• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Start, Mandag 7. August kl 19.00

Started by Superjack, July 12, 2018, 12:47:16 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Norlings Hund 2

Quote from: Romarius on August 06, 2018, 20:23:08 PMStart under Reka er ikke noe dårlig lag. Tipper de klarer seg.
Skjønner ikke hvorfor man enkelte velger å først og fremst være negative etter denne kampen. Er bare det perfekte godt nok? En kamp uten totaldominans i 90 min er for dårlig? 4-1 er for lite?
Hey, vi leder jo serien (og bør vente 6 dager med å deppe)!

Amen, og overgangsvinduet er da for faen ikke over. Men jeg er sjeleglad for det som har skjedd hittil, da et lass med forumbrukere som har vært inaktive tidligere er tilbake fordi de er misfornøyde :)

Og, til Bataljonens forumansvarlige - skam dere.

Godt gjennomført kamp av Brann, med unntak av 20 minutter eller noe der vi slapp Start inn i kampen. Vi vant likevel med solide sifre, selv om ting kunne ha vært bedre, og det var en relativt solid kamp fra vår side.

Tipper vi har noen nye på plass innen kampen mot Molde.

Billy Elliott

Nydelig kamp, og deilig å se hvilken spiller Ordagic kan være. Få han opp på et enda høyere fitnessnivå slik at han kan spille slik som i første omgang gjennom 90 min og vi har en meget, meget bra indreløper på gang.

Nå må ikke LAN finne på å benke han for betydelig mer begrensede Orry i neste kamp.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

For øvrig, herlig feiring av Haugen på målet sitt.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Stort sett en bra kamp der vi vinner fortjent. Barmen gjør savnet av Sønnen minimalt, selv om han må ta størstedelen av skylden for baklengsmålet på seg. Teniste var et velkomment gjensyn, håper det er for å bli denne gangen. Koomson dro nytte av dette, men heller ikke i kveld er han veldig god. Kanskje en tur på benken kan være noe. Ordagic var et overraskende valg, men gjorde det veldig bra. Skålevik vår svakeste med god margin etter min mening. Mens Haugen var vår beste.

Så en fin kveld. Og skal la være å tenke for mye på at dette sannsynligvis blir vår siste uke som serieleder i år...;)
Rød makt på Hansa

Lasaron

Quote from: Finfin respons on August 06, 2018, 19:59:09 PMOrdagic, Barmen, Haugen.
Enorm førsteomgang.

Hva, sånn fotballfaglig, gikk galt da Brann ble slappe og daffe i andreomgang?

Den farlige 2-0-ledelsen.
Tren på langskudd

Lasaron

Flott kamp, digg resultat. Fint at Barmen og Teniste fikk en myk start. Det at Teniste er tilbake, og at Koomson fikk en scoring tror jeg vil ha en forløsende effekt på sistnevnte. Ordagic veldig god i første. Enormt bra mål av Haugen. Det var litt høytrykksfotball igjen.
Tren på langskudd

Spelaren

Gøy kamp, men det risikable småspillet på egen halvdel gjorde det unødvendig spennende.
Gå av.

Lasaron

Quote from: Spelaren on August 06, 2018, 21:15:48 PMGøy kamp, men det risikable småspillet på egen halvdel gjorde det unødvendig spennende.

Acosta hadde noen tekniske moment der.
Tren på langskudd

ACHTUNG

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! LAN er Jesus igjen og Rune Soltvedt fortjener ros for Ordagic-scoopet!!!! Og jeg må bare innrømme at det var riktig å starte med Gilli, han var djækla god, håper skaden ikke blir langvarig. Deilig at Amir og ikke minst Gilbert fikk sin føste scoring, DET var fordømt viktig, for nå er isen brutt, det blir mer derfra. Og det er også godt å se at Marengo tør igjen og at han får vist at han HAR krutt i støvlene, selv om det var kepertabbe, så var det et brennhardt skudd. Og Haugen, for en gullfot! Ikke bare frisparkmålet, men den beinharde frisparkfoten som Komsoon bare kan stusse i mål!!

