidlig i første omgang. Branns rytme smuldret hen. Han fulgte opp med 4 slike kamppauser til.
Kanskje.

Lasaron

At han tilsynelatende jogget fint etter to minutter, det fikk meg til å tro at korsbåndet ikke var avrevet. Tåpelig av meg.
Tren på langskudd

andreas1989

September 09, 2023, 09:09:01 AM #55 Last Edit: September 09, 2023, 09:24:46 AM by andreas1989
Jeg har jo virkelig ikke sett poenget med denne signeringen men er det bare meg som reagerte på intervjuet med denne Sande om skaden? "Det var nedsig" var det han hadde å si liksom. Når man tar med exiten fra FKH med påfølgende sirkus så begynner jeg nesten å lure litt på hvilken type dette er. Så klart to sider av saken der nede men denne signeringen seiler jo potensielt opp som en skikkelig klassikker. Sande må virkelig levere noe neste høst i mine øyne.

Kagain

Quote from: andreas1989 on September 09, 2023, 09:09:01 AMJeg har jo virkelig ikke sett poenget med denne signeringen men er det bare meg som reagerte på intervjuet med denne Sande om skaden? "Det var nedsig" var det han hadde å si liksom. Når man tar med exiten fra FKH med påfølgende sirkus så begynner jeg nesten å lure litt på hvilken type dette er. Så klart to sider av saken der nede men denne signeringen seiler jo potensielt opp som en skikkelig klassikker. Sande må virkelig levere noe neste høst i mine øyne.

Jeg er usikker på hvilket intervju det er snakk om. Jeg ser at på intervjuet som Brann har på sin side siteres han litt annerledes.

https://www.brann.no/nyheter/ma-operere--mister-resten-av-sesongen

"Det er ufattelig kjipt, men det er ikke så mye jeg får gjort. Det hjelper ikke å klage, så nå må jeg bare få unnagjort operasjonen og begynne å se fremover, sier Sande."

Kan hende en eventuelt nedsig-kommentar kan være hans måte å ikke klage på. Jeg skal på ingen måte unnskylde fyren, og jeg er også spent på hva han leverer av skandaler når han er tilbake. Om han blir utkonkurrert av spillere som Blomberg, Mathisen eller Warming kan det jo bli litt kuler og krutt...

Corran

Hva er gale med å si at det var nedsig?
Skal han si det var topp?

At noe er nedsig betyr jo at det er dritt. Og om har er litt ordknapp så er nok det naturlig når en er skuffet og litt utafor.

Dette virker jo nesten som et forsøk på finne ting å ta ham for.

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Som flere her inne så er jeg også skeptisk til at Brann hentet Sande.

Men det de ikke Sande som skal ha pes om det er noen. Det er dem som hentet han om det er noen.

Nå blir det uansett først til sommeren han kommer til å bli aktuell igjen.

Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Corran on September 09, 2023, 23:48:11 PMHva er gale med å si at det var nedsig?
Skal han si det var topp?

At noe er nedsig betyr jo at det er dritt. Og om har er litt ordknapp så er nok det naturlig når en er skuffet og litt utafor.

Dette virker jo nesten som et forsøk på finne ting å ta ham for.



Ja, alle har sin måte å takle sinne, frustrasjon eller sorg for den saks skyld. Og vi vet jo heller ikke om han gråt sine modige tårer og knuste en dør før han møtte pressen med et tappert ansikt.

Merkelig ting å reagere på.
Rød makt på Hansa

andreas1989

https://play.tv2.no/nyheter/sportsnyhetene/sportsnyhetene-2023-sportsnyhetene-18-50-1847663.html?play=true

Spol til 02:00, virker ikke akkurat knust over situasjonen.

Skal på ingen måte bedrive noe karakterdrap på Sande men for meg så virker dette som en litt typete type. Men det er min personlige mening og ikke noe fasit.

Dickens

Rapportene fra Haugesund etter at de avviste Brann om oppførselen hans er ikke bra, selv om han, utrolig nok, fikk spille det meste før han ble solgt. Lagde visst mye bølger innad i klubben. Men jeg lar tvilen komme ham til gode og han fortjener selvfølgelig en sjanse til å vise seg frem. Han er tross alt Brann-spiller nå.

andreas1989

Skal absolutt få en sjanse men som du er inne på så er det er flere som ting som gjør at det kanskje ikke er så unaturlig at man stiller seg spørsmål ved typen.

