• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2023

Started by Nixon, September 16, 2022, 13:17:51 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Corran

Brann supporter utestengt i 35 kamper etter rasistiske tilrop. De på banen skal ikke ha hørt noe og det var andre tilskuere som meldte det inn. Det var ikke en fra supportermiljøet
https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsdognet-live/65391b483429239e9a5c09fd/brannsupporter-utestenges-i-35-kamper-for-rasistiske-tilrop

Er også en artikkel i BA ang dette som inneholder mer, men den er bak betalingsmur
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Hickok

En Brann-supporter utestenges i 35 kamper for rasistiske tilrop.

Det melder Brann i en pressemelding onsdag ettermiddag. En Brann-supporter skal ha kommet med rasistiske tilrop underveis i kampen mot Tromsø tidligere i høst, som gikk på hudfargen til en spiller.

Det er andre supportere på samme tribune som har meldt inn personen og bidratt til å identifisere vedkommende i etterkant.

Supporteren utestenges i 35 obligatoriske Brann-kamper, som er den strengeste straffen i Branns reaksjonsreglement.

- Vi har nulltoleranse for rasisme, diskriminering og andre hatefulle ytringer på Stadion. Derfor blir det gitt en streng straff for denne oppførselen, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Personen er ikke en del av supportermiljøet, og ble funnet gjennom hjelp fra publikum og videoovervåkningen på Stadion.

- Det er ikke en av våre medlemmer. Det er viktig å få frem. Bataljonen har nulltoleranse for alle former for rasisme. Det hører ikke hjemme i fotball, sier Bataljonen-leder Erlend Vågane til BA.

https://www.ba.no/brann-supporter-utestengt-for-rasisme/s/5-8-2420782

Erlend

Spent på hvordan det skal håndheves i praksis.  Men bra at Brann i hvert fall prøver å ta grep om sånt, også for signaleffekten

Lasaron

Hvis jeg hadde vært med på å styre, og vi snakket om å håndheve slikt, så hadde vedkommende fått vite at om han ble sett på Stadion før de 35 kampene var over, ville det blitt forlenget karantene med så og så mange kamper.
Tren på langskudd

David

Uten å ta noe på forskudd her, så vil Brann, med seier mot Sandefjord, stå med 54 poeng etter 26 kamper. Dette ble også poengsummen ved sesongslutt i 2007.

Corran

Dette kan bli første gang siden 2018 at ikke b/g og Molde er på de 2 øverste plassene
Og det kan bli første gang siden 2016 at Molde ikke havner topp 2
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Hickok

Har spilt gjennom de siste kampene, og kommer med følgende spådom:
1   Bodø/Glimt   68
2   Brann   62
3   Viking   59
4   Tromsø   58
5   Molde   56

Falkman

Med en  3måls-seier mot Sandefjord vil vi ha tatt like mange poeng, og  ha bedre målforskjell enn vi endte opp med i 2007. Ikke helt sammenlignbart  siden det var en 14lags-serie  dengangda, men likevel en god illustrasjon på hvor bra denne sesongen faktisk er.  I 2007 hadde vi også en vesentlig  bredere stall, og betydelig mindre skader enn hva som  har vært tilfelle denne sesongen.

David

Det var riktignok noen unødvendige poengtap mot slutten i 07, men det illustrerer likevel hvor god denne sesongen her har vært historisk sett. Sluttsummen etter sølvsesongen som nyopprykket i 2016 (54) er også tre poeng unna.

Med tap i alle de fem siste, ender det med et poengsnitt på 1,7, som normalt gir 4. plass. Det er også veldig uvanlig med en toppkvartett der alle har over to poeng i snitt. Nå er det ikke flere interne kamper mellom disse som gjenstår, bortsett fra Brann - Glimt, så sånn kan det fort også ende. Må håpe på hjelp fra dårligere plasserte lag mot Viking og Tromsø.

Lasaron

Jeg syns bunnivået har vært skyhøyt denne sesongen. Når man ser på hele kamper under ett.
Tren på langskudd

Pete05

Liten oppdatering på Branns motstandere i det siste. Molde runspiller Häcken hjemme (leder 4-1) mens AZ sliter med Aston Villa og ligger under med samme sifre. Tror dette Brann laget er veldig bra, det kan ikke være slik at alle plutselig har en dårlig dag når de møter oss

Hickok

Quote from: Pyton on October 26, 2023, 19:14:37 PMLiten oppdatering på Branns motstandere i det siste. Molde runspiller Häcken hjemme (leder 4-1) mens AZ sliter med Aston Villa og ligger under med samme sifre. Tror dette Brann laget er veldig bra, det kan ikke være slik at alle plutselig har en dårlig dag når de møter oss

Men det Molde har vist av forsvarsspill de siste 20 minuttene er fullstendig patetisk, noe vi også så tegn til på Stadion.

