• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Engen - 12.05.2021 - klokken 20.00

Started by Nixon, May 10, 2021, 06:36:59 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Veien til smultring etter fem kamper fortsetter. Denne gang mot Engen som hadde en grei åpning i går mot Rosenborg, og skal på papiret være et bedre lag enn oss.

Opdal
Blomberg - Kristiansen - Kolskogen - Grøgaard
Strand - Barmen
Skaanes - Robert - Filip
Bamba
Rød makt på Hansa

esp123

Jeg er til en viss grad enig med Kåre om at det var først og fremst første halvdel av førsteomgang som var krise. Resten av kampen hadde man brukbar kontroll på Viking, sett bortifra 1-2 som man gir vekk. Er man lurere i presset fra start av (jeg antar at Forren starter på tross av opptredenen igår) så kan man få et resultat mot Vålerenga. Hvordan er gressmatten? Kanskje en mindre god Brannmatte mot jålebukkene fra Engen kan tale til vår fordel?

Lasaron

Hvis Forren starter, og igjen spiller elendig, da må faktisk KI gå.
Tren på langskudd

Lasaron

Vil Skaanes kunne være aktuell allerede til denne kampen? Om ikke, syns jeg kanskje Tveita skal starte på høyrekant i stedet for Wolfe.

Vålerengen spiller kjapt langs bakken. Kanskje Barmen må ut og Grøgaard opp i midten? Og Wolfe bak på venstrebacken.

Kolskogen selvsagt inn for Forren.
Tren på langskudd

Gulløl

May 10, 2021, 08:35:07 AM #4 Last Edit: May 10, 2021, 08:49:01 AM by Gulløl
Hvor har vi hentet håpet om at Skaanes skal få kortere karantenetid enn folk flest ?? Ingen verdens ting som tyder på at det er et smutthull for det selv om han er Brann spiller. De kan teste han så mye de vil frem til denne kampen og sende argumenterende søknader for et unntak, tror det absolutt ikke hjelper siden det er så få dager siden det ble påvist smitte i hans husstand.

Når det gjelder Forren tror jeg at det sitter veldig langt inne for KI å sette han ut av laget så han spiller nok de neste kampene også. Etter 0-0-5 blir han kanskje satt på benken. Tror KI utrolig nok tenker på Forren som viktig rutine og en av lederne på laget. Fasiten er at han er treg som en snegle, er ute av form, har en type rutine som er lite verdt i forhold til å å få de andre spillerne med seg, og vi kan vel lett konkludere med at han i hvert fall ikke er mer leder enn Kristiansen.

Skal jeg tippe gjør KI bare enn endring på laget til denne kampen, Tveita inn for Wolfe på høyrekanten.

Kåre uttalte i helgen at han ikke ser for seg at Brann skal spille noen 0-0-kamper i år. Personlig mener jeg det hadde vært veldig verdifullt om det resultatet kom i noen av de første kampene. Hadde i hvert fall gitt håp om en forsvar som begynner å bli satt og at det ikke er omtrent konstant full lekkasje bakover.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Billy Elliott

Jeg var faktisk ikke klar over hvor dårlig Kristiansens prestasjon som midtstopper i går var, før jeg så analysen til svensken i Eurosport-studioet i Fotballkveld. Ruben var alvorlig feilplassert på begge de to første målene, og ikke så mye bedre på det tredje heller. Det er tydelig at han ikke mestrer posisjonen (i alle fall ikke mot kvalifisert ES-motstand), og derfor bør dette desperate forsøket skrinlegges så fort som mulig.

Opdal
Blomberg - Kolskogen - Forren - Wolfe
Strand - Barmen (nesten fristet til å skrive Kniklas her)
Taylor - Rasmussen - Delaveris
Bamba
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Leffen

Etter å ha sett de to kampene etter hverandre i går ble jeg veldig engstelig før onsdagen. Tempoet var så mye høyere i VIF-RBK. Og Dønnum og Sahraoui kan fort holde lekestue med det vaklende Brann-forsvaret. Nesten fristet til å tenke at sesongen starter med bortekampen mot Stabæk jeg nå.

