• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00

Started by Nixon, October 21, 2018, 21:38:16 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Dette kommer til å bli årets kamp! Såpass mye årets kamp at jeg egentlig ikke har lyst til å gå, men det er vel ikke noe alternativ til syvende og sist.

Det store spørsmålet blir hvordan Nilsen skal komponere midtbanen. Hvem skal erstatte Haugen?
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Vel, Haugens tiltenkte erstatter Ordagic spiller fremdeles i klubben i følge Bergersen.

Jeg ville gått for Barmen. Og så finne en erstatter for Barmen, om det gir mening.
Kanskje.

Lasaron

Noen som har oversikt over skadesituasjonen til Rosenborg?
Tren på langskudd

Elfakiri

Barmen i Haugen sin rolle. Blir vel fort Orry som kommer inn?
I don't think you can the rules! - Mons Ivar Mjelde.

Corran

Er vel 3 alternativer til Haugen om det skal byttes direkte og det er Orry, Vega og Ordagic
Dvs Braaten kan vel også brukes der.
Tror pr i dag mest på at Orry kommer inn
Men det er også mulig å sette RYJ i den rollen og ta fram Acosta eller Rismark Eggen i dm rollen
Orry eller Barmen kan jo også ta dm rollen men det håper jeg ikke skjer
Personlig ville jeg gjerne se Vega i den rollen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SeLyren

Braaten inn for Haugen. Gilli og Koomson på kant. Og seff Bamba på topp.

ACHTUNG

Barmen er viktigere enn Haugen, jeg tror det kommer til å gå helt fint uten Fredrik mot RBK, kommende søndag.

Nixon

Laget gir seg ikke helt seg selv denne gangen. Tipper Bamba starter på topp. Og at Larsen kommer inn på midtbanen. Men tipper det vil være jevnt mellom Braaten og Gilli på venstrekanten, og Barnebarnet og Acosta på stopperplass. Kanskje vil også Kristiansen melde seg på i kampen om venstrebacken.
Rød makt på Hansa

Lidenskapen

Jeg har partoutkort selv, men dersom noen skulle ha en bill til overs på store stå så kjøper jeg gjerne. send gjerne en sms på 90538233 dersom du har!
Jeg er en tiger, jeg er en løve. For å bli konge må du jobbe som en slave. I dag jobbet jeg som en slave, derfor ble jeg konge.
Toni Nhleko: ^^Strandløve^^

Superjack

Orry inn for Haugen. Alternativt RYJ for Haugen, Barmen for Haugen og Orry for Barmen
Brannsupporter.

ACHTUNG

Det positive med seieren på Nadderud, er at LAN tør å kjøre en ny ellever og at han suksess. Det kan føre til at han både nå i høst og til neste år, kommer til å rullere mer på laget og la flere spillere få mer spilletid og kamper fra start. Jeg tror de som blir med mot RBK kommer til å levere, uansett, men det skader ikke å kjøre den presumtivt beste elleveren fra start. Dvs denne:


Radlinger

Teniste  Vito  Acosta  Grøgaard

Barmen   Yttergaard  Orry

Komsoon  Bamba  Braaten

Jeg tror også det kunne fungert med denne:

Radlinger

Teniste  Vito  Acosta  Grøgaard

Barmen   Yttergaard  Orry

Gilli  Bamba  Braaten


Jeg ville også vurdert Ordagic fremfor Orry, men det blir nok mer ut i fra mitt eget ønske, det blir neppe realitet.

Lasaron

Grøgaard har ikke vært en åpenbaring så langt.
Tren på langskudd

Finfin respons

Ligge lavt i rammen og kontre? Orry, og Gilli på kant
Da capo høytrykk? Skålevik på topp
Kraft og poling? Azar fra start, hkj på kanten.
Jakten på mellomrommet? Ordagic faktisk.
Kreativ fest? Vega for haugen, Marengo på venstre. Ruben.

Noen som vet noe om Marengo er tilbake?

Motspill?
Rosenborg har ikke et kollektiv som fungerer knirkefritt for tiden. Lsk kjempet dem ut av kampen. Det kan vi også gjøre.
Kanskje.

SeLyren

Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 09:31:11 AMGrøgaard har ikke vært en åpenbaring så langt.
Han er direkte dårlig. Et klart steg ned i forhold til Kristiansen!

ACHTUNG

Grøgaard dårlig? Hva er det som feiler dere? Kristiansen er pr idag bare marginalt bedre, men Kragerøgutten tar store steg, jevnlig. God spiller.

Lasaron

Enten Radlinger eller Pettersen spiller, og spill med Rismark i steder for Acosta, gå for denne taktikken: Ballbesittelse. Husker dere hvordan Brann eide ballen i bortekampen? Sett derfor Ordagic inn for Haugen, eventuelt Braaten ned. Ikke Orry. Bamba, ikke Johansen.
Tren på langskudd

SeLyren

Grøgaard er livredd for å gjøre feil. Spiller ballen konsekvent bakover og bidrar skjeldent eller aldri offensivt. Defensivt er han heller ikke spesielt skarp hvor han kan rundes lett og plasserer seg dårlig. På målet til Boli i går, var ikke Grøgaard obs i det hele tatt. Han låg helt inntil Rismark og hadde null oversikt over motspilleren.
I går var uansett en helt grei kamp av Grøgaard, men han har hatt nok av svake kamper der han har vært rundingsbøye.

Kristiansen var på ingen måte en favoritt hos meg heller, og han har gjort nok av dumme ting defensivt, men visst vi sammenligner de to spillerene er Grøgaard helt klart et steg tilbake. Ihvertfall i min bok...

Lasaron

Jeg syns Grøgaard bidrar ok positivt, deler ikke den beskrivelsen. Men han har skuffet defensivt.
Tren på langskudd

Ninja-Bob

Kva med Barmen som anker, det gjorde han med bravur på Lerkendal i fjor, Orry inn for Barmen som venstre indreløper og Ruben inn for Haugen som høgre indreløper? Eventuelt bytte side på Orry og RYJ, om det passar bedre for venstrefoten til RYJ.

Finfin respons

Radlinger er også i spill.
Jeg må bare si jeg holder en knapp på skuddstopperen Pettersen altså. Men tja, hvis Vito er ute vet jeg ikke hvor mye frispilling jeg vil ha der bak i den bakre sekseren.

Dette må være det vanskeligste laguttaket i hele år.
Kanskje.

Lasaron

Totalt sett, over fire kamper, har ikke 19-åringen gjort seg bort. Det er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt. Så vet vi ikke nøyaktig hvor mye kampbildet hadde vært annerledes om vi hadde hatt Radlingers fotarbeid. Pettersen har iallfall vist at han ikke er hjelpeløs der. Han er bedre enn Piotr med beina, for eksempel.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Ninja-Bob on October 22, 2018, 15:10:15 PMKva med Barmen som anker, det gjorde han med bravur på Lerkendal i fjor, Orry inn for Barmen som venstre indreløper og Ruben inn for Haugen som høgre indreløper? Eventuelt bytte side på Orry og RYJ, om det passar bedre for venstrefoten til RYJ.

Har allerede foreslått den varianten, så det så. 🤪 Men ja, jeg tror den kunne virket meget bra. Orry og Barmen ville ikke være ille på dødball og innkast heller.
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 17:21:52 PMDet er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt.

En hel rekke? I så fall bør Pettersen være bankers resten av sesongen.
Rød makt på Hansa

Nixon

Forøvrig liker jeg ikke fokuset på sykdom, skader, midtukekamp, slapp Bendtner og gudene vet hvilke negative signaler som kommer oppe fra bartebyen. Brann gjør seg best som underdog.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Quote from: Nixon on October 22, 2018, 19:18:29 PM
Quote from: Lasaron on October 22, 2018, 17:21:52 PMDet er en hel rekke målforsøk han har avverget som Radlinger aldri hadde tatt.

En hel rekke? I så fall bør Pettersen være bankers resten av sesongen.

Ja, la oss diskutere den. Hva er en hel rekke? I alle fire kampene har jeg fått tanken om at "den hadde ikke Radlinger tatt" når Pettersen har reddet. I noen av dem har jeg fått det minst to ganger. Altså 5-8 ganger. Kanskje. Er det en hel rekke? Eller tok jeg munnen for full?

