• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2021

Started by Nixon, December 09, 2020, 22:22:32 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Kjell249

Quote from: Corran on February 22, 2021, 16:11:14 PM
Quote from: Kjell249 on February 22, 2021, 10:04:31 AMStrålende at Brann trener mye, for det må til for å bli best. Det samme blir nevnt ved hver ny trener. «Nå skal vi virkelig trene.»

Det som jeg er skeptisk til med Branns treningsregime er at på dager med to økter har veldig kort tid mellom øktene. Typisk trening fra 0930 og neste økt starter kl 13. Dette høres ut som oppskriften på å få dårlig kvalitet på trening og masse skader. Første økt burde startet 0800 og så burde neste ikke starte tidligere enn 1800. Veldig stor forskjell på 2 timer og 8 timer restitusjon.
Bielsa i Leeds har innført et meget tøft treningsregime. Og der er de på treningsfeltet en hel arbeidsdag. De får da noen få timer pause midt på dagen med masasjer o.l. Bielsa har da også fått innført sengeplasser på treningsanlegget så de kan få seg litt søvn mellom øktene.
Det er ikke snakk om at de får 8 timer restitusjon mellom øktene. Det er også meget streng oppfølging av fettprosent o.l. på spillerne.
De er nå laget som løper mest og har dessidert flest spurter pr kamp i PL

Så hvorfor mener du at de må ha 8 timer restitusjon mellom 2 økter nå i oppkjøringen til ny sesong

Jeg mener at hvis det skal gi noe verdi å ha 2 økter om dagen, så trenger de tilstrekkelig restitusjon mellom øktene. Ellers blir bare kvaliteten dårlig og sannsynligheten for skader blir veldig stor. Hvorfor trykke øktene sammen, når de har hele dagen tilgjengelig?

Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

krakra

https://www.bt.no/fotball/i/2dmW64/brann-treneren-mener-at-laget-er-styrket-fra-i-fjor-han-peker-paa-en-v

I 2019 husker jeg vi diskuterte oppførselen til folk som Berisha og Bamba var for laget. Min mening var og er at slik oppførsel er veldig ødeleggende, og at slike spillere er "verre enn ingenting", mens andre mente at vi burde tåle det fordi de er gode spillere, og det var overdriving og snakke om at de var destruktive.

Nå registrerer jeg at KI er inne på mye av det samme, selv om han sikter til andre spillere. Skal man bygge en skikkelig prestasjons- og vinnerkultur så kan man ikke akseptere primadonnaer med negativ og destruktiv adferd. Er kulturen i klubben og laget sterkt nok vil internjustisen slå ned på enkeltepisoder fra enkeltspillere, men i en såpass skjør gruppe som Brann har vært de siste årene så er man veldig sårbare for "stjernespillere" sin dårlige adferd. Jeg tror Berisha var verst, fordi han hadde sterkere posisjon i gruppen. Dessuten var hans oppførsel i større grad rettet mot medspillerne. Hans kommentarer mot Bamba etter at Bamba var ferdig "sonet" og klar for å bidra igjen var i mine øyne en dødssynd og burde gitt ham en plass på tribunen ut sesongen, men istedenfor fikk det ingen konsekvenser. Da er det ikke rart at samholdet var såpass råttent da KI tok over. At dette ble godtatt og bagatellisert forstår jeg fortsatt ikke. Sånne utspill kommer man rett og slett ikke med. Det er illojalt som faen.
 https://www.vg.no/sport/fotball/i/xPy05V/kryptisk-berisha-om-bamba-comeback-bare-hvis-han-klarer-aa-oppfoere-seg

