• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 22/23

Started by Lasaron, September 01, 2022, 14:10:38 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Churchill

nå mangler vi bare en forsterkning på topp.
...we shall never surrender.

krakra

Quote from: Churchill on January 27, 2023, 15:46:38 PMnå mangler vi bare en forsterkning på topp.
Hva med kantene? Særlig høyrekanten.

Superjack

Høyrekanten er vel Blomberg som skal ha? Hva er ellers poenget med å forlenge.
Brannsupporter.

Pete05

Quote from: Superjack on January 27, 2023, 16:21:20 PMHøyrekanten er vel Blomberg som skal ha? Hva er ellers poenget med å forlenge.

Superinnbytter nr 2 (etter Finne)? Skal bli spennende å se hvem som starter første treningskamp. Om det ikke er for mange skader så gir det et lite bilde av hvordan Hornis tenker.

Superjack

Men om det hentes en ny høyrekant så blir det mange som kjemper om den plassen....

Pr dagens stall, og uten at jeg vet noe om nivå eller annet ville jeg sett denne til start:

                  Dyngeland
Crone-Kolskogen-Larsen-Wolfe
    Rasmussen - Nilsen -Kniklas
     Blomberg - Heggebø - Castro
Brannsupporter.

krakra

Hadde tanken vært å satse på Blomberg i år, så burde han vel spilt mer i fjor. Jeg frykter at han er tiltenkt en innbytter-rolle.

Superjack

Quote from: krakra on January 27, 2023, 16:52:08 PMHadde tanken vært å satse på Blomberg i år, så burde han vel spilt mer i fjor. Jeg frykter at han er tiltenkt en innbytter-rolle.

Frykter du har rett, velger å håpe du tar feil.

Når det gjelder bruken av Blomberg i fjor så har du helt rett i mine øyne.
Brannsupporter.

Pete05

Tror Horneland vil satse på det beste laget - så får vi se hvem det er. Blomberg skal få kjempe seg inn. ES er mye mer fysisk og krever annerledes jobb enn Obos. Det samme gjelder Niklas

Finfin respons

Det er Castro jeg er bekymret for. Han virker bankers men har han egentlig nivået inne? Nå mener jeg at plassen bør tilhøre Blomberg så jeg er ikke kjempebekymret slik sett.
Kanskje.

krakra

Jeg er bekymret for begge kantene. Jeg er også usikker på hvordan Rasmussen vil takle et høyere tempo.

esp123

Jeg er ærlig talt ikke så veldig bekymret. Nedre halvdel av Eliteserien holder ikke et spesielt høyt nivå. Dette er ikke Premier League.

Castro, Rasmussen etc. kommer til å levere i Eliteserien. Begge to dominerte enormt i OBOS ifjor.

gladiporno

Quote from: esp123 on January 27, 2023, 19:47:16 PMJeg er ærlig talt ikke så veldig bekymret. Nedre halvdel av Eliteserien holder ikke et spesielt høyt nivå. Dette er ikke Premier League.

Castro, Rasmussen etc. kommer til å levere i Eliteserien. Begge to dominerte enormt i OBOS ifjor.

Enig. Jeg er egentlig mest bekymret for rekkevidden til Dyngeland. Han er strålende med ballen og har flotte reflekser, men i fjor fikk han ikke mange vanskelige skudd på seg. I år blir det litt annerledes.

esp123

Ifjor var den uforklarlige hyping av OBOS. Nå er det en uforklarlig hyping av Eliteserien.

Brann presterte som et middels eliteserielag da vi rykket ned. Nå er vi vesentlig bedre.


Falkman

Quote from: Kagain on January 27, 2023, 12:24:15 PM
Quote from: Lasaron on January 26, 2023, 18:24:37 PMSkaanes blir ikke med til Spania. Visstnok for å pleie skaden, besøke en spesialist, og prøve å bli helt frisk. Så vil tiden vise om han plutselig skifter klubb også, mens Brann er i Spania.

BA meldte forleden at både Fredrikstad og Åsane var sugen på han, så jeg tror nok det er mer snakk om et klubbskifte enn å "pleie skaden".

