• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2020

Started by Superjack, October 26, 2019, 06:14:22 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Koomson har fått mykje speletid, ja. Samd i den. Men kva beskjed får han? «Ikkje gjer noko dumt!» eller «Ikkje mist ballen i den og den sona, for alt i verda».

Eg syns ikkje han er hakkandes gale defensivt. Kanskje han er dårleg på å dekke rom og slike ting. Det er ikkje eg så god til å legge merke til. Men han har fleire fine oppryddingar der bak.
Tren på langskudd

Nixon

Gilbert er et mysterium. Men heller ikke den første som har en nedadgående kurve i denne klubben.
Rød makt på Hansa

ostraume

Quote from: Lasaron on June 04, 2020, 15:00:00 PMKoomson har fått mykje speletid, ja. Samd i den. Men kva beskjed får han? «Ikkje gjer noko dumt!» eller «Ikkje mist ballen i den og den sona, for alt i verda».


Men "Bein på når motstander er i ubalanse" er jo superLANsk. Det bare skjer ikke med Gilbert av en eller annen mystisk grunn.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Eg trur den mystiske grunnen er at han generelt har dårleg sjølvtillit på bana på grunn av det LAN generelt seier og gjer til han og til laget.

Saken minnar meg om Skarsfjord og Kristoffer Larsen. 
Tren på langskudd

Gulløl

Kan virke som "brems opp Koomson" trenger en god dose mental trening. Kan ikke være noen annen grunn til at han ikke løper fra de fleste backer i eliteserien som han har potensiale til å klare. Nå løper han fra omtrent ingen backer. Stopp opp, vent på backen, snur rundt et par ganger, mister kanskje ikke ballen, gir et dårlig innlegg når motstanderlaget er helt i balanse igjen, osv.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Ja, det er noko galt der. Men det trur eg kan rettast opp i om han blir behandla på ein annan måte enn før.
Tren på langskudd

Lasaron

Dessutan. Han har god nok grunnteknikk, og kjappe nok røyrsler, til at han kan bli betre på å dra seg forbi motstandarar også når dei er etablert og farten er stoppa opp.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on June 05, 2020, 08:56:45 AM...kjappe nok røyrsler...

Her drar du på. Det er faktisk lov å skrive "bevegelsar" selv om Nilsen fortsatt er treneren vår. Nærmere dialekten din er det også.  ;D
Gå av.

Morkel

Bamba og Koomson er ikke spillerne man skal be om å ta mindre risiko. De skal få lov å prøve og feile og komme seg så fort som mulig inn i en flytsone. Å være en god angrepsspiller handler veldig mye om instinkt. Hvis det åpner seg en luke i forsvaret et sekund så skal man ikke måtte bruke tid på å analysere eller ha en mental sperre, man skal allerede vite det instinktivt om det er den riktige avgjørelsen.

Lasaron

Quote from: Spelaren on June 05, 2020, 10:27:59 AM
Quote from: Lasaron on June 05, 2020, 08:56:45 AM...kjappe nok røyrsler...

Her drar du på. Det er faktisk lov å skrive "bevegelsar" selv om Nilsen fortsatt er treneren vår. Nærmere dialekten din er det også.  ;D

LOL
Tren på langskudd

Lasaron

Starten av eliteserien skal sendes i mange land i Europa. Sitat fra sportsdirektøren i Discovery: - Dette er selvfølgelig veldig gøy og et tydelig bevis på at norsk fotball blir lagt merke til også utenfor våre egne landegrenser.