Corran

Quote from: andreas1989 on September 10, 2023, 11:48:30 AMhttps://play.tv2.no/nyheter/sportsnyhetene/sportsnyhetene-2023-sportsnyhetene-18-50-1847663.html?play=true

Spol til 02:00, virker ikke akkurat knust over situasjonen.

Skal på ingen måte bedrive noe karakterdrap på Sande men for meg så virker dette som en litt typete type. Men det er min personlige mening og ikke noe fasit.
Å trekke fram dette intervjuet som et "bevis" eller et eksempel på at han ikke tar skaden så tugt blir bare for dumt.
Da er man ute etter å "ta" ham på noe bare for å gjøre det.
Han sier jo at det er den kjipeste beskjeden en kan få.

Blir for dumt spør du meg.

At han har hatt litt kontroverser i haugesund rundt overgangen er vel ikke tvil om men når jo ikke SHN til ankelen en gang.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Jeg claimer ikke noe som helst bevisførsel, jeg skriver at jeg synes han ikke virker så veldig nedbrutt av seg akkurat etter at "drømmeovergangen" som han har laget greit med scener for å få igjennom røk på en smell umiddelbart.

Tar man da med historien til Sande med diskutabel oppførsel så kan man spørre seg om dette er en person som kan være vanskelig å ha med å gjøre men han er selvfølgelig uskyldig til motsatte er bevist og skal således få muligheten til å vise seg fra sin beste side.

For å pressisere, jeg skal ikke ta Sande men jeg bare lurer litt på hvilken type dette egentlig er?

krakra

Jeg ser ingen grunn til å tro at Sande ikke er nedbrutt over å miste 9 måneder til skade. Man når ikke Eliteserien hvis man ikke ønsker å spille fotball.

Og jeg ser heller ikke koplingen fra det til hans sutring i Haugesund. Man ønsker jo spillere som ikke syter og klager når de ikke får viljen sin. Men ønsker man spillere som bryter sammen foran kamera når de blir skadet? Er det negativt at han klarer å holde seg i skinnet under intervjuet og ikke utstråler sorg og depresjon.

Eller for å si det på en annen måte: Hvordan mener du Sande burde fremstått i intervjuer etter skaden? Hva burde han ha sagt, og hvilken utstråling burde han ha hatt for å vise at han er en ok fyr?

Jeg er også veldig skeptisk til signeringen og rapportene fra Haugesund gjør meg skeptisk til typen, men det er ingenting i Sandes reaksjon på skaden jeg reagerer på. Syns han tar det sånn som alle andre tar det. I alle fall utad.

andreas1989

På meg så ser jo det ut som at han nesten står der med et skjevt smil, det fremstår ikke akkurat som at man akkurat har fått beskjed om at sesongen og hele pre season er ødelagt. Men jeg kjenner ikke Sande og kan ikke dømme han på hva jeg leser av situasjonen. Jeg ytrer bare min oppfatning av intervjuet og med den bagasjen han kommer med så gjør det meg skeptisk. Men det er jo ikke da sagt at det er realiteten, vi håper jo selvfølgelig ikke det.

krakra

Det er jo vanlig at man smiler når man snakker om snakker om kjipe ting. Han er jo en voksen mann, ikke et lite barn. Og det er ikke sånn at noen har blitt skutt foran øynene hans.

Gulløl

September 11, 2023, 15:37:16 PM #68 Last Edit: September 11, 2023, 15:41:35 PM by Gulløl
Hvordan fordeling av "oppførsel" mellom Sande og sportsjefen i FKH var er bare spekulasjoner og ord mot ord. At den ene parten har vært aktiv på twitter betyr ikke at hans antydninger er riktige. Når det gjelder hvilke "type" Sande er vet vi at Brann har vært nøye å hente rette "typer" med gode holdinger etter oppryddingen som ble gjort etter at Horneland ble hovedtrener. Horneland og Huseklepp har også en drøss med kontakter i FKH miljøet og har tilgang til mye informasjon.

