• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Viking, 01.12.19 kl 18:00. Eliteserien.

Started by Lasaron, November 25, 2019, 08:34:16 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Mitt ønske:

Opdal
Gilli - Wormgoor - Marthinussen - Grøgaard
Haugen - Acosta - Barmen
Koomson - Bamba - Berisha
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Helt enig med Acosta opp igjen på midtbane, men da får du Eggen på midstopper. Han tør ikke spille med en ungdom der etter 6-0 tapet. Ja eg vet at Eggen spilte der når vi slapp inn 6 mål og han var dritt dårlig men det var ikke min logikk dette gikk på.
Er ellers enig med laget bortsett fra Gilli ut og Kalsaas inn
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Heller Kalsaas enn Teniste, ja. Logikk er ikke enkelt.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

ACHTUNG

Denne kampen gleder jeg meg skikelig til, Heia Brann!
I Bergen er det mange som fortsatt omtaler Jarle Råum som tidenes Brann-flopp. Råum kostet 95 000 kroner, som var en av datidens høyeste overgangssummer. For det fikk Brann ett fattig mål og et nedrykk.

Nixon

Fortsatt mulig å få tak i gratisbilletter...

"EKSTRA BILLETTER TIL BRANN-VIKING 🥳 Billettene ble revet bort men Telia gir nå dere som ikke fikk muligheten, til å sikre opptil 4 billetter hver på Fjordkraft-tribunen felt C 😁 Bruk bare linken her, første til mølla:" ✅
https://ticketco.events/no/nb/events/63049/seating_arrangement/?item_type_id=5448370&promocode=teliasesongavslutning2019&_ga=2.240523267.1034704143.1574064339-225273355.1496066892&fbclid=IwAR0shvJTjsMRPZ7vZsom3vq7ah4Bee38q6MGO7ZTQxKstli-fIpfm7BtGXc
Rød makt på Hansa!

Kagain

Blir spennende å se om Løkberg og Furdal gjør noen helsprøe greier mot et Brann i full oppløsning...

krakra

November 26, 2019, 22:56:02 PM #6 Last Edit: November 26, 2019, 22:59:13 PM by krakra
Jeg vil se Kvinge fra start. Hadde noen ok innvolveringer mot Godset. Ikke noen store greier, men dro nå av et par motspillere. Mye mer spennende en Berisha, Gilli og Grøgaard. Vil også se Heggebø.
Det "morsomme" med Godset-kampen er jo at angrepsspillerne slipper billigere unna. Det var jo forsvaret som presterte på et bunnivå vi knapt har sett(selv om vi så det mot Molde så sent som i fjor, men denne livsviktige kapteinen vår på banen).
Det er faktisk bare Sarpsborg som har scoret mindre enn oss i år. Smak på det. Vi har ikke vært middelmådige fremover. Vi har vært det nest dårligste laget i ligaen. Og det med en offensiv trio(når alle er friske og ikke har sagt dumme ting i media eller slått ned motspillere) som har kostet tilsammen nesten 20 millioner. Benk disse overprisede, primadonna-floppene og sett innpå ungguttene. Om ikke annet så for å sende et signal.

Og kjør inn Kalsaas mens man er i gang. Når Gilli sipper og klager over at han ikke får spille back i BA, for så å få sjansen som nettopp back og presterer de greiene han leverte mot Godset så er det bare å hive ham på tribunen, og gi ham fult grønt lys til å komme seg til en annen klubb.

Og ja, nå er vi oppe i tre unggutter. Og da skvetter nok noen til igjen og reagerer på at jeg ikke har tenkt på alle de fatale konsekvensene noe slikt kan gi. De kan bli traumatiserte. De kan ende opp som Brann-talenter som ikke slår igjennom i Eliteserien, vi kan tape, vi kan rykke ned.
Nei, jeg kjøper egentlig ikke fortellinger om hvor galt det kan gå med tre unggutter på banen fra start etter den forestillingen fra det godt voksne laget mot Godset, jeg kjøper ikke at det vil være ødeleggende negativt for ungguttene å være med på et tap fra start fordi det neppe kan bli verre enn mot Godset. Og jeg kjøper IHVERTFALL ikke argumentet om at det kan føre til dårlig stemning i garderoben dersom noen av de etablerte vrakes til fordel for en unggutt. For det er ikke en kjeft på det laget der som har gjort seg fortjent til så mye som en surleppe hvis de vrakes.