Eller, som jeg ville sagt det, et tydelig bevis på at semispilleavhengigheten blant europeiske fotballfans er omfattende. Vi blir vel ikke lagt mer merke til i Europa enn Færøysk fotball blir i Norge.
Tren på langskudd

Spelaren

Nitrist at når folk først eksponeres for norsk fotball er det for helt tomme tribuner. Tenk å vist en tradisjonell 16.mai-kamp med titusener av øltørste briter, tyskere og italienere i diverse puber ute i Europa.
Gå av.

gladiporno

Quote from: Lasaron on June 05, 2020, 16:08:12 PMStarten av eliteserien skal sendes i mange land i Europa. Sitat fra sportsdirektøren i Discovery: - Dette er selvfølgelig veldig gøy og et tydelig bevis på at norsk fotball blir lagt merke til også utenfor våre egne landegrenser.

Eller, som jeg ville sagt det, et tydelig bevis på at semispilleavhengigheten blant europeiske fotballfans er omfattende. Vi blir vel ikke lagt mer merke til i Europa enn Færøysk fotball blir i Norge.

Tror nok at det er mest for gamblernes skyld at kampene sendes i Europa, ja. Det er fascinerende hvor i verden folk følger med på norsk fotball pga gambling. For ca. 15 år siden ble jeg oppsøkt av en bekjent med tilknytning til illegale kinesiske spilleselskaper som ville at jeg skulle kommentere norske 2. divisjonskamper på Østlandet over telefon (jeg bodde i Oslo på den tiden). Jeg takket nei til det (på den tiden var jeg singel, barnløs og bekymringsløs), men husket at jeg vurderte det en stund ettersom det var relativt bra betalt.

Gulløl

June 09, 2020, 18:55:02 PM #413 Last Edit: June 09, 2020, 18:59:27 PM by Gulløl
Ali Ahamada og Vegard Forren løfter Brann opp til å være en sterk medaljekandidat etter min mening. Personlig kommer jeg ikke til å hogge hodet av noen om de eventuelt vil nevne Brann som en av GULL-kandidatene.
Brann var i går bedre enn fjorårets mester Molde før de satte inn flere spillere uten eliteserieerfaring.
Med nevnte to profiler blir Brann forsterket en god del defensivt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

June 12, 2020, 17:22:46 PM #414 Last Edit: June 12, 2020, 17:42:47 PM by Gulløl
Da er det bestemt at eliteserielagene får slippe inn 200 tilskuere til hjemmekampene sine. For Brann sin del starter dette til Viking kampen. Her må det prioriteres hardt og tildeles blant de som lager stemning, liv og røre. Sponsorer, bestemødre, bestefedre og andre som sitter stille og ikke synger og bidrar noe særlig kan vente. Har tro på at 200 tilskuere kan lage god stemning og gi "tolvte mann effekten" om den rette grupperingen supportere slippes inn. Foreslår 100 billetter til BGG som de fordeler til de som synger mest og kjører pyro show. Videre 50 billetter til Bataljonen, der de mest sangglade handplukkes og til slutt 50 til de mest sangsterke på felt Z. Flest mulig helst alle 200 plasseres på Fjordkraft mot kameraene. På denne langsiden bør også pyroen kjøres inntil videre. Tror de aller fleste av oss litt "stille" supportere aksepterer at de som best løfter laget frem prioriteres. Den tolvte mann selv om de bare er 200 kan gi "ekstrapoeng" der kampene står og vipper.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Finfin respons

Quote from: Gulløl on June 12, 2020, 17:22:46 PMDa er det bestemt at eliteserielagene får slippe inn 200 tilskuere til hjemmekampene sine. For Brann sin del starter dette til Viking kampen. Her må det prioriteres hardt og tildeles blant de som lager stemning, liv og røre. Sponsorer, bestemødre, bestefedre og andre som sitter stille og ikke synger og bidrar noe særlig kan vente. Har tro på at 200 tilskuere kan lage god stemning og gi "tolvte mann effekten" om den rette grupperingen supportere slippes inn. Foreslår 100 billetter til BGG som de fordeler til de som synger mest og kjører pyro show. Videre 50 billetter til Bataljonen, der de mest sangglade handplukkes og til slutt 50 til de mest sangsterke på felt Z. Flest mulig helst alle 200 plasseres på Fjordkraft mot kameraene. På denne langsiden bør også pyroen kjøres inntil videre. Tror de aller fleste av oss litt "stille" supportere aksepterer at de som best løfter laget frem prioriteres. Den tolvte mann selv om de bare er 200 kan gi "ekstrapoeng" der kampene står og vipper.

