• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Vieux Sané

Started by Churchill, May 10, 2021, 17:56:24 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Jeg var tilfeldigvis i nærheten av Nymark nå, og så noen minutter av formiddagens trening. Vår nye venn er et imponerende syn på nært hold, og kunne flashe en strøken sixpack som vitner om at han i alle fall ikke har tatt en Acosta når han har vært i hjemlandet.

Fikk ikke sett han i noen spillsituasjon, bare øvelser og noen spurter. Ser som sagt bra ut på utsiden, men så litt tung ut i steget.
Rød makt på Hansa!

Larsendos

Quote from: Nixon on June 22, 2021, 11:32:31 AMSer som sagt bra ut på utsiden, men så litt tung ut i steget.
Han kom rett fra testing på Høgskulen med fysisk trener Manuel Torres.

pidre

July 11, 2021, 08:31:17 AM #52 Last Edit: July 11, 2021, 09:21:27 AM by pidre
Sane oste klasse når han kom inn mot TIL igår, og får Forren til å minne om ein sekk poteter. KI kan ha rett, i form ESs beste stoppar.

Kred til VJ for signering, men kva er poenget med ein halvårskontrakt? Vi får beistet i form, så kan han fritt gå til ein annan klubb.Saludar a los monos!

PimpyPete

Sané er klasse, lenge siden jeg har sett en så dominant spiller på Brann. Vet ikke om det kom frem på tv, men fra tribunen så man nivåforskjellen. Helt enormt. Bør signeres for lengre periode.
Kjør!

SK

Synes ikke det er noe å si på at han fikk kort kontrakt, dette var en høyrisikosignering av en spiller som ikke hadde spilt på lenge. Man kan se for seg ramaskriket hvis man i denne situasjonen hadde gitt han en lengre kontrakt og han hadde vist seg dårlig.

Leffen

Han har virkelig overbevist! Har full forståelse for at han fikk kort kontrakt men allerede vist nok til forlengelse. Spørsmålet er jo om han gidder å bli med ned i Obos...

Nixon

Rolig nå, folkens. Enig i at han imponerte, men han virker likevel å være et godt stykke unna å kunne spille 90 minutter. Bare det at han går frem på hjørnespark er en risikomanøver defensivt.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Quote from: SK on July 11, 2021, 11:39:56 AMSynes ikke det er noe å si på at han fikk kort kontrakt, dette var en høyrisikosignering av en spiller som ikke hadde spilt på lenge. Man kan se for seg ramaskriket hvis man i denne situasjonen hadde gitt han en lengre kontrakt og han hadde vist seg dårlig.

Absolutt. Fullstendig forståelig at en spiller som ikke har spilt på over et år fikk en kort kontrakt for å vise seg frem. Nå er han sikkert ingen billig spiller heller, så det er kanskje greit at man ikke får med seg en så solid lønn om man havner i Obos. Kan sikkert med hell la Yaya få et par kamper til for å vise seg frem. Ellers er det nesten gambling av samme klasse som da Brann kjøpt fyren.

Det fins flere eksempler på spillere som har overbevist i de første kampene, fått en god kontrakt og så gått i frø. På stopperposisjonen kan vi jo bare se på fjorårets høstsignering, Fjoluson.

krakra

Quote from: SK on July 11, 2021, 11:39:56 AMSynes ikke det er noe å si på at han fikk kort kontrakt, dette var en høyrisikosignering av en spiller som ikke hadde spilt på lenge. Man kan se for seg ramaskriket hvis man i denne situasjonen hadde gitt han en lengre kontrakt og han hadde vist seg dårlig.
Brann og VJ har jo fram til det siste blitt kritisert og strengt tatt latterliggjort for å i det hele tatt signere ham, så blir litt rart hvis de nå skal kritiseres for at kontrakten var for kort.


Men de kan godt forlenge den med en gang hvis han vil.

Spelaren

Andre har imponert i 30 minutter tidligere i år, så det kan fortsatt være en fiasko-signering dette her også - selv om det var kjekt i går.
Gå av.