Quote from: Huff on January 26, 2023, 21:41:55 PMhttps://www.nettavisen.no/sport/kilder-til-nettavisen-thore-pedersen-blir-brann-spiller/s/5-95-878615

Nettavisen melder at Thore P signerer i morgen.

Jeg er svært lite fornøyd med dette.

Jeg ser heller ikke helt motivasjonen for dette. I alle fall ikke isolert sett. Andre her inne har snakket om han som å ha hovedposisjon som høyrebent venstreback. Det gjør i så fall det hele enda mindre forståelig. Brann har jo tre venstrebente venstrebacker (Kristiansen, Wolfe og Torsvik), og jeg ser jo for meg at spillestilen og rolleforståelsen rent taktikkmessig er optimalisert mot nettopp en slik rolle. Med en høyrebent venstreback er det vel mulig å anta at han dermed trekker mer inn mot banen i stedet for å legge innlegg. I så fall må Castro muligens gå bredt og stå lavere for å dekke opp rom. Da mister man det angrepsvåpenet.

Kan hende at Horneland ser på han som en backup til Crone, men da er jeg enig med andre som sier at det ville være bedre med en ungfole for den jobben. Her henter man benkefyll til en benk som, om man skal dømme på fjoråret, ikke vil bli fylt opp uansett. Jeg regner med at Pedersen er billig, men jeg vil tro at en ungfole vil være enda rimeligere, med større sannsynlighet for å hente inn penger gjennom salg.

Det er jo selvsagt mulig (om enn noe usannsynlig) at de allerede har avtalt salg av Crone til en annen klubb, og har bedt om tid til å finne en erstatter før det ble annonsert slik at de kunne komme fra det med større økonomisk fortjeneste.

Det er jo trist at vi nok en gang ser at Horneland henter spillere han kjenner fra før av, men i det minste er det ikke nok en tidligere brannspiller som har falt gjennom i klubben tidligere.

Quote from: Gulløl on January 27, 2023, 00:15:28 AMPå tide at Brann fikk seg en spiller med rødt hår. Har vi hatt det siden Kvisvik farget sitt rødt? ; )

Er ikke selveste Sønnen rødhåret? Mener han snakket om seg selv i et intervju med BA tidligere i år eller fjor som en rødhåret hissigpropp på banen allerede fra barnsben av.

Fair å være skeptisk til Pedersen, det finnes helt klart grunner til å være det. Men at det hentes spillere som Horneland kjenner fra før, og som han vet hva står for, har jeg vanskelig for å se at kan være en av dem.

fortune

Quote from: esp123 on January 27, 2023, 23:44:37 PMIfjor var den uforklarlige hyping av OBOS. Nå er det en uforklarlig hyping av Eliteserien.

Brann presterte som et middels eliteserielag da vi rykket ned. Nå er vi vesentlig bedre.Man er ikke middels når man tar 26 poeng på 30 kamper. Da er man derimot ekstremt heldig som får spille kvalikk, hvor flaksen snudde og Brann rykket ned.

Vi er ganske riktig vesentlig bedre i en del aspekter av spillet nå enn hva vi var da, så blir det spennende å se i hvor stor grad man får utbytte av disse styrkene i eliteserien.
First is first, second is nothing

Lasaron

Jeg er litt enig i at nedrykket på en måte var ufortjent. Det vil si, den veldig lave poengfangsten var noe ufortjent. I veldig mange kamper, særlig på høsten, var vi på høyden med gode lag.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Falkman on January 27, 2023, 23:58:43 PMFair å være skeptisk til Pedersen, det finnes helt klart grunner til å være det. Men at det hentes spillere som Horneland kjenner fra før, og som han vet hva står for, har jeg vanskelig for å se at kan være en av dem.

Jeg beklager, jeg var nok ikke klar nok i det jeg mente: det jeg er bekymret for er at de spillerne Horneland henter blir hentet fordi Horneland kjenner til dem fra før av snarere enn at de har ferdigheter som kan komme laget til nytte. For eksempel, sett i lys av tilbakemeldingene det virker som laget har fått, så er det et rart valg å hente Pedersen. La meg summere opp tilbakemeldingene slik jeg oppfatter dem:

Simba - Kjappfot. Gjorde sine saker middels i Sverige. Fin gutt sånn rent personlighetmessig, skal trenes til å bli back. Tipper at han kan få bytte klubbe for en pakke med Twist. Har spilt ving for Brann.