SK

Nå har jo en spiller som Bamba blitt benket ved flere anledninger, noe som stort sett har vært skivebom av LAN. Tenker ikke da på disiplinær vraking.
Vi er jo bortimot hjelpeløse i angrep uten Bamba, det ser vi når han er ute. Han er blant de siste som skal på benk.

krakra

Med to mål på fire kamper etter at Bamba var tilbake har det virkelig eksplodert offensivt.

SK

Og hvem er det som har scoret disse to målene?

Nixon

Kvinge og Kalsaas kunne vært spennende å sett mer av. Men spar oss for Heggebø. Vi har sett nok til hans begrensede ferdigheter til å konkludere med at han neppe vil ha en stor fremtid i Brann.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Vi kan godt starte med unggutter, men det skal selvsagt ikke være på bekostning av Bamba. Den saken er bare helt inormt grei.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Jose Arrogantio

Quote from: krakra on November 27, 2019, 00:23:45 AMMed to mål på fire kamper etter at Bamba var tilbake har det virkelig eksplodert offensivt.

De fire kampene før scoret Brann 1 mål.

krakra

Ja, så ikke start med noen som spilte de fire kampene

gladiporno

Quote from: Nixon on November 27, 2019, 05:33:30 AMKvinge og Kalsaas kunne vært spennende å sett mer av. Men spar oss for Heggebø. Vi har sett nok til hans begrensede ferdigheter til å konkludere med at han neppe vil ha en stor fremtid i Brann.

Man skal stort sett være forsiktig med å avskrive unge spillere.

Du har skrevet noe lignende om Skålevik i snart en mannsalder, og selv om han vanskelig kan beskrives som en braksuksess i Brann, snakker vi om en som ble toppscorer i Brann i to medaljesesonger. 20 scoringer på 73 kamper under LAN er nesten oppsiktsvekkende bra. Det er heller ikke lett å peke på én offensiv spiller som har gjort det bedre enn ham under nåværende regime på Stadion.

Hvis memories serves right skrev du i 2013 eller 2014 at hvis Fredrik Haugen ikke slår til i Brann i sesongen som kom, så vil han aldri gjøre det. Da var han 21 år og helt i starten av seniorkarrieren. Det var fremdeles 7-8 år til han er forventet på topp. Holder han seg godt, kan han spille på toppnivå i nærmere 20 år til. Og historien har vist at han kan slå til i Brann selv om han ikke gjorde det som 21-åring.

Aune Heggebø virket som en helt anonym spiller for ca. 2 år siden. I de siste par årene har han utviklet fysikken voldsomt, og blitt bedre på holde på ballen, og på målteften. Det siste er mildt sagt mangelvare i Brann anno 2019 og i overskuelig fremtid under LAN. Han er ikke blant de ungguttene jeg synes er mest spennende (de fleste av de mest spennende spillere er ikke spilleberettiget i 2019), men spillere med dårligere teknikk og fart enn Heggebø har lykkes i eliteserien før. Han kan selvsagt lykkes i Brann også, forutsatt at han blir litt bedre på det han er dårlig på, og blir skikkelig god på det han er god på. Også må han spille på et lag som slår mange flere innlegg per kamp enn det nåværende Brann-lag gjør. 

