• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2016

Started by Lasaron, April 04, 2016, 16:53:49 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

Quote from: Corran on June 28, 2016, 18:59:22 PM




Knut Høibraaten skulle hatt juling, det er nå helt sikkert.

Billy Elliott

July 11, 2016, 09:39:04 AM #451 Last Edit: July 11, 2016, 10:41:57 AM by Billy Elliott
Ser at Herrem ikke spilte i går pga. skade. Noen som har fått med seg hvor lenge han skal være ute?

Nå har vel muligens rogalendingens prøvespill-nekt og negative kommentarer om LANs spillestil allerede gjort en overgang mindre sannsynlig, men om det nå er en alvorlig skade oppe i det hele, er vel den døren fort lukket for godt.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

pidre

Ja er han virkelig skadet, eller på vei bort?
Saludar a los monos!

piotrl

Han fikk en vridning/slag i kneet mot Kristiansund. I dagens BA sier Kjetil Knutsen at det er snakk om noen skadde leddbånd, ute i 3-6 uker.

Billy Elliott

Quote from: piotrl on July 11, 2016, 10:40:41 AM
Han fikk en vridning/slag i kneet mot Kristiansund. I dagens BA sier Kjetil Knutsen at det er snakk om noen skadde leddbånd, ute i 3-6 uker.
free agents nå i sommer. Men har ikke sett disse navnene nevnt i pressen i det hele tatt, så det er vel ikke veldig sannsynlig.

Personlig tror jeg vi er avhengige av å selge Orlov før det er aktuelt med ny spiss. Noe desperate takers i Sverige?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Kagain

July 11, 2016, 11:35:27 AM #455 Last Edit: July 11, 2016, 11:42:39 AM by Kagain
Ja, jeg tror også at det som begrenser Brann rett og slett er den ressursmangelen vi ser. Om man ikke har noen sjenerøse onkler i bakhånd så kan det bli et trist sommervindu. I så fall er det beste vi kan vente at de graver opp noe fra lengre nede i divisjonene.

Herrem kan fort bli et resultat av dette trass i at han sier seg lunken til det hele med tanke på spillestill og prøvespill og slikt. Vifter noen med en stor nok pengebunke kan han sikkert overtales, men det spørs jo hvor bra det blir, da.

Dang kan tenkes å være et krampeaktig kjøp på slutten av overgangsvinduet om det ikke er kommet inn noe annet. Handlet inn ett politikken "Vel, noe er bedre enn ingenting".

Morten Hillestad er jo et annet alternativ som kan tenkes. Han fikk prøvespill under Norling, og det kan hende at han dukker opp i tankene til Soltvedt et al.

Kan også hende at de prøver å kjøpe en eller annen av spissene til Start (Selv om de har scoret uhyrlig lite) da de nok er billige og litt "eksotiske". Hvem vet, kanskje de går for Markus NAglestad i stedet, selv om han spiller nede i Gjøvik.

Det ender vel heller med at de kjøper Totland eller noen annen midtbanespiller fra Engen.

Edit: eh. Totland er visst allerede tilbake i FAna. Da kan det hende Brann henter en annen midtbanespiller eller forsvarer fra Engen da.

Billy Elliott

July 11, 2016, 11:57:54 AM #456 Last Edit: July 11, 2016, 12:06:42 PM by Billy Elliott
Quote from: Billy Elliott on July 11, 2016, 10:49:39 AM
Bjørn Maars Johnsen og Kim Ojo har blitt nevnt her inne. Begge free agents nå i sommer. Men har ikke sett disse navnene nevnt i pressen i det hele tatt, så det er vel ikke veldig sannsynlig.


Ehh, ser ut til at jeg tok feil angående ledigheten til Maars Johnsen. Ifølge Transfermarkt har han kontrakt med Litex til sommeren 2017.

http://www.transfermarkt.com/bjorn-johnsen/profil/spieler/250686

Synd, i så fall. For min del har Maars virket som et av de mest spennende valgene. Benfica prøvde etter sigende (Wiki) å kjøpe han for et par sesonger siden. Vitner jo tross alt om en viss kvalitet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B8rn_Johnsen

EDIT: Ser nå at han har fått kontrakten med Litex terminert, og er åpen for å vurdere tilbud fra Tippeligaen.

http://www.fotballnerd.no/bjorn-maars-johnsen-jeg-vil-spille-internasjonal-fotball/
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978


Giles

Legg penger og visjoner på bordet og hent Etzaz Hussein.

