• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2019

Started by Lasaron, April 07, 2019, 09:28:53 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

Skal noen inn må det være et leiekupp med kjøpsopsjon eller en bosman. Inntektene stuper uten ecup, cup og god serieplassering. Og enig med siste taler, dette er ikkje stedet der kjøpesummen nødvendigvis reflekteres i det som leveres på banen.
Gå av.

gladiporno

Quote from: Kagain on August 21, 2019, 13:02:50 PMVil tro at sportsdirektøren med flere vil kjenne på presset på å hente inn nye spillere nå som de har hatt flere ut. Jeg håper at om det skjer så er det en ving vi snakker om, men jeg mistenker vel heller at det er en stopper eller en indreløper som blir hentet inn...

Jeg mistenker at flere går ut og ingen kommer inn.

Hvor realistisk er det med flere innkjøp når sesongen har vært en skandale både sportslig og økonomisk.

Dette var sesongen der Brann slo ut håret og la inn penger for å lykkes i serie, cup og ikke minst e-cup. Prosjektet er  totalt mislykket. Brann står med en overfylt stall uten spillere med reell verdi. Jeg tror ikke noen i Brann tenker spiller inn i dette vinduet, men mer hvem de kan unnvære i en verdiløs høstsesong.

Med tanke på hvor mye svakere Brann ble siden kluben begynte å bruke penger på spilleroverganger, er dette kanskje like greit.

Kagain

Ja, jeg ser ikke bor fra at Vito kan bli sendt på dør rett før overgangsvinduet smeller igjen. Om vi bruker Brann sine sider som utgangspunkt for dette så vil det bety at de har følgende antall spillere

Keepere: 3
Her er de godt forspent, Opdal har overrasket. EHJ kan være reserve, og om det skulle bli riktig ille så har de en annen staur i reserver, nemlig unge Harloff med sine 195 cm på sokkelesten.

Forsvar: 6 i klubben hvis Vito går
Löfgren er fremdeles på utlån. De har to stoppere i Acosta og Barnebarnet, og 4 backer hvorav en er skjør som det fineste krystall.

Midtbane: 5
Haugen har trøblet litt med skader, og nakken til Barmen lever på sjarmen. Hvor ble det av han i all larmen?

Angrepsspillere: 5 (6)
En av de er så gammel og oppbrukt at han bare får 10 minutter her og der. Samtidig så ser det ut som han på sine eldre dager prioriterer samling av kort fremfor så mye annet. Han er også et alternativ som stopper i krisetilfeller. Den ene såkalte angriperen burde vel kanskje egentlig vært regnet som back. Om en måned kommer vel Aune tilbake, så da er de seks angripsspillere. Men hans alder tatt i betraktning så er det vel noe usikkert hvor mye han får bidra. Derfor putter jeg han i en parantes

Så 19 (20) spillere til sammen av a-lagetsfolk

Av spillere som kan tenkes at vil kunne bli solgt er vel kun Rolantsson det har blitt uttrykt interesse for. Samtidig lurer jeg på om Tromsø tenkes å krible etter en gammel helt, så kanskje RYJ kan selges. Vil ikke tro at Brann lar Strand gå selv om han har pekt seg litt i år... Så i verste fall regner jeg med at Brann kan gå inn i høstsesongen med 17 (18) spillere på a-laget. Flaks at kampbelastningen er liten. 

Spelaren

Quote from: Kagain on August 22, 2019, 07:51:41 AM...og nakken til Barmen lever på sjarmen. Hvor ble det av han i all larmen? 

Er rim igjen tatt inn i varmen?
Gå av.

Kagain

Jeg må at når det gjelder rim i tide og utide så har jeg aldri sett harmen med å slenge ut et rim over maskinlarmen.

Nixon

https://www.bt.no/sport/i/50OWme/Han-er-i-samtaler-med-Brann

Nå har Moberg vært og besøkt Brann. Da er det vel såpass konkret at dette kommer til å bli noe av.