 

Spelaren

Kollektivet har en alvorlig sykdom. Du kan sette inn hvem som helst, suge vil det uansett.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

krakra

Quote from: Lasaron on November 27, 2019, 06:59:43 AMVi kan godt starte med unggutter, men det skal selvsagt ikke være på bekostning av Bamba. Den saken er bare helt inormt grei.
Hvorfor er den enormt grei? Han er en middelmådighet som skiller seg ut blant elendige offensive spillere. På laget som scorer neste minst i Eliteserien burde ingen være sikker for benken. Har man noen talenter å slenge inn er det bare å kjøre på. Uten at vi taper noe på det.

Lasaron

Quote from: krakra on November 27, 2019, 11:56:06 AM
Quote from: Lasaron on November 27, 2019, 06:59:43 AMVi kan godt starte med unggutter, men det skal selvsagt ikke være på bekostning av Bamba. Den saken er bare helt inormt grei.
for er den enormt grei? Han er en middelmådighet som skiller seg ut blant elendige offensive spillere. På laget som scorer neste minst i Eliteserien burde ingen være sikker for benken. Har man noen talenter å slenge inn er det bare å kjøre på. Uten at vi taper noe på det.

Fordi han "beviselig" er den beste spissen vår. Han har vært mer eller mindre god i mange kamper nå, og scorer stadig mål. Da skal selvsagt svært mange andre stille lenger fremme i køen når det gjelder å miste plassen til unggutter.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

Skal man gi tillit til våre fremste unggutter må man jo vrake de som spiller i deres posisjon. Det handler ikke om å være fremst eller bakerst i en kø. Man kan ikke sette Heggebø på stopperplass. Verken Bamba eller noen andre i Branns førsteelver har vært i nærheten av god nok til å fredes.

Lasaron

Ja, hvis du vil se akkurat Heggebø har du rett. Hvis poenget er å slippe til noen unggutter, og sende et signal til de etablerte, så skal selvsagt ikke Bamba ut. Da velger man heller en annen enn Heggebø inn. Mjøs i stedet for Yttis, for eksempel.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

krakra

November 27, 2019, 15:22:32 PM #20 Last Edit: November 27, 2019, 15:36:25 PM by krakra
Da setter man bare innpå en unggutt for å sette innpå en unggutt. Mjøs er jo senior neste år og etter alle solemerker ferdig i klubben.

Men for min del er det enkelt: Er det en unggutt man kunne tenkt seg å se i ES for Brann, så hiv ham innpå. Gjør ikke meg noe om vi så starter med 6-7 unggutter og jeg tror ikke vi taper noe på det. Men det må jo være unggutter man har troen på og ikke unggutter man hiver innpå for å vise at man hiver innpå unggutter.

Lasaron

Tja, det er vel en balanse. Gjerne Kvinge i stedet for gilli/Koomson, men ikke Heggebø i stedet for Bamba.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Nixon

Rød makt på Hansa!

Spelaren

Quote from: Nixon on November 28, 2019, 22:31:54 PMhttps://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/9vWrL5/nff-vurderer-spesielt-grep-ved-snoekaos-slik-reagerer-klubbene

Det kan bli en ekstra lang kamp på søndag på grunn av forhold som ikke har noe med oss å gjøre.

Godt det er noe som kan trekke ned den massive interessen for kampen.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

fortune

Quote from: Nixon on November 28, 2019, 22:31:54 PMhttps://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/9vWrL5/nff-vurderer-spesielt-grep-ved-snoekaos-slik-reagerer-klubbene

Det kan bli en ekstra lang kamp på søndag på grunn av forhold som ikke har noe med oss å gjøre.

Da er det bare å hente inn Alex Alexander, han lovte jo å komme tilbake!
First is first, second is nothing

Christian

Brann-Viking er vel en av få kamper som har liten betydning denne runden, er den ikkje? Liten grunn til å la publikum fryse ekstra i pausen da.

Lasaron

Det er noe som er uvanlig i Norge, men som det kanskje aldri er en bedre anledning til enn nå. (Kanskje det er uvanlig i hele Verden, men jeg har hørt om det.)