Sandes tidligere trener i Nest-Sotra, Steffen Landro, beskrev den kommende Brann-spilleren som ultraproff i juli i BT. Jeg tror ikke han bløffer:
"- Sande er i stand til å prege fotballkamper. Han er blitt ultraproff med trening, søvn, kosthold, alt. Han er kjapp, sterk, teknisk god og ekstremt bra fysisk. En veldig god signering for Brann.Landro sa også at Sande har uutnyttet potensial - tross den ganske solide eliteserieerfaringen."

Godt mulig at han ikke er god nok for å spille på Brann og skeptikerne får rett. Men kan vi ikke la han bli skadefri og få en sjanse ?? Og ikke koke suppe på en spiker med spekulasjoner som gjør dette til den mest aktive spilletråden.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

September 11, 2023, 15:42:52 PM #69 Last Edit: September 11, 2023, 15:54:17 PM by krakra
Sande har bekreftet at han var sur og grinete. Han har vel også bekreftet at han ikke informerte FKH om forhandlingene med Brann og han lot seg avbilde i branndrakt mens han var FKH-spiller. Så det er ikke bare ord mot ord nei.

Gulløl

Quote from: krakra on September 11, 2023, 15:42:52 PMSande har bekreftet at han var sur og grinete, så det er ikke bare ord mot ord nei.
Sur og grinete i det ene øyeblikket og "skjevt smil" i det andre øyeblikket. Det skal ikke være enkelt..... 😉
Kanskje sportsjefen i FKH også var sur og grinete uten at han har bekreftet det. Det gikk nok en kule varmt mellom de to uten at vi kjenner hele bildet.
Ellers er det i Brann historien veldig mange som har vært sur og grinete i perioder. Foreløpig ikke noe som har kommet frem om Sande som gjør at han når Sivert Hetle Nilsen til anklene en gang.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

September 11, 2023, 15:59:41 PM #71 Last Edit: September 11, 2023, 16:01:57 PM by krakra
Quote from: Gulløl on September 11, 2023, 15:57:33 PM
Quote from: krakra on September 11, 2023, 15:42:52 PMSande har bekreftet at han var sur og grinete, så det er ikke bare ord mot ord nei.
Sur og grinete i det ene øyeblikket og "skjevt smil" i det andre øyeblikket. Det skal ikke være enkelt..... 😉
Kanskje sportsjefen i FKH også var sur og grinete uten at han har bekreftet det. Det gikk nok en kule varmt mellom de to uten at vi kjenner hele bildet.
Ellers er det i Brann historien veldig mange som har vært sur og grinete i perioder. Foreløpig ikke noe som har kommet frem om Sande som gjør at han når Sivert Hetle Nilsen til anklene en gang.
Hvorfor er du så besatt på sportssjefen i Haugesund? Skal han begynne i Brann?

Det vi vet er at Sande var grinete «i garderoben» for at han ikke fikk dra til Brann i vinter, at han ikke informerte Haugesund om at han var i forhandlinger med Brann før saken sprakk i media og at han lot seg avbilde med branndrakt mens han fortsatt var FKH-spiller. Det er oppførsel som gjør meg skeptisk.

andreas1989

Kan igjen bare presisere at dette er mitt inntrykk og oppfatning av Sande som nyankommet etter å ha sutret seg til "drømmeovergangen" , så ryker man på en skade med et omfang som er særdeles alvorlig og langvarig.

Corran

Quote from: andreas1989 on September 11, 2023, 17:50:28 PMKan igjen bare presisere at dette er mitt inntrykk og oppfatning av Sande som nyankommet etter å ha sutret seg til "drømmeovergangen" , så ryker man på en skade med et omfang som er særdeles alvorlig og langvarig.
Mener du skaden er planlagt eller at han synes selv at det er helt greit å være skadet så han kan sitte på sidelinjen og heve lønn?

Og han klarte ikke sutre seg til overgangen. Han sutret for å få overgangen, men det skjedde ikke.
Og han var muggen og sutrete etterpå, men tok seg i nakken og ristet det av seg etter en liten stund. Ikke noe unormalt det
Så tok han noen valg som ikke hadde blitt kjempepopulære i Bergen heller om han hadde gjort det her.
At han forhandlet med klubb var helt greit, men han kunne vært mer åpen med FKH om det (etter sigende) og han skulle gjerne ikke stilt opp med Brann drakt.
Det ligger også noe annet grums her som han ikke vil uttale seg om som går på FKH.