Sikkert en fin plan. Men er ikke den nye langsiden bedre om man vil ha trykk og eller trøkk?
Tipper nok det blir lange og korte strå blant passpartoutkort-gjengen. Dette er vel da Stråhmyr sin store sjanse til å rope ut Plastens søte evangelium med bra ekko, hvis han blir en av de utvalgte.
Kanskje.

Gulløl

June 12, 2020, 18:51:54 PM #416 Last Edit: June 12, 2020, 18:58:00 PM by Gulløl
Den nye langsiden som er Fjordkraft, hovedkamera er på Sp.V.

Ellers. Er mitt forslag usolidarisk eller noe annet slemt og det blir loddtrekning blant 5000 partoutkortinnhavete om hvem som blir de 200 resulterer det nok i det normale ca. 25 % som ikke benytter partoutkort sitt. Da står vi igjen med ca. 150 publikummere som kommer på kampen. Av de 150 er det vel ca. 10 % altså 15 som bidrar til stemning. Altså det blir døll stemning og "tolvte mann effekten" omtrent eliminert. Vi får se hva styre og ledelse på Stadion velger.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Gulløls forslag kommer aldri til å skje. For det første har Brann lovet sine partoutkortinnehavere at de som beholder kortet sitt og ikke vil ha pengene tilbake, vil stå først i køen. Den lovnaden kommer Brann til å holde. For det andre ville neppe klubben uansett brukt en slik trynefaktor-metode for å dele ut så ettertraktede billetter.
Rød makt på Hansa

Nixon

June 12, 2020, 19:26:51 PM #418 Last Edit: June 12, 2020, 19:30:22 PM by Nixon
Til VG sier Brann: Vi vurderer å trekke ut 200 av dem som ønsker å beholde medlemskapet sitt for 2020.

Men det er litt uklart om klubben mener de som denne uken aktivt gav Brann beskjed om at de ville beholde partoutkortet sitt uansett, eller om det også gjelder de som har sittet stille i båten for å se hva som skjer utover sesongen.
Rød makt på Hansa

Brynjulf

Håper for all del vi slipper å se Erna, med eller uten familie. Det ville vært en hån mot alt og alle! Det samme gjelder tidligere styremedlemmer, ansatte og spillere, journalister og andre gratispassasjerer.

VIP-områdene skal være TØMT!

1908

VIP har partoutkort de og?

Corran

Spørs litt hvilken VIP men mange på VIP betaler de dyreste billettene

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

June 13, 2020, 08:22:31 AM #422 Last Edit: June 13, 2020, 08:37:34 AM by Gulløl
Mye firmabilletter i VIP losjene og på sittetribunen på Sp.V. Mange halvinteresserte og lite interesserte som får billettene gjennom jobben eller fått de gjennom kundepleie. Noen tar med ektefellen, noen gjesper seg gjennom kampen, noen strikker også, noen har enormt mye ikke Brann relatert å prate om. Sikkert kjekt å samles å treffe kollegaer selv om Brann er lite interessant for Brann er jo så elendig og fotballen er så dårlig. Men samtalen går lett og engelsk fotball det er saker det for alle har jo et favorittlag i England. Men velkommen skal de være til den store trekningen, men heie på Brann må de få slippe når de har vært så heldig å vunnet en av de 200 billettene.

Jeg har vært i VIP losje en gang og hatt firmaplasser i nærheten av meg på  SP. V en del ganger så dette er ikke ironisk men fakta.