Kagain

Quote from: esp123 on May 10, 2021, 07:35:58 AMJeg er til en viss grad enig med Kåre om at det var først og fremst første halvdel av førsteomgang som var krise. Resten av kampen hadde man brukbar kontroll på Viking, sett bortifra 1-2 som man gir vekk. Er man lurere i presset fra start av (jeg antar at Forren starter på tross av opptredenen igår) så kan man få et resultat mot Vålerenga. Hvordan er gressmatten? Kanskje en mindre god Brannmatte mot jålebukkene fra Engen kan tale til vår fordel?

Det er jo merkelig at de to andre målene som kom imot da kom etter det KI mente var krisens maksimum.

Nixon

Quote from: Gulløl on May 10, 2021, 08:35:07 AMHvor har vi hentet håpet om at Skaanes skal få kortere karantenetid enn folk flest ?? Ingen verdens ting som tyder på at det er et smutthull for det selv om han er Brann spiller. De kan teste han så mye de vil frem til denne kampen og sende argumenterende søknader for et unntak, tror det absolutt ikke hjelper siden det er så få dager siden det ble påvist smitte i hans husstand.

Jeg innbilte meg at han var i ventekarantene, men ser at han er i smittekarantene. En solid strek i regningen for høyresiden vår.
Rød makt på Hansa

esp123

I staten av kampen ble Brann rundspilt. Brann hang ikke sammen.  Brann prøvde å presse høyt med en forsvarslinje som falt av veldig tidlig. Spissene presset ikke samlet og midtbanen fikk enorme rom å dekke.

Resultatet var at Viking enkelt kunne spille seg igjennom presset. Presset fungerte ikke pga. Brann har Eliteseriens treigeste spiller i midtforsvaret, som er livredd for å bli satt i løpeduell mot eget mål. Det var bare tilfeldigheter som gjorde at kampen ikke var avgjort etter 20 minutter.

Etterhvert som Brann justerte presset lavere og ble mer kompakte, skapte Viking veldig lite.

Frem til Barmen bestemte seg for å gi vekk ballen og midtforsvaret ikke reagerte raskt nok på farligheten som oppsto. På 3-1 er Blomberg uheldig og setter ballen i eget nett.  


Corran

Alt er ikke mørkt, men at det er en stopper krise er det ikke tvil om.
Forren trenger en vel ikke trekke fram feilene med De er godt nok diskutert og ingen er vel uenige?
Når det gjelder Ruben så blir han tatt på de samme tingene som han av og til dret seg ut på når han spilte back. Ballen kommer over eller til siden for ham og han klarer ikke vende kjapt nok. Er litt ute av posisjon og på feil fot. Ser keitete ut.
Problemet med Foren og Ruben er at de ikke har en sjanse når de står litt høyt og har ryggen mot eget mål. Forren pga farten og Ruben pga at han ikke får vendt kjapt nok. Vet ikke helt ka han gjør mend et ser like tafatt ut hver gang.

Skal de spille må de i alle fall ligge lavt.

neste problem er at Barmen og Strand ikke er gode nok i rollene sine. Om de hadde en bedre spiller med seg så kunne en av dem spilt.
Strand sitt problem er at han ofte selger seg. Komemr inn i stor fart og bommer. Har også et dårlig nedtakt så han mister ballen av og til da. Plussen er at han har stor kapasitet og jobber bra og kan få til noe framover.
Barmen bruker litt for lang tid og slår vekk/mister ballen i feile situasjoner og klarer ikke holde stort nok press. Blir haltende litt etter.
Mot Viking ble disse svakhetene veldig klare mens mot Åsane i siste kamp så klarte de å skjule det med spilelstilen og Åsane sin manglende evne.
Resten av gjengen savnet jeg også bedre press fra

Men er det bare meg eller så det ut som om Brann spilte 4-4-2 mot Viking?
Formasjonen og måten de jobbet på virket anderledes enn mot åsane og kampen før det.
Bet meg også merke i at KI omtalte det som våre 2 spisser
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

https://www.bt.no/fotball/i/BlOER7/flere-kamper-kan-ryke-hvis-brann-spilleren-tester-positivt

Var det ikke slik at en del spillere ikke følte seg helt klare for seriestart allerede i begynnelsen av mai? Det kan en positiv test for Skaanes gjøre noe med!
Rød makt på Hansa

gladiporno

Er det papsen til Skaanes som skal redde Branns sesong?

