• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Naturgress eller kunstgress på Brann Stadion?

Started by Torvanger, November 23, 2015, 09:29:18 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

Kan denne stå som en ny tråd for diskusjon om underlag, eller kan man redigere om overskriften på "Nytt gress til sommeren nå", som på mange måter ikke er to the point.

Spelaren

Gå av.

Torvanger

November 23, 2015, 09:31:52 AM #2 Last Edit: November 23, 2015, 09:34:08 AM by Torvanger
Quote from: Spelaren on November 23, 2015, 09:30:26 AM
God idé.Er dette første gang Spelaren gir meg tilsvar uten et snev av ironi, eller er det nok et lite spark i den digitale leggen? Jeg velger å tro det siste.

Spelaren

Ingen ironi eller sarkasme. Tar for øvrig denne videre her:

Quote from: Torvanger on November 23, 2015, 09:33:09 AM
Quote from: Spelaren on November 23, 2015, 09:30:06 AM
Quote from: Torvanger on November 23, 2015, 09:17:48 AM
Rekdal med et nytt og viktig argument for naturgress:


Det der er ikkje et nytt argument. Og stakkars Molde som sliter tungt i Europa med kunstgresset sitt. Ser du? Anekdoter kan brukes begge veier.


Du avfeier m.a.o Rekdals arguementer?


Eg spør egentlig om han har belegg for påstandene sine, om han har gått gjennom utviklingen til samtlige spillere som aksler den norske landslagstrøyen, sjekket hvilket spilleunderlag de har trent og spilt på, hvilke lag de har møtt, taktikk deres lag og motstandere har brukt, fysikk og form, alle mulige variabler - eller om han har konkludert på forhånd og tilpasser argumentene sine deretter.

Det kan være en hel skokk med grunner til at vi ikkje kvalifiserer oss til et EM, å ivrig hoppe på lettvindt populisme er ikkje nødvendigvis det beste. Dette laget hadde tydeligvis nok duellkraft til å slå Kroatia 2-0, samt å komme seg til playoff. Rekdal fortsetter jo også i samme innlegg med å mene at antall lag i TL må ned fordi det av en eller annen magisk grunn skal gjøre de beste bedre.
Gå av.

Corran

At det er mindre duellspill på kunstgress er vel ikke et nytt argument?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

BBB-mod

Quote from: Torvanger on November 23, 2015, 09:29:18 AM
Kan denne stå som en ny tråd for diskusjon om underlag, eller kan man redigere om overskriften på "Nytt gress til sommeren nå", som på mange måter ikke er to the point.


Unødvendig å lage en ny tråd. I den grad den gamle trådtittelen var forvirrende kan vi alltids endre på den. Så da fortsetter vi i den gamle med debatten.

BBB-mod

Go Up