• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 2020

Started by Kagain, September 01, 2019, 15:08:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krakra

Brann trenger ikke å miste sin beste spiller.

OhAhCantona

Haugen ut er nitrist. Lokal og blant lagets tre beste spillere.
Det er flere andre jeg ønsker ut før ham.
Strand bør også dyrkes som indreløper, han var veldig god før rullering og skader tok han i fjor

krakra

Johansen, Eggen, Vito, Yttergård Jensen, Gilli, Karadas og Berisha ut er jo en ok utskifting allerede. Skal man bytte ut flere bør blikket rettes mot backene. Ingen av de over 21 år som er så veldig viktig å beholde der.

Gulløl

January 12, 2020, 15:10:15 PM #553 Last Edit: January 12, 2020, 15:11:50 PM by Gulløl
"etter det BA kjenner til er Yttergård Jenssen søndag på vei til Bergen for å stille på Brann-trening mandag."

"Prisen på Lillestrøms danske skal etter det BA kjenner til være to millioner."
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

"Forhandlinger" på Brann Stadion etter landing på Flesland betyr rutinemessig legesjekk og kontraktskriving og Rune Soltvedt i nytt antrekk. Fristende å lage spillertråd med en gang men avstår for å ikke fokke opp stemningen på forumet : )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Nei til Pedersen. Ja til Haugen.
Tren på langskudd

Giles

RYJ på vei til Bergen. Ikke bra.

Lasaron

Denne overgangen er å halde fram med det som ikkje virkar, med det som gjer at vi mister publikum og engasjement. Det minnar meg på kor kjipt det er at LAN fekk fortsetje. Eg håpar dette strandar.
Tren på langskudd

Nixon

Jeg må ærlig talt si at denne spilleren har gått under min radar. Så skifter ikke undik for å si det sånn. Men har ikke historien de siste årene vist at noen slike usexy spillere har slått til i større grad enn såkalte profiler? Teniste, Sønnen, Kristiansen?
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Berisha kan bli solgt i løpet av kort tid. Forhandlingene mellom klubbene er tatt opp igjen, ifølge BT og Eurosport.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Teniste overraska, ja, i vel eit halvt år. Så seig han etterkvart ned på det nivået eg venta at han skulle halde. Der har han vore lenge.

Nei! Her har Brann lova bot og betring kva underhaldning og talentutvikling vedkjem, og så rullar dei opp med ein slik overgang? Akk o ve!
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 16:22:24 PMNei! Her har Brann lova bot og betring kva underhaldning og talentutvikling vedkjem, og så rullar dei opp med ein slik overgang? Akk o ve!

At Nilsen vil ha og først prioriterer en solid basis før han eventuelt gjør noen sprell burde ikke overraske. Etter dette kommer det sikkert en midtstopper før underholdningen eventuelt kommer.
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: Billy Elliott on January 12, 2020, 16:19:12 PMBerisha kan bli solgt i løpet av kort tid. Forhandlingene mellom klubbene er tatt opp igjen, ifølge BT og Eurosport.

Kanskje Berisha sier fra seg noen penger for å slippe å reise ut i Vestlandshallen i morgen...
Rød makt på Hansa

Superjack

Ser for meg følgende domino- reaksjon:
Berisha går til Viking og gir Brann økonomi å betale mellomlegg for Valakari / Taylor og RYJ går til Tromsø.

Da er spissduellen i Brann gjort for 2020, sentral mindtvanespiller i boks og LAN kan drille lag i 3 måneder mot sesongstart
Brannsupporter.

krakra

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 16:22:24 PMTeniste overraska, ja, i vel eit halvt år. Så seig han etterkvart ned på det nivået eg venta at han skulle halde. Der har han vore lenge.

Nei! Her har Brann lova bot og betring kva underhaldning og talentutvikling vedkjem, og så rullar dei opp med ein slik overgang? Akk o ve!
Hva er det egentlig du snakker om? Brann henter et anker der alle som kjenner til ham trekker fram pasningsferdighetene som en av hans fremste styrker. Så sutrer folk over hvor kjedelig det er? Han kanskje ingen stor profil, men spillertypen som beskrives er -akkurat- det Brann trenger i denne rollen. Så får vi se om han tar nivået, og holder seg skadefri.