Lurer på hvordan en eventuelt trekning skal gjøres for de fleste vil ha med venner eller familie. Det er vel få som vil gå alene på kamp, kanskje de heller ikke treffer noen de kjenner. Skal hver som vinner i trekningen få to, tre, fem billetter hver? Blir ikke enkelt en såkalt rettferdig trekning heller.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Quote from: Gulløl on June 12, 2020, 17:22:46 PMHar tro på at 200 tilskuere kan lage god stemning og gi "tolvte mann effekten" om den rette grupperingen supportere slippes inn. Foreslår 100 billetter til BGG som de fordeler til de som synger mest og kjører pyro show. Videre 50 billetter til Bataljonen, der de mest sangglade handplukkes og til slutt 50 til de mest sangsterke på felt Z. Flest mulig helst alle 200 plasseres på Fjordkraft mot kameraene. På denne langsiden bør også pyroen kjøres inntil videre.

Ja, eller man kunne kryssjekket listen over partoutkortinnehavere med folk som er kjent for å synge i kor. Det er klart at om Brann blir bedt om å prioritere så bør de se på litt forskjellig. Vet de hvem som er med i BGG f.eks? Kan jo hende at vi får litt god gammel svartebørshandel om det ikke blir prioritert på utenomsportslige egenskaper.

Superjack

Ser for meg 3 mer eller mindre «rettferdige» måter.

1. De som har valgt å bruk mye penger på å sponse Brann, og valgt å bli lojale. Dvs VIP og sponsorer får billetter først

2. På ansiennitet, altså dem som har hatt partoutkort eller sponsorat lengst

3. Random loddtrekning av dem som har sesongkort. Dette inkluderer da vip losje gjengen.

Jeg vil ha full forståelse om SPV får noen billetter til hver kamp. Om de eller andre av dem da velger å invitere med Erna så er det opp til dem. Jeg er ikke Høire-mann, men jeg synest det er akseptabelt at dem som bidrar mest kan få noen privilegier. 

Det som nok vil føles mest «fair» for alle er vel versjon 3. Loddtrekning av dem som har valgt å beholde sesongkortet sitt, inkl sponsorer, på tross av alt som har skjedd siste 9-10 måneder.

Og at dem som har vunnet en trekning, ikke får bli med på neste trekning osv.

Med litt god utvikling blir det plass til alle i løpet av 15 kamper.
Brannsupporter.

Corran

Fikk forståelsen, i en eller annen avis, av at det ble loddtrekning mellom de med partoutkort og regner da med at det gjelder de som har sagt de vil beholde dem uansett
Personlig mener jeg da at ansiennitet skulle hatt litt å si for der er vel jeg begynt å få litt etterhvert ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Alternativ 1 kan skape avstand til bermen. Det trur eg ikkje Brann tenar på.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Altså, jeg skjønner at klubben ønsker at det skal være rettferdig, men om man går for en trekning-løsning så risikerer man vel at en stor andel av dem som blir trekt ikke møter opp?

Her er jeg helt på linje med Gulløl, når man først får lov til å slippe inn 200, så må alle disse plassene fylles i synsfeltet til kamera, og de bør være pålagt å være stemningsskapende. Ellers er dette en fullstendig bortkastet mulighet til å få noe som minner om hjemmebanefordel.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Her er jo noen kloke hoder her inne (selv om jeg ikke alltid er enige med dem) så kanskje de kan forklare meg logikken i dette med 200 tilskuere på kamp.
På Kino som er innedørs kan de sitte på annet hvert sete.
På restauranter o.l. kan en gå med litt avstand og etter hva jeg så på uterestauranter i går så var det ikke 1 meter mellom alle. Det var 4 på hvert bord og bordene var såpass nære at det ikke var 1 meter mellom dem heller.
Det er åpnet opp for 200 publikumere på diverse arrangementer.
En kan sitte ganske tett på et fly og selv om flyselskapene har innført munnbind så er vel ikke det et krav? Og det kunne jo om nødvendig vært et krav om en ville inn på stadion.

