• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kontraktsituasjonen

Started by Jbech, December 13, 2021, 18:22:41 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Tren på langskudd

fortune

Quote from: esp123 on May 30, 2023, 19:32:59 PMHvis Wassberg ikke tåler treningsregimet i Brann, hvordan skal han tåle det i Glimt?

Min personlig mening er at Wassberg hadde hatt godt av en lengre kontrakt et sted der han er trygg. Fyren må bygge opp et treningsgrunnlag slik at han tåler å trene og spille flere kamper over tid.

Om det er Brann eller ikke får være opp til andre å vurdere, men å gå for en kort kontrakt nå sist var et dårlig valg, i mine øyne. Nå virker han å ha litt dårlig tid. Jeg syns Wassberg virker litt preget de gangene han har spilt. Litt høyere skuldre enn vanlig.

Det virker som om Kniklas og teamet rundt var såpass usikre på Brann at det aldri var noe alternativ å signere lang kontrakt og at de da heller ville dratt allerede i vinter.

Jeg kan se for meg at han erstatter Vetlesen i Glimt, på den måten at noen andre rykker frem i køen og at Kniklas overtar en rolle hvor han spiller mot svakere lag og i kamper som er avgjort. Det er uansett vesentlig mer enn han får spille som indreløper i Brann og under en trener med ekstrem track record på utvikling av spillere.

Angående treningsregime er det vanskelig å si hva han tåler/ikke tåler, men Glimt er vel kjent for å være langt fremme på det medisinske og idrettsfaglige? Noe som definitivt ikke kan sies om Brann, med Castro og Mathiesen som nylige eksempler..
First is first, second is nothing

esp123

Da burde Kniklas dratt i vinter. En kort kontrakt var et dårlig valg.

krakra

Wassberg burde nok dratt i vinter, men han ville vel gi Brann en sjanse og hadde stort press på seg til å forlenge så Brann kunne få penger for ham.

ostraume

Men han sliter jo med skade/belastning? Kniklas matches vel så mye som praktisk mulig i Brann?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Pyton

Hvis han drar til en større klubb så blir han en av mange av talenter. Da blir det større og tøffere konkurranse. De tar heller ikke spesielt hensyn til skader og utvikling. Da er det å spille seg inn når man er frisk via U21 eller U23 lag. Han er pt ikke i nærheten av å gå direkte inn i 11er på et bedre lag enn Brann. Og jeg tror faktisk at treningshverdagen etterhvert er blitt veldig bra for de spillerne som tåler dette hos oss. De fleste spillerne som tåler regimet viser jevn og god fremgang.

Med fornuftige rådgivere bak burde han ta en lenger kontrakt med Brann og vise litt tålmodighet. Tror han vil være tjent med det. Det er ingen andre klubber hvor han vil få bedre sjanser og bli tatt bedre vare på.

Corran

Tror få andre klubber vil ha like mye tålmodighet med Wassberg som Brann.
Her har han en historie med bestefaren og faren.
Andre steder er han en i mengden og når han da har så mye slitasje trøbbel så blir han fort gitt opp.
Og om han har så mye slitasje som en får inntrykk av så spiller han så mye som han kan.
Jeg tror også at om ikke kant situasjonen var som det har vært i år og Wassberg hadde vært i ok form så hadde det blitt rullert litt mer på indreløperne slik som i fjor.
Wassberg kom ikke inn i sesongen i like god form som konkurrentene og har med veldig jevne mellomrom måtte hvile pga belastning/slitasje.
Pr nå er han ikke et salgsobjekt for det er ikke så mange som blar opp veldig mye for ham med den usikkerheten det er rundt slitasjene/belastningene
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Han hadde nok spilt minst like mye for klubber som Molde og Glimt hvis han hadde gått dit i vinter. Dette er klubber som verdsetter store talenter og har det som en del av strategien sin i langt større grad enn Brann. Det er også klubber som har mer å vise til når det gjelder å bygge opp unge spillere, også fysisk.

Wassberg ville ikke vært «en i mengden» i noen norsk klubb. Han er ett av de største talentene i norsk fotball. Og der er jo ikke sånn at Brann satser fult på ham heller.

David

Du tenker at Wassberg hadde fått mer enn de 353 minuttene han hittil har fått i serien i Glimt, som først faset Hugo Vetlesen skikkelig inn i startelleveren da han var over to år eldre? Må nesten legge til grunn at han hadde hatt de samme skadeplagene der.

Han ville sikkert fått god utvikling der oppe, som de andre, men det er ingenting som tilsier at han kunne tatt kortsiktig spilletid for gitt, hvis det skulle være det viktigste. Jeg vet heller ikke om han var russ, men jeg antar jo at han ønsket å tilbringe den tiden med klassekamerater i Bergen, heller enn å være i Bodø.

