• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Samuel Sahin-Radlinger

Started by Gulløl, January 30, 2018, 16:02:45 PM

opplett and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-fansen-kommer-til-a-fa-hjertet-i-halsen/o/5-8-744481

BA-Bergersen spår at vi kommer til å sitte med hjertet i halsen av det nye spillet til Brann i år. Og at det vil være verdt det selv om det sannsynligvis vil komme et baklengs eller to når vi skal spille med høyere risiko der bak.
Rød makt på Hansa!

nero

Litt rart at LAN aksepterer det, han er jo ikke kjent for å ta unødvendig risiko.
Lions led by donkeys.

Corran

Quote from: Nixon on February 17, 2018, 10:27:45 AMhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-fansen-kommer-til-a-fa-hjertet-i-halsen/o/5-8-744481

BA-Bergersen spår at vi kommer til å sitte med hjertet i halsen av det nye spillet til Brann i år. Og at det vil være verdt det selv om det sannsynligvis vil komme et baklengs eller to når vi skal spille med høyere risiko der bak.
Er vel ikke helt riktig sitert det der. Han sier ikke vi kommer til å få hjerte i halsen av Radlinger men om en glemmer det er han og tenker Piotr
Sitat:
Du kommer til å få kraftig hjertebank av både glede og redsel av å se Branns nye keeper. Hvis man et sekund glemmer at det er Samuel Sahin-Radlinger som vokter målet til rødtrøyene i 2018, og tror at det er Piotr Leciejewski.
Sitat slutt

Når jeg satt og så på treningskampene (den en og en halv jeg har sett) så slapper jeg veldig mye mer av når ballen spilles tilbake til keeper enn med Piotr
I tillegg er det lengre og mer presise utspill når det er nødvendig
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Radlinger er en nytelse å se på med ballen i beinene. Ter-Stegen-nivå på østerrikeren i den fasen av spillet.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Tar masse risiko i treningskampane med hensikt.  Blir nok litt mindre risiko når serien startar.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Asgeir Kleppa

Tenker han prøver nivået og ser hva han kan komme unna med. Vi må uansett regne med at vi har med en kontinental selvsikker keeper å gjøre, personlig gleder det meg, så tror de med svakt hjerte bør slutte å se live sendinger med Brann ;)

Gulløl

February 21, 2018, 11:14:07 AM #56 Last Edit: February 21, 2018, 11:32:43 AM by Gulløl
Litt på siden. Samuel Sahin-Radlinger og Sila Sahin skal bli foreldre og babyen skal bli født i Bergen i juli.
Sila Sahin er betraktelig mer kjent en sin ektemann så med den mediaoppmerksomheten ho har blir det nok også en god del Bergens reklame fremover kan jeg tenke meg.
https://www.welt.de/newsticker/dpa_nt/infoline_nt/boulevard_nt/article173801445/Sila-Sahin-zieht-mit-ihrem-Mann-nach-Norwegen.html

Og med 214 180 følgere på instagram blir det nok mye oppmerksomhet og Norges- og Bergens reklame i den kanalen også.
Tre bilder allerede lagt ut.
https://www.instagram.com/diesilasahin/
TA DERE SAMMEN!!!

ACHTUNG

Warum sollte wir das blog und instagram der fraulein zu Samuel besuchen? Verdammt!


(noe tysk gled da inn på ungdomsskolen, selv om det jeg sitter igjen med, er så grammatisk ukorrekt som man kan få det, hehe)

Gulløl

Quote from: ACHTUNG on February 21, 2018, 11:58:53 AMWarum sollte wir das blog und instagram der fraulein zu Samuel besuchen? Verdammt!

Damit Torvanger etwas Schönes sehen kann. Dann wird er sich wieder ein bisschen jung fühlen  ; )
TA DERE SAMMEN!!!

ACHTUNG


Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pelle

Quote from: Gulløl on February 21, 2018, 11:14:07 AMLitt på siden. Samuel Sahin-Radlinger og Sila Sahin skal bli foreldre og babyen skal bli født i Bergen i juli.


Skal bare se vi får en ny Olympisk mester på skøyter fra Bergen om noen år med navn Radlinger
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Gulløl

March 18, 2018, 14:24:25 PM #62 Last Edit: March 18, 2018, 14:26:24 PM by Gulløl
Konemor legger ut ganske hyppig på sosiale medier om livet i Bergen. Med 600.000 følgere på Facebook, 225.000 på Instagram og nær 20.000 på Twitter, blir det en solid dose Bergens reklame som blir sendt ut i verden. Og litt Brann reklame også forhåpentligvis.

https://www.bt.no/100Sport/meninger/Brann-paret-venter-barn-Na-vil-de-ha-apenhet-rundt-det-vonde-de-har-opplevd-252082b.html
TA DERE SAMMEN!!!

gladiporno

Hun har også snakket med tysk media, og ifølge henne snakker bergenserne som hobbiter.