Hva om Karadas får starte kampen, spille noen minutter, og så bli byttet ut til en massiv hyllest? Vil det være greit? Ja, vi ofrer et bytte, men det er i en relativt betydningsløs kamp for å skape et øyeblikk som gir gode minner. Jeg mener ja. Tror jeg.
Vaksine mot Covid-19. Nå!

Corran

Om han starter eller bytte inn så bør han byttes ut da det er da han kan få en skikkelig applaus og hyllest.
Det beste er jo at han byttes ut før Viking leder med 3-4 mål

Men med LAN så kan en vel regne med at han byttes inn i det 89 minutt om han i det hele tatt kommer inn
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Spelaren

Trasig kamp å avslutte med. En meningsløs kamp med 4-5000 reellt frammøtte.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

Nixon

Starte med Azar og så bytte ut etter noen minutter? Bytte han inn og ut? Hva er dette? Barnebursdag? Hovedfokuset her må være at Brann skal gjøre en best mulig kamp for å avslutte sesongen best mulig. Haugen ble plutselig kapteinsemne med å si at sesongen ikke var over og at de siste to hjemmekampene var viktige for å vinne supporterne tilbake. Det må være hovedfokus.

Azar og Vito vil bli gjort stas på og hyllet før kampen mens spillerne står oppstilt. Og så må vi vel ta det som en selvfølge at Azar også blir involvert underveis i kampen slik at vi kan hylle enda mer. Pluss etter kampen for de som gidder å bli igjen. Men å bruke ekstra bytter for dette synes jeg blir helt unødvendig
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: Spelaren on November 30, 2019, 21:30:19 PMTrasig kamp å avslutte med. En meningsløs kamp med 4-5000 reellt frammøtte.

Tipper at det vil bli en god del flere folk enn på de siste hjemmekampene. Blir overrasket dersom ikke prosentandelen av de som har fått gratisbilletter blir ganske høy. I tillegg vil kanskje siste hjemmekamp og Azars siste kamp lokke litt flere av de med partoutkort. Kan vi håpe på opp mot 8-9000 som faktisk kommer?
Rød makt på Hansa!

Corran

Quote from: Nixon on December 01, 2019, 08:21:07 AMStarte med Azar og så bytte ut etter noen minutter? Bytte han inn og ut? Hva er dette? Barnebursdag? Hovedfokuset her må være at Brann skal gjøre en best mulig kamp for å avslutte sesongen best mulig. Haugen ble plutselig kapteinsemne med å si at sesongen ikke var over og at de siste to hjemmekampene var viktige for å vinne supporterne tilbake. Det må være hovedfokus.

Azar og Vito vil bli gjort stas på og hyllet før kampen mens spillerne står oppstilt. Og så må vi vel ta det som en selvfølge at Azar også blir involvert underveis i kampen slik at vi kan hylle enda mer. Pluss etter kampen for de som gidder å bli igjen. Men å bruke ekstra bytter for dette synes jeg blir helt unødvendig

Det er jo ikke akkurat å kaste bort bytter om en ser på LAN sin historie med å bytte inn alt for sent eller gjøre feile bytter så kampmessig vil det ikke ha noe å si.
 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

December 01, 2019, 16:48:15 PM #32 Last Edit: December 01, 2019, 16:52:48 PM by krakra
Selv ikke i sauser seriekamp uten noe å spille for etter at de godt voksne har driti seg ut og tapt 6-0 i forrige kamp klarer LAN å rydde plass til en eneste unggutt. Feigheten lenge leve.

Istedenfor skal spillere som Rismark, RYJ og Gilli som var skrekkelige sist altså få fornyet tillit igjen.

Er det noe poeng å se de første 70 minuttene her? Om så Brann løfter seg og vinner vil vel de fleste tenke «hva så?». Skal en ganske voldsom kvalitetsheving for at dette gir noe som helst entusiasme. Bedre enn «Beste kampen vi har spilt på gress» mot Odd.

gladiporno

Dette er bare trist. Laget som har sviktet i hele år får fornyet tillit. Et dårlig signal til spillerne og til omgivelsene.