Jose Arrogantio

Quote from: Nixon on July 11, 2021, 12:08:31 PMRolig nå, folkens. Enig i at han imponerte, men han virker likevel å være et godt stykke unna å kunne spille 90 minutter. Bare det at han går frem på hjørnespark er en risikomanøver defensivt.

Jeg husker en situasjon som ble farlig fordi Vieux ikke hadde krefter til å løpe tilbake.

Nixon

https://www.vg.no/sport/fotball/i/04v7gB/den-utskjelte-signeringen-om-ingebrigtsen-en-mann-jeg-vil-gjoere-alt-for

Når jeg er der jeg vil være, føler jeg at jeg kan gjøre jobben for tre spillere.

Har vi fått vår første spiller siden Helge Karlsen som speller for tre? Vil hele Stadion få sting nå på søndag dersom Vieux får spille?

Det eneste jeg håper er at det ikke er han som skal storme nedover sidelinjen. Men med alle endringene til trønderen er det ikke godt å være sikker.
Rød makt på Hansa!

Billy Elliott

BT erfarer at Sane ikke er ønsket med videre i Brann hverken på kort eller lang sikt.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

SK

Er dette begrunnet på noen måte?

nero

July 22, 2021, 12:19:05 PM #64 Last Edit: July 22, 2021, 12:21:15 PM by nero
OK, så spilleren med det kanskje største potensialet av de vi har, forsvinner? Vi er virkelig en superproff klubb...

Blir det gitt noen begrunnelse i artikkelen?
Lions led by donkeys.

Nixon

Ingen begrunnelse. Men kan vel tolkes som at klubben ikke ser at han vil komme opp på nivå tidsnok. Og at vi har nok spillere i den posisjonen.
Rød makt på Hansa!

krakra

Eneste jeg kan se for meg er at man ikke har troen på at han vil komme i fysisk form til å spille nitti minutter i år. Utover det er det uforståelig at man gir han opp nå.

krakra

July 22, 2021, 12:25:08 PM #67 Last Edit: July 22, 2021, 12:27:39 PM by krakra
Quote from: Nixon on July 22, 2021, 12:22:41 PMIngen begrunnelse. Men kan vel tolkes som at klubben ikke ser at han vil komme opp på nivå tidsnok. Og at vi har nok spillere i den posisjonen.
Nok stoppere? Da må det vel være noen på vei inn. Vi har vel tre rene stoppere hvorav to av dem er skadet for øyeblikket. Den ene er langtidsskadet. Så har vi en omskolert midtbanespiller.

Hvem er det som har tatt denne avgjørelsen? Stemmer dette ble Sané altså hentet når vi manglet sportssjef og avskiltet når vi manglet trener.

Nixon

Quote from: krakra on July 22, 2021, 12:25:08 PM
Quote from: Nixon on July 22, 2021, 12:22:41 PMIngen begrunnelse. Men kan vel tolkes som at klubben ikke ser at han vil komme opp på nivå tidsnok. Og at vi har nok spillere i den posisjonen.
toppere? Da må det vel være noen på vei inn. Vi har vel tre rene stoppere hvorav to av dem er skadet for øyeblikket. Den ene er langtidsskadet. Så har vi en omskolert midtbanespiller.

Forren blir sikkert regnet som klar etter pausen. Barmen har klart seg overraskende bra. Og vi har en danske på vei inn. Så slett ikke umulig at det har vært med å avgjøre dette. Men klart. Han hadde blitt om han hadde vist bedre fysisk form.
Rød makt på Hansa!

Leffen

Haha, komikken vil ingen ende ta. Hadde null tro da de signerte han, men har jo vært veldig god når han har spilt. Klart seg fint i 60 min, da skulle man vel tro han var mer enn klar for 90 til neste seriekamp?! Mistenker at Nagel har fått los på en 32-årig danske som nylig rykket ned

ZsoltKorcsmar

Her må det ha skjedd noe veldig merkelig.

Etter innhoppet hvor han var ekstremt sharp og viste høyere nivå en samtlige andre på banen, så regnet jeg med å se han fra start kommende kamp. Kom inn og tok tak, hevet oss med en gang. Formen har vært i anmarsj og han ser stadig mer fit ut.