Kolskogen - Kjappfot. Fått beskjed om at han kunne finne seg en ny klubb før Brann litt motvillig signerte ny kontrakt med han med henvising at han kanskje kan gjøre det bare i U21 til sommeren, men vurderes uansett lånt ut. Har spilt stopper for Brann og andre klubber.

Delaveris - Tidligere talent. Ingen tilbakemeldinger. Full radiostillhet. Har spilt ving for Brann.

Blomberg - Kjappfot. Har plutselig tatt det hele et nivå opp. Hypes. Har spilt back for Brann, men det siste året har han fått tilbakemeldinger om at det er ving han blir sett på som.

Skaanes - Løpemaskin. Kan gå fra Brann for to pakker Twist og et kyss på kinnet. Har spilt indreløper for Brann, men også backup på høyre ving.

Brann har hentet inn en kjappfot i Sery Larsen, og han skal få konkurrere om en plass som stopper. Brann har nok lettbente vinger til at de skal klare seg, noen av disse har til og med et snev av teknikk. Dette var en fornuftig signering om man forutsetter at Brann var ærlige når de hintet til at Kolskogen ikke kom til å få noen viktig rolle i denne sesongen. Spesielt om det også er sant at Skovgaard og Horneland har et anstrengt forhold. Jeg er litt kritisk til at det hentes tilbake nok en tidligere brannspiller som også har litt skadehistorikk (gjerne ikke så mye som man tror, men...)

Jeg ville heller at Horneland skulle hentet klare forsterkninger på de plassene der han kunne trenge det, spesielt om de er i den aldersgruppen Pedersen er i. Eventuelt en backup av samme kvalitet som Pedersen til spissplassen, og da en backupspiller som passer inn i den taktikken Horneland ønsker. Finne er jo en friskus når det gjelder scoringer, men han passer strengt tatt ikke inn i taktikken til Horneland.

Når man da ender med å hente en spiller som Pedersen, en topptrent potet med gode holdninger og en spiller som man kjenner fra før av på plasser der man ikke trenger backup, ja da stiller jeg meg litt undrende til spillerlogistikken. Spesielt når spilleren som hentes inn er en spiller man ikke egentlig har bruk for, men som man kjenner fra før av. Det var det samme med Skaanes. Jeg var litt trist da han forsvant første gangen, for da hadde han gjort en del fornuftig i sesongen. Men han var ikke god nok for Brann i følge treneren. Han falt gjennom et par steder før han falt tilbake til et sted hvor man kjente han fra før av. Det var vel ikke Horneland som signerte han, men like fullt...   

esp123

Quote from: fortune on January 28, 2023, 08:22:46 AM
Quote from: esp123 on January 27, 2023, 23:44:37 PMIfjor var den uforklarlige hyping av OBOS. Nå er det en uforklarlig hyping av Eliteserien.

Brann presterte som et middels eliteserielag da vi rykket ned. Nå er vi vesentlig bedre.Man er ikke middels når man tar 26 poeng på 30 kamper. Da er man derimot ekstremt heldig som får spille kvalikk, hvor flaksen snudde og Brann rykket ned.

Vi er ganske riktig vesentlig bedre i en del aspekter av spillet nå enn hva vi var da, så blir det spennende å se i hvor stor grad man får utbytte av disse styrkene i eliteserien.

Vi tapte vel de 6 første kampene. Og var svake helt til Horneland tok over. Utover høsten presterte vi bra, men en blanding av dårlig uttelling og et elendig utgangspunkt gjorde at vi rykket ned. Vi ble veldig sjeldent rundspilt, og spilte jevnt med flere topplag.

Superjack

Brann rykket fortjent ned i 2021.

Brann var vesentlig bedre i 2. halvdel enn 1. halvdel og hadde med to samme prestasjon som 2. halvdel aldri vært i nedrykkstrøbbel. Samtidig hadde de fint klart seg uten kvallik om de hadde evnet å vinne flere av kampene sine etter Horneland overtok også.

Min påstand er at Brann er bedre enn da de rykket ned og det de var på høsten 2021 fordi de har lært seg å vinne.