Spelaren

Tom Sanne, Jonas Jonsson og Runar Normann hadde vært mer spennende spillere å sjå i en Brann-oppstilling enn det der.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

Eivind

Man dropper rett og slett å kåre årets unge spiller?

De ser heldigvis paradoien selv i Idrettsveien.

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Haugen scorer "alltid" mot Viking :) . Godt det etter at Viking har åpnet best med flere farligheter.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

krakra


Spelaren

Og der stod hele forsvaret og så på. Det er virkelig ingen på jobb der bak i dag, og Rolantsson er verst.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

Spelaren

Jammen godt det ikkje er tenåringer på banen for vår del.
Jenssen altså... Helt krise.
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

krakra

December 01, 2019, 18:41:12 PM #41 Last Edit: December 01, 2019, 18:44:05 PM by krakra
Noe sier meg at RYJ er en av de som reagerte sterkest på at LAN ikke ville at de skulle gi vekk ballen sentralt. Det er jo 75% av reportearet hans. Få ham ut i pausen. Gjerne før.

Spelaren

Pga snødryddingen i Tromsø som har pågått i et kvarter, og at alle andreomganger skal startes samtidig - har publikum nå ca 30 minutter å gomle pølser og varme seg på kaffi på. Og med førsteomgangen i minnet... hvor mange går heim?
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

krakra

Jensen mener det er jævlig surt at ballen sklir av foten og ser ikke at problemet ligger i at han prøver på en tversoverpasning på 30 meter til en ensom Vito med tre Vikingspillere i posisjon til å avskjære den. Har fyren spilleforståelse? Det er en idiotisk risikabel pasning der best case scenario er at Vito får ballen under press.

gladiporno

Først svakt av Eggen som slo ballen tilbake til Jenssen i en presset posisjon. Så løste Jenssen det hele på verst tenkelige måte. Elendig valg å ikke kvitte seg med ballen fortest mulig. Skulle tro at de var 16 år begge to.

Spelaren

Tok visst feil om snøryddingen. Godt det, da :) .
Sportsklubben Brann
1908 - 2020 Høyt elsket, dypt savnet.

Superjack

Quote from: krakra on December 01, 2019, 16:48:15 PMSelv ikke i sauser seriekamp uten noe å spille for etter at de godt voksne har driti seg ut og tapt 6-0 i forrige kamp klarer LAN å rydde plass til en eneste unggutt. Feigheten lenge leve.

Istedenfor skal spillere som Rismark, RYJ og Gilli som var skrekkelige sist altså få fornyet tillit.

Du har hatt helt rett krakra. Mannen er drepen for alt av talent.

På 0-6 borte, da har han våget å gi noen unggutter mer enn 1 minutt som uthaling av tid.
LAN har rett og slett å slutte i morgen.
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: krakra on December 01, 2019, 18:51:30 PMJensen mener det er jævlig surt at ballen sklir av foten og ser ikke at problemet ligger i at han prøver på en tversoverpasning på 30 meter til en ensom Vito med tre Vikingspillere i posisjon til å avskjære den. Har fyren spilleforståelse? Det er en idiotisk risikabel pasning der best case scenario er at Vito får ballen under press.

Nei, mannen er rett og slett lite fotballsmart. Ref tidligere diskusjoner ang andre spillere....
Brannsupporter.

Superjack

LAN virker etter hvert som en lystløgner. Først skal han hive ungdommen på dypt vann, men....
1. Fortsatt kamp om Europa
2. Så feil kamp å la dem spille (bedre med en Koms som ikke klarer stå på bena)
3. Respekt for bedrykkskampen
4. Men hva er unnskyldingen i dag? Kan ikke være noen av dem over?????
Brannsupporter.

krakra

Eggen og RYJ igjen. Er dette de dårligste spillerne som har spilt regelmessig for Brann siden nedrykket? Sjokkerende hvis det ikke står høyt på Soltvedts oppgaveliste å kvitte seg med disse to.

Go Up