• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2021

Started by haak, May 13, 2021, 08:11:16 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Larsendos

Vi trenger en keeper! Opdal drar skikkelig på årene. Han er god på streken, men kommer sjelden ut og rydder opp når det slås baller i bakrom.
Johansen er dessverre et par hakk for dårlig. Han havnet på halvdistanse mot Wadji, og i går bør han enten plukke et langt innlegg som havner på 5-meteren eller så burde han slått avslutning bort fra farlig område.

Kagain

Quote from: Larsendos on July 01, 2021, 16:22:22 PMVi trenger en keeper! Opdal drar skikkelig på årene. Han er god på streken, men kommer sjelden ut og rydder opp når det slås baller i bakrom.
Johansen er dessverre et par hakk for dårlig. Han havnet på halvdistanse mot Wadji, og i går bør han enten plukke et langt innlegg som havner på 5-meteren eller så burde han slått avslutning bort fra farlig område.


Jeg er ikke sikker på om en kontraktsløs 32-åring som har vært tredjekeeper den siste tiden er det beste å satse på. Med mindre man bygger for nedrykket da. Ellers er det en lang staur av en mann i følge nettet. 1.95 m. Han har også rotet litt rundt borte i England før han ble hentet tilbake.

Jose Arrogantio

Vi kan stille en 11'er med bare sentral midtbane og back forresten.

Blomberg - Barmen - Kristiansen - Grøgaard

        Skaanes - Pedersen - Rasmussen

                 Tveita - Strand - Wolfe

På vei inn er dessuten Myhre. Imens er vi vel en skade i hver posisjon unna å ikke kunne stille med ving, spiss, eller midtstopper på benken.

Lasaron

https://www.ba.no/ingebrigtsen-vi-kan-ikke-la-frykten-ta-oss/s/5-8-1648502

Denne artikkelen understreker at vi skriker etter en ledertype som Sønnen. Daniel Pedersen viste, atter en gang, at han ikke er en god nok leder.
Tren på langskudd

Larsendos

Hva med å hente en som kan slå cornere som det faktisk blir mål av?
Det virker som at alle andre lag skårer på corner en gang i ny og ne.
Vi gjør det aldri.

Gulløl

July 05, 2021, 11:25:22 AM #205 Last Edit: July 05, 2021, 16:35:44 PM by Gulløl
Tror Brann nå ønsker å prioritere følgende posisjoner inn mot forsterkninger for å berge plassen.

- Keeper. Holmen har vært den eneste helt skadefrie i det siste. Selv om Opdal nå er tilbake bør posisjonen styrkes.

- Sentral midtbanespiller med meget gode lederegenskaper. Hovedsaklig DM.

- Kantspiller. Der er også stallen for tynt besatt. Taylor er den som holder godt nok eliteserienivå. Simba, Delevaris og Tveita har mer eller mindre slitt med for mye ustabilitet, skader og/eller mental slitasje i den tøffe situasjon laget nå er i. Her må det inn et alternativ til, en som har vært ute en vinternatt før.

- Spiss. For tynt med bare Bamba som ønsker å bli solgt i sommer, i tillegg scorer han alt for lite mål.  Heggebø som sliter med lysken kan nok ikke belastes for mye fremover.

Andre posisjoner det er sannsynlig Brann jakter forsterkninger ? Eller er det argumenter for at de dropper forsterkninger i en eller flere av de fire posisjonene jeg nevnte ?

Et nedrykk kan koste Brann 30 - 40 millioner. Jeg er ganske bekymret for at styret kommer til å gamble med å bare avsette noen få ekstra millioner til å få det laget som er godt nok til å berge plassen. Trengs det brukes 10 millioner for å føle seg rimelig trygg for å berge plassen MÅ det brukes av egenkapitalen i klubben (om ikke støttespillere bidrar). Selv om egenkapitalen er lav må den brukes av for å unngå et katastrofalt nedrykk som absolutt ikke er sikkert at bare blir et år i Obos. Hva f eks tre år i Obos kan koste klubben økonomisk og på andre måter er trist å tenke på. Derfor må klubben definitivt handle kraftfullt nå. Juli måned kan bli den mest avgjørende måneden for klubben på mange år i forhold til vilje og handlekraft.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Kagain

Enig med at det er ønskelig at Brann bruker penger nå på å forbedre stallen. Men jeg er usikker på om det er noe de får lov til. La meg minne om at sent som oktober 2020 ble Brann satt tilbake i rød sone, noe som krever en økonomisk oppfølging av en helt annen grad enn det Brann kunne trenger.

https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/vAOmeB/nok-en-daarlig-brann-nyhet-naa-er-de-tilbake-i-roed-sone

Spelaren

Brann er i gul sone nå. Rykket opp i mai.
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Kagain

Quote from: Spelaren on July 05, 2021, 14:19:13 PMBrann er i gul sone nå. Rykket opp i mai.