Så til hovedpoenget. (som ikke er at jeg hadde rett og dere andre feil ;)) Brann var i mye av den samme posisjonen etter nedrykket. Man manglet ledertyper, vinnerkultur og en gruppe som dro i samme retning. Grepene som ble gjort etter at LAN kom inn handlet i stor grad om å få inn ledertyper og spillere som var lojale til kollektivet. Man bygget en gruppe og en kultur som handlet om samhold, lojalitet og innsats. Ingen var større enn laget. Det ga suksess, men i 2018 så begynte man å gå vekk fra dette og hentet inn "individualister" med "sterke personligheter"(primadonnaer), som dro i forskjellige retninger. Noen av dem var veldig synlig i media, men jeg mistenker at det var enda flere innad i gruppen. Man aksepterte og tilga direkte illojal oppførsel, tilsynelatende fordi man hadde "tro" på spilleren og fordi de hadde kostet masse penger og samholdet og kulturen forvitret litt etter litt. Det er veldig viktig at Brann ikke går i samme fellen en gang til. At man er veldig opptatt av dette med lagkultur i starten, men blir slappere og slappere på området i desperasjonen etter enkeltspillere som skal løfte laget til nye høyder etter hvert som tiden går.
Det gjelder for så vidt flere ting, som dette med trening. Igjen et område LAN var veldig opptatt av i starten, men som man bare slakket mer og mer på etter hvert som årene gikk. Sannsynligvis for å tilpasse seg enkelte spillere man hadde "stor tro" på.

Corran

Hvem sikter KI til da?
Får ikke lest artikkelen, men om klimaet i troppen er så mye bedre nå så må det jo være noen av dem som har forsvunnet etter sesongen som har forsuret litt i troppen.
Så hvem har gått fra Brann etter at KI tok over?

Haugen
Gilli
Acosta
Teniste
Mehnert

De som var her kort og jeg tenker ikke kan ha kommet godt nok inn i det til å forsure miljøet
Svendsen
Fjoluson

Eller er det at troppen var så surnet i sin helhet etter LAN at litt ferie og ny frisk med KI og Horneland har snudd humøret og troen?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Han sikter iallefall ikke til Berisha siden Berisha ikke var her i fjor ;) Jeg tror det var mer generelt om hele kulturen, men Koomson og Acosta ble dratt fram. Poenget hans var at det var for mange spillere som tenkte på seg selv og ikke kollektivet og at mange gikk i kjelleren hver gang det kom et laguttak de ikke var en del av.

Gulløl

February 24, 2021, 00:09:01 AM #104 Last Edit: February 24, 2021, 00:20:51 AM by Gulløl
Ja hvem gikk "mest i kjelleren" av å bli benket før eller underveis i kampene i 2020 ? I rangert rekkefølge sånn omtrent etter min mening:

- Acosta
- Koomson
- Bamba
- Haugen
- Mehnert
- Hustad
- Gilli
- Eggen Rismark

To av de er i klubben fremdeles. Hustad kan være på vei vekk, kan umulig trives med å være et tredjevalg.
Den andre som er Bamba har en vei å gå fremdeles spesielt ved å vise et positivt kroppsspråk når han ikke får spille alle 90 minuttene i hver kamp. Men godt mulig at Bamba er eksemplarisk på dette i år, la oss håpe det, forstår han jobber med sin følelseside.

De andre fra stallen i fjor reagerte vel stort sett profesjonelt når de ikke fikk spille. Men selvfølgelig vil også spillere som er vant med å spille mye som Kristiansen, Teniste og Kolskogen være ganske skuffet men hadde inntrykk at de ikke sutret av betydning. Men nå vet ikke vi noe særlig om det som skjer i kulissene.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

https://www.vg.no/sport/fotball/i/86RBqA/har-satt-skjebnedato-for-aa-unngaa-utsettelse-av-eliteserien

Dersom ikke treningskampene starter opp igjen innen 15. mars, kommer seriestarten 5. april til å ryke mener klubbene.

Men hva skjer med tilskuertallet. Det blir neppe mer enn i fjor høst. Men er smittesituasjonen slik at det blir helt uten tilskuere?
Rød makt på Hansa

Lasaron

Jeg merker jeg begynner å få nok nå. Det er akkurat som om at vaksinasjon ikke betyr noe. Ved seriestart så vil hundre tusenvis være vaksinerte, og de i risikogruppen får først. En enormt annerledes situasjon enn i høst altså, da null var vaksinert. Likevel fortsetter vi som før.
Tren på langskudd

SKBCPH

March 02, 2021, 10:25:55 AM #107 Last Edit: March 03, 2021, 09:56:11 AM by SKBCPH Reason: skrivefeil.
Ja, det er kun fokus på smittetall når det snakkes om restriksjoner nå. Tallet på syke/døde er jo stabilt lavt, trolig i stor grad takket være vaksinen?