Skal alle spillerne Brann henter være store navn eller talenter? Eller er det greit å hente en spiller som faktisk er viktig for at resten av laget skal fungere. Denne sesongen har LAN etter alt å dømme Pettersen, Kalsaas, Wolfe, Kolskogen, Løfgren, Valakari, Tufta, Kvile, Mehnert, Hustad og Heggebø tilgjengelig. I tillegg til at denne Blomberg ryktes inn. Han har med andre ord ikke få talenter og unge spillere å ta av.

Lasaron

Av dei tolv du lista opp trur eg det er svært få som får bra med speletid.

Berre kanon(ar) og talent? Ja takk.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 18:58:15 PMAv dei tolv du lista opp trur eg det er svært få som får bra med speletid.

Berre kanon(ar) og talent? Ja takk.
får være opp til LAN. Å fylle en stall med unggutter, så en talentmotvillig trener ikke har annet valg enn å bruke dem høres ut som oppskriften på katastrofe.

Hva er en kanon? En profilert og dyr spiller? Han virker å ha alle de egenskapene vi trenger på DM. Så får vi se om han slår til.

gladiporno

Jeg synes det er spesielt at så mange ikke engang hadde hørt om LSKs kaptein*, redningsmann fra 2018-sesongen og trolig største profil/beste spiller sammen Ifeanyi Matthew. En ting er at man ikke helt vet hva type spiller han er, men at navnet ikke ringer noen bjeller er ganske spesielt. Dette selv om han hadde en mislykket 2019-sesong preget av skader.

Sammenligningen med Teniste gir heller ikke noen mening. Teniste var en grå mus (solid sådan) i et grått Sogndal-lag. Daniel Pedersen dominerte ES da han kom. Han er stjernespilleren på laget, noe Teniste aldri var på Sogndal.

En mer naturlig sammenligning er Wormgoors overgang fra Aalesund til Brann. Begge kom til en norsk klubb midtveis i en sesong der laget deres slet, og ledet laget til fornyet kontrakt i ES.

Det er likevel en del usikkerhet rundt denne overgangen:

1. Han var mye skadet hele 2019-sesongen. Det er ikke bra.

2. Han var som resten av laget stort sett dårlig når han spilte i 2019. Var 2018 bare et blaff, eller kan den svake formen tilskrives skadesituasjonen?

3. Han er flink til å holde på ballen, og å spille den fra seg. Hvor bra er egentlig duellstyrken, kondisjonen og det fysiske fundamentet?

4. Er han riktig type til å spille LAN-fotballen? Har Brann nok en gang hentet et kjent navn (slik de gjorde med Yttergård) og ikke et anker etter LANs hjerte?

5. Han er 27 år, og nærmer seg alderen der han skal være på topp. Det er bra, men det er neppe en spiller vi kan forvente å få mye penger av ved et evt salg.

*DP var visekaptein i LSK, men defacto-kaptein ettersom man ikke forventet Kippe på banen fra start i hver kamp.

Nixon

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 18:58:15 PMBerre kanon(ar) og talent? Ja takk.

Mener du virkelig at dette er den beste veien til suksess for en klubb som Brann?
Rød makt på Hansa

Lasaron

Dette er ein spelar med ein alder som gir lite videresalspotensiale. Han er ikkje lokal (for oss som er opptatt av at Brann skal ha eit visst innslag av lokale). Han har spelt ganske dårleg på eit lag som rykka ned. Eg er redd han ikkje er god nok i forhold til kva vi ønsker av Brann, og at han har lite utviklingspotensiale.

Kva er ein kanon? Type Bamba og Berisha. Synd dei ikkje har fungert optimalt, men det kan komme. Eg fryktar denne Pedersen er meir som ein Remi Johansen og Peter Orry Larsen.
Tren på langskudd

krakra

January 12, 2020, 19:42:14 PM #570 Last Edit: January 12, 2020, 19:45:26 PM by krakra
Så talenter og dyre flopper/primadonnaer?

Det sier seg selv at et lag ikke bare kan bestå av talenter og "stjerner".