Nixon

Samuel ble visstnok skadet da han prøvde å redde den godt plasserte ballen fra Acosta. Er det noen med tilgang til betalingssaken på ba.no som kan gi en oppdatering på hvor alvorlig det er?
Rød makt på Hansa!

Gulløl

April 05, 2018, 20:38:22 PM #65 Last Edit: April 05, 2018, 20:42:43 PM by Gulløl
Fikk problemer med skulderen når han strakte seg så lang han var på Acosta sitt tilbakespill.
Klipp fra BA:
Nilsen har aldri vært fremmed for et og annet krumspring i mediene for å gi minst mulig informasjon til motstanderne i forkant av kamp, men forsikrer om at dette er reelt. - Hvis han hadde vært frisk, hadde han jo trent med oss. Han er sår bakpå der. Han hadde ikke sjans i dag. Hvis ikke han står, gjør Markus (Olsen Pettersen) det.
TA DERE SAMMEN!!!

osoerli

Syns Radlinger har vore knallgod alle kampane før i dag.  Veldig rart det som skjedde på S08-målet.  Sto han med tyngda på feil fot eller noko?  Og så var han ute og sykla litt på ein corner.  Men me får tru han berre hadde ein litt dårleg dag.  Og at han er ferdig med årets svakaste kamp for hans del.  Heldigvis fekk det ikkje poengkonsekvensar.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Lasaron

Jeg tipper han så utgangen på skuddet og gikk i den retningen. Så var ballen bak en spiller en stund, samtidig som den flakket og skiftet litt retning. Når den da dukket opp igjen i synsfeltet var Samuel utspilt. At man ser utgangen på skuddet, for at den så forsvinner bak en spiller når mange spillere står mellom, er i seg selv ikke en tabbe. Men det så utrolig dumt ut.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

ostraume

Unnskyld, men sier du nå at dette målet ikke er en keepertabbe? Det er et skudd fra 25 meter som går mer eller mindre midt i mål. Det er fint å finne formildende omstendigheter, men det er altså ikke en tabbe?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

marsboer

Jeg synes at skuddet så rart ut, men ja, Radlinger kunne kanskje ha ventet litt før han slengte seg.  Hvis han ikke hadde datt ned, hadde ballen gått rett mot ham. Men det kan nevnes at han fikk svær lite kamptrening i disse fire kampene - fordi forsvaret har gjort altfor bra jobb.

Lasaron

Quote from: ostraume on April 16, 2018, 07:02:08 AMUnnskyld, men sier du nå at dette målet ikke er en keepertabbe? Det er et skudd fra 25 meter som går mer eller mindre midt i mål. Det er fint å finne formildende omstendigheter, men det er altså ikke en tabbe?

Vet for lite om slikt. Når en keeper ser utgangen, for så at ballen forsvinner, hva skal keeperen da gjøre? Hva sier læreboken? Skal han vente til ballen dukker opp igjen i synsfeltet? Dette er et undrende spørsmål, ikke retorisk. Håper noen vet. Så er det mulig han sto feilplassert før skuddet gikk. Vet ikke.

La oss si det er lav kveldssol midt i mot. Et skudd kommer på en slik måte at den forsvinner av syne for keeper pga solen. Keeper blir blendet. Litt flakk i ballen. Skuddet ender i mål, noe den aldri hadde gjort om keeperen ikke var blitt blendet. Det hele ser utrolig dumt ut. Det vil bli betegnet som en tabbe, men er det riktig?

Poenget er at det som ser ut som en tabbe, ikke nødvendigvis er det. Hvis læreboken sier at keeper skal vente til ballen kommer inn i synsfeltet igjen, gjorde Samuel en tabbe. Jeg vet ikke.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Lasaron

Nå har han forklart seg. han så ikke utgangen på skuddet, men når ballen først dukket opp så han den hele veien. Det var vel en tabbe, da. De fleste eliteseriekeeperne tar slike skudd 9 av 10 ganger.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Nixon

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Brann-vil-prove-a-kjope-Radlinger-254244b.html

Brann vil ikke uventet prøve å kjøpe Samuel. Så spørs det om Brann kan skaffe pengene, og ikke minst om keeperen har lyst selv.
Rød makt på Hansa!