Siden det hadde vært litt snakk om denne spilleren fulgte jeg litt med på deler av Glimt-kampen sist mot Sarpsborg, og Moberg var bedre enn fryktet. Han fikk jo starte på et gulljagende Glimt, av en trener som halve forumet sikler etter, så kan han styrke oss? Har han flere strenger å spille på enn f.eks. Løkberg som han skal erstatte?
Rød makt på Hansa

Gulløl

Moberg innehar mange av de samme kvalitetene som Barmen skriver BT. Men er han raskere en Barmen noe som hadde vært en fordel ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SKBCPH

Men kvittet vi oss ikke med Løkberg fordi vi hadde for mange spillere sentralt på midten? Er det så og forstå at en midtbanespiller forsvinner i vinter da?
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

August 22, 2019, 10:45:35 AM #508 Last Edit: August 22, 2019, 10:53:09 AM by Gulløl
Quote from: SKBCPH on August 22, 2019, 10:32:40 AMMen kvittet vi oss ikke med Løkberg fordi vi hadde for mange spillere sentralt på midten? Er det så og forstå at en midtbanespiller forsvinner i vinter da?
Tipper Ruben Yttergård Jenssen forsvinner enten i dette overgangsvinduet eller neste. Er nok en av de absolutt best betalte i Brann stallen. Når han ikke leverer i forhold til lønnen og ikke blitt den midtbanesjefen Brann håpte han skulle bli er det sikkert ikke tilfeldig at han nå er i fryseboksen slik at han blir "motivert" for å forlate Brann. Avisen Nordlys skriver i dag om en frustrert og skuffet RYJ og noe han ikke forstår som er smigret over interessen fra Tromsø.

https://www.nordlys.no/til/fotball/eliteserien/frustrasjon-for-tils-drommespiller-det-er-skuffende-og-ikke-noe-jeg-forstar/s/5-34-1179659

(jeg har ikke tilgang til artikkelen)

Tromsø sitt problem er at økonomien er helt elendig for å hente han. Selv om de får han gratis må han nok kraftig ned i lønn i forhold til det han får i Brann.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SKBCPH

Ja, har tenkt tanken selv. Men så hentet jo Brann nettopp faren ned fra Tromsø, og et av hovedargumentene for at Senior sa ja var jo nettopp at sønnen også var i klubben.

Virker merkelig av Brann å hente ned faren samtidig som de fryser ut sønnen for å motivere han til å dra nordover...

Men er lite av Branns valg som overrasker meg for tiden.
- Vi har den treneren vi har.

Kagain

Quote from: Nixon on August 22, 2019, 09:45:33 AMhttps://www.bt.no/sport/i/50OWme/Han-er-i-samtaler-med-Brann

Nå har Moberg vært og besøkt Brann. Da er det vel såpass konkret at dette kommer til å bli noe av.

Siden det hadde vært litt snakk om denne spilleren fulgte jeg litt med på deler av Glimt-kampen sist mot Sarpsborg, og Moberg var bedre enn fryktet. Han fikk jo starte på et gulljagende Glimt, av en trener som halve forumet sikler etter, så kan han styrke oss? Har han flere strenger å spille på enn f.eks. Løkberg som han skal erstatte?

Et naturlig følgespørsmål til dette er evner Brann å lage et fett riff ut av de strengene som Moberg eventuelt kan spille på? Løkberg har åpenbart hatt noen strenger som ikke ble tatt med i spillingen, med tanke på hvordan det ser ut til at han har håndtert anker-rollen sin i Viking.

Billy Elliott

Moberg inn og ny kontrakt til Karadas. 2020 er sikret.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

August 22, 2019, 12:14:15 PM #512 Last Edit: August 22, 2019, 12:48:47 PM by Nixon
Jeg hopper ikke i taket over Moberg på noen som helst måte. Men dersom vi skal se litt realistisk på det er det kanskje en grei overgang for i alle fall å holde status quo som utfordrer til skadeplaget Barmen og i beste fall er han et bedre alternativ. For å si det sånn: Hadde Barmen spilt såpass mye for Glimt i år som det Moberg har gjort?

Uansett. Det faller jo til syvende og siste ned på treneren vår. Med Nilsen som trener er det slike typer vi får inn. Jeg tror ikke det vil endre seg mye så lenge han er trener. Dersom stallen skal fornye seg veldig må det kanskje startes helt på toppen.