Lasaron

Quote from: krakra on January 12, 2020, 19:42:14 PMSå talenter og dyre flopper/primadonnaer?

Det sier seg selv at et lag ikke bare kan bestå av talenter og "stjerner".

Ikkje lat som om du trur eg meiner det.

Vi har mange spelarar i troppen allereie, som ikkje er talentar, som kan bidra i mange år til. I mellomtida kan nokre av talentane utvikle seg til gode spelarar.

Har vi ti mill til å kjøpe for, vil eg heller ha to "kanonar" enn fire middelmådige spelarar som Daniel Pedersen. (Det med ti mill var eit døme, i fall du vurderer å hengje deg opp i det og).

Skal vi først hente "vaksne" spelarar som ikkje er kanonar bør det vere lokale som Glesnes etc. Det er slik eg vil Brann skal vere.
Tren på langskudd

krakra

Du peker jo på to dyre flopper og primadonnaer. Pek på en "kanon" som kan ta ankerrollen vi har slitt med i halvannet år da.

Det er en merkelig oppskrift du skisserer. Nærmest amatørmessig. Jeg syns heller ikke at vi skal ha middelaldrende middelmådigheter på benken eller i en rotasjonsrolle, men når vi har posisjoner vi sliter i høres det merkelig ut at vi ikke skal hente noen som kan fylle denne rollen bra med mindre de er talenter eller "kanoner", som du fortsatt ikke har definert.

Lasaron

Mitt inntrykk er at Bamba og Berisha over tid hadde prestert på eit betre nivå enn denne Pedersen. Sportslig held dei kanon-status i denne samanhengen. Det er det eg meiner, og det skuffar meg at du ikkje klarar (eller vil) sjå det. Du får fortsetje å fortelje deg sjølv at eg vil ha primadonnaer og sutretryner viss du føler deg betre då.

Eg vil satse på Ordagic i ankerrolla, og ville mykje heller ha henta Glesnes.
Tren på langskudd

Giles

Ser ingen grunn til at et lag kan bestå av store talenter og kanoner. Etpar stabilisatorer så er den saken grei.

bernu

Denne spilleren som nå har signet er en gråstein. Ingenting annet.
Kjedelig, mulig han er ok, men han gir ingenting av optimisme.
Og var ikke alle enige om at Ordacic skulle være anker neste sesong?
Er denne dansken mye bedre enn han?
Dette kjøpet er feil på alle måter.
Jeg gir opp.....
HANSA - Z

krakra

January 12, 2020, 20:20:54 PM #576 Last Edit: January 12, 2020, 20:23:19 PM by krakra
Du vil altså satse på en spiller som har bekledd DM-rollen i fem-seks kamper og vært skadet i over et halvt år og heller hente en stopper, som det finnes bedre og yngre stopper enn i samme prisklasse?

Du definerte Bamba og Berisha som kanoner. Jeg mener at årets sesong viser hvorfor vi da ikke bør gå etter «kanonene». Du vil ha dyre, velkjente spillere med stort navn og store ego. Jeg tar heller en god, og ydmyk danske.

DM-rollen trenger vi ikke en kanon i. SHN var ingen kanon. Han var en middelmådighet, men han løste akkurat den rollen perfekt. Det gjorde at resten av laget kunne skinne. Det er nøkkelrollen over alle nøkkelrollen i LANs Brann og det er avgjørende at vi har den rette spilleren der. Mye viktigere enn alder, fødested og stjernestatus. Den rette spilleren må faktisk i tillegg til å ha de rette ferdighetene belage seg på at han ikke får være en «kanon». Men heller en grovarbeider.

Ordagic er bedre lengre fram på banen. Han bør være indreløper.

Giles

Liker dog holdningen til Pedersen. Stabiliserer han midtbanen og har mental styrke så er det et godt kjøp. Ordagic er et usikkert kort.

krakra

January 12, 2020, 20:23:01 PM #578 Last Edit: January 12, 2020, 20:25:49 PM by krakra
Quote from: bernu on January 12, 2020, 20:16:40 PMDenne spilleren som nå har signet er en gråstein. Ingenting annet.
Kjedelig, mulig han er ok, men han gir ingenting av optimisme.
Og var ikke alle enige om at Ordacic skulle være anker neste sesong?
Er denne dansken mye bedre enn han?
Dette kjøpet er feil på alle måter.
Jeg gir opp.....
Hvor mange LSK-kamper har du sett det siste halvannet året? Beskriv gjerne "denne spilleren". Hva er han god på? Hva er han dårlig på?