Er dritt lei selv, og vi må da snart komme til et punkt der disse ekstremt strenge tiltakene ikke lenger kan forsvares?

Vil ikke starte en corona-debatt her, men jeg vil fanken med se på fotball live igjen snart!
- Vi har den treneren vi har.

Spelaren

Quote from: SKBCPH on March 02, 2021, 10:25:55 AMJa, det er kun fokus på smittetall når det snakkes om restriksjoner nå. Tallet på syke/døde er jo stabilt lavt, trolig i stor grad takket være vaksinen?
Er dritt lei selv, og vi må da snart komme til et punkt der disse ekstremt strenge tiltakene ikke lenger kan forsvares?
Vil ikke starte en corona-debatt her, men jeg vil fanken med se på fotball live igjen snart!

Med de stadige meldingene om forsinkede vaksineleveranser og mindre kvanta enn forventet, og nå sist melding om et R-tall på 1,3... er det nok bare å belage seg på at det vil ta litt mer tid.
Gå av.

MPS

For å gjøre oss klar til seriestart i disse virustider, kjører jeg min førsteellever for mitt lag pr. Nu. Det blir som følger (4-3-3).

- Klaesson -

- Borchgrevink - Näsberg - Nation - Adekugbe -

- Bjørdal - Oldrup Jensen - Sahraoui -

- Dønnum - Kjartansson - Layouni -

Nå hentet vi dog nettopp U-21 landslagsspiller Tobias Cristensen, som nok ønsker et ord med i laget her. Odin Holm dessverre ute en god stund.  En spiller det skulle satses på i år. Udahl blir ren backup.

Forventer at vi kjemper helt i toppen igjen. Alt annet er en solid nedtur. Men her skal vel dere være med og?

Branns foretrukne førsteellever?


gladiporno

Med bare 2 treningskamper som referanser synes jeg det blir litt knapt å tippe hvem som starter til seriestart.. Det er flere muligheter, avhenger hva trenerteamet foretrekker. Størst usikkerhet for meg er den ene midtstopperplassen og den ene indreløperposisjonen. Mistenker egentlig at serieåpningen blir utsatt, og at trenerteamet derfor får eksperimentert litt til før de bestemmer seg. Ellers tror jeg laget blir slik:

Keeper:

Håkon Opdal

Min kommentar:

Markus Olsen Pettersen er omsider skadefri, men starter neppe seriestarten etter å ha vært ute i et halvt år. Holmen konkurrerer ikke ut Opdal nå.

Høyreback:

Ole Didrik Blomberg

Min kommentar:

Blomberg er nok bankers så lenge han er skadefri.

Høyre midtstopper:

Jesper Löfgren Usikker

Veldig usikker her, men tror Löfgren foretrekkes på grunn av pasningsfoten. Ole Martin Kolskogen nærmeste konkurrent.

Venstre midtstopper:

Vegard Forren

Forren er trolig bankers til seriestart hvis skadefri, men kan fort miste plassen sin etterhvert. Overbeviste ikke i sin første sesong i rødt.

Venstreback:

David Wolfe Usikker

Akkurat nå virker det som trenerteamet foretrekker den mer offensive Wolfe framfor den litt gråe Grøgaard og eldgamle Kristiansen. Det kan forandre seg i løpet av den kommende måneden og utover sesongen, men per nå tyder det på Wolfe. Jeg tror ikke Kristiansen har spilt sin siste Brannkamp. Han er normalt litt bedre defensivt enn de to andre.