Og så er det to ting til.
Han har sikkert alltid ønsket seg til/drømt om Brann så det kan ha vært med på å gjøre det at første overgangen gikk i vasken ekstra surt
Det andre en skal huske er at garderoben i FKH ikke er den beste. Det snakkes nå om at treneren nå er mobbet ut av FKH og det skal ikke være en god garderobe som det er i Brann
Sånne ting påvirker jo også hvordan en oppfører seg.
Jobber en på en dårlig arbeidsplass så går det utover lojalitet og humør


In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

September 11, 2023, 22:44:43 PM #74 Last Edit: September 11, 2023, 22:46:45 PM by krakra
Tror det var et intervju med Sande etter at han ble Brann-spiller der journalisten sa at han sikkert hadde vært fan av Brann hele livet og han svarte at han hadde vært Brann-fan siden i et par måneder eller noe.

Brann har nå en garderobe der det meste av dårlig innstilling blir ryddet unna ganske raskt, men dette kan snu og vi må være bevisst på at vi ikke har spillere som vender seg mot oss når motgangen kommer.


andreas1989

Quote from: Corran on September 11, 2023, 21:29:30 PM
Quote from: andreas1989 on September 11, 2023, 17:50:28 PMKan igjen bare presisere at dette er mitt inntrykk og oppfatning av Sande som nyankommet etter å ha sutret seg til "drømmeovergangen" , så ryker man på en skade med et omfang som er særdeles alvorlig og langvarig.
Mener du skaden er planlagt eller at han synes selv at det er helt greit å være skadet så han kan sitte på sidelinjen og heve lønn?

Ja jeg tror Sande planla å bli skadet i 9 måneder.

Gulløl

Mads Berg Sande skal være i full trening igjen fra i morgen når fellestreningene starter opp igjen skriver BA. Hittil har de droppet fullkontaktstreningen. Nå skal kampformen trenes opp igjen. Horneland har satt 20.juli som dato da Sande kan være i tropp  igjen.

https://www.ba.no/fikk-en-krisestart-i-brann-na-kommer-oyeblikket-han-har-ventet-lenge-pa/s/5-8-2647907
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SeLyren

No som Sande nærmer seg, hvilke type spiller kan vi forvente å se? Har ikke noe kjennskap til han.

Vil tro at han bruker resten av sesongen på å spille seg i form, det er mye som må på plass etter et så langt skadeopphold.

Morkel

Quote from: SeLyren on June 11, 2024, 09:20:52 AMNo som Sande nærmer seg, hvilke type spiller kan vi forvente å se? Har ikke noe kjennskap til han.

Vil tro at han bruker resten av sesongen på å spille seg i form, det er mye som må på plass etter et så langt skadeopphold.

Han var et ganske stort talent når han spilte i Fyllingsdalen og Fana. I 2017 ble han beskrevet slik av BT: Tidvis genial tekniker. Spennende talent med aldersbestemte landskamper. Men det løsnet ikke helt for ham før han var rundt 22-23 i Haugesund tross prøvespill i engelske og danske klubber.

Steffen Landro beskrev ham slik når han gikk til Brann i fjor.
- Sande er i stand til å prege fotballkamper. Han er blitt ultraproff med trening, søvn, kosthold, alt. Han er kjapp, sterk, teknisk god og ekstremt bra fysisk. En veldig god signering for Brann. Landro sa også at Sande har uutnyttet potensial - tross den ganske solide eliteserieerfaringen.

Jeg husker ham best fra 2022-sesongen, da var han et lysglimt i et Haugesund-lag som slet store deler av sesonger. Uten at jeg så veldig mange kamper av ham så husker jeg ham som ganske løpssterk og rask.

vekkreist

Kjenner heller ikke til Sande sitt spill. Vet han er midtbane spiller da :)

Regner med han er indreløper? om han er rask, teknisk og løpsterk passer det jo fint om han er det.

andreas1989

Tenker vi indreløper eller kant egentlig? Ser noen beskriver Sande som rask, men har han spilt ving i 4-3-3?