Uansett, i de neste par kampene bør han matches med henblikk på å bli i så bra kampform som mulig til det kommende mesterskapet, slik at han kan prestere best mulig der uten å pådra seg noe rusk. Forhåpentligvis kommer det et bud da. Fra runde 15/16 er han tilbake og har ikke lenger mesterskap eller skole å tenke på. Regner ikke ham som en reell kandidat til å skyve ut Rasmussen eller Horn Myhre før etter dette.

ostraume

Quote from: krakra on May 30, 2023, 23:45:43 PMOg der er jo ikke sånn at Brann satser fult på ham heller.

Jaha? Kan du utdype?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Tror nok Brann satser 110% på Wassberg.

Men som også Pamer er inne på i gårsdagens pod. Det er Wassberg selv nå som må komme seg opp og gjøre seg aktuell.

Han har ikke vært på topp i innhoppene sine, og tydelig vis hanglet en del på trening.

Wassberg hadde ikke fått mer spilletid i Glimt med sine prestasjoner denne vinteren og våren. Den tror jeg at jeg kan garantere. I Glimt får du spille om du er god nok, og det har lite med alder å gjøre.

Tror også Wassberg hadde hatt godt av å ta samme grep som Wolfe. Signere en lang kontrakt, legge litt spekulasjoner død. Jobbe for å utvikle seg for en fast plass i Brann.

Har en ubehagelig følelse av at teamet rundt Wassberg kanskje tenker som enkelte her inne, at han må ut for å få utvikle seg. Det tror ikke jeg er rett.

Brannsupporter.

Hickok

Quote from: Superjack on May 31, 2023, 08:05:42 AMWassberg hadde ikke fått mer spilletid i Glimt med sine prestasjoner denne vinteren og våren. Den tror jeg at jeg kan garantere. I Glimt får du spille om du er god nok, og det har lite med alder å gjøre.

Trenger ikke se lenger enn til Joel Mugisha. Spilte knapt et minutt før han var klar for det, selv om han satt på benken, men etter det har han vært fast.

Corran

Quote from: krakra on May 30, 2023, 23:45:43 PMHan hadde nok spilt minst like mye for klubber som Molde og Glimt hvis han hadde gått dit i vinter. Dette er klubber som verdsetter store talenter og har det som en del av strategien sin i langt større grad enn Brann. Det er også klubber som har mer å vise til når det gjelder å bygge opp unge spillere, også fysisk.

Wassberg ville ikke vært «en i mengden» i noen norsk klubb. Han er ett av de største talentene i norsk fotball. Og der er jo ikke sånn at Brann satser fult på ham heller.
Hvordan kan du påstå at han hadde spilt MINST like mye?
Han har stort sett startet eller kommet inn når han har vært klar for det. Resten har han vært uaktuell pga følinger/belastning/småskader.

Hver landslagssamling kommer han tilbake med overbelastning og må hvile litt.

Mye av dette har helt sikkert med at han vokser å gjøre. Det er perioder der kroppen utvikler seg litt ekstra i den alderen. Dette kan for noen bare være småtteri og for andre litt mer. Noen er det jevn utvikling i kroppen Andre tar byks i ny og ne
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Jbech

Oppdatert "totaloversikt". Siden sist er Blomberg gått fra forsvar til angrep. Hove er byttet ut med Sery Larsen, og Felix har fått en lang og fin kontrakt. Vil si utviklingen kan betegnes som positiv..

Lasaron

Jeg tror Kniklas har lengre kontrakt.
Tren på langskudd

Kagain

Jeg ser at BA har en artikkel om Kniklas og Torsvik.

https://www.ba.no/brann-juveler-pa-utgaende-kontrakt-n-vil-forlenge-n-vil-vente/s/5-8-2383893

Torsvik er i gang med å fornye kontrakten, Kniklas vil vente. Torsvik blir spurt om han ikke lar seg stresse over at Brann har kjøpt en konkurrent for mange millioner, men Torsvik svarer benektende på det og henviser til at han har lyst å være i Brann. Kniklas på sin side sier han vil konsentrere seg om å bli frisk først, og så tar man disse kontraktgreiene etter sesongen.

Nixon

Pallesen med fire år.
Minst to år for mye!
Rød makt på Hansa

gladiporno

Ganske typisk Brann å slenge på langtidskontrakter til eldre spillere etter et par-tre gode kamper på rad. Pallesen har overrasket meg i august-september. Trodde han skulle falle helt gjennom i Europa, men fire år er selvfølgelig altfor mye på en spiller som det neppe er stor fare for å miste gratis. Sannsynligheten er vel større for at vi må betale ham ut av kontrakten etter om en sesong eller tre.

krakra

September 25, 2023, 18:22:16 PM #118 Last Edit: September 25, 2023, 18:26:28 PM by krakra
Blir det en ny runde der SHN krever satsing igjen nå?