Og Barmen, var det noen som la merke til den syke langpasningen, med yttersiden av foten, tim Komsoon? Det er Barmen i et nøtteskall og han var banens gigant, han gjorde alt riktig og det var overhodet ikke hans feil at Start fikk mål. Shit happens, Start-spilleren fpr godt treff,nydelig mål og orestasjon av den gule.

Molde, her kommer vi!!

Giles

Brann var bra i første omgang, innrømmer det. Desto dårligere i annen omgang hvor Start utmerket godt kunne utliknet. Det er ikke beroligende og det er synd Brann ikke er i stand til å drepe kampen eller i det minste kontrollere den bedre. Taktisk sett så det også merkelig ut at de falt så dypt(som så mange ganger før).
Det trengs nytt blod, en spiss, en midtbanespiller og en stopper som helst er bedre enn de som spiller nå.

Corran

hehehe og der tok Torvanger fyr ;-)
Men Barmen var skyld i baklengsen, men Sivert hadde skyld i noen mål han også og eg synes at det vi får med Barmen virker mer spennende for han er mer framoverrettet.
Deilig også med Teniste tilbake. Han er vår beste back og ser ofte etter offensive muligheter hvor f.eks Ruben først ser etter støtte.

En solid kamp foruten 20 minutter og en veldig viktig kamp da dette var et fint lag for første gjennomkjøring med ny midtbane da det ikke kun er Sivert sin rolle som må endres og tilpasses ny spiller, men også Barmen sin rolle.
Det eneste jeg savnet i dag var en ny spiss for de to vi har er rett og slett ikke gode nok.

Men ikke kvelden å fokusere på negative ting Nå er det tiden for å suge på karamellen

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: Giles on August 06, 2018, 21:44:25 PMDet trengs nytt blod, en spiss, en midtbanespiller og en stopper som helst er bedre enn de som spiller nå.

Enig med akkurat det. Vi er for tynt besatt foran høstsesongen. Hvis vi har ambisjoner, trenger vi forsterkninger.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Huff

Dagens høydepunkt var Haugens feiring av 1-0 målet. Klar kommentar til SHN...

Superjack

Oppsummert:
Komsoom liker bare Teniste
Teniste er en veldig smart fotballspiller
Haugen har en fantastisk fot
Ordagic viste stort potensiale.
Barmen klarer å se og variere spiller i mye mye større grad enn Sønnen.
Barmen var direkte medvirkende til 2-1 målet og hadde også en horribel utrusing før den, etter 51 1/2 minutt der han solgte hele midtbanen i 3 kliv.
Radlinger hadde flere gode innvolveringer - med hendene.

Morro, tror det viktigste var å få en solid seier der spillerne kan vokse på litt selvtillit igjen.

Og til slutt, fra ca 70-79 minutter var jeg helt sikker på at jeg skulle skrive innlegg om at Brann har landets mest ufarlige og tannløse vinger og foreslå å gi bort både koms og marengs til Nest Sotra.

Jeg tok feil...
Brannsupporter.

gladiporno

Mye bra, og fint at Ordagic viste at Viking-kampen fra før sesongen ikke var et blaff. Fungerer når han fikk spille i favorittposisjonen sin sammen med ballspillere som Haugen og Barmen. Tipper dog at Orry er tilbake mot Molde og at Ordagic må pent sette seg på benken.

Det negative: Urovekkende dårlig etter 1-2-målet til Start. Lie Skålevik viste tydelig hvorfor han trenger en solid utfordrer og Koomson er fortsatt ganske slapp og uinteressert - slik han var mot slutten av vårsesongen. Håper scoringen kan sette ham i gang.


ACHTUNG

Ordagic har et pasningsregister, spesielt på entouch og kjappe kortpasninger, som man sjelden ser i Norge og som nok er en av grunnene til at Brann hentet spilleren. Bare se på det kjappe gjennomspillet til Steffen, på offsidemålet. Amir har to i seg til å bli Branns nummer 1.

Nixon

Quote from: ACHTUNG on August 07, 2018, 07:56:07 AMAmir har to i seg til å bli Branns nummer 1.

