• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Kristiansund BK onsdag 10/4 kl 18:30

Started by ACHTUNG, April 08, 2019, 08:47:01 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ZsoltKorcsmar

Spenstig uttak. Registrer også at VIF starter med to brannspillere i angrep; Finne og Vega.

Blir gøy å følge den kampen også.

PimpyPete

Quote from: Morkel on April 10, 2019, 16:51:46 PM
Quote from: PimpyPete on April 10, 2019, 15:58:54 PMFor oss i babylonsk fangenskap i Oslo; noen anbefalinger hvor kampen kan sees ute?

O'Reilleys på Grunerløkka har en del Brannsupportere som regel. Ligger i Markveien. 

Takker!
Kjør!

Lasaron

Sjokkerende uttak. Tror Bamba er best i tospann. Grøgaard? Tror LAN satser alt på at sund parkerer bussen.
Tren på langskudd

Spelaren

Oi, dette kan gå spektakulært på trynet.
Gå av.

Lasaron

Tren på langskudd

SeLyren


gladiporno

Taper Brann i kveld, blir det vel et helt nytt lag igjen til neste kamp. Nilsen er blitt gal på sine eldre dager.

Churchill

Veton er en klassespiller!!!! Intet mindre!!!
...we shall never surrender.

Morkel

Brann er mye friskere i dag en sist. Håper de ikke legger seg bakpå nå, men fortsetter å holde intensiteten. Vi er som forventet i 3-5-2 mer sårbare bakover. Så viktig at indreløperne faller litt ned når Grøgaard trekker ut. Det blir fort stygt det der hvis vi etterlater så mye rom i andre omgang. Tipper KBK går ut for å sjokke litt i starten av andre omgang, her må vi kvele angrepet og slå tilbake.

haak

Enorm omgang av Berisha. Hadde fortjent et mål.

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Ninja-Bob

Kampens spelarar må vere Berisha og Strand. Der har me verkelig fått inn kvalitet. Men er bekymra for kor mykje rom dei får på venstrebacken vår. Grøgaard var shaky på starten, men kom seg heldigvis litt utover.

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

SeLyren

Grøgaard ble mindre krise når Jenssen faller ned for å hjelpe han. Løkberg og Gilli er samme hylle, vil mer enn de makter. Løkberg bør kanskje sentre istedenfor å løsne skudd. Ellers en artig omgang, der Veton viser at han egentlig er for god for dette laget vårt.

SeLyren


Superjack

Strand og Berisha gjorde at Gilli gang på gang fikk 1/4 bane alene.
Brannsupporter.

krakra

Strand og Berisha var store i førsteomgang. Forsvant litt i andre. Gilli var skuffende upresis, ikke noe steg opp fra Koomson. Bamba med bra mål, men lite annet. RYJ styrer bra, Løkberg jobber godt, men er uvenn med ballen. Grøgaard og Holmen Johansen de klart svakeste kortene våre i dag, mens stoppertrioen jevnt over gjør det solid.

Totalt sett en både og kamp. Høyt maksnivå på angrepsspillet, men veldig opp og ned og lite solid.

Ninja-Bob

Men 2-1-målet kan Eggen Rismark ta på si kappe. Utilgivelig feilpasning. Ellers så sett eg stor pris på pasningsfoten hans, og jaggu skåra han ikkje også.

Huff

Etter å ha hørt Ballspark på mandag fryktet jeg at LAN ville gå for en 3-5-2 i dag. Jeg har ingenting imot formasjonen, men å eksperimentere nå var jeg meeeeget skeptisk til.

Frykten var etter min mening begrunnet. Dette var en svært lite solid prestasjon mot et ikke veldig bra lag som ikke kunne toppe laget heller. Det at en vraker en oppskrift som har funket siden 2016 etter to svake kamper i åpningen er for meg ikke betryggende i det hele tatt. Det virker nesten panikkartet, og det virker ikke.

Enkelte av enkeltspillerprestasjonene bekymrer også. Keeper fortsetter å være svak på det en fryktet han var svak på, og han er ikke spesielt god på det han angivelig var god på heller. Løkberg skuffer meg også. Han har til gode å være svak, men jeg synes ikke han har prestert noe særlig i de tre kampene han har spilt, samtidig som han har vist at han har klare begrensninger. Heldigvis er ike alt negativt. Strand var god i Molde, men per dags dato virker det som om moldenserne fikk ut ca 60 prosent av potensialet hans. Jeg kan ikke huske sist en og samme spiller var BB i tre kamper på rad, det er en fryd og se han spille.

Mot Viking håper jeg definitivt på 4-3-3. Jeg håper en finner plass til begge dagens spisser i treeren på topp, gjerne sammen med Stand, og LAN kan og gjerne gi Løkberg en pause også.

blobby winters

En del positive ting fra dagenskamp:

3 poeng på en dårlig dag - bra tegn
Den beste høyre siden i Eliteserien Teniste, Haugen og Koomson fikk hvile foran vestlandsderby på bortebane i helgen.
Berisha lærte LAN reglene. Det er lov å bruke innbyttere for å prøve å endre kampbildet når ting ikke fungerer og vi blir rundspilt.