Startet i mine øyne overraskende nok på benken påfølgende kamp og fikk heller ikke innhopp.

Snakker vi noe disiplinære ting? Kommet for sent på treninger etc, har det vært episode(r) på trening som media ikke har fanget opp? Eller  KI og broren (agenten til Sané) som nå er bitter og vil vi skal ryke ned?

Sané har jo uttalt at KI er som en far for han, tette bånd der. Sané som vil vekk av «lojalitet» til KI? Eller KI som påvirker Sané til å komme seg vekk? Vi vet jo fra tidligere at KI kan være grinete og smålig, men det ville jo selvfølgelig vært nytt lavmål.

Rent sportslig er det jo helt annet nivå enn feks Forren. Når han kom
inn sist var det jo nesten som Kara som herjet for Tromsø for 10 år siden når han kløv fremover i banen. Et par ganger motspillere prøvde å stupe inn i kroppen på han, men endte med at de lå strødd mens han stod uaffisert igjen med ball.

Merkelig.

Nixon

Økonomi kan også være en faktor her. Trener ut med sluttpakke og ny spiss inn. Da må kanskje noe annet vike.
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: ZsoltKorcsmar on July 22, 2021, 12:33:18 PMSané har jo uttalt at KI er som en far for han, tette bånd der. Sané som vil vekk av «lojalitet» til KI? Eller KI som påvirker Sané til å komme seg vekk? Vi vet jo fra tidligere at KI kan være grinete og smålig, men det ville jo selvfølgelig vært nytt lavmål.

Vieux sa i går etter trening at det var trist med trønderen, men at det ikke endret på noe. Han ville bli.

Men husk at det er lett å la seg lure av noen gode enkeltsituasjoner i en kamp. Som det nevnte innhoppet. Men vi har jo ikke sett han på trening der han kanskje ikke har vist verken utholdenhet eller god fart.

Men jeg er ikke uenig at potensialet her har tilsynelatende virket bra i Brann-målestokk anno 2021.
Rød makt på Hansa!

fortune

Utrolig merkelig dersom det er sportslig motivert, han så ut til å spille i divisjonen over resten av laget vårt ved de anledningene han kom inn.

 Sané og Kolskogen er stoppertyper man trenger for å stå høyt og spille offensiv fotball, da er det trist om vi ender med ekstremt trege Forren/Barmen bakerst. Et stopperpar som starter å rygge lenge før vi i det hele tatt mister ballen..
First is first, second is nothing

Superjack

Klubben virker å være i total oppløsning.

Det var veldig rart å signere fyren, men det ble uttalt at det var litt langsiktighet i signeringen.

For meg virker signeringen latterlig.
Etter noen minutter på banen virket han å gå utenpå alle de andre, og jeg ventet på når han skulle få spille mer.

Når han ikke fikk slippe innpå mot  Mjøndalen der Brann MÅTTE vinne så begynte jeg å lure litt. Virker som en type å sette på topp og få skikkelig tyngde.

Nå er han på vei ut?
Vibeke, hvor er du, hva gjør dere på???
Her må det da være mer enn det som blir sagt?

Brannsupporter.

Henki

Totalt kaos. For en gjeng.
Ballen skal fremover!

Kagain

Quote from: Nixon on July 22, 2021, 12:40:33 PMØkonomi kan også være en faktor her. Trener ut med sluttpakke og ny spiss inn. Da må kanskje noe annet vike.

Jeg har ikke tilgang på BT, men det er jo mulig at Sané slår til med et krav om solid lønnshopp hvis han skal fortsette i Brann?

Jaja, om Yaya har signalisert dette tidligere (uten at det har blitt lekket ut) så er det i alle en forklaring på hvorfor Jimmien plutselig kom trekkende med en dansk stopper for noen dager siden.

Lasaron

Rart, ja. Men la oss huske på at KI, «faren hans» ikke hev ham innpå i en kamp der seier hadde ført til at KI fortsatt hadde vært treneren vår.
Tren på langskudd

SK

Ja nettopp, er ikke fyren under kontrakt ut året, eller i hvert fall for en stund fremover? I så fall gir det jo ingen mening å ikke sette han innpå hvis han kan bidra. Noe som taler for at det kan være andre grunner, uten at det beviser noe.