Rød makt på Hansa

Lasaron

Barmen er skadeplaget. Haugen ser ut til å være det samme nå, har spilt rekordlite. Yttis er redusert til squadspiller. 95% sannsynlig at minst en av dem forsvinner i sommer eller vinter. Moberg inn er greit nok. Viktig å ha noen lokale, og han er vel som Barmen etter det jeg har sett.
Tren på langskudd

Spelaren

Hvis Moberg er tenkt å være et alternativ i "Barmen"-rollen, er det vel en grei sak igrunn, siden rolleinnehaveren ofte sliter med nakken. Spillere i denne rollen er som regel noe begrenset, selv om en Øyvind Hoås-versjon (da han var på sitt beste) hadde vært noe: Ballsikker, hodesterk og assistkonge. Men slike koster, og me bør ikkje bruke mer penger.
Gå av.

Gulløl

August 22, 2019, 13:37:20 PM #515 Last Edit: August 22, 2019, 13:46:27 PM by Gulløl
Quote from: Lasaron on August 22, 2019, 12:42:43 PMBarmen er skadeplaget. Haugen ser ut til å være det samme nå, har spilt rekordlite. Yttis er redusert til squadspiller. 95% sannsynlig at minst en av dem forsvinner i sommer eller vinter. Moberg inn er greit nok. Viktig å ha noen lokale, og han er vel som Barmen etter det jeg har sett.
Yttis kan forsvinne i sommer.

Barmen forsvinner definitivt ikke i sommer. Ingen henter en spiller med to prolapser i nakken og med hodestyrken som sin klart beste egenskap og med stor usikkerhet hvor mye han kan spille. Og Barmen forlater heller ikke Brann og hjembyen Bergen og det er ikke en eller annen form for gevinst i forhold til trivsel, bedre/større klubb og/eller bedre betingelser.

Haugen sin skadesituasjonen og det han har vist i år gjør også han ganske uaktuell for andre klubber inntil videre. Haugen er en av de høyest lønnede i Brann stallen og akkurat nå er det neppe klubber som står klar til å kjøpe han av Brann for et millionbeløp og gi han bedre betingelser som kan lokke han bort fra Bergen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ostraume

RYJ er neppe her til neste sesong, og han blir vel heller ikke savnet.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

RYJ er en flopp, som disse hjemvendte proffene ofte er. Sånn sett er tar jeg heller Moberg. Spørs hvor lenge pappa blir denne gangen hvis RYJ forsvinner da.

Lasaron

Jo Krumsvik er/var et minitalent på keeperplassen som har vært i brannsystemet i mange år. I fjor høst var det vel han som satt på benken da Markus Pettersen stod i mål i eliteserien. Nå har han gått over til Lyngbø i fjerdedivisjon.
Tren på langskudd

Lasaron

Formspiller Bamba sannsynligvis ute noen kamper. Haugen ute flere. Berisha ute neste. Likevel, så lenge LAN er trener er det ikke vits i å hente nye spillere.

Om det utenkelige likevel skjer, at LAN forsvinner i morgen, så kan vi ta noe utskiftning på tampen. Ingen av forsvarsspillerne våre er noe å bygge på for fremtiden, tror jeg. Kanskje Grøgaard. Yttis kan også dra. Ikke alle disse på en gang, selvsagt.

Spillere som absolutt er verdt å beholde om vi får ny trener er: Ordagic, Haugen, Strand, Berisha, Koomson og Bamba.
Tren på langskudd

krakra

August 26, 2019, 11:33:46 AM #520 Last Edit: August 26, 2019, 11:37:26 AM by krakra
Kanskje det er mulig å gjøre et forsøk på Zachariassen nå som Sarp fort rykker ned? RYJ ut og Zachariassen inn hadde nok løftet oss et par hakk. Han holder høyt nivå både som indreløper og på kant.

Vilsvik på Godset kunne jeg også tenkt meg. Litt mer i LANs foretrukne alder. Ig Glesnes. Burde vel også vurdere å hente hjem Skålevik. Det klubbytte har ikke slått bra ut for noen parter. Er litt å hente hos disse dumpekandidatene.

Nixon

Zachariassen hadde vært noe, men han får vi bare dersom han sier nei til Rosenborg. Og hvor stor er sjansen for det? Må i så fall være frykten for at det blir lite spilletid.
Rød makt på Hansa

krakra

Det er jo liv å håpe at Sarp gjør seg vanskelige i sommer, RBK gir opp og henter noen andre, Sarpsborg rykker ned og prisen går ned betraktelig

Kagain

Quote from: krakra on August 26, 2019, 12:04:31 PMDet er jo liv å håpe at Sarp gjør seg vanskelige i sommer, RBK gir opp og henter noen andre, Sarpsborg rykker ned og prisen går ned betraktelig

Ja, det var vel snakk om at RBK hadde vurdert å gi 20 millioner for han før sesongen?