Høyre indreløper

Kasper Skaanes Veldig usikker

Her er jeg veldig usikker. Skaanes foretrekkes trolig grunnet sin løpskapasitet, men jeg er usikker på om hans duellstyrke er ideell i denne rollen. Forhåpentlig, men vi får se. Rasmussen kan ta den plassen etterhvert, men trolig ikke til seriestart. Barmen tror jeg blir superinnbytter som indreløper i vårsesongen. Kvalitetene hans kommer kanskje mer til sin rett i den rollen. Med Skaanes i Brann tror jeg Kniksen spiller for FKF i vår (dersom breddefotballen åpnes). Hvis han er i klubben, er det ikke utenkelig at han får startplass i noen kamper.

Midtbaneanker

Daniel Pedersen

DP er bankers. Burde fått konkurranse fra Amer Ordagic, men Branns kanskje mest stabile og defensiv sterke midtbanespiller (når han en sjelden gang er skadefri) er trolig på vei bort fra klubben. Hjorteseth og Barmen er ikke utfordrere. Jeg tror ikke trenerteamet vil ha Barmen i den rollen.

Venstre indreløper

Petter Strand

Denne tror jeg er rimelig klar. Strand spiller indreløper hvis han er skadefri, og blir trolig foretrukket på venstre siden.

Høyrekant

Filip Delaveris

Dersom Robert Taylor spiller venstrekant (noe det mester tyder på), så spiller nok Delaveris på motsatt side. Ellers er han mer vant med venstrekantrollen, og kan også spille der hvis Brann velger en annen løsning. Jeg tror uansett at Delaveris starter de aller fleste Brann-kampene hvis skadefri. Utfordres av Moonga Simba. Backup er Kasper Skaanes, Mathias Rasmussen og Jon-Helge Tveita.

Spiss

Daouda Bamba

Skulle gjerne hatt en klokere spiss enn Bamba, men akkurat nå tyder det på at han spiller i Brann ut kontrakten. Er uryddig i avslutningen, og veldig svak i oppspillfasen, men holder høy klasse tempo- og styrkemessig. Vil score noen kunstmål i ny og ne, men trolig også ødelegge mange Brann-angrep og gå mange kamper uten scoringer. Håper jeg tar veldig feil her. Utfordres av Aune Heggebø. Ikke helt utenkelig at Heggebø får noen starter hvis Bamba sliter.

Venstrekant

Robert Taylor

Taylor spiller trolig venstrekant til sesongstart, men i likhet med Rasmussen er han best i Hasund-rollen. En rolle so ikke finnes i 4-3-3. Kan bli omplassert dersom resultatene ikke er bra i innledningen. Utfordres av Delaveris og Simba først og fremst. Kanskje også Rasmussen.

Konklusjon: Vanskelig å si hvor på tabellen Brann havner i når man verken får se dem eller andre eliteserielag spille treningskamper. Jeg har dog tro på at Brann viser seg fra en lang bedre side enn det de gjorde i fjor og i 2019. Laget er klart mer spennende enn det det har vært på en stund, spesielt offensivt. Defensivt er det flere spørsmålstegn.
Skaanes var god å ha i 2016 til å låse kampene mot slutten da han kom inn for å sikre Brann en 1-0-seier. Synes hans rolle i sølvsesongen var undervurdert. Dersom han får en lignende funksjon i 2021, kan Brann bli styrket defensivt.

MPS

Takker. Av spillerne nevnt, er det vel Wolfe som hadde knivet med Adekugbe, og Taylor mot Layouni. Har sansen for Taylor. Utenom det, setter jeg i all beskjedenhet Enga over på resten. Delaveris kan også bli en joker for dere.

Uansett, blir spennende. 

Superjack

Sorry MPS - Du er sikkert en hyggelig fyr. Liker og følger norsk fotball, alltid en pluss. Men å lese om et annet lag sin mulige lagoppstilling her er for meg feil.

Norsk tippeliga er bingoligaen. - Sånn er det bare

Glimt var best i fjor, men har solgt unna mye av det beste - over lang tid.
Det er også veldig sannsynlig at laget blir sendt i 10 dager karantene etter hjemkomst fra sin tur til Spania.