Kagain

Quote from: Lasaron on July 22, 2021, 14:17:54 PMRart, ja. Men la oss huske på at KI, «faren hans» ikke hev ham innpå i en kamp der seier hadde ført til at KI fortsatt hadde vært treneren vår.

Ja, det kan jo hende at skeptikerne hadde rett, at han var for kamprusten til å gjøre noe. Men skal man se på de andre som har skrevet på dette forumet så gjorde han jo sine saker bra når han kom inn så...

pidre

Sane viste mot TIL at han var mange hyller opp. Det rakner nå.
Saludar a los monos!

fortune

Dobbelsigneringen av Sané og Gerson under sportssjef Johansen ser stadig bedre ut..
First is first, second is nothing

Falkman

Quote from: pidre on July 22, 2021, 17:16:16 PMSane viste mot TIL at han var mange hyller opp. Det rakner nå.

Det har det vel strengt tatt gjort en god stund. Og etter Ingebrigtsens herjinger er det knapt en hel maske igjen. Men det virker litt rart å gi slipp på han her, enig i det

Spelaren

En bisarr situasjon. Det lille innhoppet mot Tromsø var jo nok til å få meg til å håpe litt, i det minste.
Gå av.

krakra

I går var det faktisk en måned siden Sané hadde sin første trening med Brann. I og med at han før dette ikke hadde spilt fotball på mange år, så virker det neste utenkelig at det skal like sportslige vurderinger bak. Han hadde som flere har vært inne på et godt innhopp mot TIL.

Når man henter noen som ikke har spilt fotball på så lang tid, så må man jo uansett gi dem mer enn én måned på å komme i form?

Igjen: Jeg vil ikke bare vite hvilke vurderinger som ligger bak her. Jeg vil også vite hvem som har gjort disse vurderingene. Er det Kåre som har vært litt mer skeptisk til Sane enn han ga uttrykk for i media? Er det assisenten som er riv ruskende uenig med sin tidligere sjef eller er det den rykende ferske sportssjefen som har tatt en sjefsavgjørelse for å rydde plass til en ny danske?

pidre

July 22, 2021, 17:41:57 PM #85 Last Edit: July 22, 2021, 19:54:15 PM by pidre
Fanken, både Løfgren og Sane - ut på mystisk vis.

Det han viste mot Tromsø holdt i massevis, sjølv om han brukte tid å komme seg heim etter offensiv dødball. Nå har vi også ein pause, så det skulle være tid nok for å finpusse formen.

Han er midtstoppar, treng ikkje akkurat indreløpar-kondis.

Synes det var rart han ikkje spelte mot Mjøndalen, men antok KI ville matche han forsiktig før haustsesongen.

Javel, så er det vel noko utanomsportsleg då.
Saludar a los monos!

Pyton

Visstnok Horneland som ikke er begeistret for Sane. Så helt enig kam de neppe ha vært...

pidre

Altså, Sane har uansett berre kontrakt ut sesongen, kva er poenget med ut kasta han ut nå? Nå når han er fit.

Tviler på at dette er Horneland, er han i posisjon til det? Uansett Nagel som har myndighet her. Har han eit markeringsbehov?
Saludar a los monos!

gladiporno

Plutselig gir det mer mening at Brann etter sigende henter nok en midtstopper i danske Japhet Sery Larsen.

Vet ikke hvorfor Brann ifølge BT planlegger å dumpe Sané. Det kan være

1) Utenomsportslig årsak. Skjedd noe utenfor banen.

2) Medisinsk årsak. Sliter med noe som ikke mulig å bli helt kvitt på kort tid. Husk at heller ikke han ble testet før han ble signert.

3) Sportslig årsak. Nagel og Horneland vil ha en annen inn, og vil derfor kvitte seg med en utgiftspost og plass på A-listen. Dette er noe merkelig da man behøver ikke å ha UEFA Pro-lisens for å se at fyren kan spille fotball.

pidre

Tja, men skal han ikkje ha løna si, altså sluttpakke?