Så kan jeg selvsagt ikke vite om Radlinger hadde tatt noen av dem likevel. Jeg synser. Hva tror du, da?
Tren på langskudd

Nixon

For det første fremstår ikke dette som synsing, men som en påstand og konklusjon. Og jeg svarer naturlig nok ut fra det.

Opp til åtte ganger på fire kamper kan karakteriseres som en rekke med tanke på at en keeper ikke har så mange redninger av det kaliberet i løpet av en kamp. I bunn og grunn er det jo en oppsiktsvekkende forskjell i kvalitet dersom man tenker på det. Og dersom du mener dette bør jo du velge Pettersen ti av ti ganger.

Jeg tror ikke dette er i nærheten. Samuel sitt rykte har blitt skjemmet av en del alvorlige feil, så folk glemmer at han har vist god rekkevidde og hatt en del gode redninger han også. Jeg tenker at ingen av redningene til Pettersen hadde vært umulig å ta for Samuel. Om han hadde gjort det får vi aldri vite, men jeg er ikke med på "hadde aldri tatt".
Rød makt på Hansa

ostraume

Pettersen har ikke akkurat vært stødig heller, det er noen grove feil mot Stabæk. Få inn Rablinger. Spiss i mål!
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Spelaren

Hadde Pettersens innsats vært like god på 22 kamper hadde eg foretrukket ham. Men fire kamper er ingenting å trekke store konklusjoner av utenom at han er en god nok andrekeeper når det trengs.
Gå av.

ACHTUNG

Mot RBK på dødballer, foretrekker jeg Radlinger. Raddis viste også progresjon før skaden, på skudd. Det mest behagelig hadde egentlig vært om Radlinger trenger mer tid på å bli fullstendig restiturert, for da slipper man noen diskusjon, da må man bare gå for MP. (i og med at man ikke vet hvor Radlinger befinner seg akkurat nå, på kvalitet)

ACHTUNG

Jeg håper på følgende lag mot RBK:


Radlinger

Teniste  Acosta  Vito  Kristiansen

Barmen  Yttergaard  Vega

Gilli      Bamba    Braaten

Benk: Ordagic, Orry, Komsoon, Skålevik, Grøgaard, MP.

Lasaron

Quote from: Nixon on October 22, 2018, 20:46:35 PMFor det første fremstår ikke dette som synsing, men som en påstand og konklusjon. Og jeg svarer naturlig nok ut fra det.

Opp til åtte ganger på fire kamper kan karakteriseres som en rekke med tanke på at en keeper ikke har så mange redninger av det kaliberet i løpet av en kamp. I bunn og grunn er det jo en oppsiktsvekkende forskjell i kvalitet dersom man tenker på det. Og dersom du mener dette bør jo du velge Pettersen ti av ti ganger.

Jeg tror ikke dette er i nærheten. Samuel sitt rykte har blitt skjemmet av en del alvorlige feil, så folk glemmer at han har vist god rekkevidde og hatt en del gode redninger han også. Jeg tenker at ingen av redningene til Pettersen hadde vært umulig å ta for Samuel. Om han hadde gjort det får vi aldri vite, men jeg er ikke med på "hadde aldri tatt".

ok
Tren på langskudd

Giles

Radlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

gladiporno

Med mindre alt det Lars Arne Nilsen sa før og etter kampen mot Stabæk bare villedende bullshit, bommet han totalt i forhåndsanalysen av motstanderen. Han begrunnet laguttaket med at han trodde Stabæk, som var avhengig av å vinne, skulle legge seg ned hjemme mot et Brann-lag ute av form. Stabæk har ingen nær historie med å legge seg ned hjemme mot noen lag, så hvordan han kom til den konklusjonen må jo gudene vite. Litt urovekkende er det mtp søndagens kamp. 

Finfin respons

Å spille rar fotball for å ødelegge motstanders motspill er også et motspill. Men det krever mot.
Kanskje.

ACHTUNG

Quote from: Giles on October 23, 2018, 21:18:08 PMRadlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

Er du alvorlig?

Corran

Quote from: gladiporno on October 23, 2018, 22:56:12 PMMed mindre alt det Lars Arne Nilsen sa før og etter kampen mot Stabæk bare villedende bullshit, bommet han totalt i forhåndsanalysen av motstanderen. Han begrunnet laguttaket med at han trodde Stabæk, som var avhengig av å vinne, skulle legge seg ned hjemme mot et Brann-lag ute av form. Stabæk har ingen nær historie med å legge seg ned hjemme mot noen lag, så hvordan han kom til den konklusjonen må jo gudene vite. Litt urovekkende er det mtp søndagens kamp. 
Med mindre at han regnet med at slik formen til Brann er for tiden som var det store sjanser for å komme under med et mål så da var laget klart til snuoperasjonen uten for mange bytter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Leffen

La oss si det er 1-1 etter 70 min. Da er jeg veldig spent på hva LAN gjør. Hans modus operandi er å sikre uavgjort og satse på at vi tar inn to poeng i andre kamper. Men håper virkelig at vi tar noen sjanser. La det briste eller bære!


Tror:

Pettersen

Teniste-Acosta-Wormgoor-Grøgaard

Orry-RYG-Barmen

Gilbert-Bamba-Gilli

Håper:

Radlinger

Teniste-Acosta-Wormgoor-Kristiansen

Orry-RYG-Barmen

Braaten-Bamba-Vega

Nixon

Quote from: Leffen on October 24, 2018, 11:11:35 AMog satse på at vi tar inn to poeng i andre kamper.

Vi må i så fall ta inn tre poeng med tanke på at de har mye bedre målforskjell enn det vi har.
Rød makt på Hansa

Kagain

Er det redselen for RBK sin fart som gjør at dere ikke har tatt med BarneBarnet i deres foreslåtte oppstillinger, eller er det noe annet som gjør at han ikke er med som jeg ikke har fått med meg (skader, karantener, spilt horribel kamp)?

Giles

Quote from: ACHTUNG on October 24, 2018, 09:28:50 AM
Quote from: Giles on October 23, 2018, 21:18:08 PMRadlinger
Teniste, Vito, Acosta, Kristiansen
Gilli,Barmen,Braaten
Vega, Bamba, Koomson

Er du alvorlig?
Absolutt, tempo er en nøkkelfaktor sammen med offensiv trussel.

Leffen

Quote from: Kagain on October 24, 2018, 17:11:26 PMEr det redselen for RBK sin fart som gjør at dere ikke har tatt med BarneBarnet i deres foreslåtte oppstillinger, eller er det noe annet som gjør at han ikke er med som jeg ikke har fått med meg (skader, karantener, spilt horribel kamp)?

Acosta og Wormgoor kjenner hverandre godt. Synes førsteomgangen mot Stabæk bar prov om lite samhandling mellom Eggen og Vito. Med han får man jo en stopper som gladelig går med ballen opp i banen, men synes posisjoneringen hans var ganske off i den kampen.

osoerli

Kven skal erstatte dødballfoten til Haugen?
Vega og Grøgaard kan slå cornere og dødballer på innlegg.  Vega kan nok skru dødballer over muren mot mål frå like utanfor 16m.  Kanskje Vito også? Er det andre?  Har Ruben2 dødballfot?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SeLyren

RyJ er vel en naturlig dødballtaker når Haugen er ute. Når det gjelder laguttaket så er ikke LAN kjent for å gjøre store forandringer. Orry erstatter Haugen og Acosta går inn igjen på laget. Visst det ikke er en spesiell grunn til at han (Acosta) ikke har vært med fra start i det siste. Braaten Vs Gilli er det mest usikre. Braaten i slag er flere hakk over Gilli, mens Gilli er nok jevnere i prestasjonene.

Eg kjenner eg begynner å bli nervøs allerede, det blir et helvettes rotterace.

Billy Elliott

Quote from: osoerli on October 25, 2018, 00:15:45 AMKven skal erstatte dødballfoten til Haugen?

Koomson tar nok hjørnesparkene. Vil tro Vito tar over frisparkene som skal skytes mot mål.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

pidre


Quote from: SeLyren on October 25, 2018, 08:08:15 AMRyJ er vel en naturlig dødballtaker når Haugen er ute. Når det gjelder laguttaket så er ikke LAN kjent for å gjøre store forandringer. Orry erstatter Haugen og Acosta går inn igjen på laget. Visst det ikke er en spesiell grunn til at han (Acosta) ikke har vært med fra start i det siste. Braaten Vs Gilli er det mest usikre. Braaten i slag er flere hakk over Gilli, mens Gilli er nok jevnere i prestasjonene.