Molde prøver seg på formtop på vinteren.
Rbk fomler

Vif virker å ha kontinuitet.

Sesongen 2021 kan bli alt mulig for Brann. Eneste jeg tror er nesten bankers er at Bamba spiller spiss, og Blomberg spiller back. Forren er fast stopper så langt han ikke får sting / strekk / vondt.

Bare 1 måned igjen til seriestart.
Brannsupporter.

MPS

Mulig du ikke synes det er informativt hva andre lag stiller med, men jeg personlig, fikk mye ut av hva Mr. Porno hadde å si om Branns lag. For meg er dette interessant.

Spelaren

Me er nede på en tredjedel av den aktiviteten det var i 2013-14, tror nok det er plass til sånne innlegg også.
Gå av.

Kagain

Quote from: Spelaren on March 08, 2021, 09:31:08 AMMe er nede på en tredjedel av den aktiviteten det var i 2013-14, tror nok det er plass til sånne innlegg også.

Enig med Spelaren der.

SKBCPH

Selv om det er irriterende så må jeg si det er imponerende hvor raskt VIF har klart å oppgradere stallen sin såpass betydelig. Ser ut som en tittelutfordrer i år, og havner nok garantert over Brann på tabellen.

Er redd for at VIF, Molde, Glimt og Rosenborg blir en liga for seg selv i år, så får vi håpe Brann er laget som er best av de nest beste. :)
- Vi har den treneren vi har.

SKBCPH

Eliteserien utsettes til 2. mai, melder Nidaros.

- Vi har den treneren vi har.

Nixon

Quote from: SKBCPH on March 10, 2021, 11:29:31 AMEliteserien utsettes til 2. mai, melder Nidaros.NFF hevder at ingenting er avgjort, men at det diskuteres en utsettelse til den datoen. Men tipper at det ender med utsettelse.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Tja. Hvis det betyr at flere kamper får gå for mange tilskuere, og at vi gjennomfører alle, så får det heller være greit.
Tren på langskudd

SKBCPH

Ja, for oss tilskuere er det vel greit nok, men for klubbene betyr jo det nok en sesong til langt ut i desember, pluss veldig tight kampprogram. Så jeg synes ikke det er veldig heldig.
- Vi har den treneren vi har.

Nixon

Vibeke antydet i går på årsmøtet at det var greit med en utsettelse nettopp fordi det kan gi flere folk på tribunen.
Rød makt på Hansa

Nixon

https://www.brann.no/nyheter/seriestarten-blir-utsatt


Norges Fotballforbund (NFF) har i samråd med Norsk Toppfotball (NTF), Toppfotball Kvinner (TFK) og Divisjonsforeningen (DF) bestemt at seriestarten for samtlige turneringer i toppfotballen utsettes til helgen 1-2 mai
Rød makt på Hansa

Gulløl

Da blir det seks kamper som må flyttes på. Er vel fare for at det blir serieavslutning nærmere jul da, i år også,
og ingen cup.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Hvorfor reise til "Marbeija" når enn kan reise til Austevoll ? Solbrent blir enn heller ikke. Forstår ikke hva Bodø/Glimt holder på med.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Vibeke Johannesen frykter ny utsettelse ser jeg. Da blir det vel i tilfelle store problem med å få avvikle 30 kamper. Cupen tror jeg vi allerede bare kan glemme.

Klipp fra BT:
- Det er vanskelig akkurat nå. Når Oslo-området blir stengt ned, er det krevende. Situasjonen er veldig uklar, sier Johannesen. Eliteseriestarten er allerede blitt utsatt én gang, til mai. Nå fryktes det for ny utsettelse.
- Hvis serien skal starte tidlig i mai, er vi nødt å komme i gang med treningskamper minimum tre uker før, sier Johannesen. I Bergen ble det registrert ti nye smittede mandag. Situasjonen på Østlandet er langt verre.

https://www.bt.no/fotball/i/VqjWaJ/brann-sjefens-koronareaksjon-det-er-et-stort-paradoks
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

At Oslo er stengt ned er en ting. Men der kan toppidrettslagene i alle fall trene som normalt. I Viken blir det nå stengt helt ned for all toppidrett. Det sier seg selv at dersom det blir langvarig at Strømsgodset, Mjøndalen, Stabæk, Sarpsborg 08 og Lillestrøm ikke får trent, så vil det få konsekvenser for seriestart.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Mjøndalen kommer til å slå oss, i det minste.
Gå av.

