• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann i media

Started by Leffen, August 01, 2016, 13:21:50 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Mer slik nerding, mr. Voksenunderholdning. Veldig interessant for oss som ikke har fulgt Brann så lenge som deg.

Lasaron

Langt intervju med Koomson i BA i dag. Ulriken. På det ene bildet ser vi en albue ved siden av ham. Mon tro hvem det er sin? Gorm, kanskje?
Tren på langskudd

Gulløl

Imponerende seertall på søndag selv om det nok var den klart største prosenten som heiet på "Hele Norges Rosenborg".

Klipp 1:
Søndagens kamp mellom Rosenborg og Brann var den perfekte storm. Det kommer også frem i TV-tallene fra kampen, forteller rettighetshaver Discovery i en pressemelding. Kampen trakk 310.000 seere til TVNorge - det høyeste antallet siden Discovery tok over rettighetene før 2017-sesongen.


Klipp 2:
Den forrige rekorden var på 295.000. Også den gangen møttes Brann og Rosenborg, i mai i fjor.
Da Rosenborg jaget en utligning i sluttminuttene søndag, var det 470.000 mennesker som så på.


https://www.bt.no/100Sport/fotball/Rosenborg-Brann-satte-ny-rekord-255811b.html
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Det er unektelig god reklame for norsk fotball med fulle tribuner, fint vær og en seierherre som gir håp om noe mer spennende enn kor tidlig potetene kan tas opp i haust.
Gå av.

Serez

Tok å søkte litt rundt på nettet angående seertall for å se hvor godt dette tallet faktisk er.

Snitt for seertall på hovedkampen i 2017 var 159000, som var bedre enn bunnåret 2016 med 119.000 seere i snitt. Sist hovedkampen gikk på TV (2012) var snittet 339000. Så det er enda langt igjen, var jo ikke som om 2012 akkurat var et høydeår heller, men pilen peker nå i hvert fall oppover.

Litt morsomt er det at i glansdagene (2006) så var det 380.000 som så en OBOS kamp mellom Aalesund og Strømsgodset på TV. Hvis vi ender opp med en spennende høstsesong, så burde det være håp om at vi kan komme opp i godt over 200.000 i snitt på hovedkampen. Det viktige er i hvert fall at hovedkampen må aldri igjen bak betalingsmur.

Superjack

Mye Brann i beegenspressen om dagen. Liker det!
Brannsupporter.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

June 07, 2018, 15:26:40 PM #57 Last Edit: June 07, 2018, 15:52:16 PM by Gulløl
Quote from: Billy Elliott on June 07, 2018, 15:08:19 PMBrann starter podkast:
http://www.brann.no/nyheter/na-kommer-brann-podcasten
Dristig og offensivt valg å kalle podcasten "Gullet ska hem". Men flott det for gullet skal jo hem en gang : )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Christoffer Schjelderup ser ut til å være rett mann til å være programleder i Brann podcasten. Dette var frisk og bra. Første episode gir jeg terningskast 5.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Norlings Hund 2

Flott initiativ! Står ikke noe om hvor ofte podcaster slippes, men regner med at det er hver uke?

Tom C

Enig. bra pod. litt mer dybde enn bt sin, selv om det selvfølgelig også er fornøyelig å høre på fjaset til doddo innimellom... Men må man velge tror jeg Brann sin vinner på knockout,
Aldri mer Obos....

Belfort

Quote from: Tom C on June 08, 2018, 10:24:11 AMEnig. bra pod. litt mer dybde enn bt sin, selv om det selvfølgelig også er fornøyelig å høre på fjaset til doddo innimellom... Men må man velge tror jeg Brann sin vinner på knockout,

faren er at den blir lite kritisk.

Billy Elliott

Quote from: Belfort on June 08, 2018, 10:40:14 AM
Quote from: Tom C on June 08, 2018, 10:24:11 AMEnig. bra pod. litt mer dybde enn bt sin, selv om det selvfølgelig også er fornøyelig å høre på fjaset til doddo innimellom... Men må man velge tror jeg Brann sin vinner på knockout,

faren er at den blir lite kritisk.

Men til det har man mange andre Brann-podkaster. Branns offisielle har en så unik tilgang på interessante gjester at det nesten er dømt til å bli gøyalt å høre på. I alle fall for oss blodfans.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Norlings Hund 2

Bedre med substans uten kritikk, enn kritikk uten substans.

Nixon

Quote from: Norlings Hund 2 on June 08, 2018, 12:37:43 PMBedre med substans uten kritikk, enn kritikk uten substans.