Forstår ikke at folk, selv etter denne sesongen, fortsatt gnåler om at Brann skal hente stjerner og profiler for å "gi entusiasme". Det er jo en strategi som hører hjemme på skrothaugen. Nei, jeg takker meg til at Brann henter spillere som folk klager over er kjedelige. Det har vært en suksessfaktor før, og kan fort bli det igjen.

Lasaron

Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:20:54 PMDu definerte Bamba og Berisha som kanoner. Jeg mener at årets sesong viser hvorfor vi da ikke bør gå etter «kanonene». Du vil ha dyre, velkjente spillere med stort navn og store ego. Jeg tar heller en god, og ydmyk danske.Sjå der, ja. Du held fram. Ja, det er akkurat det eg meiner. Det er egoet eg er ute etter, slik som med Glesnes til dømes. Mens du heller tar dei audmjuke. Fint det. Alle kanonar er ufyselege typar, og med kanonar kan eg umogleg sikte til kvalitetane dei har som fotballspelarar.

Ja, Sonen gjorde det godt, utan å heilt ha kanonstatus på førehand. Det kan tenkjast at Pedersen slår til. Men eg trur det ikkje.
Tren på langskudd

krakra

January 12, 2020, 20:29:17 PM #580 Last Edit: January 12, 2020, 20:31:25 PM by krakra
Glesnes var jo ikke en kanon skrev du, men siden han var lokal så gikk det greit. Igjen: Når du trekker fram Berisha og Bamba som eksempler på spillere Brann bør hente får du tåle at jeg påpeker hvordan det gikk.

Brann bør fokusere på å hente de rette typene, og fullstendig ignorere kravene om å hente stjerner og profiler. Men i motsetning til tidligere må de ha mer fokus på å utvikle egne profiler. Det betyr en større andel yngre spillere. Men ikke at de går til andre ytterpunkt og bare henter talenter.(Eller lokale spillere).

Lasaron

Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:29:17 PMGlesnes var jo ikke en kanon skrev du, men siden han var lokal så gikk det greit. Igjen: Når du trekker fram Berisha og Bamba som eksempler på spillere Brann bør hente får du tåle at jeg påpeker hvordan det gikk.Ja, eg skreiv visst det. Rotar litt. Det heng nok saman med ønskelista mi frå tidlegare, der eg såg for meg vi hadde dårleg råd.

Du har påpeika korleis det har gått med Bamba og Berisha uttallege gongar. Den er grei. Det er ikkje poenget. Du latar som om eg vil ha primadonnaer, medan du vil ha audmjuke spelarar. Det er dårleg stil.

Sjå her. No skal eg lata som om du ikkje forstår kva eg meiner. Les nøye no: Eg vil heller henta ein skikkeleg god spelar, enn to middelmådige, sett at det kostar det same. Eg reknar Daniel Pedersen som middelmådig, utan å ha sett han, basert på det eg veit.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:20:54 PMOrdagic er bedre lengre fram på banen. Han bør være indreløper.

Ja, jeg vil også se han lenger frem på banen. Og med dette kjøpet kan han det. Og vi vil også slippe at Acosta skal være aktuell. Han var rett nok bedre enn fryktet, men viste vel også tydelig at han hadde sine store begrensninger.
Rød makt på Hansa

Falkman

Facinerende at folk folk som tydeligvis kjenner godt til denne spillernes kvaliteter beskriver det som et godt kjøp, mens folk som knapt har hørt navnet før slakter overgangen.

krakra

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 20:41:31 PM
Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:29:17 PMGlesnes var jo ikke en kanon skrev du, men siden han var lokal så gikk det greit. Igjen: Når du trekker fram Berisha og Bamba som eksempler på spillere Brann bør hente får du tåle at jeg påpeker hvordan det gikk.Ja, eg skreiv visst det. Rotar litt. Det heng nok saman med ønskelista mi frå tidlegare, der eg såg for meg vi hadde dårleg råd.