Så kommer det jeg er litt uforstående til. Hvorfor kan det ikke være annet hvert sete på en stadion som er utendørs når de tilfellene over er OK?
Skulle da ikke være et problem at alle med partoutkort kommer inn og kan holde vel så god avstand som på kino og uterestauranter?
Og hvorfor blir stadion sett på som et sted? En burde jo kunne regne hver tribune som egne deler.
Hver tribune har jo egne innganger og fasiliteter så det er jo ikke slik at det blir mer fortetning ved ankomst og avreise enn det er fra kino og lignende arrangementer.

Med dagens regler ellers i samfunnet ser jeg ingen problem med at Brann kunne fordele 5000 personer på de 4 tribunene.
Som et minimum burde i alle fall de kunne fått lov til å ha 200 publikummere pr tribune.

Så klart med en slik regel så ville det blitt forskjeller på de forskjellige lagene i ES, men tror alle hadde synes det var gøy med litt ekstra folk på noen stadioner. Så kunne de heller delt litt på inntektene i solidaritet om det ville gjøre det mer aktuelt.

Hun jeg bor med er i risiko gruppen og dermed litt ekstra panisk og jeg er dermed ekstra forsiktig i forhold til hva jeg trenger i følge råd fra øvrighetene. Men både hun og jeg hadde heller sett at jeg var på stadion med 5000 mennesker jevnt fordelt enn på kino eller andre ting en ser som er lov.

Ser også at masse regler er generelle og dermed blir det forskjeller, men når en skal åpne opp og få økonomien i gang så må jo det tilrettelegges der det er mulig selv om det medfører noen særregler enkelte steder

Skjønner ingenting av logikken som sagt og kanskje andre her kan forklare den?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Quote from: Gulløl on June 13, 2020, 08:22:31 AM.... , noen strikker også,
...

Ikke diss strikkemafiaen. Usannsynlig mattematikk kan føre til 200 strikkende tanter og bestemødre mot Viking. De roper ivrig når brann er over midtstreken og hviner ditto når motstanderne presser på. Lyden av taktfaste strikkepinner i rett og vrang er dessuten mye bedre enn vuvuzuele og roperter.

Resultatet blir flotte Brannstrikkegensere som podene og tjuaguttene kan vokse inn i og bruke helt til de bikker 3xl (i november).
Kanskje.

Lasaron

Corran, eg er samd med deg. Eg trur forklaringa er at arrangement er arrangement.
Tren på langskudd

Finfin respons

Mulig brann i prinsippet kunne invitert til 4 stk arrangement med 3 x femten minutter maskotshow med Gullbrann i spissen forran klokkesvingen, og tre av vennene hans, Gråstein, Snublestein og Steine Stein forran de andre tribuneseksjonene.

Mellom hver av maskotenes festlige ablegøyeprogram kunne man lagt opp til at publikum satt og så rett fram i 2 x 45 minutt i en slags form for pause med balltrilling og en som blåser i en fløyte.

Men da må Brann gjøre noe med vedtektene sine og endre litt på profilen på proff.no og sånt. Juridisk ville nok også tvpengene henge i en tynn tråd.

Og alle ville skjønne at det hele ville vært et spill for galeriet og muffens. Ingen kulturelle godtar så lange pauser i et ellers festlig program.
Kanskje.

Lasaron

Kanskje Brann kan spørje Sløseriombudsmannen om tips til kva vi kan søkje om til kulturdepartementet.
Tren på langskudd

Corran

Ser nå at også enkelte supportgrupper i Norge ikke vil ha billettene i solidaritet med de som ikke får. Alle eller ingen. Gjelder dette noen av grupperingene i Brann også?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Utmedsnolken

Har null interresse av å gå alene på kamp på ett ellers tomt stadion. Hvis jeg trekkes ut kan de heller gi billetten til sykehuset eller noen andre som vil ha den
"og der snubler Sæternes igjen"

Spelaren

Det blir litt kjedelig å gå på så og si tom kamp, men statistisk sett er det liten sjanse uansett.
Gå av.