He he, hvis man måtte velge. Men tror vi skal være glade for at de oppe på Stadion ikke har vært enerådende når det gjelder Brannrelaterte nyheter og informasjon de siste tiårene...

Denne podcasten er jo bra den som et tilskudd til den mer objektive pressen, jo mer stoff jo bedre. Men de burde strengt tatt merket den "Kommersielt innhold"!;)
Rød makt på Hansa

Nixon

https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/G1b4RV/Syk-Brann-dyrking-av-pressen

Når Bergens Tidende hver uke bruker et titalls sider til Brann-stoff, og endatil setter av førstesiden både titt og ofte, da er det noe alvorlig i veien med redaksjonen. Kanskje det neste blir at pedofili også skal hylles? Det ligger vel egentlig ikke så langt unna det å gå på Stadion og se relativt unge sexy menn løpe rundt etter en ball?

Jeg skulle nesten ønske at dette ikke var satire, men at han mente det!:)
Rød makt på Hansa

Kagain

Det er vel et satirisk svar på "https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/5Vz1lK/Syk-homo-dyrking-av-pressen"; av WILFRED W. HØSTELAND (mest kjent for å skrive innlegg om bybanen etter det jeg forstår på kommentarene)

Finfin respons

Gøy offisiell bannepod episode 1, gledelig for både prester og lekfolk. Som kjent fra både Bibelen og senere O Thue er det ikke langt fra 11-3 og dra til helveté. Forskjellen på hjemmebane og bortebane ligger i dette Soltvedtske nødrimet.

Fint å høre Osdal i gang igjen, men tvilen har begynt å gnage.
I den forbindelse:
Viktig melding til Krøvel Vellevold!
Sjansen er stor for at man fremdeles er i dyp koma, at Brann egentlig ligger på åttendeplass, det er jevn uro og misnøye i klubben og byen og ideen om podden Guldet skal heim har ikke blitt unnfanget engang, og at alt bare er en komatøs drøm.
Vi her på forumet er litt usikker på hva som er virkelig, og ber herved om bekreftelse fra ansvarlig lege, gjerne denne mønsterlegen Schelderup, kanskje.
Kanskje.

Lasaron

Tren på langskudd

Nixon

Krøvel tilpasset seg til et liv uten forumet da det var nede i fjor høst, og var klok nok til å holde på det!;)

Når det gjelder Brann i media er det en fin kommentar i BA under den faste vignetten "Ka é det med Bergen?" som i dag omhandler Brann. Jeg må si meg enig med forfatteren som oppsummerer med "Hvis Lars Arne Nilsen på mirakuløst vis makter å lede Brann til seriemesterskapet i november, skal jeg sende Rikard Norling en tanke. For faen, Rikard, det skulle vært du, det skulle vært du."
Rød makt på Hansa

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Tom C

Det må jo være kødd...
Aldri mer Obos....

Corran

October 26, 2018, 22:48:31 PM #73 Last Edit: October 26, 2018, 22:52:06 PM by Corran
Bare for å provosere og fyre opp litt tenker jeg.
Men det morsomme er at han har med Acosta som kan bli erstattet av Eggen Jr

Edit: Hadde det ikke vært det ultimate utfallet om Eggen Rismark avgjør til Branns fordel og det at han er en av grunnene til at Brann tar gullet fra rbk? Finner det meget fornøyelig om barnebarnet til han som er selve symbolet på (og grunner for)  rbk sin suksess skulle avgjøre gull kampen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

...det hadde vært fornøyelig for oss. Vil tro at julen hjemme hos "The Eggens" ikke vil helt bli den samme, da :)

Nixon

https://www.medier24.no/artikler/brann-snakker-pent-om-apenhet-i-virkeligheten-bruker-klubben-hengelas/451212?fbclid=IwAR1RZZ9cJ-pnZ0IyxEqRvOhtZeuB1f7aPhPoJ_bnllQfuPKx2MAL_WESEVE

Brann snakker pent om åpenhet. I virkeligheten bruker klubben hengelås. Når du sliter med at folket ikke velger deg, hvor klokt er det da å velge bort folket?

Her er det utvilsomt en god del poenger som Brann burde ta til seg.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Branns mediehåndtering står til stryk.
Gå av.