Kjell249

Deilig med tre poeng! Endel veldig bra perioder, og noen hvor vi slet med press og rufsete forsvar.

Spennende med relasjonen Berisha, Strand og litt Bamba

For de som har klaget på manglende rotasjon, så fikk vi nå 5 av 10 utespillere. Forhåpentligvis har vi masse energi mot Viking.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Lasaron

Kjekt med seier. Ikke overbevisende, men vi er på gang. Eggen scoret, men var ellers litt skuffende. Særlig på slutten. Grøgaard langt bedre i andre enn i første. Jenssen løp mye på slutten, virker å ha bedre motor enn jeg trodde. Bamba bra. Berisha og Strand veldig bra. Slik jeg ser det har Berisha et veldig godt blikk for spillet. Overblikk. Han har gode krossere og pasninger, og jeg legger merke til hvordan han styrer headingene sine hele tiden. Kvikk og rask. Jeg tror han fort blir å regne som topp tre i eliteserien.
Tren på langskudd

Bruiser

Berisha er eit røverkjøp, rett og slett. Får første målet sitt mot Viking, sann mine ord!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Ninja-Bob

Me har alltid slitt mot KBK, så eg trur ikkje at 3-5-2 var satt opp i panikk, men som eit (riktignok noko eksperimentelt) mottrekk til KBK sin ganske forutsigbare defensive spelestil. Mot eit bedre lag hadde me nok tapt i dag, men då ville me heller ikkje spelt sånn. Eg skriv det opp som ein liten suksess, men det kjem til å overraske meg stort om me ikkje er tilbake i 4-3-3 mot Viking. Eventuelt med Bamba eller Berisha på ving. Kanskje heller Berisha, for han har eit overblikk og ein kreativitet som langt overgår Bamba sin.

ACHTUNG

Det var gjerne mellom 6-7000 effektivt, innenfor murene i kveldens kamp, pinlig, elendig og stryk til Brann for elendig promotering av kampen. Ellers var Branns venstreside hårreisende dårlig defensivt, Rismark fryktelig utenom på målet og Holmen var elendig med beina, horribelt dårlig. Bamba skinte og stoppet kjeften på mange idioter. Strand, det er en klassespiller, hinsides god!

Jose Arrogantio

Komboen Strand - Berisha - Bamba fungerte veldig godt i 3-5-2, og har tro at på om de bak finner strukturen kan denne formasjonen bli mye mer moro enn 4-3-3. Ser for meg at Haugen kan bli et bra våpen framover i denne formasjonen også.

Bruiser

Berisha BB.

Eg skal ikkje sitte her på Sunnmøre og kritisere dei som er på Stadion, men kan synginga/stemningsbidraga frå Bataljonen bli betre?
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Nixon

Merkelig kamp der vi både rundspiller og blir rundspilt i flere perioder hver i løpet av kampen. Når formasjonen fungerte var det bra, men vi var uvanlig gavmilde til tider med både tid og rom til motstanderen, spesielt på vår venstreside der, som flere nevner, både Grøgaard og Eggen slet med posisjoneringen. Fremover syntes jeg at den nye formasjonen gav flere muligheter til å spille folk opp i gode posisjoner, men der var vi som oftest alt for unøyaktige.

Middels kamp, med gode tilløp tror jeg at jeg konkluderer med.

Nå gjelder det bare å roe nervene til den nye keeperen vår. Han virker frynsete og spiller langt under det han er god for. Hvor er den keeperen som storspilte på Stadion i fjor? Da var jo han tryggheten selv og plukket ned alt som kom.
Rød makt på Hansa

Corran

I dag var det mye bra og mye dårlig, men viktig å fullføre med formasjonen og få trening på den.
Ser LAN sier han har blinket seg ut 4-5 lag han vil bruke denne formasjonen mot.
Når det fungerte i dag fikk de mye mer trykk framover enn normalt og når det ikke fungerte så var det stort sett på venstre siden mot Grøgård og Rismark. Spesielt Rismark synes jeg var meget svak. Motsatt så fikk Gilli god hjelp av Acosta og tildels Løkberg.
Likte også at de forsøkte litt kjappere direkte spill innimellom. Spesielt Gilli forsøkte på en del direkte innlegg hvor noen gikk til helvete og noen var meget bra. Men ser heller at de prøver og bare lykkes av og til en at de ikke prøver.

Mye å sette fingen på i dag men eg driter litt i det og koser meg over seier og at de forsøkte noe nytt. Blir ikke bedre av å hele tiden gjøre det samme
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Jeg skriver denne seieren på kontoen til Lars Arne Nilsen.
Fabelaktig kampplan. Dypt imponert over evnen til motspill. To av de nye scorer. Defensiv struktur blir forbedret når det trengs. Nye relasjoner kommer til syne som en åpenbaring. Steike altså.