Du har påpeika korleis det har gått med Bamba og Berisha uttallege gongar. Den er grei. Det er ikkje poenget. Du latar som om eg vil ha primadonnaer, medan du vil ha audmjuke spelarar. Det er dårleg stil.

Sjå her. No skal eg lata som om du ikkje forstår kva eg meiner. Les nøye no: Eg vil heller henta ein skikkeleg god spelar, enn to middelmådige, sett at det kostar det same. Eg reknar Daniel Pedersen som middelmådig, utan å ha sett han, basert på det eg veit.
Og hva vet du?

Nixon

Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 20:41:31 PMEg reknar Daniel Pedersen som middelmådig, utan å ha sett han, basert på det eg veit.

Vi andre finner trøst i at du historisk sett har vært dårlig til å bedømme og forutse prestasjoner til nye spillere...
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: Falkman on January 12, 2020, 20:44:21 PMFacinerende at folk folk som tydeligvis kjenner godt til denne spillernes kvaliteter beskriver det som et godt kjøp, mens folk som knapt har hørt navnet før slakter overgangen.

Mange har jo ment at Nilsen burde gå tilbake til å hente de rette typene i stedet for mer kjente navn som ikke er de rette typene. Det vil jo nødvendigvis medføre at det vil komme noen litt kjedelige og tildels ukjente spillere. Men forhåpentligvis de rette typene.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:45:25 PM
Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 20:41:31 PM
Quote from: krakra on January 12, 2020, 20:29:17 PMGlesnes var jo ikke en kanon skrev du, men siden han var lokal så gikk det greit. Igjen: Når du trekker fram Berisha og Bamba som eksempler på spillere Brann bør hente får du tåle at jeg påpeker hvordan det gikk.Ja, eg skreiv visst det. Rotar litt. Det heng nok saman med ønskelista mi frå tidlegare, der eg såg for meg vi hadde dårleg råd.

Du har påpeika korleis det har gått med Bamba og Berisha uttallege gongar. Den er grei. Det er ikkje poenget. Du latar som om eg vil ha primadonnaer, medan du vil ha audmjuke spelarar. Det er dårleg stil.

Sjå her. No skal eg lata som om du ikkje forstår kva eg meiner. Les nøye no: Eg vil heller henta ein skikkeleg god spelar, enn to middelmådige, sett at det kostar det same. Eg reknar Daniel Pedersen som middelmådig, utan å ha sett han, basert på det eg veit.
va vet du?

At han ikkje har vore god på eit dårleg Lillestrøm som rykka ned, basert på det folk som har fulgt med seier. At han var god hausten 2018.
Tren på langskudd

krakra


Lasaron

Quote from: Nixon on January 12, 2020, 20:45:33 PM
Quote from: Lasaron on January 12, 2020, 20:41:31 PMEg reknar Daniel Pedersen som middelmådig, utan å ha sett han, basert på det eg veit.

Vi andre finner trøst i at du historisk sett har vært dårlig til å bedømme og forutse prestasjoner til nye spillere...

Eg kan ikkje hugse å ha ein spesiell historikk på det. Men eg avviser det ikkje heller. Har du fleire døme enn Teniste?
Tren på langskudd


Lasaron

At Brann ikkje vert einige med verken Viking eller Tromsø er eit godt teikn. Det tyder på at Brann pressar opp prisen. Eg trur begge blir solgt i løpet av veka, for meir enn det som låg i bordet i kveld.
Tren på langskudd

krakra

Det er nok ikke Brann som får penger i TIL-dealen.

Giles

Jeg har sett noen kamper med LSK. Pedersen har jeg hørt om, men ikke lagt merke til.
Kritiser gjerne de som karakteriserer han som middels, men jeg har en følelse av at vurderingsgrunnlaget er heller tynt også på den indignerte siden.
Får satse på at Pedersen er god.

Superjack

Quote from: krakra on January 12, 2020, 22:45:04 PMDet er nok ikke Brann som får penger i TIL-dealen.

Vil vel ha penger begge parter vil jeg tro....