Hvis han får sjansen. Det spekuleres i dag i at det er han som står først i køen dersom Brann må gjøre justeringer i stallen i dette vinduet pga utlendingskvoten.
Rød makt på Hansa

Gepard

Brann spilte mot det nest svakeste laget i serien, hjemme på en sugende gressmatte. Jeg tror Ordagic skal ovebevise i fler en kamp før man skal få noen som helst tro på at han har noe å gjøre i klubben. Dette var altså hans første bra prestasjon for klubben

Lasaron

Orry har kontrakt ut sesongen. Jeg syns ikke Ordagic skal være den første i køen av utlendingene. Heller Marengo eller Vega.
Tren på langskudd

ostraume

Får litt Razanauskas-vibber av Ordagic. Spørsmålet er om han kan "ta en Haugen" og bli en mer komplett spiller. Lettere skeptisk.

Nå har vi 4 spillere på 3 posisjoner sentralt i midten så sånn sett er det vel litt merkelig å skrote Ordagic sånn helt med en gang.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

ACHTUNG

Her er nedsnakkingen i gang allerede ser jeg, for en gjeng! Avisene kan spekulere seg blå, LAN tar med seg videre dem han vil ha med og det bør vel være åpenbart for alle at det er Vega som ligger dårligst an.Superjack

LAN uttalte følgende i forhold til spørsmålet om Orda kunne forsvinne: Det håper jeg da VIRKELIG ikke. Altså med trykk på at det ville ikke være bra i det hele.
Tror nok LAN er nok frustrert på Soltvedt med Sivert Penge Nilsen sin avgang.
Brannsupporter.

ACHTUNG

Samtidig blir det litt komisk, når LAN og Soltvedt illustrerer det på en slik måte, i intervjuer, at de befinner seg milevis fra hverandre geografisk og at den ene ikke legger seg bort i hva den andre gjør. Vi snakker om et team og LAN er og blir sjefen, ikke en eneste avgjørelse blir tatt, uten at LAN har noe han skulle ha sagt. Samtidig tror jeg dette er den måten de gjør det på, LAN sier at det ikke var det han ønsket og at han gjerne ønsker å ha med videre den og den og så skjer det motsatte og folk sitter igjen med inntrykket av at LAN har blitt overkjørt.

Leffen

Hurra! Meget sterk første omgang. Slapt fra 60 frem til målene kom. Men alt i alt ganske komfortabelt.

Synes Ordagic var dagens høydepunkt. Ingen perfekt kamp, men viste prov på en veldig bra spiller. Barmen klarte seg, ikke overraskende, godt. Og Teniste; fakan han har vært savnet! Flott med mål for Komsoon, men i går var han alt for forelsket i ballen. Han er nødt til å skjønne at han ikke trenger å utfordre HVER gang har den.

I mine øyne burde ny spiss være hovedfokus. Synes det er åpenbart at det er vår svakeste posisjon.

SeLyren

Ang Koomson, han bør bruke storfarten oftere. Han drar ned tempoet, litt for mye. Han bør også variere pasningsspillet mer. Spille vegg med indreløperene for så å sette på storfarten. Ned til dødlinjen, nært mål, 45 ut, langs bakken. Marengo er forresten rå til å drible langs dødlinjen. Mer av dette.

Billy Elliott

Quote from: Gepard on August 07, 2018, 08:39:15 AMBrann spilte mot det nest svakeste laget i serien, hjemme på en sugende gressmatte. Jeg tror Ordagic skal ovebevise i fler en kamp før man skal få noen som helst tro på at han har noe å gjøre i klubben. Dette var altså hans første bra prestasjon for klubben

Dette var da også hans første start som indreløper for klubben. Har ikke fått særlig mange muligheter til å vise hva han kan før.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Quote from: Billy Elliott on August 07, 2018, 11:12:09 AM
Quote from: Gepard on August 07, 2018, 08:39:15 AMBrann spilte mot det nest svakeste laget i serien, hjemme på en sugende gressmatte. Jeg tror Ordagic skal ovebevise i fler en kamp før man skal få noen som helst tro på at han har noe å gjøre i klubben. Dette var altså hans første bra prestasjon for klubben

Dette var da også hans første start som indreløper for klubben. Har ikke fått særlig mange muligheter til å vise hva han kan før.