Belfort

Blir spennende hvor mange posisjoner Brann styrker

dragn


Ricky

Håper i alle fall at vi ikke tenker like überdefensivt som i 2013, da vi var i eksakt samme situasjon (14.juli 2013: Brann på en positiv 4.plass med 26 poeng). Vi plukket mye poeng hjemme, uten nødvendigvis å imponere spillemessig, mens vi var helt hjelpeløse borte.

4.plassen var bedre enn budsjettert, og helt ut av ingenting presterte vi "dessverre" også soleklar årsbeste i den siste hjemmekampen før ferien med 6-1 over Sandnes. Dermed så ikke Brann noe særlig behov for å forsterke troppen; tvert imot virket vi mest opptatt av å kvitte oss med spillere. Eneste nye signering skjedde på deadline day i form av Kennedy Ashia (noen som husker han?)


Corran

Tror du har litt vel høye ønsker når du ønsker 5 spillere
Tror vi skal være glad om det kommer 1-2 spillere inn i dette vinduet og ser ikke bort fra at 1-2 av de spillerne er på nivå (eller under) med det vi har på de plassene de kommer inn for å (ut)fylle.

Ikke det jeg mener de bør gjøre men det jeg tror de gjør dette altså
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Braaten var jo en risikospiller han. En gammel VIF-flopp som ikke hadde prestert på en god stund. At han har slått til betyr ikke at det ikke var en signering som kunne slå begge veier.
Ellers tror jeg at hvis vi skal hente fem spillere så må det være snakk om så og si gratis spillere hele gjengen, med få, om noen, i øverste lønnskategori.

Spelaren

Tryggheten rundt Braatens signering var at vi fikk en god ramme rundt den, med liten nedside for vår del. Og - om han nå skulle underprestere, så virker ikkje 34-åringen som en som ville ha skapt noe særlig rabalder rundt lite spilletid.

Kristiansen/Nouri - for meg virker disse som den sterkeste backduoen vi har hatt på år og dag. Så disse signeringene var innertiere.
Gå av.

Corran

Eg vil svært gjerne bytte ut Kristiansen. Synes ikke han er god i det hele tatt. De fleste målene i mot kommer på hans side og han er ofte feilplassert i forhold til motstander Offensivt er han litt bedre, men går seg ofte fast. Er vel en av spillerne jeg har irritert meg mest over i år selv om han har enkelt kamper hvor han gjør en god del bra og en god del kamper han har noen gode involveringer.
Nouri likte jeg ikke i fjor men synes han har tatt steg i riktig retning og har vært mye bedre enn sin kollega på motsatt side i år.
Men ja det var begge signeringer som hevet nivået på laget
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Kristiansen var klart bedre enn Nouri i fjor, men begge har utviklet seg i motsatt retning etter opprykket og i år syns jeg Nouri har vært en av våre beste spillere, mens Kristiansen har vært på motsatt side av skalaen. Det er for dårlig sluttprodukt på det han leverer offensivt.

Defensivt har vi vel alltid irritert oss over backene våre. At de er lette å runde. Jeg tror kanskje man setter litt for høye krav på det punktet. Kristiansen er derimot helt håpløs i markeringene sine, og når man er så svak på dette så bør man som forsvarsspiller strengt tatt ikke bevege seg innenfor 16 meter.

Billy Elliott

Quote from: krakra on July 15, 2016, 10:17:36 AM
Kristiansen er derimot helt håpløs i markeringene sine


Dette! Så og si alle baklengsene våre kommer etter at en av backene våre (som oftest Ruben) glipper i markeringene, og slipper spillere inn bak seg.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Billy Elliott

July 15, 2016, 10:38:55 AM #469 Last Edit: July 15, 2016, 11:45:19 AM by Billy Elliott
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

krakra

Jeg syns at en ny venstrekant er vel så viktig. Ja, vi har mange som kan spille der, men få som kan prestere. Se på Brann med og uten Vega så ser du hvor stor forskjell en god kantspiller utgjør i angrepsspillet. Braaten syns jeg fungerer langt bedre i indreløperrollen. Ja, han kjemper godt på kant og har involveriinger som ser bra ut der kan kriger og løper ifra, men det kommer rimelig få sjanser ut av det. Vega er langt mer produktiv på motsatt kant og Braaten har aldri vært en spiller som har produsert mål og målgivende på løpende bånd.

