• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

EM og Brann

Started by karkarkar, April 06, 2016, 18:19:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Henki

Quote from: karkarkar on May 20, 2016, 19:37:53 PM
http://www.brann.no/news/article/zq1f6rrgmq8x1otykj4k5e4fl/title/inviterer-til-nytt-medlemsmote

Nå blir stadionutredningen presentert, på neste medlemsmøte i juni. Det er godt på overtid, med mindre Brann allerede har vært informert internt i et par måneder. Spennende blir det uansett, nå som det blir lagt ut for oss andre!


Da må det vel gå an å begynne å spekulere litt i hva denne rapporten sier? Hadde den konkludert med at det ikke fantes noen muligheter og at det bare var å glemme hele opplegget hadde man vel bare opplyst om det først som sist?
Ballen skal fremover!

karkarkar

Det er klart det finnes muligheter! Så er det langt fra sikkert at mulighetene er umiddelbart oppnåelige. Likevel, med mindre det settes for mange absolutte krav, er det alltid muligheter.

Jeg regner med at de fleste stedene hvor folk drømmer om stadion, som Dokken og Nygårdstangen, blir ansett som "utfordrende". Det betyr ikke utelukkede, men de vil peke på noe annet. Hvis jeg spekulerer videre, tror jeg de vil peke på en beliggenhet som er så langt unna området Brann hører hjemme i - med rettferdiggjørende og misforståtte utsagn som at "Brann er Bergens lag", derfor hører de ikke til rundt Minde - at man snur og bestemmer seg for å flikke videre på dagens stadion. Men jeg er pessimist, da.

Henki

Ballen skal fremover!

karkarkar

http://www.brann.no/news/article/1dv4q5p502e441ka33gm2bfry1/title/--stadion-bor-ligge-der-den-ligger

Da kan vi stenge denne tråden. Konklusjonen til Opus og Brann er at vi blir værende på nåværende Brann Stadion. Det er jo hyggelig, med all historien som sitter i veggene der, men EM blir der ikke.

Go Up