• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Samuel Sahin-Radlinger

Started by Gulløl, January 30, 2018, 16:02:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-fansen-kommer-til-a-fa-hjertet-i-halsen/o/5-8-744481

BA-Bergersen spår at vi kommer til å sitte med hjertet i halsen av det nye spillet til Brann i år. Og at det vil være verdt det selv om det sannsynligvis vil komme et baklengs eller to når vi skal spille med høyere risiko der bak.
Rød makt på Hansa!

nero

Litt rart at LAN aksepterer det, han er jo ikke kjent for å ta unødvendig risiko.
Lions led by donkeys.

Corran

Quote from: Nixon on February 17, 2018, 10:27:45 AMhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-fansen-kommer-til-a-fa-hjertet-i-halsen/o/5-8-744481

BA-Bergersen spår at vi kommer til å sitte med hjertet i halsen av det nye spillet til Brann i år. Og at det vil være verdt det selv om det sannsynligvis vil komme et baklengs eller to når vi skal spille med høyere risiko der bak.
Er vel ikke helt riktig sitert det der. Han sier ikke vi kommer til å få hjerte i halsen av Radlinger men om en glemmer det er han og tenker Piotr
Sitat:
Du kommer til å få kraftig hjertebank av både glede og redsel av å se Branns nye keeper. Hvis man et sekund glemmer at det er Samuel Sahin-Radlinger som vokter målet til rødtrøyene i 2018, og tror at det er Piotr Leciejewski.
Sitat slutt

Når jeg satt og så på treningskampene (den en og en halv jeg har sett) så slapper jeg veldig mye mer av når ballen spilles tilbake til keeper enn med Piotr
I tillegg er det lengre og mer presise utspill når det er nødvendig
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Radlinger er en nytelse å se på med ballen i beinene. Ter-Stegen-nivå på østerrikeren i den fasen av spillet.

osoerli

Tar masse risiko i treningskampane med hensikt.  Blir nok litt mindre risiko når serien startar.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Asgeir Kleppa

Tenker han prøver nivået og ser hva han kan komme unna med. Vi må uansett regne med at vi har med en kontinental selvsikker keeper å gjøre, personlig gleder det meg, så tror de med svakt hjerte bør slutte å se live sendinger med Brann ;)

Gulløl

February 21, 2018, 11:14:07 AM #56 Last Edit: February 21, 2018, 11:32:43 AM by Gulløl
Litt på siden. Samuel Sahin-Radlinger og Sila Sahin skal bli foreldre og babyen skal bli født i Bergen i juli.
Sila Sahin er betraktelig mer kjent en sin ektemann så med den mediaoppmerksomheten ho har blir det nok også en god del Bergens reklame fremover kan jeg tenke meg.
https://www.welt.de/newsticker/dpa_nt/infoline_nt/boulevard_nt/article173801445/Sila-Sahin-zieht-mit-ihrem-Mann-nach-Norwegen.html

Og med 214 180 følgere på instagram blir det nok mye oppmerksomhet og Norges- og Bergens reklame i den kanalen også.
Tre bilder allerede lagt ut.
https://www.instagram.com/diesilasahin/
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

ACHTUNG

Warum sollte wir das blog und instagram der fraulein zu Samuel besuchen? Verdammt!


(noe tysk gled da inn på ungdomsskolen, selv om det jeg sitter igjen med, er så grammatisk ukorrekt som man kan få det, hehe)

Gulløl

Quote from: ACHTUNG on February 21, 2018, 11:58:53 AMWarum sollte wir das blog und instagram der fraulein zu Samuel besuchen? Verdammt!

Damit Torvanger etwas Schönes sehen kann. Dann wird er sich wieder ein bisschen jung fühlen  ; )
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

ACHTUNG


Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pelle

Quote from: Gulløl on February 21, 2018, 11:14:07 AMLitt på siden. Samuel Sahin-Radlinger og Sila Sahin skal bli foreldre og babyen skal bli født i Bergen i juli.


Skal bare se vi får en ny Olympisk mester på skøyter fra Bergen om noen år med navn Radlinger
"Det er kjekkere å logre med halen en å gå rundt å bjeffe!"