At Brannlaget ikke klarte/evnet å vinne kamper var noe som satt seg i laget allerede i 2019 sesongen.
Brannsupporter.

Pete05

Quote from: Superjack on January 28, 2023, 12:32:44 PMBrann rykket fortjent ned i 2021.

Brann var vesentlig bedre i 2. halvdel enn 1. halvdel og hadde med to samme prestasjon som 2. halvdel aldri vært i nedrykkstrøbbel. Samtidig hadde de fint klart seg uten kvallik om de hadde evnet å vinne flere av kampene sine etter Horneland overtok også.

Min påstand er at Brann er bedre enn da de rykket ned og det de var på høsten 2021 fordi de har lært seg å vinne.

At Brannlaget ikke klarte/evnet å vinne kamper var noe som satt seg i laget allerede i 2019 sesongen.


Nå kan ingen klage på at laget ikke er vant med å vinne kamper - og score mange mål. Det som var ekstremt i fjor var at nesten halvparten av målene kom fra midtbanen. Det er ikke vanlig i noen liga eller klubb.
Rasmussen 15
FHM 7
SHN 5
Skaanes 5
Niklas 4
Moberg 2
Hjorteseth 1

Spørsmålet er om laget evner å reprodusere et slikt tall i ES. I tillegg til målene kom det også en «haug» av målgivende fra samme spillere. Nå må de samme spillere i mye større grad fokusere på defensiv jobbing, noe de langt på vei slapp unna med i fjor.

Vi vet at Rasmussen spiller med stor risiko og små marginer. Vil det flyte like bra i ES i år? Med en god start så kanskje.
SHN slapp unna å bruke sine destruktive evner i stor grad i fjor og klarte vel for første gang i karrieren å unngå karantene pga kort i løpet av en sesong. Samtidig slapp han unna med endel balltap som mot bedre lag ville blitt mye mer straffet. Disse to skal altså «bære» mye av laget i år. Jeg er litt usikker men håper. Niklas bærer ikke på noen måte laget, han har enkelte ballbehandlinger som gir gåsehud men reelt sett også mange balltap og kanskje er hans svakeste del det defensive? Det samme gjelder forsåvidt Rasmussen som er langt bedre offensivt enn defensivt. FHM kan fort bli den mest komplette indreløperen for oss i ES. Fortsetter han utviklingen så kan det bli veldig spennende. Kanskje er også Pedersen tiltenkt en defensiv trygghet på midten siden det åpenbart kan være en mangelvare hos enkelte av de andre? Ellers som et alternativ def midt når SHN soner for kort?

Midtbanen overpresterte i fjor og det har vært lite fokus på forsterkninger og endringer her. Men ser vi på spillere som har vært ryktet inn (Thordarson) og nå Pedersen som kom inn, så er førstnevnte midtbanespiller og sistnevnte poengterer at han har tenkt å konkurrere om en plass der. Mulig at Horneland tenker annerledes og ser at denne lagdelen må forsterkes? Eller så kan det selvfølgelig ligge i kortene at minst 1, kanskje 2, forsvinner enten i vinter eller til sommeren. Det er noe som foregår her som jeg ikke helt klarer å få tak i.
 

Superjack

Tror at noen kommer til å gå ut i sommer, gitt at de får vist seg frem nok til at noen ønsker å betale litt for dem.
Rasmussen er nok en av dem, også Skaanes går ut nå i vinter blir det en tynn midtbane.

Jeg legger jo alt mitt håp i at Brann vinner cupen, kommer seg inn i Conference league og da trenger alle disse, og at ingen går før etter Conference league, neste vinter. Og da til fantasilioner.   

Brannsupporter.

Gulløl

January 28, 2023, 13:23:39 PM #921 Last Edit: January 28, 2023, 13:25:57 PM by Gulløl
.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

January 28, 2023, 13:25:13 PM #922 Last Edit: January 28, 2023, 13:32:47 PM by Gulløl
Det mange undervurderer er slitasjen blant indreløpere siden de er i mange dueller og løper veldig mye i løpet av en kamp og er i den posisjonen på banen som fort er mest utsatt for skader. Husker en sesong for noen år siden at Brann hadde syv indreløpere, inkl de som kunne spille der. Ut på høsten foran et par av kampene var ALLE syv enten skadet, i karantene eller spilte på laget. Altså ingen indreløpere på benken.