Alonso Solis

Men, har Radlinger virkelig vist seg å være verdt den prisen? At han er sinnsyk med beina er hevet over enhver tvil. Men jeg synes han virker voldsomt usikker i feltarbeidet sitt der han tar endel merksnodige avgjørelser på når han går ut og når  han ikke går ut, og ikke minst når han velger å bokse (han bokser veldig ofte). Han har heller ikke akkurat overbevist som skuddstopper (ref: målet til 08). Radlinger virker absolutt som en utrolig trivelig og seriøs type og innehar uten tvil et stort potensial. Slik forsvaret vårt har prestert i åpningen  har han strengt tatt ikke hatt mange mulighetene til å vise seg frem, men de få gangene han har fått muligheten synes jeg han har virket litt utrygg.

huleste

Jeg tror resten av keeperspillet hans kommer seg med kamperfaring. Når han blir varm i trøyen og vant til norsk fotball, tror jeg han er verdt meget med penger

Sint balle

Syns nå han har hatt noen få gode inngripener når motstander kommer 1v1, kanskje jeg bare husker litt feil? Hadde ihvertfall en mot Ohi som var god.

Personlig syns jeg de gjør veldig rett i å signere han!

Nixon

Quote from: Alonso Solis on April 28, 2018, 03:53:39 AMMen jeg synes han virker voldsomt usikker i feltarbeidet sitt

Samuel har allerede blitt merkbart bedre i feltarbeidet. Og han vil jo sannsynligvis bare bli bedre og bedre på alt med mer kamperfaring. Så etter min mening bør Brann strekke seg langt for å signere han. Hvor langt er ikke godt å si. Det spørs jo litt hvordan klubben ser at Pettersen utvikler seg i år.
Rød makt på Hansa!

Hallais

Jeg trasker ikke rundt på Brann sine treninger som enkelte andre, men for meg virker dette utspillet ganske betryggende. Motstanderne har innledningsvis i sesongen knapt kommet til sjanser, så det er vanskelig for slike som meg å vite foreløpig hvor god han egentlig er, og å uttale seg om eventuelle svakheter. Men dette er jo et signal om at han også presterer på trening. Jeg tror også at han vil utvikle seg og begrense sine svakheter med tiden. Er ganske sikker på at han er en fyr vi muligens også kan tjene penger på.

Ninja-Bob

Og, som dei prata om på ballspark sin podcast, ein av grunnane til at han har blitt satt så lite på prøve er at han er så god som sweeper og midtstopparane kan stå høgare, og berre det er jo verdt ein god del pengar om ein spør meg.

kabelmann

I mine øyne er han en stor oppgradering fra Piotr. Om Brann kan oppdrive pengene er det bare å løpe og kjøpe.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

marsboer

Ja, han får Brann til å spille bedre. Ballen fra ham havner oftest hos Brann-spillerne, ikke tribunen. Sist jeg hørte, så koster han 4 millioner hvis man ønsker å kjøpe ham. Det greier Brann nok.

Leffen

Surmaget å komme med negativitet dagen etter vi har slått Rosenborg, men blitt litt engstelig av Radlingers opptreden i de siste kampene. Bare et spørsmål om tid før disse bokseforsøkene hans går riktig dårlig. Det jeg lurer på er om han får beskjed om å gjøre det, eller om det bare er refleks? 70% av gangene han er uti felt er han på bærtur. Tror det hadde vært en god ide for han å bare bli stående på streken. Risikominimering (i banespillet er han overlegen. Og det skal han ha masse skryt for)

Lasaron

Han er i ferd med å bli min favorittkeeper i Brann gjennom tidene. Digger at han er så spillende. Og så har han, tross alt, sluppet inn 5 mål på 12 kamper. Det er lite.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Finfin respons

Men Leffen har et poeng. Han må i alle fall ikke falle og minste ballen med øynene som på 1-0-målet nå, helt unødvendig.

Jeg tipper man kjører på og jobber med videoanalyser og jobber med saken, det bør man gjøre, dette er det jo bare å trene mye på, så blir det bra. Poenget er at alle de gangene han har bommet skulle han tatt dem, lett. Egentlig ukompliserte situasjoner bortsett fra alle som står i veien. Femmeteren er keeperen sin, alltid, og det må man aldri vike på.
Kanskje.