Billy Elliott

Brann kommer mest sannsynlig til å handle noen i løpet av overgangsvinduets siste dager, påstår Pamer i Ballspark-gruppen på Facebook. Ingen indikasjoner på hvem det er eller hvilken posisjon, men Pamer sier "de vet litt", men ikke nok til å publisere.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

gladiporno

Spiss i så fall da det er uaktuelt å bruke spillere under 24 år. Her tror jeg de må bruke penger de ikke har, for jeg tror tallene i 2019 er blodrøde.

Kagain

Blir nok før nevnte Moberg da han allerede har vært på besøk i Bergen og møtt LAN og Soltvedt. Jeg vet ikke hvor natige Glimt er på dette med overgangssum, men tror ikke han blir den dyreste. Melodien hadde kanskje vært en annen hadde det vært fra Sogndal.

I mellomtiden henter S08 en stor og sterk spiss med erfaring fra Rangers på kontrakt ut sesongen. Kyle LAfferty har ikke det mest imponerende målsnittet (358 kamper, 81 mål), men han kan nok sikkert bite fra seg.

gladiporno

Spisskrise i klubben og Brann henter en ny sjette midtbanespiller? Jaja, med Soltvedt og LAN må man kunne forvente det aller meste.

Nixon

Nå kom denne spisskrisen, som vi fortsatt ikke vet omfanget av, i forgårs, så det er vel litt mye forlangt at Brann skal ha mye konkret å komme med i en eventuell spissjakt. Men enig at det vil virke rart dersom klubben prioriterer Moberg inn allerede nå. Men slik som Pamer ordlegger seg så er det neppe han det er snakk om, men en som det ikke har vært omtalt i like stor grad tidligere.
Rød makt på Hansa

Corran

De må ha offensive gode backer å hente noe annet pr nå er bare vas
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: Kagain on August 27, 2019, 09:49:05 AMI mellomtiden henter S08 en stor og sterk spiss med erfaring fra Rangers på kontrakt ut sesongen. Kyle LAfferty har ikke det mest imponerende målsnittet (358 kamper, 81 mål), men han kan nok sikkert bite fra seg.

Hva skjedde egentlig med den gode teften til Sarpsborg? De var jo kjent for den en stund. Ser nå at de har hentet over 20 spillere siden august i fjor, og de ligger likevel sist på tabellen. Og det uten at de ansvarlige i særlig stor grad får mye tyn for. Det hadde aldri Nilsen og spesielt Soltvedt sluppet unna med. Men det er vel en av forskjellene ved å ha ansvar i en stor og en liten klubb.
Rød makt på Hansa

Kagain

Quote from: Nixon on August 27, 2019, 10:23:16 AMNå kom denne spisskrisen, som vi fortsatt ikke vet omfanget av, i forgårs, så det er vel litt mye forlangt at Brann skal ha mye konkret å komme med i en eventuell spissjakt. Men enig at det vil virke rart dersom klubben prioriterer Moberg inn allerede nå. Men slik som Pamer ordlegger seg så er det neppe han det er snakk om, men en som det ikke har vært omtalt i like stor grad tidligere.

Ja, det vil være underlig med Moberg inn, men samtidig tror jeg ikke jeg ville blitt forundret. Spisskrisen eller "Spisskrisen" er et annet kapittel. Om den kun oppsto i forgårs og de ikke har tenkt på spisser tidligere så får vi håpe at de klarer å holde hodet kaldt og håndtere situasjonen uten noen lite overveide spisskjøp.

Lasaron

Quote from: Nixon on August 27, 2019, 10:59:14 AM
Quote from: Kagain on August 27, 2019, 09:49:05 AMI mellomtiden henter S08 en stor og sterk spiss med erfaring fra Rangers på kontrakt ut sesongen. Kyle LAfferty har ikke det mest imponerende målsnittet (358 kamper, 81 mål), men han kan nok sikkert bite fra seg.