Om Brann skal ha dobbel dekning på andre plasser bør indreløper posisjonene ha trippel dekning. Dette er nok noe Horneland er veldig klar over men som mange supportere undervurderer og ikke ser.

Dekning på indeløper plassene pr. i dag:

1. Felix Horn Myhre
2. Mathias Rasmussen
3. Niklas Jensen Wassberg
4. Isak Tomar Hjorteseth. Sentral midtbanespiller og dm som kan spille indreløper.
5. Thore Pedersen. Høyreback som kan spille indeløper.
6. Frederik Børsting. Høyreving som kan spille indeløper.

Kasper Skaanes. Indreløper som med stor sannsynlighet blir solgt før seriestart, tar han derfor ikke med. Media melder om foreløpig interesse fra to klubber. En attraktiv spiller for nedre del av eliteserien og Obos ligaen om han blir skadefri.

Synes absolutt det er behov for Thore Pedersen for å få dobbel dekning på høyrebacken og bedre dekning på indreløper. Tre rene indreløpere pluss tre spillere som egentlig er bedre og foretrukket i andre posisjoner men KAN spille indreløper.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Det mangler en spiss, en tydelig backup for Heggebø.

For også Heggebø får kjørt seg som enslig midtspiss i 90 minutter.

Ellers mener jeg stallen ser bra ut, i forhold til dekning.
Brannsupporter.

fortune

Trippel dekning i eliteserien? Hvor man kanskje spiller 32 kamper per sesong + et par cupkamper mot lavere divisjoner? Det trenger man definitivt ikke, med mindre man bygger en kjeksete tropp. Og det har vi heldigvis ikke gjort.
First is first, second is nothing

Gulløl

January 28, 2023, 13:38:42 PM #925 Last Edit: January 28, 2023, 13:44:08 PM by Gulløl
Quote from: fortune on January 28, 2023, 13:32:30 PMTrippel dekning i eliteserien?
Trippel dekning for to av 11 posisjoner som jeg nevnte.
30 kamper + to cuper(2022 +2023) kan fort bli oppunder 40 kamper. Ni oppsatte treningskampene i tillegg og vi nærmer oss 50 kamper. Når en i tillegg tar i betrakting at Kniklas var litt kjeks i fjor. Klart vi trenger de tre indreløperne vi har og de tre andre som også kan steppe inn og spille i den posisjonen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

fortune

Quote from: Gulløl on January 28, 2023, 13:38:42 PM
Quote from: fortune on January 28, 2023, 13:32:30 PMTrippel dekning i eliteserien?
Trippel dekning for to av 11 posisjoner som jeg nevnte.
30 kamper + to cuper(2022 +2023) kan fort bli oppunder 40 kamper. Ni oppsatte treningskampene i tillegg og vi nærmer oss 50 kamper. Klart vi trenger de tre indreløperne vi har og de tre andre som også kan spille i den posisjonen.

Treningskamper og cupkamper mot bjarg/stord/Voss kan man ikke bygge troppen for. Og hva skjedde med den omtalte ungdomssatsingen og maks 18 seniorspillere i troppen? Da er det tungt å se at Brann igjen henter poteter med begrensede fremtidsutsikter..
First is first, second is nothing

krakra

Quote from: fortune on January 28, 2023, 13:43:54 PM
Quote from: Gulløl on January 28, 2023, 13:38:42 PM
Quote from: fortune on January 28, 2023, 13:32:30 PMTrippel dekning i eliteserien?
Trippel dekning for to av 11 posisjoner som jeg nevnte.
30 kamper + to cuper(2022 +2023) kan fort bli oppunder 40 kamper. Ni oppsatte treningskampene i tillegg og vi nærmer oss 50 kamper. Klart vi trenger de tre indreløperne vi har og de tre andre som også kan spille i den posisjonen.