krakra

Quote from: Nixon on May 10, 2021, 13:43:27 PMhttps://www.bt.no/fotball/i/BlOER7/flere-kamper-kan-ryke-hvis-brann-spilleren-tester-positivt

Var det ikke slik at en del spillere ikke følte seg helt klare for seriestart allerede i begynnelsen av mai? Det kan en positiv test for Skaanes gjøre noe med!
En positiv test betyr ikke bare at kampene må utsettes, men at spillerne må i karantene og dermed ikke kan trene. Dette ga vel et ganske positivt utslag sist. Etter sju poeng på 11 kamper før karantenen så slo vi til med 11 poeng på de siste seks kampene etter karantenen.

Gulløl

May 11, 2021, 20:14:42 PM #14 Last Edit: May 11, 2021, 20:28:29 PM by Gulløl
Viktig at Brann i morgen stiller med et lag som har såpass hurtighet at de våger å stå med høyt press. Siden det er usannsynlig at KI setter Forren ut av laget er det en god løsning om han får de to av de raskeste spillerne i stallen ved sidene av seg. Kristiansen ser også ut til å være i bedre form en Grøgaard, på venstreback får han spille i sin beste posisjon. Med nedtrappingsperioden i treningsbelastning i det siste har jeg troen på at Kolskogen har funnet godformen og er klar til å prestere på sitt beste slik som i fjor høst. Da vil jeg ha laget slik:  
 
                             Opdal
Blomberg - Kolskogen - Forren - Kristiansen
                    Strand - Barmen  
            Tveita -   Taylor - Delaveris
                           Bamba

Klipp:
BT er kjent med at Brann planlegger å starte med Kolskogen i hjemmepremieren mot Vålerenga onsdag. Trener Kåre Ingebrigtsen bekrefter at det blir endringer på laget.- Ja. Med syv kamper på 21 dager vil vi gjøre endringer. Vi må ha løpskraft, sier Ingebrigtsen.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Lasaron

Enig i mye. Men jeg vil starte slik.

Opdal
Blomberg - Kolskogen - Kristiansen - Grøgaard
Barmen - Strand
Tveita - Taylor - Delaveris
Bamba

Her skal det være lav terskel for å ta ut Barmen om det går for fort for ham langs bakken. Da flyttes Grøgaard frem der, og Wolfe inn på back. Fint om det blir innhopp for Rasmussen og Heggebø.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Kristiansen kan ikke starte flere kamper som midtstopper. Det er han ikke posisjonelt sterk nok til, som analysen etter kampen mot Viking avslørte.

La oss starte med de to midtstopperne vi faktisk har i stallen frem til Sane er på plass. Hvem som skal ut av Forren og Kolskogen da får bli en fair konkurranse.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Tren på langskudd

Lasaron

Hva er dette jålebukk-greiene i Engen? Er det Layouni, Dønnum og en til? Er det innenfor å disse de litt for det, erte de litt, nok til at de mister litt fokus? Er ikke det en del av det psykologiske spillet som er innenfor?
Tren på langskudd

Fusentast

Quote from: Lasaron on May 12, 2021, 06:45:27 AMHva er dette jålebukk-greiene i Engen? Er det Layouni, Dønnum og en til? Er det innenfor å disse de litt for det, erte de litt, nok til at de mister litt fokus? Er ikke det en del av det psykologiske spillet som er innenfor?

Joda, de fortjener tyn herfra til månen for den saken i VG. Men som vi alle vet, de tre Rolexene kommer selvsagt til å herje med Brann i dag.
I don't think you can the rules!

Spelaren

Tipper det blir en sånn feiring ved å "kikke på klokken".
Gå av.

Gulløl

Skulle underet skje og Brann gå mot en  seier i denne kampen er det bare å fyre opp Layouni på slutten med denne:

"Amor, vi har klokken din" .........."Amor, vi har klokken din".......

Så får vi telle opp hvor mange stoler han sparker i stykker.

Dette kan vi, i dag får 600 får gjøre sin innsats ;)
https://www.tv2.no/a/12046341/
https://www.youtube.com/watch?v=6UDqzRUFCrw&ab_channel=mbersve
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Lasaron

Quote from: Spelaren on May 12, 2021, 08:14:56 AMTipper det blir en sånn feiring ved å "kikke på klokken".

