• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treningskamper 2018

Started by Lasaron, November 28, 2017, 17:26:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ACHTUNG

Beklager fjas-kommentareb, du må selvsagt ha lov til å mene det du mener, vedr Marengo vs Gilli, men jeg mener at Marengo bringer inn en ny dimensjon, han er ekstremt ballsikker og kreativ og har ikke en så dårlig skuddfot som enkelte vil ha det til. Stolpeskuddet mot Viking var det trøkk bak. Og han slår bedre innlegg enn Gilli, som mye bedre.

Finfin respons

Men hva med Ordagic, dere? Han klarer seg fint i kampen her, men ser ikke helt at han leverer avgjørende pasninger og handlinger. Er han den minst risikable å sende ut på lån i vår?
Kanskje.

tintin

Ja kan fort være Vega ryker til, spiller lite... ser for meg at Komsson tar høyre, og avlastes av braathen om han blir klar, på venstre er det mer åpent, Gilli er nok en bedre totalspiller enn Marengo, potensialet til sistnevnte er bra, men mtp LAN sin spillestil faller han helt gjennom bakover, og både Kristiansen og Ari vil trenge hjelp bakover på venstresiden... Ellers kan jo dette være året for Skålevik, blir nok hvassere offensivt i år med Komsoon på plass og flere innlegg/stikkere til spissen, og blir Skålevik liggende på topp uten å løpe voldsomt bakover og sideveis, kan det bli bra.

Lasaron

Vegar er mye småskadet, men i høst var han vår nest beste spiller. Minst. Han skal selvsagt beholdes. Ta dere en bolle.
Tren på langskudd

Finfin respons

Jeg er enig med Torvanger angående Marengo vs. Gilli.
Men jeg vil jo ha Gilli som back jeg da.
Men absolutt en interessant venstreside i dag. Meget Atlanterhavsk med både Vidar og Gilli. Samarbeidet såg egentlig greit ut, men det mangler litt med sistemann Ordagic i samspillstrekløveret.
Kanskje.

ACHTUNG

Gilli er Branns beste alternativ på venstreback.

ACHTUNG

SHN gjør myr nonchalant tull nå.

ACHTUNG


ACHTUNG

Det er treningskamp, ta nå for helvete og bytt inn en mann for Karadas!

tintin

Rotete kamp, Orry har lite å bidra med i dagens stall. Ang utlendingene, må de meldes inn? Eller kan brann ha 10 stk og bare bruke 9 stk i samme kamptropp? Eller er det en som ryker ut som blir utilgjengelig?

ACHTUNG

Det virker som om LAN har gitt Marengo en kald skulder, får ikke slippe til i en kamp, der alle de øvrige på benken slipper til, bortsett fra reservekeeper. Hva galt har hollenderen gjort?

Finfin respons

Quote from: tintin on February 24, 2018, 17:49:31 PMRotete kamp, Orry har lite å bidra med i dagens stall. Ang utlendingene, må de meldes inn? Eller kan brann ha 10 stk og bare bruke 9 stk i samme kamptropp? Eller er det en som ryker ut som blir utilgjengelig?
Nr 10 på listen blir vel helt utilgjengelig frem til neste overgangsvindu lukkes på ettersommeren.
Kanskje.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978


Finfin respons

LAN har satt høyresiden. Men venstresiden er ikke satt.
Synes ikke Orry Larsen spilte seg ut slik Pamer og Bøyum hevdet fra kommentatorplass.
En som spillte seg nærmere en plass på venstresiden var Skaanes. Knallfrisk.
Ruben gjorde det greit, mye som i fjor. Det blir mye småspill som ikke driver fremover, det er jo en uting.
Vidar gjorde det greit, og Gilli var veldig bra. Ordagic også grei.
Nei, den venstresiden altså. I dag fikk vi ikke se Barmen og Marengo på den siden, og heller ikke Vega.
Kanskje.

ACHTUNG

Vega var ikke tilgjengelig idag. Som sagt var Marengo eneste ubenyttede reserve, det er urovekkende, dersom han er skadefri.