Treningskamper og cupkamper mot bjarg/stord/Voss kan man ikke bygge troppen for. Og hva skjedde med den omtalte ungdomssatsingen og maks 18 seniorspillere i troppen? Da er det tungt å se at Brann igjen henter poteter med begrensede fremtidsutsikter..
Så lenge det ikke blir for mange av dem, så er det ikke krise, men det er litt skremmende å se at stemningen allerede har snudd for å fylle opp stallen med middelaldrende poteter. Selv om man ser vekk fra ungdomssatsingen så har Horneland gjentatte ganger påstått at det av hovedproblemene med stallen tidligere var at den var for stor og hadde for mange etablerte spillere som ikke spilte kamper. En slank stall der alle kunne være involvert har blitt trukket fram som helt sentralt i den nye kulturen. Så det handler ikke bare om å slippe til ungdommer.

Nå endrer ikke Pedersen alene på alt da, så hvis han blir vinduets eneste potet så går det vel greit.

fortune

January 28, 2023, 13:58:09 PM #928 Last Edit: January 28, 2023, 14:00:28 PM by fortune
Spørsmålet er jo også litt hvordan disse potetene blir benyttet. Vi så flust med eksempler i fjor hvor vi plukket av Wolfe og så omrokkerte noe voldsomt for å få Ruben eller annen seniorspiller ned på venstrebacken. Når man samtidig har 2-3 u-landslagsbacker i klubben og sikrer opprykket til sankthans, vil mange hevde at det ikke er særlig talentvennlig
First is first, second is nothing

Gulløl

January 28, 2023, 14:09:33 PM #929 Last Edit: January 28, 2023, 14:16:39 PM by Gulløl
Quote from: fortune on January 28, 2023, 13:43:54 PMOg hva skjedde med den omtalte ungdomssatsingen og maks 18 seniorspillere i troppen?
I tillegg til at Skaanes ganske trolig forsvinner har Simba og Delevaris lite utsikter for å spille noe særlig og går nok begge på lån.

Antall spillere som er 20 år eller eldre i troppen er da kommet ned i 18 spillere, inkludert Sery Larsen og Pedersen.

Horneland gir klart utrykk for at klubben har en midtstopper for mye, her går nok enten Kolskogen ut på lån og/eller Skovgaard som har lite tillit blir solgt.

Tror slett ikke at vi skal se så mørkt på det å komme ned i 16-17 spillere før seriestart som er 20 år eller eldre. Forutsetningen min da er at alle under 20 år går inn i gruppen talenter og ikke "etablerte voksne spillere", hvordan Brann sin definisjon her er i strategiplanen vet jeg ikke.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Pete05

BT fra Spania gikk langt i å konkludere med fire spillere ut (av forskjellige årsaker), Delaveris, Simba, Kolskogen og Skovgaard samt at det var «forventet inn» 2 spillere til. Noen som har noen ide om hvilke spillere som er på blokka?

Superjack

Glimt har 4 «førstespisser» i Espejord, Salvesen, Faris og Nordås.

Håper Brann går etter Nordås, om det er mulig å få til.

Med Nordås kan Brann spille på samme måte med Heggebø eller Nordås på topp. Det er også mulig å gjøre grep med f.eks stå med to sterke spisser på topp om det skulle behøves i kamper.
Brannsupporter.

pidre

Saludar a los monos!

Kagain

Ja, jeg har ønsket Nordås inn en stund nå, så jeg er selvsagt enig med de to foregående talerne. Må jo dog innrømme at jeg ikke anser det som særlig sannsynlig...

krakra

January 30, 2023, 12:48:45 PM #934 Last Edit: January 30, 2023, 12:51:31 PM by krakra
Lasse Nordås er spennende fordi han er ung og fortsatt kan utvikle seg, men han er ikke bedre enn Heggebø og det er ikke Espejord heller. Ser man på spissene til Glimt, Molde og RBK så skjønner man hvor virkelighetsfjerne enkelte er når de mener at Heggebø ikke er god nok for Brann.


Gulløl

January 30, 2023, 13:28:24 PM #935 Last Edit: January 30, 2023, 13:34:58 PM by Gulløl
Forresten melder Ballspark at Bård Finne imponerer i Spania. Pr. i dag ligger han godt foran Heggebø som er et stykke unna formen på grunn av lyskeoperasjonen. Bård Finne blir nok spissen på lørdag mot Hammarby. Om Heggebø eventuelt ikke er klar for benkinnhopp heller kan en lure på hvem som blir tredje alternativ i posisjonen . Delavaris ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Tren på langskudd

gladiporno

Quote from: Gulløl on January 30, 2023, 13:28:24 PMForresten melder Ballspark at Bård Finne imponerer i Spania. Pr. i dag ligger han godt foran Heggebø som er et stykke unna formen på grunn av lyskeoperasjonen. Bård Finne blir nok spissen på lørdag mot Hammarby. Om Heggebø eventuelt ikke er klar for benkinnhopp heller kan en lure på hvem som blir tredje alternativ i posisjonen . Delavaris ?