Morkel

Quote from: andreas1989 on June 11, 2024, 19:58:31 PMTenker vi indreløper eller kant egentlig? Ser noen beskriver Sande som rask, men har han spilt ving i 4-3-3?

Han spilte først og fremst ving i 4-3-3 i Haugesund. Noen ganger "ving" i 4-4-2. 
Kan ikke huske at han har spilt indreløper, men har heller ikke sett så mange kamper med ham.  Jeg vil tro at det er i Brann han kan være tiltenkt indreløperrolle. Tror at han da vil bli brukt som indreløper litt på samme måte som når Mathisen spilte der. De har løpskapasiteten og evnen til å presse, men er ikke toveisspillere.

Morkel

Men fant på Fotmob nå: Det var en periode i fjor Haugesund spilte 3-5-2 og da ble Sande brukt som indreløper.

Corran

Han kom vel inn som kant når han ble skadet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pete05

Quote from: Morkel on June 11, 2024, 20:52:30 PM
Quote from: andreas1989 on June 11, 2024, 19:58:31 PMTenker vi indreløper eller kant egentlig? Ser noen beskriver Sande som rask, men har han spilt ving i 4-3-3?

Han spilte først og fremst ving i 4-3-3 i Haugesund. Noen ganger "ving" i 4-4-2. 
Kan ikke huske at han har spilt indreløper, men har heller ikke sett så mange kamper med ham.  Jeg vil tro at det er i Brann han kan være tiltenkt indreløperrolle. Tror at han da vil bli brukt som indreløper litt på samme måte som når Mathisen spilte der. De har løpskapasiteten og evnen til å presse, men er ikke toveisspillere.

Erstatter for FHM hvis han blir solgt? Ellers er nok kantrollen er mest innen rekkevidde med de skadeutsatte vi har der. Men er han venstre eller høyreben?

Morkel

Quote from: Pete05 on June 11, 2024, 21:17:34 PM
Quote from: Morkel on June 11, 2024, 20:52:30 PM
Quote from: andreas1989 on June 11, 2024, 19:58:31 PMTenker vi indreløper eller kant egentlig? Ser noen beskriver Sande som rask, men har han spilt ving i 4-3-3?

Han spilte først og fremst ving i 4-3-3 i Haugesund. Noen ganger "ving" i 4-4-2. 
Kan ikke huske at han har spilt indreløper, men har heller ikke sett så mange kamper med ham.  Jeg vil tro at det er i Brann han kan være tiltenkt indreløperrolle. Tror at han da vil bli brukt som indreløper litt på samme måte som når Mathisen spilte der. De har løpskapasiteten og evnen til å presse, men er ikke toveisspillere.

Erstatter for FHM hvis han blir solgt? Ellers er nok kantrollen er mest innen rekkevidde med de skadeutsatte vi har der. Men er han venstre eller høyreben?

Høyrebent.

Morkel

Jeg tror ikke man skal tenke at han skal være en erstatter for FHM. Vi har dessverre ikke så mange spillere som kan styre tempo på samme måte som FHM i stallen nå. Kornvig er vel kanskje den som er nærmest og Kniklas har absolutt potensialet til å bli en sånn spiller.

esp123

Basert på statsene på FotMob så hadde Sande en utrolig svak sesong ifjor. Vanskelig å peke på hva han kan bidra med basert på det ihvertfall.

Morkel

Quote from: esp123 on June 11, 2024, 23:27:06 PMBasert på statsene på FotMob så hadde Sande en utrolig svak sesong ifjor. Vanskelig å peke på hva han kan bidra med basert på det ihvertfall.

Tror ingen i Haugesund var særlig gode på våren i fjor. De hadde 1 seier frem til sommeren og lå på nedrykk. Så er det litt annerledes å komme inn i et system som fungerer. Jeg vet ikke hvor han er tiltenkt å spille, kan godt være at Horneland først ser for seg ham som innbytter på vingen når vi trenger en kantspiller som kan jage. Først og fremst tror jeg han trenger litt tid på å spille seg i form igjen, så er nok først og fremst som innbytter nå fremover.

Corran

Snakket med en haugesundsupporter i dag på Bergenfest og spurte ham ang Sande.
Han sa vi fikk en veldig god spiller med veldig høyt potensiale.
Og en spiller som aldri gir seg
Og han sa han var både midtbane og kant
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up