Norlings Hund 2

Quote from: Finfin respons on February 24, 2018, 16:57:09 PMMen hva med Ordagic, dere? Han klarer seg fint i kampen her, men ser ikke helt at han leverer avgjørende pasninger og handlinger. Er han den minst risikable å sende ut på lån i vår?

Han er nok foran både Skaanes og Orry i køen, og er selvsagt den siste som skal sendes ut på lån. Vi har omtrent 89 kantspillere, vi får begynne der.

Norlings Hund 2

Quote from: Norlings Hund 2 on February 25, 2018, 01:34:26 AM
Quote from: Finfin respons on February 24, 2018, 16:57:09 PMMen hva med Ordagic, dere? Han klarer seg fint i kampen her, men ser ikke helt at han leverer avgjørende pasninger og handlinger. Er han den minst risikable å sende ut på lån i vår?

Vi hentet ham nettopp, han er selvsagt den siste som skal sendes ut på lån. Vi har omtrent 89 kantspillere, vi får begynne der.

gladiporno

Quote from: tintin on February 24, 2018, 17:49:31 PMRotete kamp, Orry har lite å bidra med i dagens stall. Ang utlendingene, må de meldes inn? Eller kan brann ha 10 stk og bare bruke 9 stk i samme kamptropp? Eller er det en som ryker ut som blir utilgjengelig?

Ingenting med kamptropp å gjøre. Brann må levere inn en A-liste og en B-liste med navn over de som skal være tilgjengelig for spill i eliteserien i vårsesongen. A-listen kan maks fylles på med 25 navn hvorav maks ni av disse _kan_ være frispillere. Definisjon på frispiller er en spiller som _ikke_ har spilt minimum 36 måneder med fotball i Norge mens denne var mellom 12 og 21 år. Brann har per i dag ti frispillere. Dette er ikke ulovlig. Brann kan ha 100 frispillere på kontrakt om de følte for det, men bare ni av disse kan være tilgjengelig for spill i eliteserien i vårsesongen.
nero

February 26, 2018, 09:06:59 AM #120 Last Edit: February 26, 2018, 09:10:49 AM by nero
Lions led by donkeys.

huleste

Quote from: nero on February 26, 2018, 09:06:59 AM

Hvor kommer vranglæren om at vi tapte så mange treningskamper i 2007 fra? Det er jo feil

Corran

Var det ikke i 2011 det gikk bra i serien tross elendige treningskamper?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

February 26, 2018, 13:05:35 PM #123 Last Edit: February 26, 2018, 13:18:42 PM by Gulløl
Quote from: huleste on February 26, 2018, 09:12:11 AMHvor kommer vranglæren om at vi tapte så mange treningskamper i 2007 fra? Det er jo feil
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Nå er det nok lettere for RBK å få kvalifisert utenlandsk motstand enn Brann, men jeg er forsåvidt enig i at nivået på motstanderne er et par hakk for lavt. Ser vi for oss følgende førsteelver.

                     Radlinger
Teniste - Acosta - Wormgoor - Jonsson/Kristiansen
        Haugen - SHN - Barmen/Ordagic
Koomson - Skålevik - Marengo/Vega/Gilli


Så er det bare 2-3 nye spillere. Spillestilen skal være satt ganske solid. Da gjelder det å løfte nivået, og da trenger vi å møte motstand som gir oss en utfordring. Vi har vel ikke møtt et eneste lag som er bedre enn oss denne vinteren. Sarpsborg var jo halvveis et b-lag.

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Billy Elliott

Allerede på første siden av denne tråden etterlyste jeg forskning på sesongoppkjøring, og om det finnes noe som indikerer at mange versus få treningskamper er mer formålstjenlig enn det motsatte.

Personlig er jeg veldig usikker. Få kamper gir mindre matchtrening, men samtidig mer tid til terping på treningsfeltet og til fysisk trening.