Enig i de meste, men tenker barnebarnet blir foretrukket fremfor Acosta.

Kan Braathen bli jokeren i gullkampen?
Saludar a los monos!

ACHTUNG

October 25, 2018, 09:46:23 AM #45 Last Edit: October 25, 2018, 20:15:08 PM by ACHTUNG
Braaten imponerte meg VOLDSOMT i 2 omgang på Nadderud. Han var helt ute av det i første, mottakene stemte ikke i det hele tatt, men det skjedde noe med både ham og laget i andre. Braaten har noe Kvisvik-beroligende over seg, med det at han viser at fotball er gøy, selv om det er alvorlig nok. Jeg tror han allerede nå er på det samme nivået han var, da han var på sitt beste ifjor og da var han en av landets beste. Dersom han er med for fullt i de fire siste, samt at han ikke merker noe til muskelproblemene i leggene, da bør det borge for en ny 1-årskontrakt på Daniel. Både pga at han er god nok, men også pga at Vega og Marengo etter alle solemerker forsvinner.

tintin

Mtp treningen idag, tror ba følgende starter på søndag:
Pettersen
Teniste, vito, Eggen, grøgaard
Orry, ruben2, Barmen
Komsoon, bamba, gilli

Superjack

Quote from: ACHTUNG on October 25, 2018, 09:46:23 AMBraaten imponerte meg VOLDSOMT i 2 omgang på Nadderud. Han var helt ute av det i første, mottakene stemte ikke i det hele tatt, men det skjedde noe med både ham og laget i andre. Braaten har noe Kvisvik-beroligende over seg, med det at han viser at fotball er gøy, selv om det er alvorlig nok. Jeg tror han allerede nå er på det samme nivået han var, da han var på sitt beste ifjor og da var han en av landets beste. Dersom han er med for fullt i de fire siste, samt at han ikke merker noe til muskelproblemene i leggene, da bør det borge for en ny 1-årskontrakt på Daniel. Både pga at han er god nok, men også pga at Vega og Marengo etter alle solemerker forsvinner.
100% enig. Braaten virker ikke som han mister fatning fordi det står om gull, han var i nærheten av å vise monstertaktene sine fra våren 2017 i 2 omgangen mot Stabæk.

Lag:

Pettersen / Radlinger
Teniste-Vito-Rismark-Grøgård
Jenssen - Barmen - Orry
Koms - Bamba - Braaten
Brannsupporter.

Spelaren

Det er meldt rundt 0º C under kampen, så det er bare å ta på stillongs, superundertøy og ha med sitteunderlag. Det kan bli like kaldt som då Bodø-Glimt kom hit i mars (2,3 til 0º C). Tror eg hadde på meg 17 enheter klær eller noe sånt under den kampen.  8)
Gå av.

Lidenskapen

Da har jeg fått tak i 2 stk billetter på BOB tribunen, er det noen som kan ha interesse av og bytte disse mot 1 på store stå?
Jeg er en tiger, jeg er en løve. For å bli konge må du jobbe som en slave. I dag jobbet jeg som en slave, derfor ble jeg konge.
Toni Nhleko: ^^Strandløve^^

Gulløl

October 26, 2018, 11:30:47 AM #50 Last Edit: October 26, 2018, 11:38:28 AM by Gulløl
Er Tore Reginiussen "spyfast" i Salzburg fremdeles eller fikk han lov å være med på flyet med de andre for å spre smitten ?
Brann må ta strenge forholdsregler på søndag. Ingen i klubben må hilse eller klemme på noen som kommer nedover fra bartebyen og holde god avstand. Dette kan være et hemmelig våpen fra trønderne som gjør at det blir Brann som får mannefall i de siste tre kampene slik at gullet går til Rosenborg. Håper Rune Soltvedt og Lars Arne Nilsen er godt oppdatert på smittevern. Kan tenke meg at Rune Soltvedt ikke kan dy seg og la være å klemme på Tove Moe Dyrhaug, slik at dominieffekten kan starte der  ; )


Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

Radlinger var ikke med på den siste treningen før kamp i dag, ifølge VG. Da er det duket for Pettersen. Litt av en oppgave for den unge keeperen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Hvis Vito ikkje kan spela, må Vega inn for å ta direkte frispark mot mål.  Er Ruben1 klar er vel han å føretrekkja før Grøgaard:

                      Pettersen

Teniste   Rismark  Acosta  Ruben1

Ruben2           Barmen            Orry

Koomson         Bamba            Vega
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

Ikkje uventa Svein Oddvar Moen som dømmer kampen.  Han blir vel ofte satt i slike toppoppgjer med høg temperatur.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Lasaron

Jinx-alarm: Denne kampen har en del ved seg som kan gjøre den til det beste fotballminne for de fleste av oss.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Nå begynner jeg å bli dønn lei av all hypen:

https://www.brann.no/nyheter/vil-gjerne-oppleve-seierstog-pyro-og-fest-igjen

Realitetssjekk: Brann hadde griseflaks mot Stabæk, med flere kamper før det langt under pari. Gjør jobben mot RBK, Godset, KBK og Odd, så ser vi om det er noe å skrike over.

Nixon

Quote from: Lasaron on October 26, 2018, 19:17:43 PMJinx-alarm: Denne kampen har en del ved seg som kan gjøre den til det beste fotballminne for de fleste av oss.

Men minst like mye ved seg som kan gjøre den til den største nedturen for de fleste av oss. Alt tyder på det.
Rød makt på Hansa

Billy Elliott

Alt dette fokuset på elendigheten i RBK-land gjør meg bare 100% sikker; de slår tilbake og knuser oss på søndag.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

kabelmann

Det legges opp til et noe så inn i hampen antiklimaks. Nesten så jeg ikke har lyst til å gå på stadion på søndag fordi jeg vet at det kommer til å gjøre vondt langt ned i hjerteroten. Dritt, altså. Takke seg til en trygg, harmonisk og udramatisk posisjon midt på tabellen. Dramaet kan vi holde til årsmøtene.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Corran

Quote from: kabelmann on October 26, 2018, 23:05:28 PMDet legges opp til et noe så inn i hampen antiklimaks. Nesten så jeg ikke har lyst til å gå på stadion på søndag fordi jeg vet at det kommer til å gjøre vondt langt ned i hjerteroten. Dritt, altså. Takke seg til en trygg, harmonisk og udramatisk posisjon midt på tabellen. Dramaet kan vi holde til årsmøtene.
Dette var et innlegg som jeg virkelig savnet en like knapp på
Gruer meg noe inn for jævlig til søndag og vil helst ikke gå. Hater å gjøre meg selv så vondt men blir nok til at eg går.
Alt ligger til rette for at det går til helvete
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Quote from: Corran on October 26, 2018, 23:52:53 PM
Quote from: kabelmann on October 26, 2018, 23:05:28 PMDet legges opp til et noe så inn i hampen antiklimaks. Nesten så jeg ikke har lyst til å gå på stadion på søndag fordi jeg vet at det kommer til å gjøre vondt langt ned i hjerteroten. Dritt, altså. Takke seg til en trygg, harmonisk og udramatisk posisjon midt på tabellen. Dramaet kan vi holde til årsmøtene.
Dette var et innlegg som jeg virkelig savnet en like knapp på
Gruer meg noe inn for jævlig til søndag og vil helst ikke gå. Hater å gjøre meg selv så vondt men blir nok til at eg går.
Alt ligger til rette for at det går til helvete

Også like enig. Dette er klassisk nå skal vi ta dem, og så vinner RBK og i praksis avgjør gullet i år.

Synest bergensmedia fokuserer mest på at Brann vinner, og dermed vinner serien. Med RBK seier er det mer eller mindre helt avgjort. Brannseier er faktisk bare at det er helt åpent.

Brann har de siste 5 kampene hatt 3 gode omganger. Er ingen selvfølge at Brann skal ta full pott i noen av de gjenværende kampene etter RBK heller, og målforskjellen til RBK gjør at de ved poenglikhet vinner serien.

Krysser fingre og tær for at det går veien søndag, men frykter absolutt det motsatte.
Brannsupporter.

Dunkin

Jeg gleder med nesten utelukkende til søndag.