Lasaron

BT driver og rangerer de 110 beste brannspillerne gjennom historien. Jeg har fått med med 110-101, og i dag 90-81. Interessant å se at Martin Knudsen rangeres foran Charlie Miller. I den anledning vil jeg gi en "hyllest" til Martin Knudsen

Han ble en slags kultfigur for meg og de jeg sitter/satt med. Vi pleide å telle croyff-fintene hans. Han var veldig god på de, men han brukte de stort sett bare til å drepe våre egne angrep med. De ble gjerne tatt rundt midtstreken, etterfulgt av en støttepasning.
Så var han en mester til å lese om en ball var mulig å ta igjen eller ikke. Han kastet ikke bort energi på å løpe etter en ball som kom til å trille ut over sidelinjen eller dødlinjen. Bemerkelsesverdig ofte stoppet han opp lenge før alle andre ville gjort det. Og innsatsen hans var jo generelt god, så det kan neppe ha vært latskap.
Til slutt vil jeg (igjen) nevne at han har stått for tidenes målgivende. Det var i en kalasseier hjemme mot Sogndal i 2003 eller 2004. Et flott og raskt angrep der han med utsiden, fra sidelinjen rett over midten, slår en perfekt krosspasning til Putte-Petter som kommer på løp inn i boksen.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Lasaron on December 12, 2018, 10:18:00 AMBT driver og rangerer de 110 beste brannspillerne gjennom historien.

En viktig detalj i den kåringen er at BT ikke rangerer de "beste" brannspillerne, men de "største" med en haug med kriterier i bunn.
Rød makt på Hansa

Kagain

Quote from: Lasaron on December 12, 2018, 10:18:00 AMBT driver og rangerer de 110 beste brannspillerne gjennom historien. Jeg har fått med med 110-101, og i dag 90-81. Interessant å se at Martin Knudsen rangeres foran Charlie Miller. I den anledning vil jeg gi en "hyllest" til Martin Knudsen

Han ble en slags kultfigur for meg og de jeg sitter/satt med. Vi pleide å telle croyff-fintene hans. Han var veldig god på de, men han brukte de stort sett bare til å drepe våre egne angrep med. De ble gjerne tatt rundt midtstreken, etterfulgt av en støttepasning.

Jeg husker best at han slet med Salmonella rett etter han kom til Brann og fikk mye hets etter han var frisk. Tydeligvis har han forbedret seg noe da...

SK

Har ingenting imot Knudsen, men på den listen har han ingenting å gjøre. Mange spillere bak han som ikke hører hjemme bak han heller, som f.eks. Olofinjana. Klarer ikke å ta kåringen seriøst når man begår slike brølere.

Spelaren

BT om Leciejewski i dag ifm de 100 mest markante spillerne : "kjent for sine mange strafferedninger"

Så de i det hele tatt Branns kamper etter cupen 2011?
Gå av.

nero

December 22, 2018, 19:26:59 PM #82 Last Edit: December 22, 2018, 21:52:28 PM by nero
Hvilken plassering får Tom Sanne? Når Martin Knudsen kommer foran Olofinjana, kan han jo fort ende opp som tidenes Brannspiller😁
Lions led by donkeys.

Lasaron

Tom Sanne var enormt god på Stadion i en kamp mot Start. Tror det var i 2005 da Start var så gode, og vi vant 1-0, tror jeg. Bortsett fra det var Sanne flink til å løpe rett frem.
Tren på langskudd

nero

December 23, 2018, 11:41:34 AM #84 Last Edit: December 23, 2018, 13:08:21 PM by nero
Må ha gått glipp av Startkampen, for Sanne må være en av de aller, aller dårligste Brannspillerne jeg har sett. Og jeg har sett en del dårlige Brannspillere opp gjenom årene😁
Lions led by donkeys.

SK

Sanne var stort sett elendig ja, men han hadde et par unntak innimellom alt dritet hvor han briljerte. Spesielt noen kamper på slutten av perioden hos oss

Yngve

Tom Sanne var heilt rå mot Malmø i Royal league. Då var det Figo-klasse over mannen.

Superjack

Tror de ramser opp de spillerne de husker navnene på... Lennart Fridh, legendarisk elendig svenskeimport, etterfulgt av ikke like elendig Gøran Holter. Og hva med Tassen?? Når Martin Knudsen er der må jo Tassen være topp 50? Og Ken Hasle? Knudsen går inn på listen sammen med spillere som Filipzhak, Ken Hasle, Razanauskas og andre totalt middelmådig stallfyll som fikk spille en del fordi Brann hadde dårligere spillere enn nødvendig....
Brannsupporter.

nero

December 24, 2018, 01:45:03 AM #88 Last Edit: December 24, 2018, 01:50:20 AM by nero
Mika Kottila😁 Herlighet, vi har hatt mye gull i denne klubben!
Lions led by donkeys.

Superjack

Quote from: nero on December 24, 2018, 01:45:03 AMMika Kottila😁 Herlighet, vi har hatt mye gull i denne klubben!