Spørsmålet mitt er om denne formasjonen vil fungere enda bedre med Haugen for Løkberg eller om det blir verre. Haugens pasninger var savnet utpå der. Men den nye midtbanen imponerer likefullt.
Kanskje.

Morkel

Quote from: Bruiser on April 10, 2019, 22:16:22 PMBerisha BB.

Eg skal ikkje sitte her på Sunnmøre og kritisere dei som er på Stadion, men kan synginga/stemningsbidraga frå Bataljonen bli betre?

Jeg så også kampen på tv. Det virket på meg som at de kun hadde puttet mikrofoner foran bortefansen. Jeg kunne høre rop fra enkeltsupportere der, man hørte hva de sa, men hørte såvidt at Brann-fansen sang. Det gir ikke et helt rettferdig stemningsbilde.

Morkel

Jeg skjønner ikke helt at Pamer, Huseklepp og andre er misfornøyd etter denne kampen. Nei Brann har ikke helt nådd toppnivået ennå, det ser man. Men det burde være positivt enn så lenge man har potensialet. Vi klarer tross alt å stagge et av de få lagene som har taket på Brann de siste årene. Det er klart at man burde scoret litt mer, men vi spilte faktisk tidvis ut et lag som vi aldri har scoret mer enn 1 mål mot. I starten i fjor sleit vi med å skape to målsjanser mot dem. Defensivt var det litt som forventet når vi gikk for en 3-5-2. Vi blir sårbare mot vingspillet deres og Eggen/Grøgaard/Strand som ikke er så vant til denne taktikken sliter litt med relasjonene. Det bedret seg veldig når Strand trakk litt dypere og "tettet" rom 2 i andre omgang. Kommentatorene sa at KBK var blitt dårligere, men det var helt tydelig at LAN kom med et mottrekk.

Jeg håper at siden Brann ennå ikke er helt på toppnivå, at formen vil komme sterkere og sterkere utover sesongen. Men vi har en ny tøff kamp på Lørdag. Det er klart vi kan ikke avgi for mange poeng nå i starten. Viktig å henge med toppen

Lasaron

Vi er på gang, og vi har mange friske bein å velge mellom til den tredje kampen på syv dager.
Tren på langskudd

Giles

Ren bingofotball hvor svært lite av spillet satt. Bakover var det vaklende og kollektivt press funket ikke. Å beholde ballen i laget virket umulig. Bra fart framover men totalt tilfeldig og avgjørende med enkeltprestasjoner.
Kunne fått bank og vil få bank om det ikke bedrer seg radikalt. Jenssen svak og treg, samme med Eggen. Grøgaard helt ute.
Bamba var vel bare målet.
Hadde aldri kontroll på kampen.

Leffen

Som mange skriver; herlig kamp av Berisha og Strand! To nydelige spillere (lurer på hva Krakra tenker om Vetons motivasjon:))

Har vært messet mye om at Berisha KUN er spiss. Skjønner ikke dette. Han trakk jo mye ut på kanten i går, og er jo helt glimrende å ha i presspillet på siden. Jeg tror Bamba og Berisha fint kan spille sammen i 4-3-3. Med RYJ, Haugen og Strand på midten. Løkberg er gull å ha på benken. Men synes det er blitt tydelig at han er ganske begrenset. Og disse avslutningene han har hatt. Oi.

Om vi fortsatt skal spille 3-5-2, fordrer det vingbacker som kan lå gode innlegg. Vi så i går nok et prov på at Gilli absolutt ikke har det i seg. Steintouch.

At LAN ikke har satt laget ennå er jo på den ene siden litt ugreit, men det er jo også tydelig at vi har en veldig god bredde i årets stall. Den kommer godt med utover sesongen!

Gulløl

April 12, 2019, 19:08:29 PM #85 Last Edit: April 12, 2019, 19:11:17 PM by Gulløl
Spillerbørs i BA, BT og VG i rekkefølge med snitt til slutt.

Veton Berisha:  6 - 6 - 6 ..... 6,0
Petter Strand:  6 - 7 - 5 ..... 6,0
Daouda Bamba:  6 - 5 - 6 ..... 5,7
Bismar Acosta  5 - 5 - 5 ...... 5,0
Vito Wormgoor:  5 - 5 -  5 ..... 5,0
Ruben Yttergård Jenssen:  5 - 5 - 5 ..... 5,0
Christian Eggen Rismark:  4 - 4 - 6 ..... 4,7
Kristoffer Løkberg:  4 - 5 - 5 ..... 4,7
Gilli Rólantsson:  5 - 4 - 4 ..... 4,3
Eirik Holmen Johansen:  4 - 4 - 4 ..... 4,0
Thomas Grøgaard:  4 - 3 - 5 ..... 4,0
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


Go Up