Er innstilt på at det trolig går til helvete, selv med seier mot RBK. Men hvor ofte er det vi får oppleve kamper av en slik betydning?

Kagain

Quote from: ACHTUNG on October 26, 2018, 20:56:05 PMNå begynner jeg å bli dønn lei av all hypen:

https://www.brann.no/nyheter/vil-gjerne-oppleve-seierstog-pyro-og-fest-igjen

Realitetssjekk: Brann hadde griseflaks mot Stabæk, med flere kamper før det langt under pari. Gjør jobben mot RBK, Godset, KBK og Odd, så ser vi om det er noe å skrike over.

Enig der. Det er lite ved Brann sitt spill de siste ukene som har gjort meg særlig optimistisk. Hadde de holdt på slik de gjorde på førsommeren hadde jeg nok vært litt mer hypet, men da hadde de nok kanskje ikke vært i denne situasjonen de er nå...

Oppreist

Folkens, dette er en åpen kamp og ingenting vil være avgjort om vi vinner mens det meste er avgjort om vi taper. Altså en viktig kamp. Det er jo ingenting bedre. Tross den elendige høsten kjemper vi om gull når det er fire kamper igjen.

Da er det bare å feste setebeltene og lage et vanvittig liv på tribunen. Kan vi kopiere bortekampen mot Haugesund? Kanskje noen ivrige sjeler kan være innpiskere på tribuneseksjoner der vi normalt sett ikke har så mye trøkk. Vinner vi blir det synging på alle tribuner, men trykket blir bedre med noen innpiskere!

"Hele Stadion é det bare meg eller kokar hele Bergen, alt vi tar i blir til seriegull..."
Stein på stein blir Steinar.

Kjell249

Synd med Radlinger... Pettersen er en god skuddstopper, men vi får ikke samme roen i forsvar til å spille oss ut. Og da blir det mye lettere å sette oss under press.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

osoerli

Reknar med Pettersen fomlar eit tilbakespel rett i ein Rosenborgspelar og i mål. Og så scorar dei også på ei kontring fordi Brann må angripe. Tap 0-2
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

Klipp fra Rbk sin side fra i ettermiddag:
Treningen ble avsluttet med en intens seks mot seks kamp. Den måtte avgjøres med ekstraomganger og golden goal. Selvfølgelig var det Tore Reginiussen som ble matchvinner. Dermed er det vel ingen tvil om at midtstopperen er klar for kamp mot Brann søndag.
Pål-André Helland og Birger Meling, som sto over bortekampen mot Salzburg, er også kampklare. Det er derfor en sterk tropp trener Rini Coolen har å velge i når han setter opp laget til seriefinalen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

LAN lover overraskelse i morgen.

Hva blir det?
Azar på topp fra start, sammen med Braaten på kanten?

Muskelmassefotball fra start?

Etter stuntet med Kjellsrud fra start sist så tror jeg det meste er mulig.

Acosta som anker og RYJ og Barmen som indreløpere?

Brannsupporter.

Gulløl

Quote from: Superjack on October 27, 2018, 20:44:11 PMLAN lover overraskelse i morgen.
Hva blir det?
Skålevik fra start tipper jeg, ute av troppen i forrige kamp.
Løpe halvslitne midtstoppere mer slitne før Bamba kommer inn etter 60-65 min.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

nero

October 27, 2018, 21:22:56 PM #69 Last Edit: October 27, 2018, 21:24:35 PM by nero
Irriterer meg en del over at Haugen ikke var smart nok til å ta det gule kortet i en annen kamp, merker jeg.
Lions led by donkeys.

gladiporno

Om under 22 timer vil all fokus være på å beholde e-cup-plassen.

Superjack

12 timer igjen til årets «cupfinale». Kaldt fint vær, flomlys. Dette kan fort bli en legendarisk klassiker.
Gleder meg som en unge.
Brannsupporter.

Kagain

Jeg klarer ikke å fri meg for tanken at med så mye på spill så stokker det seg helt fra Brann, overraskelsen fra LAN er destruktiv muskelfotball, som gjør at selv om de blir rundspilt av RBK så blir det kun et surt 0-1 tap. Vinnermålet kommer fra et feilaktig idømt straffespark som Tore Reginiussen setter inn.

Etter kampen går LAN hardt ut mot Bamba/Koomsoon og insiunerer at om de hadde holdt seg til planen så hadde Brann tatt det hjem.

Dagen etterpå samles det til rituell Gulløl-destruksjon på Kniksens Plass, Brann "må gjøre noe" og henter så inn RBH som assistenttrener/sportssjef.

Nixon

Jeg misunner litt de som gleder seg til kampen. Jeg blir mer negativ for hver time som går, så den ekstra timen vi fikk i natt hjelper ikke akkurat på...
Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: Nixon on October 28, 2018, 09:29:43 AMJeg misunner litt de som gleder seg til kampen. Jeg blir mer negativ for hver time som går, så den ekstra timen vi fikk i natt hjelper ikke akkurat på...

Realisten i meg skjønner jo at dette må bety tap, RBK i praksis seriemester og gedigen nedtur.
Men gleder meg uansett, selv etter ørten cupfinaletap mot RBK og kollapset når det gjelder som mest.

Lettglemt og spent som fy.
Brannsupporter.

Gulløl

Spørs nå hvilke tidspunkt kampen starter. Brann.no sin nedtelling angir akkurat nå 10 timer og 29 minutter  : )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

October 28, 2018, 10:38:06 AM #76 Last Edit: October 28, 2018, 10:40:15 AM by ACHTUNG
Nå står det 11:38 på tidspunktet dette innlegget mitt er postet......

RBK har nå ikke bare to harde kamper i bena, skadeproblemer og nylig avsluttet magesjau, nå er døgnvillhet en faktor også!

Nixon

Quote from: ACHTUNG on October 28, 2018, 10:38:06 AMRBK har nå ikke bare to harde kamper i bena, skadeproblemer og nylig avsluttet magesjau, nå er døgnvillhet en faktor også!

Det er akkurat dette! Det kan sikkert berolige en fersking, men det øker bare frykten min i alle fall!;)
Rød makt på Hansa

nero

Dette har jeg null tro på. Bittert å tenke på at hvis vi hadde gjort jobben mot et par av Mikke Mus-lagene, kunne vi levd godt med uavgjort eller til og med tap. Nå blir det et tappert forsøk i 20 min, så kontrer bartene inn et par gåller, og kampen dør.  Gruer meg skikkelig til i kveld. Tviler på om "folkefesten" varer lenge etter dommeren blåser kampen i gang.
Lions led by donkeys.

ACHTUNG

Nixon, fra en veteran til en annen: Jeg tror Brann vinner ikveld, MEN, jeg tror dessverre at Brann ikke tar nok poeng på de siste tre vs RBK.

Neste helg møter vi et Godsetlag som kan trygge plassen med tre poeng. De blir en langt tøffere nøtt å knekke enn RBK. Det lukter uavgjort. Gjør RBK  jobben hjemme mot Odd er de 1 poeng foran.

KBK borte, en av årets tøffeste bortekamper, det kan bli en ny uavgjort. Selv om RBK taper i Kristiansand, er de m.a.o foran Brann på målforskjell.

I siste runde vinner både RBK og Brann, men RBK vinner nok et gull, etter en flau sesong.

Jeg tror braktapene for Molde får konsekvenser, dessverre.

Men, la nå oss ha fokus på enkeltkampen Ikveld, for det er da noe å ta med seg at vi slår RBK to ganger på 1 år?

gladiporno

Jeg tror det blir 0-3 og gedigen nedtur. Jeg synes det er kjekt med stort engasjement og at folk gleder seg til kampen, men jeg forstår det ikke helt. Dettte blir mest sannsynlig dagen der vi sier farvel til seriegull.

Spelaren

Sist gang me slo RBK to ganger i samme sesong var 2011, som endte opp som ek totalt bortkastet sesong. Og eg bare gruer meg mer og mer til det eg føler blir den endelige spikeren, om ikkje matematisk så praktisk, i kisten.