Å himmel for høyeste mannen som ikke kunne vinne en eneste hodeduell.
Brannsupporter.

Lasaron

Hvilke ex-brannspillere blir fortsatt ropt eller sunget på Stadion? Jeg prøver meg med å ramse opp de jeg vet/tror, så får andre fylle på:

Geir Hasund
Mika Kottila
Migen Memelli
Stefan Paldan
Kniksen

Burde ikke Frank Strandli hatt noe?
Tren på langskudd

nero

Slanke-Frank, ja! En legende!😁
Lions led by donkeys.

Superjack

Quote from: Lasaron on December 24, 2018, 09:05:37 AMHvilke ex-brannspillere blir fortsatt ropt eller sunget på Stadion? Jeg prøver meg med å ramse opp de jeg vet/tror, så får andre fylle på:

Geir Hasund
Mika Kottila
Migen Memelli
Stefan Paldan
Kniksen

Burde ikke Frank Strandli hatt noe?

Fantastisk liste.
Tenk at Super-Ray og Charlie Miller ikke er med enda på listen.
Brannsupporter.

Falkman

Quote from: Spelaren on December 22, 2018, 16:38:33 PMBT om Leciejewski i dag ifm de 100 mest markante spillerne : "kjent for sine mange strafferedninger"

Så de i det hele tatt Branns kamper etter cupen 2011?

Merket meg det der, jeg også.  Blir vanskelig å ta denne kåringen seriøst når de begrunner valgene på en måte som ville fått Komiske Ali til å rødme. Reddet Piotr ett eneste straffespark i ordinær kamp? Jeg kommer ikke på noen.

Lasaron

Nei. Bortsett fra noen cupkamper i 2011 var han eliteseriens letteste å score på på straffer.
Tren på langskudd

nero

Sånne ting viser bare hvor lavt nivået på journalistikken er.
Lions led by donkeys.

Brynjulf

Hei, og god jul til alle!

Er det noen med BA+ som vil fortelle om det er kommet frem noe nytt i denne saken?


https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/sannhetene-om-den-mest-omtalte-brann-overgangen/f/5-8-951263

gladiporno

Quote from: Brynjulf on December 25, 2018, 18:51:49 PMHei, og god jul til alle!

Er det noen med BA+ som vil fortelle om det er kommet frem noe nytt i denne saken?


https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/sannhetene-om-den-mest-omtalte-brann-overgangen/f/5-8-951263

Jeg har ikke lenger tilbgang til BA+, men jeg trodde det meste var klart da Lars Arne Nilsen avslørte på Eurosport at det var en forhandlingssitausjon mellom Soltvedt og Heltne som ikke gikk i orden.

Uten å ha lest BA-saken tipper jeg at Heltne trappet opp på kontoret til Soltvedt og minnet ham om den ulovlige avtalen de inngikk da han signerte for Brann. Han forlangte sikkert solid lønnshopp om han ikke skulle grine seg til Danmark. Soltvedt gikk ikke med på det, og den svikefulle dro.

Branns mulighet til seriegull i år falt med andre ord på en gniten Brann-ledelse og en grisk sunnmøring.

gladiporno

Quote from: Falkman on December 25, 2018, 10:39:25 AM
Quote from: Spelaren on December 22, 2018, 16:38:33 PMBT om Leciejewski i dag ifm de 100 mest markante spillerne : "kjent for sine mange strafferedninger"

Så de i det hele tatt Branns kamper etter cupen 2011?

Merket meg det der, jeg også.  Blir vanskelig å ta denne kåringen seriøst når de begrunner valgene på en måte som ville fått Komiske Ali til å rødme. Reddet Piotr ett eneste straffespark i ordinær kamp? Jeg kommer ikke på noen.

Nei, han gjorde ikke det - bare på straffekonk. Flere Brann-keepere i de siste årene har reddet straffer, for eksempel Horwath og Udjus, men aldri Leciejewski.

Corran

Quote from: Brynjulf on December 25, 2018, 18:51:49 PMHei, og god jul til alle!

Er det noen med BA+ som vil fortelle om det er kommet frem noe nytt i denne saken?


https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/sannhetene-om-den-mest-omtalte-brann-overgangen/f/5-8-951263
Kommer vel ikke noe nytt fram egentlig. Men får mer og mer følelsen av at tilbudet fra Horsense kun var ment fra SHN side som et pressmiddel for å få opp lønnen sin og Soltvedt synte bløffen og spilte like hard og SHN dermed enten måtte tape litt tryne eller gå til Horsense.
Kun mitt inntrykk.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up