Det samme dilemmaet eksisterer for hvilket nivå man skal velge på treningskampmotstanderne. Velger man bedre lag kan det bli flere tap og dårlige prestasjoner, som igjen kan gi en negativ mental effekt. Dårligere motstand vil kanskje ikke forberede en like godt, men samtidig er det alltid positivt å vinne kamper.

Igjen er jeg usikker på hva som er riktigst. Drillo, for eksempel, valgte jo bare elendig motstand når landslaget skulle spille treningskamper under hans ledelse. Først og fremst fordi det lettere ga flere rankingpoeng, men også fordi laget skulle få følelelsen av å vinne. Per Mathias Høgmø valgte det komplett motsatte, og vi så hvor lite oppbyggende det var.

Jeg heller mot at Brann nok burde hatt noe mer utfordrende motstand mot slutten av oppkjøringen, og kanskje en kamp eller to ekstra, men jeg tror neppe det vil slå ut altfor negativt i sesongen som kommer.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Quote from: Billy Elliott on February 26, 2018, 14:16:19 PMDet samme dilemmaet eksisterer for hvilket nivå man skal velge på treningskampmotstanderne. Velger man bedre lag kan det bli flere tap og dårlige prestasjoner, som igjen kan gi en negativ mental effekt. Dårligere motstand vil kanskje ikke forberede en like godt, men samtidig er det alltid positivt å vinne kamper.

Hvis jeg ikke husker helt feil sa Solbakken i et intervju at FCK har følgende strategi når det gjelder de unge spillerne sine: De spiller på flere lag og spiller 1/3 av kampene sine på sitt vanlige nivå, 1/3 på et høyere nivå for å få utfordring og 1/3 på et lavere nivå for å kunne ha følelsen av å dominere. Dette kunne kanskje vært en bra miks også når det kommer til treningskamper i løpet av en vinter.
Rød makt på Hansa

Lasaron

At vi har færre treningskamper i år enn i 2007 kan ses i lys av at vi starter sesongen mye tidligere.
Tren på langskudd

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ACHTUNG

Tull å henge seg opp i treningskamper, det har null å si hvem Brann har møtt i vårens treningskamper, når de gjester Ranheim. Det viktigste mot SIL på lørdag, er å unngå skader. Resultatet blåser jeg en lang marsj i, men det er selvsagt bare hyggelig om man ser positive tendenser.

ACHTUNG

March 01, 2018, 18:19:55 PM #131 Last Edit: March 01, 2018, 18:21:32 PM by ACHTUNG
Det er meldt lettskyet og 0 til -1 grad, i Sogndal, i tidsrommet 14 - 16 lørdag. Man bør gå ut fra at kampen blir spilt ute, for at Brann skal få best mulig føling med hvordan det blir i Trondheim lørdagen etter.

Joda, SIL melder følgende:

TRENINGSKAMP MOT BRANN
Bergensarane kjem hit på laurdag.

Framsida / Nyheiter /
Førstkommande laurdag får me besøk av Brann.

Gilbert, Taijo, Azar og resten av branngjengen legg no siste finpussen på formen, og laurdagens treningskamp er generalprøva før dei sesongstartar borte mot Ranheim helga etter.

Kampen går på Fosshaugane Campus, og det er kun Sognekraft-tribuna som er open.

Det er gratis inngang og enkel kiosk.

Me håpar at mange tek turen!

Treningskamp:
Sogndal - Brann
Fosshaugane Campus (Sognekraft-tribuna)
Avspark klokka 14.00

marsboer

Jeg tror Sogndal-kampen kan være en perfekt trening for Brann før kampen mot Ranheim. Om Brann feiler mot Sogndal, håper jeg at de finner ut av det og spiller mer riktig mot Ranheim.

Håper ellers at LAN kjenner Ranheim godt fra Obos-tiden og vet hva som skal til for å slå dem.

Asgeir Kleppa

March 02, 2018, 18:22:03 PM #133 Last Edit: March 02, 2018, 19:12:34 PM by Asgeir Kleppa Reason: For jeg bommet på dag....