Good. Da har de muligheten til å rævkjøre seg ned i rød sone igjen med et par ville spillerkjøp og trenersparkinger.

Superjack

Quote from: Kagain on July 05, 2021, 22:58:45 PM
Quote from: Spelaren on July 05, 2021, 14:19:13 PMBrann er i gul sone nå. Rykket opp i mai.

Good. Da har de muligheten til å rævkjøre seg ned i rød sone igjen med et par ville spillerkjøp og trenersparkinger.

Så lenge det holder oss i ES, kjør på!
Brannsupporter.

Pyton

July 06, 2021, 08:01:31 AM #210 Last Edit: July 06, 2021, 08:39:06 AM by Pyton
Brann sjekker ut forsterkninger / ledertyper. Vært kaptein på Horsens i Danmark. De rykket ned i år og hans kontrakt er utgått. Beskrives som en aggressiv midtbanespiller. BT som melder...

Færøyenes landslagsspiller Hallur Hansson kan bli Brann-spiller.

osoerli

July 06, 2021, 11:58:46 AM #211 Last Edit: July 06, 2021, 12:01:44 PM by osoerli
Veit ikkje om ein leiar står øvst på lista.  Det er 3 ting me treng, sjølv om det uansett er er for seint til å berge plassen:

1. Ny keeper som er betre enn dei me har, god i feltet og god med beina og ein som ikkje gjer tabbar.  Kort sagt ein med høgare botn- 
    nivå.
2. Ny spiss, antageleg 2.  F.eks ein ung Oscar Aga og ein veteran a'la Søderlund eller Børven.  Kun 1 av dei 2 sistnemnte
    har eg lita tru på.
3. Press, press, press.  Mot KBK fekk me så mange innlegg i eigen boks pga elendig press at det nesten vart
    tragikomisk.  Så ny trenar er kanskje det beste sidan dei som er her tydelegvis ikkje evnar å innføra eit kollektivt
    press-spel.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Kagain

Quote from: Pyton on July 06, 2021, 08:01:31 AMBrann sjekker ut forsterkninger / ledertyper. Vært kaptein på Horsens i Danmark. De rykket ned i år og hans kontrakt er utgått. Beskrives som en aggressiv midtbanespiller. BT som melder...

Færøyenes landslagsspiller Hallur Hansson kan bli Brann-spiller.

Jeg er ikke helt sikker på om den godeste Hallur er den rette medisinen selv om det kanskje er rett hylle å se på. Her er hvordan Gode Gamle Gilli beskriver han

"Han er en boks-til-boks-spiller som løper for to. På mange måter minner han om Petter Strand. Han er en offensiv spiller som hadde passet perfekt som indreløper i Brann, tror 28-åringen."

https://www.ba.no/brann-jakter-faroysk-landslagsspiller/s/5-8-1649952

Så nok en indreløper av typen løpsmaskin. Det minner meg mer og mer om den typen medisin LAN var glad i. Denne overbefolkningen av hardtarbeidende spillere er forunderliger. Den store forskjellen ser ut til å være at KI går for  midtbanespillere mens LAN var mer giret på forsvarsspillere av det samme kaliberet. Det er ikke først og fremst på indreløperposisjonen at Brann sliter tror jeg. Det er et knepp lengre fremme.

SKBCPH

Indreløper var ikke det jeg forventet stallen skulle bli forsterket med nå. Når det er sagt så får Hallur Hansson gode skussmål av to danske venner som følger Superligaen tett.
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Både keeperen og han her er i akkurat den aldersklassen jeg så for meg det kom til å gå i. Og det hele tjuvstartet med Gerson og Yaya.

Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on July 06, 2021, 18:04:17 PMBåde keeperen og han her er i akkurat den aldersklassen jeg så for meg det kom til å gå i. Og det hele tjuvstartet med Gerson og Yaya.Ja, i den samme artikkelen som jeg linket til sier Gilli noe om alder også. Dette er det som ble sagt

"Han var én av elleve spillere som forsvant ut etter fjorårssesongen. Rólantsson mener at det har blitt for mange utskiftninger på en gang.

- Det tror jeg alle forstår. Jeg liker veldig godt at det satses på unge spiller, tanken er god. Men det har blitt for mye på en gang."

Og det er egentlig det jeg ville forventet av omgivelsene. Jeg mener ikke nødvendigvis at det har vært for mye av det, problemet til KI er egentlig ikke så mye spillermaterialet som hvordan de forholder seg til taktikk og lignende. Har man to offensive, unge backer som Wolfe og Blomberg så er det noen som må ta på seg de defensive oppgavene. I en 4-4-2 ville dette kanskje vært brede midtbanespillere som holdt igjen. Der kunne man f.eks. dyttet inn Skaanes og Strand. De har løpskapasiten til å gjøre noe slikt. Men i stedet surrer de rundt på midtbanen, og man har mer offensive vinger (Delaveris og Simba). Da blir det litt rom å løpe i. Og når de ikke har gode planer for hvordan utnytte disse offensive kreftene så er det ikke unaturlig at Brann sliter.

Men da ville det fornuftige vært å legge opp taktikken slik at man enten valgte spillere som passet bedre i rollene eller forandret rollene slik at styrkene til stallen ville komme til sin rett...

tovatle

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/serie/skidt-nyt-christian-gytkjaer

Hent han! Om så bare på lån ut sesongen. Kanskje han får gleden av å spille fotball tilbake? Redder oss fra nedrykk og signerer permanent? Mener å huske at han og Kåren hadde et fantastisk forhold da han ble hentet og spilte en sesong for trønderne.

Superjack

Quote from: tovatle on July 09, 2021, 08:39:24 AMhttps://www.tipsbladet.dk/nyhed/serie/skidt-nyt-christian-gytkjaer

Hent han! Om så bare på lån ut sesongen. Kanskje han får gleden av å spille fotball tilbake? Redder oss fra nedrykk og signerer permanent? Mener å huske at han og Kåren hadde et fantastisk forhold da han ble hentet og spilte en sesong for trønderne.
Ja, løp og hent
Brannsupporter.

Leffen

Mikkel Andersen er visstnok klar. 32 år gammel keeper som har spilt 7 kamper på tre år. Forsterkning? Tipper nei!

SKBCPH

Skader og tabber er de to første ordene man forbinder med vår keeper-trio, så det er lov å håpe at han i det minste er en ørlite forsterkning.
- Vi har den treneren vi har.

Superjack

Quote from: SKBCPH on July 09, 2021, 09:12:27 AMSkader og tabber er de to første ordene man forbinder med vår keeper-trio, så det er lov å håpe at han i det minste er en ørlite forsterkning.

Opdal er 39 år og ikke levert som i 2020, småskadet. Siste kontraktsår.
Olsen-Pettersen må ha gullkort hos lege og fysioklinikkene i Bergen, tviler på at han noen gang vil fungere.
Holmen Johansen kontrakt en sesong til

Jeg mener Brann bør gå etter en skikkelig keeperløsning. En som skal at rollen som førstekeeper - med litt lang horisont. Holmen Johansen kan stå frem til denne er på plass, og bli 2. keeper etter det.
Keepersituasjonen i Brann har vært under enhver kritikk siden Piotr forsvant.
En 32 åring på kort kontrakt blir feil.
Brannsupporter.

Lasaron

Brann har utviklet en ny fetisj. Gamle spillere med få kamper de siste årene.
Tren på langskudd

Gulløl

July 09, 2021, 09:53:42 AM #222 Last Edit: July 09, 2021, 10:01:36 AM by Gulløl
Neste mann inn etter Mikkel Andersen blir nok trolig Hallur Hansson. I media blir han nevnt som brennaktuell på Stadion og det var før Petter Strand skadet seg og er meldt ute hele 6 uker. Brann trenger desperat ledere i laget noe de får i denne spilleren som også er kaptein i sin danske klubb. Han var ikke med i AC Horsens siste testkamp mot Silkeborg med den begrunnelsen at det var interesse fra andre klubber så en overgang kan være nært forestående. Han blir beskrevet som en aggressiv midtbanespiller som er god i presspillet, løpssterk og en ballvinner, altså nært opp til en Petter Strand kopi.
Du skal itte trø i kunstgraset...... Du er sjøl en liten vek en, du treng sjøl ......