Kagain

Tror kantspiller kan være viktig, men jeg vil heller ha en venstrebener på venstre. På den måten kan denne vingen trekke oppover og legge inn. Da kan det hende at spissene får baller de kan sette selv. Om LAN satser på innovervinger så må vel midtspissen bli lagt litt tilbake og være mer Target Man enn målgjører. At han setter opp innovervingene med gode pasninger. Det spørs litt på hvordan LAN ønsker å spille...

Lasaron

Hvis man ser bort fra at man trenger en spiss, så kan man si at vi har 19 utespillere og trenger en til. Ser vi på lagdeler er forsvaret underrepresentert i antall. Det vi trenger da er en venstrebent spiller som både kan spille back og kant.
Tren på langskudd

Lasaron

Med Rotihaug utleid til Florø er vi nede i 18 utespillere. Larsen, Hvilsom, Lorentzen og Rotihaug er forsvunnet. Ingen nye er kommet inn. Vi trenger to.

Noen som vet hva det blir til med Lorentzen?
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lasaron on July 15, 2016, 12:37:09 PM
Noen som vet hva det blir til med Lorentzen?


EDIT: Glem det. Vet ikke hva det blir til med han. Har forlatt Brann i alle fall.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

aleksanderhjelleseth

Vi trenger da ikke spisser. Venstrekant derimot, det er der det kniper. Vi har en del mål i både skålevik og Orlove, men de må få innlegg og jobbe med. En god indreløper bør vi også ha inn, men det er ikke så viktig. Johansen, Haugen og Skaanes holder ikke mål. Tenk det da, at Barmen er vår beste indreløper....La DET synke inn!

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Lasaron

Fredrik Haugen bør prøves ut som venstrekant mot Stabæk.
Tren på langskudd

Finfin respons

Nå hører jeg med til puljen som nærer en viss skepsis til venstrebackposisjonen og Kristiansen. Men la det være sagt at Kristiansen ikke bør lastes for det første målet i vif-kampen. Der var det Braaten som var helt avslått og som skulle gjort en defensiv jobb.

Det første jeg gjorde på forumet i min ungdom, var å påpeke at backspillet og lanserte Haugen som venstreback. En genistrek var etterlysningen den gangen, men den tråden endte opp i tullball.

Men jeg klarer ikke å la være å tenke på hva som kunne skjedd om Brann fikk en spillende og pasningssikker venstreback.

Til slutt så vil jeg ikke avskrive Vevatne. Jeg har egentlig troen på han.
Overgang: Brann trenger en lynrask (sterk) spiss. Jeg drømmer om Ojo.
Kanskje.

blobby winters


krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!


Kai-Olai

Quote from: Xminator on July 16, 2016, 12:01:23 PM
Quote from: krøvel vellevold on July 16, 2016, 08:00:33 AM
Quote from: blobby winters on July 16, 2016, 07:42:35 AM


Allerede dagen etter?


Jon Arne Riise :)


Mahrez er jo aktuell for en storklubb i Europa. Han er jo høyrebent, men kanskje LAN vil han skal trekke inn i banen? 😁

Norlings hund

Quote from: Xminator on July 16, 2016, 12:01:23 PM
Quote from: krøvel vellevold on July 16, 2016, 08:00:33 AM
Quote from: blobby winters on July 16, 2016, 07:42:35 AM


Allerede dagen etter?


Jon Arne Riise :)


Klart, man har jo sett at den mannen er formidabel når han omskoleres til andre roller, jfr. kampen mot Viking.

Gulløl

July 18, 2016, 09:14:29 AM #484 Last Edit: July 18, 2016, 09:17:08 AM by Gulløl
Anthony Okpotu er på raderen(har vært ?) til FC Køln og Brann står det i denne nyhetsmeldingen fra i går.
http://www.completesportsnigeria.com/okpotu-set-dump-lobi-foreign-move/
Samme spiller prøvespilte for Brann i januar 2013 uten å få kontrakt.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Brann I Europa

Quote from: Gulløl on July 18, 2016, 09:14:29 AM
Anthony Okpotu er på raderen(har vært ?) til FC Køln og Brann står det i denne nyhetsmeldingen fra i går.
http://www.completesportsnigeria.com/okpotu-set-dump-lobi-foreign-move/
Samme spiller prøvespilte for Brann i januar 2013 uten å få kontrakt.
Unrestrained freedom with no moral boundaries is considered the ultimate evil, for humans hate freedom above everything else.

karkarkar

Quote from: Brann I Europa on July 18, 2016, 20:31:33 PM
Quote from: Gulløl on July 18, 2016, 09:14:29 AM
Anthony Okpotu er på raderen(har vært ?) til FC Køln og Brann står det i denne nyhetsmeldingen fra i går.
http://www.completesportsnigeria.com/okpotu-set-dump-lobi-foreign-move/
Samme spiller prøvespilte for Brann i januar 2013 uten å få kontrakt.