Delaveris fungerte ikke som spiss på Brann 2 i 2021. Jeg skjønner lite av dette med Heggebø. Viste Ballspark bilder fra treningen eller slo de av kamera med en gang treningen startet slik de av en eller annen grunn gjorde i fjor?

Hvis Heggebø er med i spillerøkten, som er den mest intense delen av treningen, så er sjansene store for at han er klar. Hvis han fremdeles laffer rundt med Helge Haugen eller han andre duden som vikarierte for Manu Torres som jeg ikke husker navnet på, så er sjansene bortimot null for at han er klar.

Dette er jo ganske big news, er det ikke da? At førstevalget på spissplass er ute av spill? Hvorfor er det ikke en egen nyhetssak i både BA og BT?

Churchill

Det viser uansett hvor sårbare vi er akkurat det. Eneste alternativ er Finne.
...we shall never surrender.

pidre

Denne Myrlid har bøttet inn mål, men er nå blitt 20 uten at han er aktuell for A-laget - og da blir han det vel neppe heller.
Saludar a los monos!

Gulløl

Quote from: pidre on January 30, 2023, 21:08:11 PMDenne Myrlid har bøttet inn mål, men er nå blitt 20 uten at han er aktuell for A-laget - og da blir han det vel neppe heller.
Aldri si aldri, Huseklepp debuterte for A-laget til Brann når han var 20 år.
Klarer Myrild å bøtte inn også på nivået over så får vi se om han blir mer aktuell.
Men du får nok trolig rett.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

January 30, 2023, 23:44:04 PM #941 Last Edit: January 30, 2023, 23:57:45 PM by Gulløl
Quote from: gladiporno on January 30, 2023, 19:36:27 PMDette er jo ganske big news, er det ikke da? At førstevalget på spissplass er ute av spill? Hvorfor er det ikke en egen nyhetssak i både BA og BT?
Hørt opptaket på nytt igjen. Dette sier Pamer (sammendrag):

- Nytt for vinteren det at Heggebø var med for fullt på treningen i går. Trent bare alternativt før i vinter.
- Operert i lyskene. Pamer trodde det var Gilmore´s groin.
- Steget og tøtjet er ikke der enda.
- Han tar ting gradevis.
- Åpenbar lang vei å gå.
- Bård Finne milevis foran Heggebø.


For meg høres det ikke ut som han ikke er klar fra start og i topp form på en god stund. Cupkampen mot FKH spilles 12 mars, altså om 6 uker.Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

esp123

Høres ut som en som har lyst til å fyre opp under Finne vs. Heggebø slik at han har noe å snakke om i Ballspark.

krakra

January 31, 2023, 09:40:35 AM #943 Last Edit: January 31, 2023, 10:02:11 AM by krakra
Quote from: Gulløl on January 30, 2023, 23:44:04 PM
Quote from: gladiporno on January 30, 2023, 19:36:27 PMDette er jo ganske big news, er det ikke da? At førstevalget på spissplass er ute av spill? Hvorfor er det ikke en egen nyhetssak i både BA og BT?
Hørt opptaket på nytt igjen. Dette sier Pamer (sammendrag):

- Nytt for vinteren det at Heggebø var med for fullt på treningen i går. Trent bare alternativt før i vinter.
- Operert i lyskene. Pamer trodde det var Gilmore´s groin.
- Steget og tøtjet er ikke der enda.
- Han tar ting gradevis.
- Åpenbar lang vei å gå.
- Bård Finne milevis foran Heggebø.


For meg høres det ikke ut som han ikke er klar fra start og i topp form på en god stund. Cupkampen mot FKH spilles 12 mars, altså om 6 uker.
Herregud, det er januar! Det 2,5 måned til første serierunde, og 1,5 måned til cupkampen. Hvis Finne er nær toppformen nå er det et mye større problem enn at Heggebø ikke er i toppform.