Nixon

Det vil bli en grei avskalling dersom mange ikke vil gå alene på kamp med 200 "fremmede". Det kan i beste fall gi oss andre en sjanse til å få sett flere kamper.
Rød makt på Hansa

Gulløl

June 14, 2020, 14:19:51 PM #437 Last Edit: June 14, 2020, 14:35:23 PM by Gulløl
De introverte og usosiale Brann supporterne får en fin kampsommer. Men de må vel på svartebørsen og betale for seg til de få heldige vinnerne som sitter på 1 stk. billett hver. Om de gidder å selge den da etter at de har besluttet å ikke gå på kamp alene.

Har enda et håp at lederne på Stadion finner en smart måte å fordele billettene på, at ihvertfall halvparten av de 200 går til stemningsskapende tilskuere. Som mange andre er jeg helt avslappet i forhold til at jeg ikke får billetter selv men Nystemten, pyro, sanger, heiarop og engasjement fra en gjeng midt på Fjordkraft rett inn i TV ruten vil jeg ha. Ser ikke store problemet med at lederne i BGG og Bataljonen plukker ut en stemningsskapende sangglad gjeng på 100 som bare kjører på og løfter laget frem. Jarle Samdal kan gjerne få den første billetten.

De siste 100 kan bare gå på trekning og mange av de ut svartebørsen som en såkalt rettferdig trekning vil medføre.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Finfin respons

Enig med siste taler. Livet er urettferdig, så la sangerne få dem! Dette trenger ikke Brann å frykte, tror de fleste forstår at det der er lurt. Kjekkere for oss andre å se på tv med den gjengen jeg herved vil hylle.
Selv synger jeg bare jinksesangene, slik som En Null vi tar seriegull.
Kanskje.

Nixon

Quote from: Gulløl on June 14, 2020, 14:19:51 PMsvartebørsen

Jeg vil tro at klubben her kjører full smittesporing og ID-kontroll, slik at det ikke vil være mulig å kjøpe billett på svartebørsen og så få komme inn på Stadion med billett i et annet navn.

Så da gjenstår det argumentet som Gulløl og andre har gjentatt flere ganger; at folk som får billett ikke vil bruke den. Det har jeg liten tro på. Dette er supportere som har gitt Brann en gave på flere tusen kroner. Ikke tilfeldige folk som får billetter fra en sponsor. De vil enten bruke billetten selv eller så vil de gi beskjed om at klubben kan gi den vekk til nestemann på listen. At no-show vil bli et utstrakt problem har jeg rett og slett null tro på.
Rød makt på Hansa

Spelaren

No show kommer til å bli et utbredt problem, akkurat som tilfellet var i fjor. Samme trener, trolig samme fotball og nå er det ikkje engang stemning å lokke med. Lite kø i kiosken? Jaja...
Gå av.

Nixon

Det blir helt feil å sammenligne med årene før. Disse billettene vil være eksklusive, og jeg tror at de alle fleste som sagt enten vil bruke de eller gi beskjed om at de ikke vil bli brukt. I invitasjonen bør jo Brann også appellere til at folk må være solidariske slik at flest mulig av billettene til slutt kommer i bruk. Kanskje det også kan ligge en trussel her om at folk som ikke bruker billetten sin vil bli eksludert fra trekninger utover sesongen dersom det kommer til et punkt der de kan snu bunken. 200-grensen vil vel sannsynligvis bli utvidet før sesongen er over.

Det er godt mulig jeg har en naiv god tro på mine medsupportere, men jeg har som alt troen på at dette ikke vil bli noe stort problem.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Eg tror du har en naiv, god tro ja  :) 
Eg tipper det kommer til å bli mange som ser an både dagsform, vær og spill før sjefsavgjørelsen tas. En god del kommer til å glemme å gi beskjed, og uansett om de gjør det er det ikkje sikkert at Brann får respons fra en eventuell nestemann på listen.
Gå av.