Edit: Lørdag var det ja! Blir sånn når man sitter i utlandet og ikke helt har kontakt med verdens navle, og dets byaviser for ofte.

ACHTUNG

SIL melder at kampen går innendørs.

Nixon

Dumt at generalprøven går innendørs, men oppkjøringen kan ikke stå og falle på denne ene kampen, så forhåpentligvis vil det ikke ha noe særlig å si.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Som sagt, resultatet er irrelevant, jeg vil se tendenser og ikke minst ingen skader på sentrale Brannspillere.

ACHTUNG

Laget som starter mot SIL er nok mer eller mindre identisk med laget som går på banen mot Ranheim, tipper jeg, med mindre Vito blir kampklar til neste helg:

1 Samuel Sahin-Radlinger

2 Taijo Teniste
5 Jonas Grønner
15 Bismar Acosta
6 Vidar Ari Jonsson

8 Fredrik Haugen
23 Sivert Heltne Nilsen
29 Kristoffer Barmen

22 Gilbert Koomson
11 Steffen Lie Skålevik
9 Kasper Skaanes


Mye løpskraft offensivt og fornuftig å beholde den samkjørte midtbanetrioen fra ifjor. Personlig kunne jeg tenkt meg Gilli fremfor Ari på back, men bortsett fra det, ser laget skarpt ut.

ACHTUNG


ACHTUNG

Så lenge det varte, hehe! Stygt balltap.

Belfort

Helt overdrevet det spillet i bakre rekker

ACHTUNG

Grønner og Acosta er nonchalante.

Billy Elliott

Pause, 0-0.

Førsteomgangen bekrefter vel det vi har visst en stund. Høyresiden er bra. Venstresiden er et eneste stort spørsmålstegn. Skaanes, som starter i dag, er fullstendig usynlig og Jonsson hemmes fryktelig av å hele tiden være på feil bein. Defensivt gjør han dog jobben greit. Barmen sliter med å komme inn i kampen. Skal man fortsette å være så tannløse på venstre vil det bli lett å forsvare seg mot Brann i år.

Skålevik kommer igjen til flere sjanser, og hadde stått med 2 mål hadde det ikke vært for noen marginale offsider.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Ordagic og Ruben inn i pausen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

1-0, Skålevik. Målgivende av Haugen.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

HKJ, Gilli og Orry inn. Skålevik, Skaanes og Haugen ut.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

osoerli

Kordan går det med Murblokken?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Billy Elliott

Slutt, 1-0 til Brann.

Ikke en fryktelig oppløftende generalprøve, men ny seier i det minste. Og Skålevik fortsetter å putte.

I andreomgang skjedde det lite, men både Sogndal og Koomson burde scoret. Venstresiden er en stor bekymring, en uke før seriestart.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

Quote from: osoerli on March 03, 2018, 15:34:57 PMKordan går det med Murblokken?

Var lite involvert. Vant noen dueller, men lyktes ellers dårlig med det meste han prøvde på. Fikk få innlegg å jobbe med.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

ACHTUNG

Skålevik kommer til å putte godt med mål i år, såpass at han kan være outsider til toppscorertittelen. Hovedårsaker er den dødelige linken mellom ham og Haugen, samt det faktum at LAN har lagt opp til at midtspissen skal få flere avslutningsmuligheter. De harde, curlede fremspillene fra Fredrik, mot Steffen, er et nytt våpen, jeg ikke har sett Brann bruke mye under LAN hittil. Ekstremt spennende samarbeid, i tillegg til at Koomson også kommer til å bidra med innlegg og mål.

Jeg har stor sans for Ordagic, men måten Barmen stabiliserer Branns midtbane på, gjør at jeg håper og tror samme trio fortsetter på midten. Alternativt flyttes Barmen ned på anker, for å gi plasd til bosnieren, men det skjer neppe.

Radlinger i mål? Nå viser han endelig hva som bor i ham og reaksjonsredningen på Birkelunds frispark var befriende å se på. Radlinger har alt Piotr har, pluss mye mer!

Go Up