Kagain

Quote from: Gulløl on July 09, 2021, 09:53:42 AMNeste mann inn etter Mikkel Andersen blir nok trolig Hallur Hansson. I media blir han nevnt som brennaktuell på Stadion og det var før Petter Strand skadet seg og er meldt ute hele 6 uker. Brann trenger desperat ledere i laget noe de får i denne spilleren som også er kaptein i sin danske klubb. Han var ikke med i AC Horsens siste testkamp mot Silkeborg med den begrunnelsen at det var interesse fra andre klubber så en overgang kan være nært forestående. Han blir beskrevet som en aggressiv midtbanespiller som er god i presspillet, løpssterk og en ballvinner, altså nært opp til en Petter Strand kopi.

Ja, jeg tror nok at Strand sin skade var det siste strået. Så da sitter vi igjen med et Brann som må ha tippeligaens bredeste stall fra midtbane til keeper.

4 keepere
9 forsvarere
8 midtbanespillere (9 med Hallur)
 
Det er søren klype meg 22 spillere det. Nå skal det sies at av en eller annen grunn har Brann ført Simba og Taylor opp som midtbanespillere.

Angrep? 4 stk. Der den ene, Rasmussen, brukes som midtbane. Bamba er på vei ut. Heggebø og Delaveris er igjen i stallen.

Nixon

Vanskelig å si om skaden har noe å si her, for Strand er meldt tilbake før nye spillere er spilleklare.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Quote from: Nixon on July 09, 2021, 11:18:09 AMVanskelig å si om skaden har noe å si her, for Strand er meldt tilbake før nye spillere er spilleklare.

Om man skal dømme på keeperjakten så tror jeg ikke Brann tar hensyn til akkurat hvem som er meldt tilbake før ny spiller. Men jeg ser ikke bort ifra at jeg bare er en kynisk og kjip fyr som mistror Brann på det meste for tiden...

Finfin respons

Jeg har tenkt.

Brann MÅ hente Sivert Heltene Nilsen.


Brann MÅ også hente Søderlund/Børven/MålMons.

I tillegg burde Brann hente en feit men teknisk midtbanespiller.

Uansett trener.

Kanskje.

Jose Arrogantio

Hvor mange midtbanespillere må vi hente? Vi har omtrent en hel startellever med sentrale midtbanespillere mens andre posisjoner knapt kan stille med en frisk spiller per kamp.

Kagain

Quote from: Jose Arrogantio on July 12, 2021, 17:32:23 PMHvor mange midtbanespillere må vi hente? Vi har omtrent en hel startellever med sentrale midtbanespillere mens andre posisjoner knapt kan stille med en frisk spiller per kamp.

Enig der. Nå er det i alle fall en midtbanespiller på vei inn (FHM). Gerson Krogh får vel antageligvis ikke plass i forsvaret, så da kan det fort hende at han også må utfordre på midtbanen. Ved siden av dette vurderer jo Brann han der Hallur.

Tror spissparten er mye viktigere.

Jeg er dog av prinsipp skeptisk til gamle helter som Børven og SHN.

Spelaren

BT skriver at Brann er i samtaler med Søderlund.  ::)
"Det kan godt være at vi er rare vi som er her" - Birger Grevstad 19.juli 2021

Lasaron

Opp med hånden de som tror at Brann kommer til å sparke KI, når de jo har hentet Søderlund, uansett hvor elendig det går i de neste kampene.
Tren på langskudd

Finfin respons

Branns spillere er for tynne og veike. De taper duellene. Man ha større og sterkere spillere.
Derfor SHN eller tilsvarende.
Kanskje.

Nixon

Ser at Brann stiller spørsmål med Søderlunds fysiske form og motivasjon. Det er jo betimelig og viktig å sjekke. Men er ikke fyren kjent for å jobbe hardt? Det er om ikke om noe annet et bra utgangspunkt. Men mye historie viser vel at slike spillere på retur fra slike utenlandsopphold sjelden tar Eliteserien med storm igjen.