Palle er jo ikke så gammel og vil heller ikke være så gammel når kontrakten. Han er ett år yngre enn Soltvedt som også fikk 4,5-årskontrakt. Problemet er at han i utgangspunktet ikke burde være et førstevalg i Brann og at det kommer opp talenter som burde være andrevalg.

Det er en del spillere som gjør det bra i Brann nå som kollektivet fungerer, men som jeg tror vil falle veldig igjennom når dette rakner. Og det kommer til å rakne på et tidspunkt. Selv Glimt og Molde opplever det. Jeg tror Palle er blant disse.

fortune

Quote from: krakra on September 25, 2023, 18:22:16 PMBlir det en ny runde der SHN krever satsing igjen nå?

Palle er jo ikke så gammel og vil heller ikke være så gammel når kontrakten. Han er ett år yngre enn Soltvedt som også fikk 4,5-årskontrakt. Problemet er at han i utgangspunktet ikke burde være et førstevalg i Brann og at det kommer opp talenter som burde være andrevalg.

Det er en del spillere som gjør det bra i Brann nå som kollektivet fungerer, men som jeg tror vil falle veldig igjennom når dette rakner. Og det kommer til å rakne på et tidspunkt. Selv Glimt og Molde opplever det. Jeg tror Palle er blant disse.

Ifølge Ballspark kommer Palle, inkludert en OK bonusoppnåelse, til å tjene omtrent halvannen million i året. For meg høres det mye ut, kan ikke se at noen andre klubber ville gitt ham noe i nærheten.
First is first, second is nothing

Belfort

Quote from: Nixon on September 25, 2023, 18:03:06 PMPallesen med fire år.
Minst to år for mye!

Enig. Dette har vi sett i uttalige ganger i Brann. Noen meget gode kamper, så glemmer Brann det «egentlige» nivået til spilleren.

Hvis vi neste sesong skal spille slik som i vår, hvordan skal da Palle tilpasse seg spillet. Han blir plutselig ikke en offensiv stopper når han nærmer seg 30.

Jeg tror Brann må bite i seg denne  lange kontraktsforlengelsen

Lasaron

Tren på langskudd

Superjack

History repeating??

Sivert får ny 3 årskontrakt i vinter.

Ok avslutning i år, men ikke Europa neste år, eventuelt best case 4 plass og en 1 kvallikrunde conference league der vi ryker i 2. runde.

Ender på 7. plass neste sesong.

Kristiansen får ny 1. årskontrakt i juni.

Kniklas signerer ikke ny kontrakt og går gratis.

Publikumsoppslutningen daler.

Brann har hverken gode resultater eller underholdende spill.

Høsten 2024 murrer det i spillergruppen og i publikum.

Horneland får ny 3 årskontrakt for å roe situasjonen.

Våren 2025 begynner under pari og Horneland avslutter etter flere tap.

Brann må spare og innfører lønnstak.

Treningsanlegget utsettes på grunn av pengemangel.

....

Huseklepp overtar som trener på 3 årskontrakt etter å ha ledet laget midlertidig til en 9. plass.

Det skal satses på egenrekruttering og unge spillere, og offensiv Brannfotball....

Sånn går Brannhjulet
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: fortune on September 25, 2023, 19:08:23 PMIfølge Ballspark kommer Palle, inkludert en OK bonusoppnåelse, til å tjene omtrent halvannen million i året. For meg høres det mye ut, kan ikke se at noen andre klubber ville gitt ham noe i nærheten.

Ja, det høres mye ut for en spiller som kun spiller nå fordi andre spillere er skadet.

Jeg tenkte at han kanskje hadde firt på lønn for å få fire år og dermed en trygghet for familien. Men dette var mer enn jeg hadde tenkt at det skulle være for at kontrakten skulle bli "litt mer" OK i mine øyner.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Eller......

Ståle Solbakken tenker "Fuck it!" og ditcher diverse ubrukelige stoppere. Setter Palle inn sammen med Østigård, og Palle spiller flatterende godt, og blir solgt for 17 mill til Heerenveen.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Lasaron on September 25, 2023, 20:52:39 PMEller......

Ståle Solbakken tenker "Fuck it!" og ditcher diverse ubrukelige stoppere. Setter Palle inn sammen med Østigård, og Palle spiller flatterende godt, og blir solgt for 17 mill til Heerenveen.

Stoppermarkedet i Norge er så totalt elendig at det nesten kunne skje. Om Brann viser seg litt mer frem f.eks i Europa. Når Lode og Moe har fått muligheten kan også Palle få en sjangs.
Brannsupporter.

Go Up