Lasaron

Haugesund, som vi møter om ikke så lenge, har nå tre seire på rad. Og de hadde over 5000 tilskuere i dag, noe som er bra der nede. De er i slag.
Tren på langskudd

RepublikkenBergen

Quote from: Lasaron on October 28, 2023, 19:44:36 PMHaugesund, som vi møter om ikke så lenge, har nå tre seire på rad. Og de hadde over 5000 tilskuere i dag, noe som er bra der nede. De er i slag.

De feiret 30 års dag og de møtte et Obos lag..

ostraume

Først og fremst kritisk for VIF.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

gladiporno

AaFK var absurd dårlig. Det virket nesten som om de ga opp kampen halvveis. I dag holdt de knapt 1. divisjonsnivå.

Lasaron

For resten av sesongen, selv om Heggebø kan være et bra oppspillspunkt etc. Kan vi være enig i at totalen blir dårlig når han er på vingen? At han ikke skal spille mer der?
Tren på langskudd

opplett

Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Superjack

Enig.

Feilvurdering av Huseklepp og Horneland
Brannsupporter.

BrannAnd

Espen Ruud og Leonard Owusu er suspendert for Odd neste. 2 av deres beste og viktigste spillere. I tillegg er Isak Hien suspendert, samtidig som Sondre Solholm Johansen er ute med skade. På papiret veldig svekka når de møter oss neste helg.

nero

October 29, 2023, 20:11:49 PM #920 Last Edit: October 29, 2023, 20:13:38 PM by nero
Enig.

Og har det blitt en forumsannhet at Heggebø var så fantastisk mot Molde? Var vel pakket godt inn av Moldestopperne i hele første, så var han riktignok bedre i andre.
Lions led by donkeys.

Nixon

Og var Moldekampen bedre enn for eksempel de to bortekampene i Oslo og omegn med Finne som spiss?
Rød makt på Hansa

krakra

Heggebø er ikke blendende, men han har vært en veldig viktig brikke i Branns finspill tidligere. Når Brann spiller sin beste kamp på veldig, veldig lenge med Heggebø som spiss så er det neppe tilfeldig. Ei heller at vi faller tilbake igjen når han tas vekk fra spissplassen.

Heggebø gjør, som Kristiansen, en viktig jobb for at vi kan flytte opp laget, skape overtall og dominere.

krakra

Quote from: Nixon on October 29, 2023, 20:27:25 PMOg var Moldekampen bedre enn for eksempel de to bortekampene i Oslo og omegn med Finne som spiss?

Var ikke VIF-kampen en rimelig slapp affære der vi skapte særdeles lite, mot et bunnlag?

opplett

Riv ruskende uenig. Brann sin gode sesong har vært med Finne på banen.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Lasaron

Heggebø var bra, han, mot Molde. Men det kan faktisk også være tilfeldig at Brann var så gode akkurat da. Eller at det ikke hadde spesifikt med Heggebø å gjøre. Det er kanskje litt overilt å slå fast at det var pga Heggebø at vi var så gode.

Jeg er enig i at Heggis som spiss og Finne som kant er bedre enn motsatt. Men kanskje ingen av de to løsningene er den beste for Brann.
Tren på langskudd

Lasaron

Vi "risikerer" at i alle de fire siste kampene møter vi lag som har ingenting å spille for. Det er sensasjonelt!
Tren på langskudd

Corran

Å så tvil om at Heggebø var en sterk bidragsyter i kampen mot Molde er bare dumt.
Han gjorde en god jobb og skapte plass for andre.
Vil påstå at Finne i dag gjøre en mye dårligere jobb som spiss enn det Heggebø gjorde mot Molde.

Men Heggebø i dag gjør det ikke bra. Var feil kamp og feil posisjon for ham, men det var han elelr Simba i følge Horneland for Castro var uaktuell til 90 minutter.

 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

RepublikkenBergen

Ser ut som vi nesten er sikret topp 4 siden Molde ligger under 0-2 no..

Lasaron

Tromsø er i ferd med å få et topoengs forsprang på oss. Og de har nesten identisk program som oss igjen. De har kamper mot betydningsløse Godset, Haugesund og Odd, og når de møter Engen i siste kamp er kanskje deres skjebne beseglet også.
Tren på langskudd

Corran

Quote from: Lasaron on October 30, 2023, 22:18:27 PMTromsø er i ferd med å få et topoengs forsprang på oss. Og de har nesten identisk program som oss igjen. De har kamper mot betydningsløse Godset, Haugesund og Odd, og når de møter Engen i siste kamp er kanskje deres skjebne beseglet også.
Vil vel påstå at vif er lettere enn b/g, men ellers helt likt ja.
Tror Tromsø tar sølvet (om de vinner i dag) og vi sloss med viking om bronsen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

RepublikkenBergen

Om det ikke skulle bli topp 3 får vi håpe B/G gjør jobben i cupfinalen...