Gulløl

May 28, 2018, 16:46:19 PM #84 Last Edit: May 28, 2018, 16:48:19 PM by Gulløl
I tillegg til feltarbeidet ser det ut som Radlinger mangler en god del på styrken i den lange kroppen før han er en virkelig toppkeeper. I dueller ved frispark og corner der ballen havner rundt 5 meteren er det for lett å skubbe han bort og/eller få han ut av balanse. Dette er noe spillerne på motstanderlagene har oppdaget, derfor er de på han hele tiden i slike situasjoner. Blir han i Brann også neste sesong bør han bruke mange timer i vektrommet kommende vinter slik jeg vurderer det. Terping på feltarbeid noen timer i uka må bare settes i gang omgående.
TA DERE SAMMEN!!!

Falkman

Quote from: Gulløl on May 28, 2018, 16:46:19 PMI tillegg til feltarbeidet ser det ut som Radlinger mangler en god del på styrken i den lange kroppen før han er en virkelig toppkeeper. I dueller ved frispark og corner der ballen havner rundt 5 meteren er det for lett å skubbe han bort og/eller få han ut av balanse. Dette er noe spillerne på motstanderlagene har oppdaget, derfor er de på han hele tiden i slike situasjoner. Blir han i Brann også neste sesong bør han bruke mange timer i vektrommet kommende vinter slik jeg vurderer det. Terping på feltarbeid noen timer i uka må bare settes i gang omgående.

Høres ut som en god plan å bygge litt muskler. vel og merke så lenge han holder seg unna spensthopp med vekter!!

Tom C

Radlinger er nøkkelen til at Brann har full kontroll på Lerkendal mot RBK, og det samme gjelder i de fleste andre kampene. Måten han fungerer som en slags libero gjør at de andre lagene ikke kan presse høyt, for vi har alltid pasningsalternativer der bak, og motstanderne kan ikke slenge alle mann i press helt opp til keeper, for da må de slippe noen på midten. I tillegg, de få gangene noen tar seg bryet med å presse kollektivt og ta ut alle alternativene, så klarerer jo Radlinger med all verdens ro, og det verste er at klareringene som oftest treffer en Brannspiller allikevel.

Så at vi har ligaens beste midtstoppere er en bra ting, men jeg tror at de blir enda bedre av å ha en sånn keeper å støtte seg på når de blir presset.
Aldri mer Obos....

Chrisstah

Hadde han vært så god som vi ønsker, så hadde han ikke spilt i Brann.
Legg 4 mill på bordet for han. Tren han i feltet og selg for 30!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Stril Power

I fjor hadde Brann 10 baklengs etter 12 kampar. Det er ikkje så aller verst. Men no har me 5 baklengs. Det gjer ikkje noko at dei måla han slepper inn er tabbar, så lenge det er så få. Tabbane er sjølvsagt veldig synlege, men arbeidet han gjer i spelet, er så bra. Skapar strekk i motstanderlaget, har enorm ro med ballen.

Sjå til dømes dette angrepet her: https://streamable.com/fqsjf

Eg har ein teori som er umogleg å faktasjekke, men som går ut på at den totale risikoen i målet er mindre med Radlinger enn med Piotr. Kvaliteten han har i beina, gjer at me får færre angrep imot.

Som andre har sagt, om han hadde vore like god i feltet som i spelet, hadde han spelt for Hannover og ikkje for Brann. Om me får kjøpt han for fire, har eg òg trua på at han kan gå for ein del meir seinare.

Men all panegyrikken til side, det er jo lov å trene på å bli betre. Og det får me håpe han gjer.

Gulløl

Klipp fra onsdagens BA:
Han innrømmer likevel at overgangen til norsk fotball har vært utfordrende. Til tider har han fått store problemer i feltarbeidet - særlig på dødballer. Norsk fotball er mer fysisk. Det som frustrerer ham mest er knuffingen i feltet.
«Fredet» på kontinentet
- I Tyskland er det ikke lov å være borti keeperen innenfor femmeteren. Slik er det utvilsomt ikke her. Her blir jeg blokkert hele tiden. Jeg husker spesielt den ene situasjonen i Lillestrøm. Frode Kippe tok meg ut. For meg var det et klart frispark, men nå vet jeg at det ikke er sånn her. I morgen må jeg rett og slett slåss tilbake mot ham, sier 25-åringen.
- Rosenborg og Lillestrøm spilte helt bevisst på å blokkere meg. De vet at jeg er stor, og derfor vil de hindre meg i å komme ut. Det kommer Lillestrøm til å gjøre igjen, men det er jeg forberedt på nå og jeg vet hvordan jeg skal håndtere det.
TA DERE SAMMEN!!!