Redd for det, ja. Det smeller nok bare tilbake på oss. De får heller være jålete, da.
Tren på langskudd

Lasaron

Jeg er sterkt kritisk til at Forren starter.
Tren på langskudd

Gulløl

May 12, 2021, 17:55:32 PM #24 Last Edit: May 12, 2021, 18:00:57 PM by Gulløl
Slik blir det vel ut fra laguttaket ? Defensivt styrket i forhold til forrige kamp. Men Taylor må skjerpe seg og gjøre sin defensive jobb. Taylor kan ha fått oppgaven i dag å ta ut Fredrik Oldrup Jensen som på mange måter er hjernen i laget til Engen.              

                        Opdal
Blomberg - Kolskogen - Forren - Kristiansen
                  Strand - Barmen  
          Tveita -   Taylor - Grøgaard
                         Bamba


Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Lasaron

Eventuelt at Strand og Barmen bytter plass.
Tren på langskudd

esp123

Det laget der er så grått. Fire backer....

Falkman

Quote from: esp123 on May 12, 2021, 17:57:38 PMDet laget der er så grått. Fire backer....
>
Vi tenker likt. Skikkelig trist lag.

Gulløl

May 12, 2021, 18:03:48 PM #28 Last Edit: May 12, 2021, 18:06:44 PM by Gulløl
Quote from: esp123 on May 12, 2021, 17:57:38 PMDet laget der er så grått. Fire backer....
Ser ut som det trengs, se på minusmålkontoen etter treningskampene i vinter og første seriekamp. Fortsetter det slikt blir det nedrykk. Klarer Brann 0-0 i dag er det glimrende. Så får KI slippe til det offensive etter hvert og gradevis i de neste kampene om han har har klart å tette bakover.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Nixon

Rød makt på Hansa

Superjack

Brannsupporter.

Spelaren

Opdal får kveldens høyeste børskarakter.
Gå av.

esp123

Quote from: Gulløl on May 12, 2021, 18:03:48 PM
Quote from: esp123 on May 12, 2021, 17:57:38 PMDet laget der er så grått. Fire backer....
Ser ut som det trengs, se på minusmålkontoen etter treningskampene i vinter og første seriekamp. Fortsetter det slikt blir det nedrykk. Klarer Brann 0-0 i dag er det glimrende. Så får KI slippe til det offensive etter hvert og gradevis i de neste kampene om han har har klart å tette bakover.

Fotball er spill/motspill. Det er gode vilkår for Engen å angripe når de ikke trenger å bry seg om hva som skjer andre veien...

Spelaren

Doddo om Dønnum:
"Østlandets Magne Hoseth" :D
Gå av.

stigh


Eivind

Senegaleseren bør være erstatter og ikke makker til Forren.

Spelaren

Gå av.

krakra


Spelaren

Kampen på lavt volum, og Ballspark ved siden av - ganske god kombo!
Gå av.

Gud

Hjelpe meg så middelmådige vi er. Men litt positive tendenser i kontringene.

Spelaren

Bamba er god i dag, mange gode løp og tar initiativ. Forren har spilt seg godt opp.
Gå av.

Gud

Bamba og det forbannede tunnelsynet hans

Lasaron

Tren på langskudd

Spelaren

Dønnum har fått en del etterslengere, har eg merket meg. Flere ganger har han havnet i graset etter å ha spilt ballen frå seg. Fordel oss?
Gå av.

Belfort

Posisjonspillet til Blomberg må minst opp to hakk

Nixon

Alt her er bedre enn fryktet. Forren inkludert. Men vi klarer ikke å skape vårt eget spill. Det er overganger og fint lite annet. Og kan det vare? Neppe!
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Crispo 2

Bamba skjønner ikkje konseptet med lagidrett.
Per Pettersen 1960-1964

esp123

Denne presshøyden kler laget (og spesielt Forren) mye bedre. Kunne (burde) ledet, men skaper veldig lite på eget spill.

Gud

Jeg forventer ikke at Bamba skal score alene med keeper, men han kan jo være såpass høflig å sentre til medspiller når han først har blåst en megasjangse.

Go Up