Superjack

Glimt og fair play er vel ikke samme sak om dagen?

Personlig mener jeg det Glimt gjør er ekstremt lite fair - og kanskje skulle vært straffet med poengtrekk, om det er rom for slikt.
Alle er anbefalt å ikke reise, uavhengig av protokoller osv. Molde må tom spille hjemmekampene sine i EL ute, for å følge norske myndigheters regler.

Jeg er enig med LSK lederen her. Dette er ikke fair play.
Brannsupporter.

Corran

Og Fagermo mener at alle klubber bør nekte å møte B/G i treningskamp pga fordelen de får ved å spille masse treningskamper. Han mener ved å nekte å møte dem når de er tilbake vil utligne fordelen deres.
Vif har alt avlyst treningskamp mot dem
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Spelaren

For no' pisspreik. Poengtrekk! For hva? Sårede følelser?

Hvis Bodø/Glimt kan bruke egne midler til å ha et treningsopphold der både nasjonale og lokale smittevernsregler overholdes, så skal de selvsagt få lov til det uten at forsmådde klovner med tyranniske tendenser som Mesfin skal ha noko å sei. Dugnad, kanskje han kunne ha tygd litt på hva ordet betyr. Frivillig er stikkordet her, og lite irriterer meg mer nå i disse dager enn mentaliteten "ingen tvang, alle må" som han utviser her.

Stoppet LSK treningene da BG måtte i karantene? Eller burde man kanskje begynne å tenke at omstendigheter slår ut forskjellig fra sted til sted og at man selv er ansvarlig for å tilpasse sin egen situasjon og veie fordeler og ulemper ved de valg man tar? Klubbene står selvsagt fritt til å avlyse planlagte treningskamper, og sålenge reglene følges og er like for alle så er det det samme for meg om noen benytter seg av de muligheter som er. Nordlendingene chartret eget fly, og er i praksis i en egen, kostbar boble. Men fra en som tidligere har argumentert for lovpålagt vaksinasjon er vel konsepter som individuell frihet og egenansvar for mye å forvente.
Gå av.

Lasaron

Trenerteamet er natig på fettprosent. Den skal være under åtte prosent. Måles hyppig. Ekstra trening for de som ligger over. Mens unge forsvarsspillere trener overkropp.
Tren på langskudd

Nixon

Glimt er selvsagt i sin fulle rett så lenge de ikke bryter noen forbud. Men VIF er også i sin fulle rett til å reagere og prøve å utjevne litt av fordelen som nordlendingene får.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Det er mye man, i følge lovverket, har rett til. Likevel kan noen av disse handlingene være klanderverdige. Spørsmålet er om Glimt er usportslig eller om Vålerengen er sytete og barnslig.
Tren på langskudd

Corran

Er vel ikke helt enig med Fagermo, men at b/g er usolidariske og ikke tar hensyn til anbefalingene er jeg litt enig med.
Men det er i deres fulle rett å gjøre det.
Men på den annen side om følgene for dem da er at karantene, isolasjon eller lignende hindrer dem som eneste klubb å stille til en kamp så bør de få poengtrekk og smekk på fingen.

I Norge er vi veldig opptatt av likehetsprinsippet og dette bryter jo b/g med.
Ser også at blogger og halvkjendiser som hadde vært på nav om det ikke var for internett og en haug med sauer som av en eller annen grunn følger og ser opp til dem blir offentlig uthengt om de reiser til utlandet for å sole seg.
Ser da ikke at det b/g gjør er så anderledes selv om de lever i sin boble.