Billy Elliott

Quote from: RepublikkenBergen on October 30, 2023, 22:17:08 PMSer ut som vi nesten er sikret topp 4 siden Molde ligger under 0-2 no..

Men fjerdeplass er ikke verdt særlig mye om Molde vinner cupen.

Er redd de to tapte poengene i går kan bli skjebnesvangre for Europa-håpet vårt. Tromsø har et lettere program enn oss, og Viking vil begynne å ta poeng igjen snart. Frykter vi vil behøve et resultat mot Bodø/Glimt for å klare topp 3.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

 ::)  Komikveld bak hos Molde...0-3.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Christian

Quote from: Billy Elliott on October 30, 2023, 22:28:12 PM
Quote from: RepublikkenBergen on October 30, 2023, 22:17:08 PMSer ut som vi nesten er sikret topp 4 siden Molde ligger under 0-2 no..

Men fjerdeplass er ikke verdt særlig mye om Molde vinner cupen.

De må opp MANGE hakk i cupfinalen om de skal ha sjans. Kampen mot Tromsø er jo helt krise...

opplett

Tromsø kan godt roe seg nå, de trenger ikke flere mål!
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Hickok

Når begynner hoder å falle i Molde? Dette er jo patetisk.

Billy Elliott

0-4 nå. Begynner å mistenke at vår prestasjon mot dem forrige runde ikke var så voldsomt imponerende som vi kanskje trodde.

Men det er vel typisk da at de plutselig løfter seg igjen rett før cupfinalen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

esp123

De vant jo 5-1 mot Häcken i midtuken. Selv om det ikke var en 5-1-kamp, så er jo ikke ting helt håpløst.

Og idag hvilte de Eikrem, som
kan sies å være en relativt viktig spiller for Molde.

fortune

En viktig spiller, som i mine øyne er veldig begrensende for måten Molde kan spille fotball. Er minst 10 år siden man kom unna med å spille med en playmaker uten frekvens i beina og nå må Molde gjøre all slags tilpasninger for å få det til å fungere noenlunde. Og når da Eikrem ikke spiller får de ikke noe utbytte av tilpasningene heller.

Håper han spiller fast i Molde lenge.
First is first, second is nothing

Falkman

October 30, 2023, 23:48:33 PM #940 Last Edit: October 30, 2023, 23:52:58 PM by Falkman
Quote from: fortune on October 30, 2023, 23:11:53 PMEn viktig spiller, som i mine øyne er veldig begrensende for måten Molde kan spille fotball. Er minst 10 år siden man kom unna med å spille med en playmaker uten frekvens i beina og nå må Molde gjøre all slags tilpasninger for å få det til å fungere noenlunde. Og når da Eikrem ikke spiller får de ikke noe utbytte av tilpasningene heller.

Håper han spiller fast i Molde lenge.

Molde kom vel relativt greit unna med det ifjor. Men da hadde de Mannsverk, det skal sies

Billy Elliott

Dagens bukett går til Ham-Kam-keeper Sandberg. Herrejemini for noen redninger! Har aldri sett en klarere 10 på børsen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

opplett

November 04, 2023, 20:05:17 PM #942 Last Edit: November 04, 2023, 20:22:58 PM by opplett
Bare å takke og bukke til HamKam! Blir god stemning neste helg med utsolgt SR Bank Arena i Stavanger med Norges beste fans i tykt og tynt ;) 
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Superjack

Quote from: Billy Elliott on November 04, 2023, 19:56:49 PMDagens bukett går til Ham-Kam-keeper Sandberg. Herrejemini for noen redninger! Har aldri sett en klarere 10 på børsen.

Ikke om det var Pamer som satt børsen. Klink 6-er.

Brannsupporter.

Gulløl

Og en forbedret målforskjell i forhold til Viking er også greit å ta med seg. Seks mål bedre før morgendagens kamp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Pete05

Kan fort være vi trenger både 3p og noen mål når vi møter B/G. Viking har ikke allverden av motstand igjen (men det trodde jeg ikke om HAK heller).

Pete05

Får nesten håpe at B/G er sikret gullet før de møter oss. Kan gi de en liten mental utladning. Kan se ut som vi trenger alle poengene de siste kampene før å kapre sølvet.

Hickok

B/G har Lugano 4 dager etter Brann kampen. Kan fort tenkes at fokuset er på den kampen om de allerede er mestere, og at de sparer en del spillere.

sydnes76


Churchill

Jeg håper bergenseren i Knudsen og det forholdet at de skal ut i en livsviktig kamp mot Lugano fire dager senere, gjør at Glimt kommer til å stille svært reservepreget mot Brann. Jeg tror gullet allerede er klart før den kampen. Jeg tror vi har gode muligheter til å vinne her.
...we shall never surrender.

Go Up