Nå tenker eg bare på de bortkastede poengene heime mot bunnlag og middelshavsfarere, og braktapene mot et Molde som hadde en midlertidig superform, typisk nok mot oss. Trønderne fikk bank av et kvalmt kjøpelag i ecup men skal nå møte velkjent Nilsen-fotball uten hemmeligheter. Huff, dette blir kaldt og kjipt.
Gå av.

kabelmann

Det eneste håpet jeg har i dag er at hele stadion blir med på Byen er Bergen. Skjer sjelden, men de gangene det skjer er det ståpels og frysninger og alt som hører med. Rammene er i hvert fall lagt til rette for det. Og så vinner rosenborg på et seint overtidsmål.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Falkman

28.10 har jo vært en lykkedag før.. fy faen så spennende dette er. Angrer nesten på at jeg ikke snek med meg noe beroligende hjem fra jobb i dag.

Spelaren

Nei, på tide å kle seg i alle vinterklærne en har. Brr.
Gå av.

Pelle

"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

ACHTUNG

Idioti å starte med Skålevik, ren idioti!!!! Bamba bør starte, ren og skjær idioti!

gladiporno

FKH synes å tape, noe som er fantastisk da det betyr at fempoengsluken opprettholdes.

Giles

Dårlig laguttak. Ser defensivt og tungt ut.

Gulløl

Quote from: Gulløl on October 27, 2018, 20:55:16 PM
Quote from: Superjack on October 27, 2018, 20:44:11 PMLAN lover overraskelse i morgen.
Hva blir det?
Skålevik fra start tipper jeg, ute av troppen i forrige kamp.
Løpe halvslitne midtstoppere mer slitne før Bamba kommer inn etter 60-65 min.

Ka sa jeg? 😊
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

tintin


Finfin respons

Kanskje.

Finfin respons

Kanskje.

osoerli

Tok vel ikkje så veldig feil mhp Pettersen desverre, den gode skuddstopperen, fordi Huseklepp har sagt det
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

Skålevik er totalt hjelpesløs jeeezes. Kva trudde LAN? Han kan kanskje fungere mot Start, Sandefjord eller Glimt
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Giles

Brann, tilfeldigheter, tregt og forutsigbart som vanlig.
Ser ut som RBK i Europa.
RBK gjør som de vil.
Et bevis på at dette Brann-laget med dette spilleopplegget bør havne på 4. plass.
Ny og optimistisk spillestil eller ny trener.
Han har spillere på benken som skal spille hver gang. Rett og slett deprimerende.

Spelaren

Gå av.

osoerli

Alle trudde RBK var svake fordi dei vart rundspelte av Salzburg. Held rikeleg mot Brann ser det ut til. Ser ingenting av det LAN lovte. Dette er uhyre svakt. Barmen, LAN vil ikkje ha seriegull resten evnar ikkje
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

osoerli

2 byttar i pause takk, inn med Vega og Bamba, ut med Skåle og Gilli, ellers er det godnatt
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

gladiporno

Jeg ville heller satt inn Karadas og prøvd å få endret kampbildet. Vega og Bamba inn vil ikke gi denne effekten.

Giles

Prøv ballspillere fra start neste gang. Men det var vel Vega din feil at det ble tap.

Billy Elliott

Quote from: Billy Elliott on October 26, 2018, 13:31:17 PMRadlinger var ikke med på den siste treningen før kamp i dag, ifølge VG. Da er det duket for Pettersen. Litt av en oppgave for den unge keeperen.

En litt for stor oppgave, men er han lur nå, så gjør han som sjefen og skylder tapet på Vega.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Utmedsnolken

Nok ett feil laguttak. Har han ikke lekt «smart» lenge nok nå?
"og der snubler Sæternes igjen"

ACHTUNG

Som sagt helt horribelt å starte med Skåle fremfor Bamba, rett og slett så idiotisk at jeg ikke har ord. LAN tenker derensivt og safety first uansett, til og med når eneste medisin er å angripe med hud og hår! Og så ser jo alle hva LANs utfrysing av Vega har kostet Brann. Mål er jo IKKE viktig. Jeg gidder ikke å fryse i to kamper til, for en lusen andre- eller tredjeplass, men Brann har uansett fått pengene, da adgangstegn til Godset og Odd allerede er kjøpt.

Nixon

Dette var et fortjent tap uansett hvordan man ser på det. Vi har noen gode perioder i andre omgang, men ellers har bartepakket god kontroll på oss. Det var til tider klasseforskjell i dag. Spesielt hvordan de utnyttet overgangene sine der vi ikke tar sjansen eller ikke ser mulighetene.

Jeg slenger meg på de som mener at Nilsen bommet med laguttaket. Skålevik kan gå tilbake til Start, for skal Brann ta ytterligere steg neste år er det bare å glemme at han skal løpe utpå der og bidra nærmest kun som førsteforsvarer.

Og hvorfor insisterer Nilsen fortsatt at Gilbert skal spille på verste kant? Det fungerte godt i én kamp, men etter det har det ikke vært et veldig godt trekk. Som i sist kamp ble det betydelig bedring da kantene byttet plass.

Dette var en trist kveld, men vi kan fortsatt spille e-cup neste sommer. Håper det er god nok gulrot for spillerne de neste ukene!
Rød makt på Hansa

Belfort

Sesongen er over. Kan ikke tenke meg at det kommer mange på de to siste kampene.
Om vi får andre plass eller 6 spiller ingen rolle publikumsmessig ihverfall. Håper vi ikke får noe e-cup, det vil jo skape en enorm belastning på spillerene.

SK

Det er en fordel å møte opp når kampen begynner. Skandale det vi viste i første omgang. Ville spillerne ha gullet ? Går ikke an å bli tatt på innsatsen i en slik kamp, selv om det selvsagt ikke er hele grunnen.

Helt enig med alle om at laguttaket var feil. Bør ikke LAN etterhvert svare på hvorfor 8-millionersmannen Bamba ikke starter kampene ? Selv om han burde scoret, bidrar han og utgjør en helt annen trussel enn Skålevik. Og at Vega ikke har fått spille mer ble ikke mindre kritikkverdig etter denne kampen.

Gullet ble ikke tapt i dag, det har blitt tapt etter en svak høst der vi ikke har lært fra i fjor. Men i et større perspektiv tapte vi gullet da vi solgte Heltne. En helt skandaløs hendelse.

Spelaren

Et fortjent tap som presidenten erklærer. Men eg klarer ikkje å hisse meg opp over det, det har ligget i kortene at et poteter i Orkdal - klart rbk ville slå oss. Inviterer du til LAN-party er det lurt å stille med noe annet enn en enkel isdn-linje. Og en tint grasmatte.
Gå av.

nero

Kampen var dessverre akkurat som forventet.
Lions led by donkeys.

Superjack

Marginer. Brann fikk desverre de to imot tidlig på litt tilfeldigheter.

Synest ikke det var så
elendig i 1. omgang som så mange skal ha det til. MEN, det ser så veldig elendig ut på grunn av målene imot.

Tror også Brann tapte mest på at noen løker glemte å sette på varmen. Gjorde at ene siden var ubrukelig og mer eller mindre gjorde ene siden ubrulelig og dermed mye mindre mulighet for Brann å kunne utfordre skikkelig på venstre først så høyre i 2 omg.
Brannsupporter.

Corran

Som forventet dette og dårlig av Brann. Men ble jo litt gøy med litt kok og spenning etter scoringen og hadde vel strengt tatt fortjent en uavgjort i dag.
Men ikke godt nok. Også veldig skuffet over Barmen i første, men var vel skadet eller noe og burde kanskje ikke startet?

Ellers er eg sjokkert over Moen som klarer å la vær å gi gult kort til Mike Jensen. Han skulle hatt 3 i første omgang og minst like mange i andre omgang.
Hvor mange ganger har ikke folk, meg inkludert, kjeftet og smelt over at Haugen, Barmen og SHN har tatt enkle gule kort ved å ta tak i arm/skulder på spiller som er forbi? Men når Jensen gjør det er det vist ikke noe. Dette er ikke grunnen til tapet, men irriterer meg noe grenseløst. Og den albuen han svinger opp på slutten når han løper forbi en spiller er 100% tilsiktet.

Så til slutt hva er oddsen på 3 Brann seire på rad og ingen rbk seire eller 2 tap for dem?

Brann kan vel nå ikke bli dårligere enn nummer 4 som var det jeg tippet som max uttelling i år.
Molde er vel 2 bak med seier i morgen og Haugesund er 5 bak. Disse to møter hverandre så det er ikke helt urealistisk å kunne håpe på en 2 eller 3 plass i år og før sesongen hadde jeg ment det hadde vært meget bra.