Det å offentlig oppfordre til å boikotte dem og la vær å spille trenignskamper synes eg e å dra det litt vel langt.
Men at klubber kan velge å ikke stille til treningskamp mot dem er en annen sak
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Quote from: Lasaron on March 17, 2021, 09:13:13 AMTrenerteamet er natig på fettprosent. Den skal være under åtte prosent. Måles hyppig. Ekstra trening for de som ligger over. Mens unge forsvarsspillere trener overkropp.
Dette minner meg om Bielsa sin innføring av strengt treningsregime i Leeds. Der og er det voldsomt fokus på lav fettprosent. Tror du blir satt på benken om den er for høy når sesongen starter.
Resultatet er klubben som orker å løpe mest og har flest spurter og gjennvinning i PL

Mao dette er litt spennende

Edit: Bør vi starte Team Ræv tråd her?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Kåre tror i Nettavisen ikke på seriestart før i juni, basert på nedstengningen i Viken frem til 11. april og kanskje en liten påskesmittebølge om noen uker. Slett ikke umulig at han får rett. Så da vil seriespillet sannsynligvis minne veldig mye om i fjor.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Men Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt. De må trene såpass mye på fotball at de ikke blir dårlig til å spille fotball.

Men det er fint om Brann kan bli blant de beste på ting som er "gratis." Jeg liker tendensene.
Tren på langskudd

ostraume

Med smitte i Engen bør de jo bare invitere B/G til treningskamp så fort som mulig. Her er muligheter til å utjevne forspranget.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Corran

Quote from: Lasaron on March 17, 2021, 13:41:57 PMMen Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt. De må trene såpass mye på fotball at de ikke blir dårlig til å spille fotball.

Men det er fint om Brann kan bli blant de beste på ting som er "gratis." Jeg liker tendensene.
Ja de kan rykke ned men husk de spiller med en tropp som ikke er mye styrket i forhold til det middels championship laget de var da Bielsa overtok.
Har vel spiller for spiller en av de desidert dårligste troppene i PL på papiret.
Og noen av spillerne har gått fra middels championship spillere til landslagspillere (ok kun en men mange som overpresterer i forhold til før Bielsa)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Quote from: Corran on March 17, 2021, 23:16:53 PM
Quote from: Lasaron on March 17, 2021, 13:41:57 PMMen Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt. De må trene såpass mye på fotball at de ikke blir dårlig til å spille fotball.

Men det er fint om Brann kan bli blant de beste på ting som er "gratis." Jeg liker tendensene.
Ja de kan rykke ned men husk de spiller med en tropp som ikke er mye styrket i forhold til det middels championship laget de var da Bielsa overtok.
Har vel spiller for spiller en av de desidert dårligste troppene i PL på papiret.
Og noen av spillerne har gått fra middels championship spillere til landslagspillere (ok kun en men mange som overpresterer i forhold til før Bielsa)


Takk for relevante opplysninger om Leeds. Jeg følger dårlig med på engelsk fotball. Det setter jo Bielsa i et bedre lys.
Tren på langskudd

ostraume

Leeds er vel heller ikke i spesielt stor fare for å rykke ned. 10 poeng og 6 plasser ned. I så fall må det kollapse totalt på slutten, og det er vel ingen grunn til å tro at det skjer? "Kan fint rykke ned" er å dra den langt.

Nå skal ikke jeg påstå jeg følger verken Leeds eller PL spesielt tett, men har sett et par kamper med Leeds og det er imponerende hva Bielsa har fått til med denne troppen. Ikke bare antall poeng, men også måten de får de på.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

esp123

Ligger en fin dokumentar om Bielsas Leeds på Amazon Prime, for de som er interessert i slikt.

Superjack

Sesongen 21 starter vel lite trolig i mai? Nå som hele Norge er i samme situasjon som for 1 år siden?

Hva skjer da med sesongen 21?
Blir det 2 år uten Norgesmesterskap?
Brannsupporter.