Men har Brann noe valg? Hvem er alternativene?
Rød makt på Hansa!

krakra

Han blir i alle fall ikke sur og forpestende for miljøet som Pedersen og tilsynelatende Berisha var. Sånn sett er det jo ikke så mye å tape.

Kanskje Brann har hintet om skepsis til motivasjon og fysikk så de har litt ryggdekning hvis sommerens «kjøpefest» ikke gir noen vesentlig bedring.

pidre

Søderlund kan sin fotball, og kan gjøre andre gode. Sånn som situasjonen er, bør han hentes - om mulig. 
Saludar a los monos!

Kagain

Jeg er ikke nødvendigvis overbevist om at Søderlund er rett mann på rett sted, og jeg frykt høy lønn. Men, en ting skal jeg gi Brann. De ser i alle fall etter forsterkninger på en plass på banen der de DEFINITIVT sliter.

Pelle

Trenger kanskje "en" med Kvisvik effekten alla 2003 ?


Han vendte da tilbake til et Brann-lag som slet i bunnen av eliteserien. Cato Guntveit kom samtidig tilbake til Brann fra Aberdeen FC. Kvisvik og Guntveit bidro til Branns gode høstsesong, og at klubben uten problemer reddet plassen i 2003.

Branns opptur etter at han kom tilbake er stundom blitt kalt for «Kvisvik-effekten».

https://no.wikipedia.org/wiki/Raymond_Kvisvik
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Falkman

Quote from: Pelle on July 14, 2021, 10:39:40 AMTrenger kanskje "en" med Kvisvik effekten alla 2003 ?


Han vendte da tilbake til et Brann-lag som slet i bunnen av eliteserien. Cato Guntveit kom samtidig tilbake til Brann fra Aberdeen FC. Kvisvik og Guntveit bidro til Branns gode høstsesong, og at klubben uten problemer reddet plassen i 2003.

Branns opptur etter at han kom tilbake er stundom blitt kalt for «Kvisvik-effekten».

https://no.wikipedia.org/wiki/Raymond_Kvisvik

Den sportslige situasjonen var jo slående lik begge gangene Kvisvik kom til klubben.  Og slående lik da de respektive sesongene ( 98 og 03) var ferdigspilt. Det var selvsagt ikke utelukkende Kvisviks fortjeneste at vi raste  oppover tabellen etter hans ankomst,  men betydningen hans kan nesten ikke overvurderes.

gladiporno

RBK ligger an til å få solgt Zachariassen for etter sigende 22 millioner. Dette er en absurd høy sum for en 27-åring. Hadde han spilt for Brann ville han neppe gått for mer enn toppen 15 mill (trolig betydelig mindre) selv om vi hadde kjempet om medaljer.

Det er så kjipt at RBK og Molde har såpass godt navn internasjonalt at de får overpris for spillerne sine. Når kommer Brann i en slik posisjon?

Superjack

Quote from: gladiporno on July 15, 2021, 16:29:35 PMRBK ligger an til å få solgt Zachariassen for etter sigende 22 millioner. Dette er en absurd høy sum for en 27-åring. Hadde han spilt for Brann ville han neppe gått for mer enn toppen 15 mill (trolig betydelig mindre) selv om vi hadde kjempet om medaljer.

Det er så kjipt at RBK og Molde har såpass godt navn internasjonalt at de får overpris for spillerne sine. Når kommer Brann i en slik posisjon?

Ikke i år iallefall....
Brannsupporter.

ostraume

22? 15 i følge NRK. Overraskende lavt fra RBK, tenke jeg.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

gladiporno

Quote from: ostraume on July 15, 2021, 18:46:25 PM22? 15 i følge NRK. Overraskende lavt fra RBK, tenke jeg.

På Twitter ble det spekulert 22 mill tidligere på dagen. 15 er fremdeles meget bra for en spiller som ferencvaros trolig ikke får solgt med fortjeneste, men ikke absurd bra.

fortune

Hadde han vært i Brann hadde han neppe blitt særlig bedre siden ankomsten i 2017 og returnert til OBOS som Bosman for ett år siden..
First is first, second is nothing

krakra

Quote from: fortune on July 15, 2021, 19:19:00 PMHadde han vært i Brann hadde han neppe blitt særlig bedre siden ankomsten i 2017 og returnert til OBOS som Bosman for ett år siden..
Og problemet hadde vært at han ikke var god nok.