Nei, mener han startet som indreløper borte mot Ranheim, noe som gikk helt greit.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lasaron on August 07, 2018, 11:41:32 AM
Quote from: Billy Elliott on August 07, 2018, 11:12:09 AM
Quote from: Gepard on August 07, 2018, 08:39:15 AMBrann spilte mot det nest svakeste laget i serien, hjemme på en sugende gressmatte. Jeg tror Ordagic skal ovebevise i fler en kamp før man skal få noen som helst tro på at han har noe å gjøre i klubben. Dette var altså hans første bra prestasjon for klubben

Dette var da også hans første start som indreløper for klubben. Har ikke fått særlig mange muligheter til å vise hva han kan før.

Nei, mener han startet som indreløper borte mot Ranheim, noe som gikk helt greit.

Det er visst korrekt, ja. Han var nokså god da også, så vidt jeg kan erindre. Husker han var sterkt delaktig i oppbyggingen av et av målene.

Da kan vi konkludere slik: to starter som indreløper, begge endte med komfortable seire, og skryt til bosnieren.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

pidre

Ikke overraskende var Ordagic var bra.

Den beste var likevel Haugen, som nå virkelig ser ut til å ha funnet formen. Synes han har vært tung, men i går sprudlet han. Meget gode dødballer, harde og uten for mye luft.

Teniste var god, men enda litt rusten.

Saludar a los monos!

Spelaren

Eg synes Koomson bruker Teniste for lite. Gang på gang kommer estlenderen som et lite tog nedover vingen men Koomson heller vil danse rundt med motstanderen på jakt etter noen runder applaus frå publikum.
Gå av.

Leffen

Quote from: Spelaren on August 07, 2018, 13:46:31 PMEg synes Koomson bruker Teniste for lite. Gang på gang kommer estlenderen som et lite tog nedover vingen men Koomson heller vil danse rundt med motstanderen på jakt etter noen runder applaus frå publikum.

🙏🙏🙏

Nixon

Quote from: SeLyren on August 07, 2018, 11:03:15 AMAng Koomson, han bør bruke storfarten oftere. Han drar ned tempoet, litt for mye.

Helt enig. Spesielt når han får en langpasning og bare har en back uten sikring foran seg. Han får jo kontroll på ballen veldig fort og har jo alle muligheter til å utfordre, men blir veldig ofte bare stående.
Rød makt på Hansa

Stril Power

Quote from: Spelaren on August 07, 2018, 13:46:31 PMEg synes Koomson bruker Teniste for lite. Gang på gang kommer estlenderen som et lite tog nedover vingen men Koomson heller vil danse rundt med motstanderen på jakt etter noen runder applaus frå publikum.

Heilt samd. Noko av det beste frå vårsesongen, var då Koomson slo ned i rom 2 medan Teniste kom rundt backen og slo innlegget. Det er betre å ha Teniste og Kristiansen på dødlina for å for å slå innlegga og Koomson og Gilli i returrommet enn omvendt.

Eg skal ikkje leggje for mykje i kampen i går, sidan det var éin kamp og mot svak motstand, men eg synest det var mange glimt av vårherlegheita. Då meiner eg i hovudsak tre ting: Plassere laget høgt i etablert spel, halde tungskytset frå dødballane oppe lenge etter dødballen er over og å halde ballen i laget når eit angrep ikkje går etter planen. Då greier dei å skape ettertrykk og konstant press mot motstandarboksen. Tilfeldigheiter er viktig i fotball, men det handlar om å skape situasjonar der tilfeldigheiene kan oppstå.

ACHTUNG

En av dem som var med meg, som bl.a har vært spillende trener for NTNU, mente at Haugen var slapp i det defensive arbeidet og at hans slapphet var med på å sende Start delvis inn i kampen igjen. Jeg så ikke det samme, men jeg går ut fra at de som har ser kampen med trenerøyne, ser ting og tang som ikke andre legger merke til ellers.

Go Up