Lan lovet vel for noen sesonger siden at vi skulle nærme oss rbk for hver sesong og om vi tar minst et poeng i de resterende kampene så har vi faktisk kommet nærmere poengmessig  for hver sesong. Så bra de skrev lang kontrakt med ham for det kan ta litt tid ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Huff

Merket direkte etter kampen at jeg var sint. Ikke på NFF, og den hjelpeløse dommeren som lot RBKs utvalgte sabotere spillet gang, på gang, på gang uten et eneste kort, slik at de kunne fortsette slik igjen, og igjen og igjen uten å frykte konsekvensene. Ikke på de usportslige RBK-spillerne, som spilte klokt og lurt, og utnyttet dommeren. Ikke på LAN, som tok ut noenlunde riktig lag, og gjorde ok bytter. Ikke på Brann som kamparrangør, som stilte med betongmatten.

Jeg var forbannet på spillerne våre. Ikke etter den elendige førsteomgangen, da var jeg trist. Jeg var forbannet etter den skandaløse andreomgangen, der vi får en drømmestart av dimensjoner, og der Bamba burde utlignet tidlig. Det gjorde han ikke, og et kvarter ut i kampens andre omgang, etter at Brann hadde dominert starten fullstendig, så sluttet dominansen- fullstendig. Ikke fordi Brann ble for upresise, ikke fordi en gikk tom for krefter, men pga mangel på initiativ, mangel på løp, bevegelse, og vilje.

Brann satset ikke alt og tapte, de dasset rundt fra 60 til 85 minutt - og tapte.  Det så ut som en jævla treningskamp i perioder i andre omgang. Det skyldes sikkert noe mentalt, men likevel: Skandale.

SK

Det er ikke bare tilfeldig at vi får de to målene imot slik vi gjør, men mer en sum av svake enkeltprestasjoner.

Vi kan snakke om marginer, og da kan man også spørre seg om det har vært fornuftig å ha en reservekeeper som ikke har erfaring fra noe annet en tredjedivisjon (sett bort fra kanskje en enkeltkamp i fjor?) Det er lite å ha i ryggsekken før man kommer rett inn i gullkamp slik det har vært nå i år. Pettersen er en god keeper, og tapet i dag er ikke mer hans skyld enn flere andre. Men i denne kampen ble det at vi har en såpass uerfaren keeper dessverre utslagsgivende.

gladiporno

Det er også de 25 minuttene fra ca. 60 til 85 som irriterer meg mest. Brann mistet trykket og kreativiteten etter en strålende start på 2. omgangen. Jeg er dog mest sint på Lars Arne Nilsen som ikke gjorde noe for å endre på kampbildet da. Karadas f. eks burde kommet inn mye tidligere.

krakra

Nja, Pettersen får ta 2-0 på sin kappe, selv om det var svakt av både Eggen som opphevet offsiden og Vito som slapp mannen sin, men Radlinger har ikke akkurat vært en solid mann på skuddstoppingen han heller og Pettersen hadde noen gode redninger i kveld og. Vi har ingen trygge og solide «keepere»(altså noen som er trygg og solid i de klassiske keeeperoppgavene), men mulig resten av laget hadde vært tryggere med Radlinger og hans ballferdigheter.

Vi framstod først og fremst veldig nervøse i førsteomgang. Vi taklet ikke presset. Kan sikkert slakte treneren og spillerne for det, men det er jo noe man får med erfaring og læring. Brann har ikke kjempet om gullet på 11 år. Da var alle de som startet under 20 år. Ingen av dem har vært i gullkamp før. Det er en ny situasjon for samtlige spillere, trener og hele klubbapparatet. Så jeg vet ikke hvor skandaløst det er at de preges. Andreomgangen var bedre.

At laguttaket var krise? Nja. Bamba har ikke vært god i de kampene han har startet og var heller ikke imponende i innhoppet. Man vet hva man få med Skåle og han bidrar iallefall bra defensivt. At «8-millionersmannen» ikke starter og ikke har imponert er skuffende, men det er ikke særlig vilt hvis han trenger litt tid.
Det er skuffende at gullet ryker etter den gode starten, men isolert sett er det ingen grunn til å slakte noen. Det er først gangen denne gjengen er i en reell gullkamp i slutten av sesongen og det er ikke unaturlig at de ikke har de samme forutsetningene til å takle det mentalt som RBK som har vært i situasjonen mange ganger før

gladiporno

Markus Pettersen har vært klart bedre enn det jeg så for meg før han vikarierte for Radlinger. At han burde reddet det slappe skuddet fra Mike Jensen er klart, men dansken burde aldri kommet gjennom in the first place. Det er egentlig litt urettferdig å klandre en keeper for å slippe inn et mål der motspiller kommer alene gjennom.

SK

I en kamp vi strengt tatt bør vinne, er det ikke tilstrekkelig å sette inn Skålevik fordi han i hvert fall bidrar defensivt. Da setter man innpå den største offensive trusselen, hvor Bamba er foran. Han bidro på målet og så mer ut som en trussel enn Skålevik, selv om hsan selvsagt også burde scoret.

Tror også at Radlinger hadde tatt det skuddet som Pettersen slapp inn. Det er ikke slike avslutninger han har slitt mest med å stoppe. En gjennomsnittlig reservekeeper på Horwath-nivå hadde trolig også tatt det. Det handler i mye grad om erfaring som Pettersen naturlig nok ikke har mye av enda.

krakra

October 29, 2018, 00:26:08 AM #117 Last Edit: October 29, 2018, 00:28:17 AM by krakra
Radlinger har da sluppet inn mål som har gått rett på ham han og. Alle keepere gjør tabber og når de gjør det er det jo som regel «noe en gjennomsnittlig reservekeeper på Horwath-nivå hadde tatt.» Det gjelder også  Radlingers tabber. Tipper Pettersen tar de ni av ti ganger han og. Joda, som uerfaren reservekeeper er han nok mindre pålitelig enn en mer erfaren, men poenget er at Radlinger har vært ganske upålitelig han og når det har kommer skudd på han

Reservekeeper er uansett mindre pålitelige når de kommer inn helt på slutten av en sesong uavhengig av erfaring. De er kamprustne uansett.

ACHTUNG

Så LAN byttet ut Barmwn uten at han var skadet? Nok et idiotisk trekk

Pelle


Vel fotball er bare en lek ;-)

Bra det ikke ble noen som ble alvorlig skadet på isen.

Sesongen har vel vært over all forventning uansett.

De hadde også muligheter så direkte dårlig var det vel ikke ?

Hadde de bare ikke mistet flyten i går og noen av de andre kampene.

For å føle seierens gleder må man ha et tap en gang i blant ;-)

Hold humøret oppe både for deg og dine omgivelser, det er viktigere en fotball !

(PS venter med spenning på om det er noen som kritiserer meg på dårlig "Norsk" ordlegging)
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Spelaren

Quote from: ACHTUNG on October 29, 2018, 02:54:46 AMSå LAN byttet ut Barmwn uten at han var skadet? Nok et idiotisk trekk

Barmen var dårlig, Vega mye bedre.
Gå av.

Nixon

Ja, Barmen var et naturlig bytte. Larsen var bedre i første etter min mening.

Forøvrig har skuffelsen ikke lagt seg særlig mye. Det jeg er mest redd for nå er egentlig-ikke-så-veldig-interesserte-kolleger som skal mase om kampen i hele dag. Det hater jeg!
Rød makt på Hansa

Spelaren

Det verste eg husker på den gamle lagerjobben var alle disse ekspertene som var på én kamp på 80-tallet som skulle forklare korfor Brann egentlig tapte kvelden før. Innsikten var upåklagelig... Denne Osdal jobber visst med disse nå.  ;D
Gå av.

Ninja-Bob

Kom igjen, folkens, dette var ingen skandaløs kamp. Er så klart jævlig skuffande å ikkje klare å gripe moglegheiten når den er der, men laget kjempa, trenaren satsa offensivt og kampen var intens. RBK kan få inn kven som helst som trenar til neste år og eg trur likevel ikkje at dei kjem til å kome tilbake der dei var med Eggen, så me kjem til å få moglegheiten igjen. Ein treng erfaring i sånne kampar som det her, og det fekk me i går. Litt meir trua på at me faktisk kan hamle opp med Rosenborg, og motivasjon til å trene endå hardare, kjempe endå hardare, bli meir effektive foran boksen. Og masse unge i Bergens-området fekk kjenne på eit fullsatt stadion. Dette handar om å bygge kultur og det er det me gjer. LAN, Soltvedt og Johannesen sitt prosjekt er langsiktig og det er sånn det skal og må vere.