Serez

Håper virkelig vi tar å kjøper Radlinger i sommervinduet og gir han en kontrakt på i hvert fall 3 år. Har troen på at Radlinger kan bli eliteseriens desidert beste keeper og potensielt være et veldig godt salgsobjekt når han utvikler seg i feltarbeidet. Han er jo bare 26 år, som er ganske ungt for en keeper.

Kai-Olai

Radlinger trykker til på Nystemten. Respekt!

OmOssSjølOgHansaøl

I starten av sesongen virket han lovende, men nå ... En keeper skal ikke bare kunne spille med ballen i beina, men også mestre feltarbeidet og stoppe skudd fra distanse.

Inntrykket etter de siste kampene er at Radlinger har for store mangler til å bli en permanent førstekeeper for et lag i toppen av eliteserien. For ikke å snakke om å være verdt overgangspenger og høy lønn.

Inntrykket kan selvfølgelig endre seg utover høsten, men per nå virker det som om Brann bør se seg om etter andre keepere.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Spelaren

De viktigste ferdighetene bør være ferdigutviklet på en 26-åring, så eg tviler på at me ser en koloss i feltet som skaffer seg rom og får slått en ball og to unna, eller som rykker ut og gjør målet mindre og stopper skudd på nært og fjernt hold. Radlinger er kanskje en magiker med ball i beina i forhold til Leciejewski - men slik sesongen har utartet seg etterhvert virker det som om svakhetene hans blir tydeligere og tydeligere.
Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Tom C

Skuffende utvikling ja. Mulig Branns defensive festning i begynnelsen av sesongen skjulte svakhetene hans litt for godt. Så er spørsmålet om det er realistisk å få tak i en keeper som er god på alt, eller om vi skal la Radlinger få muligheten til å forbedre seg på de åpenbare svakhetene hans... Selv om kritikk absolutt er på sin plass etter noen svake prestasjoner, så synes jeg det er litt tidlig å bastant konkludere at han aldri kan levere jevnt gode prestasjoner for Brann. Han har tross alt ikke spilt et halvt år for oss enda...
Aldri mer Obos....

Belfort

Har vi noen gang hatt en dårligere skuddstopper enn Radlinger?

Tom C

Har vi noensinne hatt noen som er dårligere med ballen i beina enn Piotr? Har vi noen gang hatt noen som er dårligere i feltarbeidet enn Opdal? Tabloide fremstillinger ja. Han har i løpet av de 5 mnd han har vært her hatt noen dårlige involveringer ja, men for min del blir det feil å konkludere at han er håpløs allerede. For noen runder siden, så var han en del av grunnen til at vi bare hadde sluppet inn 5 mål på de første 14 kampene. Så jeg velger å gi ham litt slack og så får tiden vise om han er et håpløst tilfelle, eller om han kan heve prestasjonene sine noen hakk igjen...
Aldri mer Obos....

ACHTUNG

Keepre når ofte høyden når de er 28-30, så å påstå at Radlinger er ferdig utviklet som 25-åring, er nok å overdrive en smule. Samtidig bør evnen til å stoppe skudd, være en av hovedgrunnene til at man har valgt en karriere som keeper og hvorfor man har kommet dit man er, i karrieren. At han var 3-keeper i Hannover, forteller at han må ha noe, de innlemmer ikke en keeper i troppen sin, uten at han har noe som hever ham over gjennomsnittet. Selvsagt virker det rart, når han gjør så veritable tabber som igår, for vi har vel egentlig ikke sett ham gjøre virkelig graverende feil, tidligere i år. (i min bok var det feil å la buret stå åpent på målet til FKH i hjemmekampen) Men det er altoverskyggende viktig for Radlinger at han nå reiser seg i de kommende kampene og viser at han både kan være matchvinner og at han ikke har så dårlig rekkevidde, som det kunne se ut som han hadde, under kampen igår.

SKBCPH

Han er åpenbart feilplassert på mål nummer 2 og 4, det kan umulig være det vanskeligste for en keeper å bli bedre på. Høyden tilsier at han skal ha mer enn god nok rekkevidde, så lenge han står riktig plassert.
Københavns største Brann-fan! :-)

Superjack

Brannlaget var vel kollektivt bortreist i kampen mot Molde? Burd vel sendt både Acosta, Kristiansen, Barmen +++ på dør? Skal jo ikke gi bort de bruddene mot Molde, bare uker etter at de gjorde det sist.

Tror Radlinger bør bli. Hvilke keepere er på prisnivå ES og er god med bena, og god i felt og god på strek???
Brannsupporter.

Go Up