Hahah, jeg har spist alt Brann-nytt rått i flere år, men navnet Okpotu husker jeg ikke, gitt! Så bra at han er blitt en bedre avslutter da. Håper Tjærnås vet hvilken tannkrem han bruker, for å si det sånn, hvis det er noe i dette ryktet.

Brann I Europa

Quote from: karkarkar on July 18, 2016, 20:53:20 PM
Hahah, jeg har spist alt Brann-nytt rått i flere år, men navnet Okpotu husker jeg ikke, gitt! Så bra at han er blitt en bedre avslutter da. Håper Tjærnås vet hvilken tannkrem han bruker, for å si det sånn, hvis det er noe i dette ryktet.


Da må du ha gått glipp av den legendariske treningskampen mot Vard-Haugesund i 2013 som endte 0-0. Merker ellers at min kritiske sans rundt nye spissrykter forsvinner for hvert minutt jeg ser Orlov spille, kan ikke skjønne noe annet enn at Okpotu er en fotballgud sammenlignet med svensken. Okpotu er dessuten en ekte Brann-gutt, noe som ikke er til å kimse av.
Unrestrained freedom with no moral boundaries is considered the ultimate evil, for humans hate freedom above everything else.

krakra

I spørsmålet om Orlov gjør Brann dårlig eller om Brann gjør Orlov dårlig tror jeg nok Orlov kommer kanskje fordelaktig ut. Vi fikk jo Marcus Pedersen til å se temmelig ubrukelig.

pidre

Vi trenger en bakroms-spiss.
Saludar a los monos!

Corran

Quote from: krakra on July 18, 2016, 22:33:57 PM
I spørsmålet om Orlov gjør Brann dårlig eller om Brann gjør Orlov dårlig tror jeg nok Orlov kommer kanskje fordelaktig ut. Vi fikk jo Marcus Pedersen til å se temmelig ubrukelig.

Når det gjelder det Orlov viser for tiden så er det ikke bare Brann som gjør ham dårlig. Han er rett og slett ikke god nok
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

gladiporno

Quote from: Corran on July 19, 2016, 00:09:13 AM
Quote from: krakra on July 18, 2016, 22:33:57 PM
I spørsmålet om Orlov gjør Brann dårlig eller om Brann gjør Orlov dårlig tror jeg nok Orlov kommer kanskje fordelaktig ut. Vi fikk jo Marcus Pedersen til å se temmelig ubrukelig.

Når det gjelder det Orlov viser for tiden så er det ikke bare Brann som gjør ham dårlig. Han er rett og slett ikke god nok


Ikke bare for tiden. Han har aldri vist noenting som tilsier at han er annet enn høyst middelmådig.

Lasaron

Marcus Pedersen var overhodet ikke ubrukelig. Han var helt klart blant Branns beste spillere, selv om det aldri løsnet. Han fikk mye mer til med ballen enn Orlov klarer. Han hadde seks mål på 19 seriekamper, og var mye mer synlig.

Brann bør satse medalje neste år, og bygge et lag for det. Jeg mener Orlov ikke er god nok.
Tren på langskudd

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!



pidre

Må noen ut før nye kommer inn? Noen interesse for Orlov i det siste? Tror et salg av han er nøkkelen til ny spiss inn.
Saludar a los monos!

Lasaron

Quote from: piotrl on July 20, 2016, 13:19:31 PM


Helt greit. Bergen skal produsere såpass mange gode fotballspillere at ikke alle får plass hos Brann. Vi har Grønner på benken, og Knudsen og Heggland på utlån. Vi kan ikke hente alle bergensere som andre eliteserielag snuser på.
Tren på langskudd

tsrqpo

Quote from: pidre on July 20, 2016, 19:12:40 PM
Må noen ut før nye kommer inn? Noen interesse for Orlov i det siste? Tror et salg av han er nøkkelen til ny spiss inn.


Hvilsom å Larsen er jo ute allerede. Førstnevnte frigir nok en del lønnsmidler.

Go Up