Tipper det løser seg, men TIL er ikke kjent for å gi i slike forhandlinger.
Brannsupporter.

Kagain

Quote from: SKBCPH on January 12, 2020, 14:48:31 PMVel, jeg mener en toppklubb som Brann burde ha dobbel dekning på alle plasser. Så seks midtbanespillere til tre startplasser er helt etter min bok. Selv om jeg mener to av dem burde være talenter, som er fornøyd med tribune/Brann 2-spill store deler av sesongen.

Jeg er enig med deg i mye her. Dobbel dekning med talenter i noen av posisjonene er en god taktikk. Det vil være økonomisk forsvarlig, og det kan hende at det plutselig kommer et talent som viser seg frem. I så fall er det til og med mulig at Brann kan tjene på det hele.

Det jeg er bekymret for er at det er en del som henger på RYJ her.

Det er to mulige utfall slik jeg ser det

RYJ beholdes - Da har Brann seks midtbanespillere: RYJ, Barmen, Haugen, Strand, Pedersen og Ordagic. Dette ligner litt på situasjonen før sesongstart i fjor, bare at Løkberg er erstattet av en danske. Vi vet alle hva som hendte da: det ble surmuling, Løkberg ble solgt og de gjenværende midtbanespillerne ble skadet med jevne mellomrom.

RYJ selges - I utgangspunktet har Brann da fem midtbanespillere. Men samtidig har de gitt veldig klare signal på at de har lyst å hente Taylor og Valakari. Skjer dette så sitter Brann med seks midtbanespillere (Jeg regner Taylor som ving her, og ikke en av midtbanespillerne), og da er det samme situasjon som over. Om Brann ikke henter de to finnene kan det være at de kan finne noe talentlignende og sette inn for å få dobbel dekning.

krakra

Quote from: Superjack on January 12, 2020, 23:19:18 PM
Quote from: krakra on January 12, 2020, 22:45:04 PMDet er nok ikke Brann som får penger i TIL-dealen.

Vil vel ha penger begge parter vil jeg tro....

Tipper det løser seg, men TIL er ikke kjent for å gi i slike forhandlinger.
Brann vil vel først og fremst ha spillere. Hvis de skal ha Taylor, Valakari og penger i tillegg for en sur, svak og gammel RYJ så er det ikke rart de har blitt enige ennå.

Superjack

Quote from: krakra on January 13, 2020, 09:02:02 AM
Quote from: Superjack on January 12, 2020, 23:19:18 PM
Quote from: krakra on January 12, 2020, 22:45:04 PMDet er nok ikke Brann som får penger i TIL-dealen.

Vil vel ha penger begge parter vil jeg tro....

Tipper det løser seg, men TIL er ikke kjent for å gi i slike forhandlinger.
Brann vil vel først og fremst ha spillere. Hvis de skal ha Taylor, Valakari og penger i tillegg for en sur, svak og gammel RYJ så er det ikke rart de har blitt enige ennå.

TIL vil sikkert ha 8-10 mill for Valakari, Brann vil ha 5 for RYJ.
Begge deler er tøys.

RYJ + 2-3 mill, begge finnene ned.
Løser seg når Viking betaler 6 mill for Berisha
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Superjack on January 13, 2020, 09:22:03 AMLøser seg når Viking betaler 6 mill for Berisha

Spørsmålet er hvor mye friske penger en Berisha-overgang gir da Brann fortsatt skylder mesteparten av overgangssummen. Etter det som har blitt skrevet er det sannsynligvis tilnærmet null. Og da gjenstår det vel bare frigjøring av lønn til en ny spiller og ikke noe til selve overgangen.
Rød makt på Hansa

SKBCPH

Berisha har tre år igjen av kontrakten, som er dobbelt så mye som han hadde gjenstående når vi kjøpte han for over 6 millioner kroner.

I mitt hode bør prisen da absolutt ikke synke. Brann bør også kreve å få igjen noe av signeringsbonusen han fikk for en fireårskontrakt når han forlater oss før ett år av kontrakten har gått.

summa summarum forventer jeg at Brann får syv millioner kroner av Viking/Berisha.
- Vi har den treneren vi har.

Go Up