Hva skjedde egentlig med den gode teften til Sarpsborg? De var jo kjent for den en stund. Ser nå at de har hentet over 20 spillere siden august i fjor, og de ligger likevel sist på tabellen. Og det uten at de ansvarlige i særlig stor grad får mye tyn for. Det hadde aldri Nilsen og spesielt Soltvedt sluppet unna med. Men det er vel en av forskjellene ved å ha ansvar i en stor og en liten klubb.

Kanskje de er i ferd med å miste det? Jeg husker jeg var superimponert av Jostein Flo i Strømsgodset, hvor flinke de var på det. Har ikke gått like bra de siste årene.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on August 27, 2019, 12:22:56 PMKanskje de er i ferd med å miste det? Jeg husker jeg var superimponert av Jostein Flo i Strømsgodset, hvor flinke de var på det. Har ikke gått like bra de siste årene.

Jeg har lest litt mer om denne Kyle. Han sluntrer visst en del unna i treningsarbeid og har noen andre utfordringer, så tror ikke han hadde blitt så velkommen hos LAN. S08 sliter jo en del i ligaen nå, men de har hatt en del gode kjøp som de har fått omsatt ut igjen for ganske mange penger. Men de har vel ikke klar å erstatte de helt.


SKBCPH

Kyle Lafferty er kult-spiller til tusen, nesten litt som når Trevor Morley eller Charlie Miller kom til Brann. Savner tiden når vi hentet slike spillere...
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

Quote from: Lasaron on August 27, 2019, 12:22:56 PMKanskje de er i ferd med å miste det?
Eller at de hadde en del flaks når de hadde det en periode.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Det blir vanskelig for meg å bedømme.

Sarpsborg har forøvrig prioritert utbygging av stadion fremfor å erstatte spillerne.
Tren på langskudd

Kagain

Quote from: Lasaron on August 27, 2019, 16:02:39 PMDet blir vanskelig for meg å bedømme.

Sarpsborg har forøvrig prioritert utbygging av stadion fremfor å erstatte spillerne.

Om de har hatt flaks eller ikke ser jeg at det i en VG-artikkel blir sagt

"- Det er ingen trær som vokser inn i himmelen, vi hviler ikke på laurbærene. Vi er en selgende klubb, vi har ikke midler til å hente spillere som har levert spill fast over tid. Derfor blir det sånn at vi henter spillere som kanskje ikke slår til, men det har gitt oss 130 millioner pluss, cupfinale og Europa League-gruppespill, sier han." (fra https://www.vg.no/sport/fotball/i/xPbdel/sarpsborg-08-har-hentet-21-spillere-paa-ett-aar-ser-ekstremt-brutalt-ut)

Så jeg tar gjerne en slik flakseperiode for Brann jeg. Kunne gjort mye med såpass masse penger.

Quote from: SKBCPH on August 27, 2019, 13:00:09 PMKyle Lafferty er kult-spiller til tusen, nesten litt som når Trevor Morley eller Charlie Miller kom til Brann. Savner tiden når vi hentet slike spillere...

Det er et meget godt poeng. Spesielt om han presterer noenlunde. Charlie Miller var vel ikke den største skjørtejegeren, men han var definitivt ikke så voldsom på treninger og slikt. At Lafferty fikk stempelet «kvinneelsker ute av kontroll» (i Italia!) burde jo borge for at Særpingane får spenning både på og utenfor banen.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/42pKa/rebellen-kyle-lafferty-er-nordirenes-mest-potente-angrepsvaapen-skjelt-ut-som-kvinneelsker-ute-av-kontroll?utm_source=inline-teaser&utm_content=xPbdelLasaron

At de henter Heggebø tilbake kan tyde på at det neppe blir hentet mange nye på tampen.
Tren på langskudd

Henki

Quote from: Lasaron on August 28, 2019, 17:41:52 PMAt de henter Heggebø tilbake kan tyde på at det neppe blir hentet mange nye på tampen.

Og det er vel egentlig like greit at LAN ikke får hente flere. Han bør få det til å funke med de han allerede har fått hente.
Ballen skal fremover!

Lasaron

Tren på langskudd

krakra

Brann skal altså slanke stallen ned til 18 etablerte og ha fire unggutter i tillegg. I dagens stall er det 19 etablerte og vi har også tre spillere ute på lån som alle er utenfor «ungdomskvoten). Det gir 22 totalt. For å komme ned på 18 må fire ut. Flere hvis vi skal hente nye. Hvem skal ut?