Lasaron

Quote from: ostraume on March 18, 2021, 11:20:06 AM"Kan fint rykke ned" er å dra den langt.Det er jeg enig i. Hvem sa det egentlig? Ikke jeg, for jeg sa: "Men Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt."
Tren på langskudd

krakra

Jeg håper Brann har tipp topp medisinsk kompetanse involvert i denne fettprosent-prosjektet sitt. For lav fettprosent kan ha ganske store konsekvenser for helsen og når man opererer med et "tak" på 8% så balanserer man på en knivsegg. 8% er vel gjerne ansett som -nedre- grense for sunn fettprosent hos menn.
Jeg regner med de har kontroll, men Brann har jo brent seg på feiltrening før.


ostraume

Quote from: Lasaron on March 18, 2021, 12:33:25 PM
Quote from: ostraume on March 18, 2021, 11:20:06 AM"Kan fint rykke ned" er å dra den langt.Det er jeg enig i. Hvem sa det egentlig? Ikke jeg, for jeg sa: "Men Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt."

Ok, men jeg skjønner ikke poenget ditt.  Er det at Bielsa ikke har gjort det så bra fordi Leeds ti kamper før sesongen er over teoretisk sett kan rykke ned? Konteksten var å trene rett eller ikke. Utdyp gjerne.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Corran

Quote from: ostraume on March 19, 2021, 10:20:23 AM
Quote from: Lasaron on March 18, 2021, 12:33:25 PM
Quote from: ostraume on March 18, 2021, 11:20:06 AM"Kan fint rykke ned" er å dra den langt.Det er jeg enig i. Hvem sa det egentlig? Ikke jeg, for jeg sa: "Men Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt."

Ok, men jeg skjønner ikke poenget ditt.  Er det at Bielsa ikke har gjort det så bra fordi Leeds ti kamper før sesongen er over teoretisk sett kan rykke ned? Konteksten var å trene rett eller ikke. Utdyp gjerne.

Sett utenfra for et gamelt stor lag så kan vel det å ikke være på trygg plass være et tegn på at det ikke er en OK/God sesong.
Om en kjenner til Leeds og årene etter nedrykket så er det å ligge å vake rundt 12-10 plass et godt resultat for Leeds. Når en ser på troppen deres og spillerne som ble utskjelt når de vaket rundt nedre halvdel av Championship og forandringen til de samme spillerne etter at Bielsa tok over så skjønner en at selv om de teoretisk sett kan rykke ned med en skikelig formdupp så har det vært en voldsom utvikling på spillerne.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Quote from: ostraume on March 19, 2021, 10:20:23 AM
Quote from: Lasaron on March 18, 2021, 12:33:25 PM
Quote from: ostraume on March 18, 2021, 11:20:06 AM"Kan fint rykke ned" er å dra den langt.Det er jeg enig i. Hvem sa det egentlig? Ikke jeg, for jeg sa: "Men Leeds kan jo rykke ned, med en skikkelig formsvikt."

Ok, men jeg skjønner ikke poenget ditt.  Er det at Bielsa ikke har gjort det så bra fordi Leeds ti kamper før sesongen er over teoretisk sett kan rykke ned? Konteksten var å trene rett eller ikke. Utdyp gjerne.

Poenget mitt var at fokus på fettprosent kan være overdrevet. At det kanskje kan bli for lite fotballspilling på treningene. Og om Leeds rykker ned, noe som ikke er utenkelig, så vil vel ikke sesongen bli sett på som ok.

Men så er jeg altså senere blitt fortalt at det stort sett er de samme spillerne som var der da Bielsa kom, og at spillerne og laget har utviklet seg mye. I lys av den nye informasjonen trekker jeg inn årene i debatten om Leeds.

Og så håper jeg at fokuset på fettprosent ikke blir for stort i Brann.
Tren på langskudd

krakra

Er ikke redd for at fokuset på fettprosent skal stjele fokus fra fotballen, men man operer nå veldig nært smertegrensen for både fettprosent og treningsmengde. Da håper jeg man har skikkelig kvalifisert personell med, og ikke baserer seg på magefølelsen til KI og Horneland, for å sette det på spissen.

Go Up