Ville heller kvitta meg med Forren, han er vel likevel ferdig.
Saludar a los monos!

gladiporno

Quote from: pidre on July 22, 2021, 20:50:45 PMTja, men skal han ikkje ha løna si, altså sluttpakke?


Kommer litt an på hvordan forhandlingene blir. Kanskje kommer ny klubb på banen og overta lønnsposten. Vet ikke. Mye av det Brann gjør for tiden er vanskelig å forstå, og nesten umulig å gjette seg til.

pidre

Ha, ja skal se han går til Tromsø ...
Saludar a los monos!

Kagain

Quote from: gladiporno on July 22, 2021, 20:25:40 PMPlutselig gir det mer mening at Brann etter sigende henter nok en midtstopper i danske Japhet Sery Larsen.

Vet ikke hvorfor Brann ifølge BT planlegger å dumpe Sané. Det kan være

1) Utenomsportslig årsak. Skjedd noe utenfor banen.

2) Medisinsk årsak. Sliter med noe som ikke mulig å bli helt kvitt på kort tid. Husk at heller ikke han ble testet før han ble signert.

3) Sportslig årsak. Nagel og Horneland vil ha en annen inn, og vil derfor kvitte seg med en utgiftspost og plass på A-listen. Dette er noe merkelig da man behøver ikke å ha UEFA Pro-lisens for å se at fyren kan spille fotball.

Jeg var inne på det samme i et innlegg hin dagen. Det er mer logisk at Brann legger seg på hjul etter ny midtstopper hvis de visste at Yaya skulle gå bye-bye.

Det gir dog ikke 100% mening at Brann lgår for en stoppertype som Larsen da. Sané er jo den ene av to spillere i Brann som er over 190 cm. Man skulle tro at han kunne gi litt frisk hodestyrke til laget da. Larsen på sin side er, om det som står på internett er rett, kun 179 cm høy. Det er ikke akkurat en ruvende staur av en stopper vi snakker om.  Krogh Gerson er 186 cm høy. Han er omskolert midtbanespiller. Den andre omskolerte midtbanespilleren i forsvaret vi snakker om er Barmen. Han er også den andre mannen i Brann sin stall som er over 190 cm.

Larsen har forøvrig drevet med friidrett i følge Wikipedia. Sikkert en solid kondis og grei hastighet da.

Vil tro at grunngivelsen for at Yaya forlater klubb blir like vag som den vi har fått servert rundt Löfgren sitt farvel.

Corran

Er det bekreftet at de kvitter seg med Sane eller er det kun den ene artikkelen i BT.
Har ikke sett noe om dette noen andre steder
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

July 23, 2021, 13:29:00 PM #94 Last Edit: July 23, 2021, 13:32:03 PM by Gulløl
Det er vel så langt like mye sannhet i at Brann kvitter seg med Sane som at Søderlund er klar for Brann. Har BT begynt med fake news isteden for agurknytt i fellesferien ?
OBOS 2022 ......... og 2023

Corran

Jepp
Fremdeles kun i BT og på ballspark at de skal kvitte seg med ham.

Ser ut som om BT (og tv2 i søderlundsaken) prøver å innføre engelsk silly season
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Virker som BT har de beste kildene i Søderlund-saken, og jeg tipper de har gode saker i Sane-saken også. Virker som de stort sett har gode kilder.

Corran

Sa de ikke at søderlund var så godt som klar?
Det var han ikke. Selv om det viser seg at han signerer var han langt fra så klar som BT og TV2 hevdet
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

pidre

Saludar a los monos!

krakra

BT skrev vel aldri at de var enige. De skrev at de nærmet seg og at han kunne være klar innen kort tid. Det var åpenbart riktig når spilleren er på Stadion i fire timer.

Det var Tv2 som sa de at de var enige om kontrakt.

Så har det tydeligvis skjedd noe som har satt samtalene på pause, noe BT var først å melde, men det meste tyder på at de fortsatt er rimelig nære hverandre.

Go Up