- Pelle

Gulløl

March 18, 2018, 14:24:25 PM #62 Last Edit: March 18, 2018, 14:26:24 PM by Gulløl
Konemor legger ut ganske hyppig på sosiale medier om livet i Bergen. Med 600.000 følgere på Facebook, 225.000 på Instagram og nær 20.000 på Twitter, blir det en solid dose Bergens reklame som blir sendt ut i verden. Og litt Brann reklame også forhåpentligvis.

https://www.bt.no/100Sport/meninger/Brann-paret-venter-barn-Na-vil-de-ha-apenhet-rundt-det-vonde-de-har-opplevd-252082b.html
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

gladiporno

Hun har også snakket med tysk media, og ifølge henne snakker bergenserne som hobbiter.

Nixon

Samuel ble visstnok skadet da han prøvde å redde den godt plasserte ballen fra Acosta. Er det noen med tilgang til betalingssaken på ba.no som kan gi en oppdatering på hvor alvorlig det er?
Rød makt på Hansa!

Gulløl

April 05, 2018, 20:38:22 PM #65 Last Edit: April 05, 2018, 20:42:43 PM by Gulløl
Fikk problemer med skulderen når han strakte seg så lang han var på Acosta sitt tilbakespill.
Klipp fra BA:
Nilsen har aldri vært fremmed for et og annet krumspring i mediene for å gi minst mulig informasjon til motstanderne i forkant av kamp, men forsikrer om at dette er reelt. - Hvis han hadde vært frisk, hadde han jo trent med oss. Han er sår bakpå der. Han hadde ikke sjans i dag. Hvis ikke han står, gjør Markus (Olsen Pettersen) det.
-  Jeg vet at vi ikke liker Rosenborg eller Vålerenga.

Samuel Sahim-Radlinger

osoerli

Syns Radlinger har vore knallgod alle kampane før i dag.  Veldig rart det som skjedde på S08-målet.  Sto han med tyngda på feil fot eller noko?  Og så var han ute og sykla litt på ein corner.  Men me får tru han berre hadde ein litt dårleg dag.  Og at han er ferdig med årets svakaste kamp for hans del.  Heldigvis fekk det ikkje poengkonsekvensar.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Lasaron

Jeg tipper han så utgangen på skuddet og gikk i den retningen. Så var ballen bak en spiller en stund, samtidig som den flakket og skiftet litt retning. Når den da dukket opp igjen i synsfeltet var Samuel utspilt. At man ser utgangen på skuddet, for at den så forsvinner bak en spiller når mange spillere står mellom, er i seg selv ikke en tabbe. Men det så utrolig dumt ut.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

ostraume

Unnskyld, men sier du nå at dette målet ikke er en keepertabbe? Det er et skudd fra 25 meter som går mer eller mindre midt i mål. Det er fint å finne formildende omstendigheter, men det er altså ikke en tabbe?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

marsboer

Jeg synes at skuddet så rart ut, men ja, Radlinger kunne kanskje ha ventet litt før han slengte seg.  Hvis han ikke hadde datt ned, hadde ballen gått rett mot ham. Men det kan nevnes at han fikk svær lite kamptrening i disse fire kampene - fordi forsvaret har gjort altfor bra jobb.

Lasaron

Quote from: ostraume on April 16, 2018, 07:02:08 AMUnnskyld, men sier du nå at dette målet ikke er en keepertabbe? Det er et skudd fra 25 meter som går mer eller mindre midt i mål. Det er fint å finne formildende omstendigheter, men det er altså ikke en tabbe?

Vet for lite om slikt. Når en keeper ser utgangen, for så at ballen forsvinner, hva skal keeperen da gjøre? Hva sier læreboken? Skal han vente til ballen dukker opp igjen i synsfeltet? Dette er et undrende spørsmål, ikke retorisk. Håper noen vet. Så er det mulig han sto feilplassert før skuddet gikk. Vet ikke.

La oss si det er lav kveldssol midt i mot. Et skudd kommer på en slik måte at den forsvinner av syne for keeper pga solen. Keeper blir blendet. Litt flakk i ballen. Skuddet ender i mål, noe den aldri hadde gjort om keeperen ikke var blitt blendet. Det hele ser utrolig dumt ut. Det vil bli betegnet som en tabbe, men er det riktig?

Poenget er at det som ser ut som en tabbe, ikke nødvendigvis er det. Hvis læreboken sier at keeper skal vente til ballen kommer inn i synsfeltet igjen, gjorde Samuel en tabbe. Jeg vet ikke.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Lasaron

Nå har han forklart seg. han så ikke utgangen på skuddet, men når ballen først dukket opp så han den hele veien. Det var vel en tabbe, da. De fleste eliteseriekeeperne tar slike skudd 9 av 10 ganger.
Rød tråd barnefotball - ungdomsfotball - A-laget

Go Up