Gulløl

Sarpsborg får stemning og sang på sin Stadion siden en andel billetter går til de syngende supporterne. Et fornuftig valg som også Brann bør velge. For ingen vil vel ha et omtrent helt stille Brann Stadion ? Kan Sarpsborg kan Brann velge dette.

Sarpsborg 08 vil prioritere supporterne som lager mest lyd.
https://www.tv2.no/a/11498329/

Klipp:
- Vi gir 30 billetter til supporterne, 50 til sesongkortinnehaverne og 120 til sponsorer, sier Engebretsen.
- Hvordan velger dere ut disse da?
- Supporterne blir valgt ut i samarbeid med supporterne selv. Der velger vi de som er kjent for å lage mest stemning. På sesongkortene blir det loddtrekning, mens sponsor-billettene i første omgang går til de med de største pakkene, fortalte Engebretsen til TV 2 mandag formiddag.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

He he, jaggu var det prioritering av syngende supportere...

Hadde Brann valgt denne løsningen hadde det blitt ramaskrik.
Rød makt på Hansa

Norlings Hund 2

Quote from: Nixon on June 15, 2020, 13:51:36 PMHe he, jaggu var det prioritering av syngende supportere...

Hadde Brann valgt denne løsningen hadde det blitt ramaskrik.

Er da egentlig det alle klubber og supportergrupperinger bør gjøre. Usolidarisk eller ei, det gir en best mulig opplevelse til alle supportere som ser på kampen på TV også, og bidrar til å heie frem laget.

Personlig synes jeg det trumfer at andre også har lyst til å gå på stadion for å se på kamp, men jeg har heller ikke noe problem med å skjønne at det finnes andre meninger om det.

Lasaron

Dei trekk ut 200 tilfeldige, seier dei.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Lasaron on June 15, 2020, 15:59:29 PMDei trekk ut 200 tilfeldige, seier dei.

https://www.brann.no/nyheter/det-apnes-for-200-tilskuere-pa-arets-forste-hjemmekamp

Brann kunne strengt tatt ikke gjøre noe annet. Når de gikk ut og oppfordret supportere til å beholde partoutkortet sitt og brukte eventuelle korona-billetter som det fremste salgsargumentet, så måtte de stå ved det.
Rød makt på Hansa

Corran

Quote from: Norlings Hund 2 on June 15, 2020, 15:45:23 PM
Quote from: Nixon on June 15, 2020, 13:51:36 PMHe he, jaggu var det prioritering av syngende supportere...

Hadde Brann valgt denne løsningen hadde det blitt ramaskrik.

Er da egentlig det alle klubber og supportergrupperinger bør gjøre. Usolidarisk eller ei, det gir en best mulig opplevelse til alle supportere som ser på kampen på TV også, og bidrar til å heie frem laget.

Personlig synes jeg det trumfer at andre også har lyst til å gå på stadion for å se på kamp, men jeg har heller ikke noe problem med å skjønne at det finnes andre meninger om det.
Er det å følge Sarpsborg de bør gjøre?
Skal de altså gi 120 av 200 billetter til sponsorene?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Quote from: Nixon on June 15, 2020, 16:04:52 PM
Quote from: Lasaron on June 15, 2020, 15:59:29 PMDei trekk ut 200 tilfeldige, seier dei.

https://www.brann.no/nyheter/det-apnes-for-200-tilskuere-pa-arets-forste-hjemmekamp

Brann kunne strengt tatt ikke gjøre noe annet. Når de gikk ut og oppfordret supportere til å beholde partoutkortet sitt og brukte eventuelle korona-billetter som det fremste salgsargumentet, så måtte de stå ved det.

Ser at alt man trenger å gjøre for å få billetten er å bekrefte på SMS at man vil komme. De høres ikke forpliktende nok ut for meg. Frykter at flere av de 200 setene vil stå ubrukte med en slik løsning.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Go Up