Nixon

Dette er gode nyheter for alle som er glad i lokale spillere. Her gjelder det for Brann å være klar når han blir fristilt fra kontrakten om ett til to år.
Rød makt på Hansa!

ZsoltKorcsmar

Jepp, Zachariassen hadde neppe slått gjennom og fått nevneverdig med sjanser her. Hadde havnet bak Haugen, Barmen og Sønnen i køen.

Det skremmer meg. At veldig få spillere blir bedre/utvikler seg i Brann. Forstår at det er noe økte forventninger og press her i forhold til feks Sarpsborg, men ekstremt mange som kommer hit og faller brått i kvalitet.

Siste kroneksempel er vel Berisha. Lenge siden en spiller har vært på radaren til RBK og Molde, men valgte oss i stedet. På papiret et stjernesignering. Løp og løp, fyrte opp medspillere og tok skikkelig tak, men ble brukt helt feil. Ble spilt i feile posisjoner, fikk løpeballer når han skulle hatt den på fot, og motsatt. Imponerte ingen, men han fikk ikke utnyttet strykene sine.

Vi har i ettertid sett at han er drømmespissen i ligaen, og til og med han fikk vi til å se ut som middels Orlov. Får meg til å tvile på at det i det hele tatt eksisterer spisser som kan herje for oss.

SK

Akkurat Berisha-skuffelsen mener jeg vi må sette på LAN, mer enn et generelt Brann-problem. Som du er inne på var det helt feil bruk av han, og LAN må vel være en av trenerne som er dårligst på å få fornuftig ut av gode angrepsspillere. Så lenge de ikke passer 110 % til den rigide måten hans å spille på.

krakra

Berisha er nå en ting, men det er sjokkerende få spillere som tar nevneverdige steg i Brann. Det har vært et problem veldig lenge nå. Det handler ikke bare om alderen på spillerne man henter. For det første har jo Brann hentet noen unge spillere, som har stagnert, for det andre så er det ikke uvanlig at spillere i 25-27-årsalderen tar steg. Vanskelig å hevde seg i toppen når man ikke klarer å utvikle spillere.

ZsoltKorcsmar

Ja, Berisha an legges på LAN, men hva med de andre?

Bamba har floppet under både LAN og KI. Hadde spesielt en meget god sesong for Kristiansund, og viste glimtvis nivå langt over det han noensinne har vist hos oss. Ser ikke bort i fra at andre eliteserieklubber kunne fått Bamba til å putte mer.

Pusic ble hentet etter en en veldig god periode i Fredrikstad. Middels+ hos oss, herjet i Danmark etter det.

Marcus Pedersen hadde herjet i ligaen tidligere. U23 landslagsspiller, hentet i alder hvor det fortsatt var videresalgspotensiale. Skuffet stort.

Børven ble hentet hjem fra mislykket utenlandsopphold med litt forventninger. Gjort det godt i Odd og VIF tidligere, notorisk målscorer med latterlig bra målsnitt spesuekt om vi teller med andrelagsopptredener, leverte nada hos oss. Fikk knapt ballen og var helt usynlig.

Mads Hvilsom hadde vel vært topscorer i Danmark(?) floppet i Tyskland, men ble sett på som en solid signering. I sin beste alder, leverte nada.

Siste 10 år, under forskjellige trenere, har det vært slik at spisser som kommer til oss løper mye, men ikke klarer å prege kamper. Har lite å si om du heter Pusic, Kjelsrud Johansen, Heggebø, Børven eller Marcus Pedersen. Man fremstår mer eller mindre lik uansett.

Det skremmer meg. Pedersen var en på papiret sylskarp signering som skulle redde oss fra nedrykk med milllionbonuser etc. Vi het hvordan det gikk.

Er Søderlund mannen som skal snu trenden? Eller vil han som forgjengerne løpe som en galning uten å skape noe som helst?

pidre

Når klubbar ikkje presterer, flopper dei fleste. Det er vel ganske universelt. Kunne laga tilsvarande liste over spillere i Brann som lukkast 2006-2007.
Saludar a los monos!

Go Up