Av dei tre laga i toppen på eliteserien (Brann, RBK og Molde) så er det Brann som utviklar seg mest. Ser ikkje for meg at Molde plutselig skal bli så mykje bedre, sjølv om dei har råd til å kjøpe inn dyre spelarar etter Braut Håland-salet så har dei fortsatt Solskjær som trenar, og som me veit så er jo han ein bløff. RBK har strukturelle problem med eit styre som famlar i blinde og drøymer om gamal storheit og eit lag som ikkje opererar som ein einheit. Sjølv om dei får inn ein ny fancy ny trenar så er det ikkje gitt at dei dermed plutselig får ut potensialet sitt. Det sitt ikkje i veggane der på samme måte som det har gjort tidligare.

Så opp med haka og fortsatt å kjemp, ein kamp om gangen. Om me klarar å ha samme toppnivå som i år, men å unngå det lågaste botnnivået så er me bedre enn RBK. Om me hadde slått Lillestrøm og Tromsø så hadde me vore forbi dei. Dei tapa må me prøve å unngå neste år.

Spelaren

Brann utviklet seg mest? Me er marginalt bedre enn i 2016, forskjellen nå er at alle kjenner våre svakheter. Skal LAN bli noe mer enn Lars Arne Nesten må det nye verktøy inn i verktøyskassen. Neste steg i utviklingen bør være å komme ut i Europa, og samtidig utvikle noenlunde unge spillere som kan selges latterlig dyrt til en eller annen Red Bull - klubb.
Gå av.

ACHTUNG

LAN grubler for mye før viktige kamper, så mye at det ofte ender opp med hodeløse laguttak. Som mot LSK hjemme, så sitter man en hel omgang og venter på byttet/byttene som får Brann på skinner igjen. At ikke LAN ser at det er feil å starte med forutsigbare Skålevik, fremfor Bamba fra start, er skremmende. Som mot LSK, måtte LAN krype til korset og denne gangen sette inn Bamba for Skålevik. Mot LSK fikk jo LAN et illebefinnende og plasserte Skålevik på venstre flanke, før han innså feilen og fikk inn Vega.

Det er skremmende at en såpass rutinert trener som LAN kan gjøre så idiotiske feil. LAN har skaffet oss mange poeng i år, men så har han også tapt mange for oss, på rent og skjært tull. Koker fortsatt!!

Lasaron

Noe av det beste med kampen i går var at jeg traff bra med påkledningen. Forøvrig fikk jeg inntrykk av at Brann iallfall prøvde.
Tren på langskudd

Gepard

Skjønner ikke hvorfor man skal være så forsiktig med krittikk av Pettersen, siden han bare er 19 år liksom, ref pamer i bt¨


Pettersen er langt unna ¨å være en tippeligakeeper, og vil ha vært godt av et år eller to på obos-nivå. Han må jobbe enormt med feltarbeidet sitt, det er bare ikke gotdt nok

Det at man er 19 år betyr ikke at man ikke skal tåle kritikk, er man god nok er man gammel nok heter det, da må de også tåle å få kritikk om prestasjonene ikke er gode nok.

Fasit etter høstens kamper er ikke god, at Radkinger ikke spilte er en viktig bit, men langt på nær så viktig som sivert sitt fravær. Brann må jobbe inn en ny defensiv ledeetype i denne posisjonen, Jensen er ikke i nærheten av å fylle en slik rolle, og Løkberg er vel indreløper ?

Jeg trodde Rismark kunne ha noe for seg i en slik rolle, men ser ikke ut til å være i Lan sine tanker. Da må man ut ¨å handle. For sesongen 2019 bilr ikke særlig gøy om man ikke får på plass skjoldet\ledertypen som Sivert representerte


ACHTUNG

MPs opptreden på det løse skuddet til Mike Jensen er under enhver kritikk, det er skandaløst dårlig, det skal rett og slett ikke være lov. Når man ser reprisen, er det bare helt vilt!

Og Vega? Jeg kommer ikke over LANs behandling og utfrysing av en spiller, som er for god for norsk Eliteserie, om han får tillit og blir satset på. LAN knebler alt som er av kreativitet i Brann, bortsett fra det merksnodige forholdet kan har til Gilbert og det har Brann tapt mange poeng på. Primitive, forutsigbare treføtter har spilt, fremfor artister som Vega, Marengo og Braaten. Bare se på det fantastiske målet til Vega! Ingen i Brann gjør tilsvarende, klassespiller. Skam deg LAN, SKAM DEG!!!!!

ACHTUNG

Problemet med at LAN gir Bamba så lite forutsigbarhet som han gjør, selv om man kan kalle benkplass og innhopp også for å være forutsigbart nok, så er det helt soleklart at det blir litt for mye tenning, de gangene han får sjansen ved innhopp. Han er så giret på å få det til, at han nesten går i spinn, som på den sjansen der han bommer på en kjempesjanse og neste tar piruett, før ballen ender ut over dødllinjen. En Bamba med mer ro og ikke minst mer tillit fra LAN, hadde hatt mer kjølighet når sjansene oppstod.

Pokker ta!

Corran

Når det gjelder Bamba og det å brenne store sjanser så er ikke det noe han har begynt med i Brann. Dette var jo et av ankepunktene mot ham når han kom
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Kjøl deg ned - og bytt nick, Torvanger.

Velkommen til virkeligheten Brann. Neste år må vi bli mye bedre enn i år. Spørs om sulten og lysten er der.

Det mest interessante faglig sett var Vega som indreløper. Han var til tider god i rollen. Gledelig. Samtidig fungerte det ikke i store deler av andreomgangen, og det var den største skuffelsen, jeg vet ikke om jeg orker å se reprise for å analysere dette.

Angående Pettersen: skulle han ikke bokset forut for corneren til første mål?
Skulle han stått med samlede bein på to null? Jeg vet ikke, men jeg ser i alle fall et enormt potensiale i unggutten. Han kan nå så langt han vil hvis han vil det nok. Den reisen begynner på trening denne uken.
Kanskje.

ACHTUNG

Hvordan skifter jeg nick? Jeg har kjølt meg ned for lenge siden, men blir fortsatt småsint når jeg tenker på kampen igår.

Giles

Torvanger har noen innlysende poenger. Brann spiller ikke med de beste spillerne og har et spilleopplegg som tar livslysten fra både kunstnere og gråstein. Monotonien og forutsigbarheten er årsaken til nedturen, ikke SHN. Når toppingen er nedsnakking av både lag og enkeltspillere må det gå som det går.
Nå er angsten igjen på topp og Brann ved sjefen selv snakker seg selv ned på 4 plass.
Fra 2004 og framover skapte Brann momentum ved å spille bedre år for år med klare ambisjoner og tro på eget spill. Nå er det motsatt og denslags vinner ikke serien og har ingenting i Europa å gjøre.

ACHTUNG

LAN jublet jo da han fikk kloen i Bamba og messet i vei om at nå kan Brann endelig være med helt inn i gullkampen. Og så ender han opp med å sette 8-millionersmannen på benken! LAN kan ikke forvente å bli tatt seriøst lenger, så mye som han rører, med å sette en spiller ut av troppen til et oppgjør, for så å ha ham med i elleveren i neste. Mot Godset kjører han gjerne drømneelleveren, men da er det for sent. Toget gikk igår, det blir skrint med publikum fysisk til stede i de to siste.

Gulløl

October 29, 2018, 19:22:02 PM #135 Last Edit: October 29, 2018, 19:32:10 PM by Gulløl
Hvem var gnomen som spilte boksmusikk over flere minutter før kampen(ca.10 min før) når allsangen gikk som heftigst på Store Stå. Kanskje den beste allsangen siste 10 år før en kamp på Stadion ble torpodert. Han skulle blitt kjølhalt langsetter den frosne matten som straff. DJ eller hva han er MÅ ha antennene ute, ørene vasket og høreapparatene påslått. Nå har Vibeke noe å beklage i morgen også.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Quote from: Gulløl on October 29, 2018, 19:22:02 PMHvem var gnomen som spilte boksmusikk over flere minutter før kampen(ca.10 min før) når allsangen gikk som heftigst på Store Stå. Kanskje den beste allsangen siste 10 år før en kamp på Stadion ble torpodert. Han skulle blitt kjølhalt langsetter den frosne matten som straff. DJ eller hva han er MÅ ha antennene ute, ørene vasket og høreapparatene påslått. Nå har Vibeke noe å beklage i morgen også.