Vito forsvinner, men jeg tviler på at han erstattes av en unggutt. Da må Eggen vise ganske mye mer i høst. Så Vitoexiten bidrar neppe til slanking.

Jeg tenker at Karadas og Johansen er de mest åpenbare. Samtidig som at maks en av de utlånte spissene blir en del av neste års stall. Eggen eller Løfgren kunne jo blitt erstattet av Ulrik Fredriksen. Da ville vi vært nede i 18. Så må de vel ryddes plass for minst et par forsterkninger. Av de gjenværende tenker jeg RYJ, Barmen, Grøgaard og den andre av de to utlånte spissene er naturlig. For min del kunne vi godt forsterket begge backene også.

Lasaron

Jeg tror ikke det med 18 spillere er skrevet i stein, akkurat. Kan ende på 17 eller 19 også, sikkert.

Om vi går inn i september uten å ha hentet inn noen flere "voksne," syns jeg iallfall det er et langt skritt i riktig retning.

Jeg ser gjerne at man satser på Grøgaard nå, foran Kristiansen. Og gjerne Gilli foran Teniste. Det vil også være en foryngelse. Vår faste backrekke er utdatert.
Tren på langskudd

SK

Rismark foran Vito også, så lenge han er på vei bort.

Lasaron

Jeg syns det er ganske spennende at det fortsatt ikke er kommet inn noen. Bare vel 13 timer igjen nå.
Tren på langskudd

Belfort

Vil være veldig merkelig hvis det ihverfall ikke kommer en ny kant og et anker inn. Da kan det tyde på at det er planer om at LAN uansett ikke vil få fortsette, og man vil la en evt ny trener gjøre sine valg

hjortland

Finner det rart at det er helt stille i alle fora? Ingenting fra Brann. Ingenting fra ba/bt. Nada. Noen som vet hva Soltvedt sa på Eurosport?

Falkman

Quote from: hjortland on August 31, 2019, 20:17:06 PMFinner det rart at det er helt stille i alle fora? Ingenting fra Brann. Ingenting fra ba/bt. Nada. Noen som vet hva Soltvedt sa på Eurosport?

At det ikke kom til å skje noe som helst.

Lasaron

Dette er smått utrolig. Ingen hentes. Er ord i ferd med å bli til handling? 16 voksne utespillere. I morgen er Haugen, Berisha og Bamba ute. Det betyr tre juniorer i troppen. Haugen og Bamba er ute i flere kamper, og Acosta snuser på karantene. Det begynner å lukte fremtid, men bare vagt. Så får vi se.
Tren på langskudd

gladiporno

August 31, 2019, 23:20:43 PM #549 Last Edit: August 31, 2019, 23:25:33 PM by gladiporno
Da har Brann lagt inn full A- og B-liste til NFF. Totalt 30 spillere-  noe som betyr at det ikke vil bli nye endringer i dette vinduet.

A-listen (25 spillere) er som følger:

Keepere:

Håkon Opdal, Eirik Holmen Johansen, Markus Olsen Pettersen (tilbake fra utlån)

Backer:

Taijo Teniste, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Thomas Grøgaard, Ruben Kristiansen, Nicholas Marthinussen (tilbake fra utlån), Christian Eggen Rismark, Emil Kalsaas

Midtbanespillere:

Fredrik Haugen, Amer Ordagic, Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen, Andreas Mjøs, Petter Strand

Kantspillere:

Gilbert Koomson, Gilli Rolantsson, Mikal Berg Kvinge, Marius Bildøy (tilbake fra utlån)

Spisser:

Daoda Bamba, Veton Berisha, Azar Karadas, Aune Heggebø


B-listen (5 spillere):

Hermann Ræstad
Håvar Kleppe
Erik Olaf Krohnstad
Sander Marthinussen
Håvard Rinde

Noen betraktinger angående unge spillere i troppen:

Nå er dette trolig bare av akademisk interesse ettersom de uansett neppe får sjansen i høst, men interessant å se at Andreas Mjøs og Mikal Berg Kvinge er kommet inn i A-troppen (og har dermed proffkontrakt), i stedet for spillere som Mikhail Maden, Mikael Baisotti, Eirik Moldenes David Tufta og ikke minst David Wolfe, som også har proffkontrakt.

Go Up