Å lage en stor greie av at Heggebø har trent alternativt de knappe tre første treningsukene i Bergen, når han altså er fult med på første trening i Marabella, er bare merkelig og virker tendensiøst.

esp123

De fleste andre steder varer vel sesongoppkjøringen en drøy måned. Det er ingen som er bekymret om Harry Kane så vidt er i gang med treningen i starten av juni.... Det er vel omtrent da han starter ferien.

Kagain

Quote from: Gulløl on January 30, 2023, 23:12:12 PM
Quote from: pidre on January 30, 2023, 21:08:11 PMDenne Myrlid har bøttet inn mål, men er nå blitt 20 uten at han er aktuell for A-laget - og da blir han det vel neppe heller.
Aldri si aldri, Huseklepp debuterte for A-laget til Brann når han var 20 år.
Klarer Myrild å bøtte inn også på nivået over så får vi se om han blir mer aktuell.
Men du får nok trolig rett.

Jeg vil tro at om Myrlid skal få sjansen til å spille noen kamper for førstelaget så må han nok selges til en annen klubb, gjøre det bra der for så å kjøpes tilbake.

pidre

Quote from: Kagain on January 31, 2023, 10:01:07 AM
Quote from: Gulløl on January 30, 2023, 23:12:12 PM
Quote from: pidre on January 30, 2023, 21:08:11 PMDenne Myrlid har bøttet inn mål, men er nå blitt 20 uten at han er aktuell for A-laget - og da blir han det vel neppe heller.
Aldri si aldri, Huseklepp debuterte for A-laget til Brann når han var 20 år.
Klarer Myrild å bøtte inn også på nivået over så får vi se om han blir mer aktuell.
Men du får nok trolig rett.

Jeg vil tro at om Myrlid skal få sjansen til å spille noen kamper for førstelaget så må han nok selges til en annen klubb, gjøre det bra der for så å kjøpes tilbake.

Har ikkje høyrt om interesse frå andre.
Saludar a los monos!

Lasaron

Jeg håper Myrlid blir, og bidrar til at Brann 2 holder seg i 2. divisjon. Så er det klart at om han pøser inn mål for Brann 2 i år, så gjør han seg aktuell for høyere divisjoner.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: pidre on January 31, 2023, 10:39:31 AM
Quote from: Kagain on January 31, 2023, 10:01:07 AMJeg vil tro at om Myrlid skal få sjansen til å spille noen kamper for førstelaget så må han nok selges til en annen klubb, gjøre det bra der for så å kjøpes tilbake.

Har ikkje høyrt om interesse frå andre.

Nei, ikke jeg heller. Men om han skal få sjansen i Brann frykter jeg at han må om et annet lag.

gladiporno

Quote from: Gulløl on January 30, 2023, 23:44:04 PM
Quote from: gladiporno on January 30, 2023, 19:36:27 PMDette er jo ganske big news, er det ikke da? At førstevalget på spissplass er ute av spill? Hvorfor er det ikke en egen nyhetssak i både BA og BT?
Hørt opptaket på nytt igjen. Dette sier Pamer (sammendrag):

- Nytt for vinteren det at Heggebø var med for fullt på treningen i går. Trent bare alternativt før i vinter.
- Operert i lyskene. Pamer trodde det var Gilmore´s groin.
- Steget og tøtjet er ikke der enda.
- Han tar ting gradevis.
- Åpenbar lang vei å gå.
- Bård Finne milevis foran Heggebø.


For meg høres det ikke ut som han ikke er klar fra start og i topp form på en god stund. Cupkampen mot FKH spilles 12 mars, altså om 6 uker.

Hvis han er under opptrening fra skade/operasjon, vil han som regel ikke få lov til å trene for fullt; da står han over spilløvelsene - som er intensivt, og man er sårbar for skader. Dersom han deltar i spilløvelsene, er han i prakis spilleklar.

Inntil BA lager en sak av at Heggebø laffer rundt på sidelinjen, tolker jeg beskrivelsene over (at han ligger milevis bak Finne) som en subjektiv vurdering av Ballspark-kommentatoren.

Go Up