Arrangementsgjengen på stadion fremstår som klovner.

Kampen var fortsatt sur å tape poeng i, men ser ikke svart på det.
Brannsupporter.

Gulløl

October 30, 2018, 19:56:34 PM #137 Last Edit: October 30, 2018, 20:16:49 PM by Gulløl
Hele saken med det frosne toppsjiktet på halve banen er kraftig opphausset av Rosenborg spillerne som vil gni det skikkelig inn ovenfor hatmotstanderen. Det er brukt uttrykk som "en katastrofe" av Mike Jensen. Rosenborg sin kaptein bør vite at en katastrofe er noe helt annet og noe langt mer alvorlig.  Pål André Helland kalte banen for "betong" og "helt jævlig" noe som også er en stor overdrivelse.  
Forholdene i søndagens toppkamp var langt fra optimale, men likevel gode nok til å gjennomføre kampen noe dommeren som er den mest erfarne i eliteserien også har påpekt.

Det har vært langt verre baneforhold mange ganger i min tid som tilskuer på Brann Stadion. Det har vært mange gjørmekamper, hump i hump, mye løst gress og overvann. Dette når banen var en myr og før den ble drenert. Dette var "normalen" på Brann Stadion ut på høsten i noen tiår.

Det var ikke antydning til sutring fra proffe Everton spillerne som spilte på en ganske løs og hard bane når de spilte på Brann Stadion vinteren 2008. Everton spillerne tok baneforholdene som menn.

Det var en langt verre bane og forhold på Lerkendal da Rosenborg fikk Brann på besøk i november 2006.
https://www.adressa.no/100Sport/fotball/Kamp-mot-varet-pa-Lerkendal-47259b.html
https://www.nettavisen.no/sport/lerkendal-lagt-i-grus/803620.html

Mike Jensen og Pål André Helland er noen skikkelige sytepeiser og pingler, slik er det med den saken.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Norlings Hund 2

Nå stemmer det vel ganske greit at banen hemmet spillet, noe jeg tror talte mer til deres fordel enn vår. Derfor er det surt at vi amatørmessig nok ikke klarte noe så enkelt som å lese værmeldingene og sette på varmekablene for å få optimale forhold.

Om resultatet ville ha blitt et annet vil vi aldri vite, men uansett er det pinlig og surt.

Spelaren

Me spilte "en kanonkamp" mot Rosenborg, ifølge Nilsen. Passe sted å legge listen om målet er å overleve.
Gå av.

ostraume

Hva skjedde med deg Spelaren? Var ikke du en munter type? Har forumet knekt deg? Eller er det regnværet i Bergen?

Du skjønner sikkert at Nilsen prøver å snakke om spillerne for å gi selvtillit, nå som det er litt motbakke.

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

ACHTUNG

Spillerne er voksne, i Brann er de også godt voksne, ikke naive barn man må bløffe til, for å få dem til å tro at de er supergode. LAN er ikke ute i media for å psyke opp spillerne, dette er en spontan uttalelse til media, der han helt ærlig forteller det som var hans oppfatning, at Brann leverte en god kamp og i hans øyne en kanonkamp mot RBK. Jeg er enig med ham at i minuttene rett før og i 10 minutter etter Vegas mål, da var Brann veldig gode, på sitt aller beste, men så gikk det i stå og Brann falt tilbake i en uoppfinnsom trall.

Nixon

November 01, 2018, 13:14:06 PM #142 Last Edit: November 01, 2018, 15:16:59 PM by Nixon
Nå er det litt annerledes med "uoppfinnsom trall" mot Rosenborg enn mot Sandefjord. Man kan ikke forvente å være like dominerende i begge kampene. Utenom de to skåringene i mot som keeper i større og mindre grad må ta skylden for, skapte ikke bartelaget veldig mye mot oss. Tipper Nilsen er minst like opptatt av det som det vi skaper fremover.
Rød makt på Hansa

Superjack

Uoppfinnsom trall. Jeg er uenig.

Det er å male på, male på og male på. Til man finner den ene åpningen for en mulighet.

Funket ypperlig i mange kamper i vår. Og f.eks 2. målet mot Stabæk. Slik ser det ut når det fungerer.
Når det ikke er åpninger og laget venter på muligheten så ser det monotont og "uoppfinnsom trall" ut. Men det er det ikke.

Frem og tilbake, frem og tilbake.

Mot RBK er det ikke mange mulighetene å få, og når man dummer seg ut i feltet 2 ganger første 15 minutter er det vanskelig å få nok muligheter mot et lag som dermed ikke tar unødige sjanser eller blir utålmodige.


Brannsupporter.

Gulløl

Nesten 600.000 TV-seere såg Brann tape i denne kampen. Imponerende. Men få ble vel supermotivert til å komme på Strømsgodset kampen på søndag. Da blir det nok solgte billetter på 9-tallet og oppmøte på 6-7 tallet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Quote from: ostraume on November 01, 2018, 12:32:53 PMHva skjedde med deg Spelaren? Var ikke du en munter type? Har forumet knekt deg? Eller er det regnværet i Bergen?

Du skjønner sikkert at Nilsen prøver å snakke om spillerne for å gi selvtillit, nå som det er litt motbakke.

Det er en teit påstand. Kanonkamper vinner me, ikkje slipper inn billige mål og knoter rundt i eget forsvar når me trenger mål på overtiden. Og selvsagt er man knekt når tiårets sjanse på gull er ødslet bort.
Gå av.

osoerli

RBK-kampen vart tapt fordi feil lag starta.
Hvis Ruben1 har vore klar i nokre veker burde heilt klart han ha spelt.  Grøgaard er heilt middelmådig.
Acosta er sterkare og ein betre duellspelar enn Rismark, og gull å ha på defensiv dødball.
Skålevik fungerer greit mot Start, Glimt og Sandefjord.  LAN burde forstått at han ville bli alt for lett mot Reginiussen og Hovland, og Vega burde starta.  Detter har eg sagt i heile år.
Dette laget hadde hatt større sjanse å vinne kampen, og det er ikkje etterpåklokskap:

                    Pettersen

Teniste   worm   Acosta   Ruben1

Orry              Ruben2       Barmen

Koomson      Bamba           Vega
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Kagain

Jeg er spent på om Barnebarnet får seg et klippekort. Han trenger faktisk bare et mål til, så har han scoret mer mål enn HKJ. Jeg er også litt usikker på hvordan det går med Vito og Orry sine skader. Vito tok seg jo til brystet flere ganger. Et mulig ribbeinsbrist? Det var jo en situasjon hvor godset skulle hatt gult. Orry ble taklet og falt ekstremt stygt (så det ihvertfall ut som). Da må man spørre seg hvilken skade som gjorde at Orry ble byttet ut. Om Orry er ute og Brann trenger litt krutt på midtbanen kan de jo vurdere å la Braaten få en kamp der etter gammelt...

Tom C

Orry så ut til å lande med kneet på knottene til godsetspilleren, og fikk seg et kutt i kneet. Usikker på hvor dypt og alvorlig det var, men det kommer vel en oppdatering en av dagene vil jeg tro.
Aldri mer Obos....

Gulløl

November 06, 2018, 11:23:53 AM #149 Last Edit: November 06, 2018, 11:27:17 AM by Gulløl
Quote from: Tom C on November 06, 2018, 11:20:24 AMOrry så ut til å lande med kneet på knottene til godsetspilleren, og fikk seg et kutt i kneet. Usikker på hvor dypt og alvorlig det var, men det kommer vel en oppdatering en av dagene vil jeg tro.
BA har kommet med oppdatering:
Orry Larsen vil være ute i omtrent ti dager. Det er landslagspause mellom sesongens nest siste og siste kamp. Dermed er han klar til avslutningen mot Odd på Stadion, men ikke før.


(vi er vist på feil tråd)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up