• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2016

Started by Klaus_Brann, October 21, 2015, 19:51:19 PM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Rød makt på Hansa

ostraume

Quote from: pidre on February 23, 2016, 09:27:52 AM
Forstår ikke problemet. Er ikke er noe poeng å gi spilletid til en som er på vei ut av klubben. Når det gjelder La Manga er det kampleir så den saken er grei.



Merkelig hvordan slike faktaopplysninger ikke endrer på oppfatningen. Dette er en kampleir. Lorentzen er ikke aktuell for å spille kamp (pga kontraktstid og status i tropp). Han trenger dermed ikke være med. Er det så ille?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Quote from: ostraume on February 23, 2016, 09:51:30 AMHan trenger dermed ikke være med. Er det så ille?


Det spørs hvordan man ser på det. Dersom vi ser litt kynisk på det er det sikkert greit for mange, men Brann har også et arbeidsgiveransvar for spilleren. Og jeg vet ikke helt om jeg liker måten klubben behandler Lorentzen på i denne saken; å sette han til å trene med et 3. divisjonslag mens resten er på La Manga. Det blir litt smålig etter min mening.
Rød makt på Hansa

Henki

Quote from: Klaus_Brann on February 23, 2016, 02:39:27 AM

Når han da i tillegg signaliserer at han ikke vil bli med på løpet videre er det ingen grunn til å ta han med der og det er selvsagt ingen utfrysning.




Så enkel er faktisk saken. En spiller som har signalisert at han ikke vil være med videre bør ikke være med når Brann går inn i en helt avgjørende fase av sesongoppkjøringen.
Ballen skal fremover!

ostraume

Quote from: Nixon on February 23, 2016, 10:05:35 AM
Og jeg vet ikke helt om jeg liker måten klubben behandler Lorentzen på i denne saken; å sette han til å trene med et 3. divisjonslag mens resten er på La Manga. Det blir litt smålig etter min mening.


Jeg ser at det kan virke kjipt, og hadde det vært en treningsleir (som var krakra sitt opprinnelige premiss) så hadde jeg vært enig. Kampleir, derimot...

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Torvanger

Mulig at dette er helt utenom tema, men jeg spør uansett: Hva er opplegget med de latterlige, amerikanskinspirerte baseball-hattene til endel av Brannspillerne? Jeg kunne også snakket om Jul på Månetoppen-luene til endel av de øvrige, men først og fremst er det disse:


posemedsnopi

Quote from: ostraume on February 23, 2016, 10:45:22 AM
Quote from: Nixon on February 23, 2016, 10:05:35 AM
Og jeg vet ikke helt om jeg liker måten klubben behandler Lorentzen på i denne saken; å sette han til å trene med et 3. divisjonslag mens resten er på La Manga. Det blir litt smålig etter min mening.


Jeg ser at det kan virke kjipt, og hadde det vært en treningsleir (som var krakra sitt opprinnelige premiss) så hadde jeg vært enig. Kampleir, derimot...




Enig. Lorentzen har bedre utbytte av trening med 2. laget enn å være med på kampforberedelser og restitusjon med A-laget.

Lasaron

Brann og Lorentzen har en kontrakt som sier at Lorentzen er i A-stallen. På denne "kampleiren" drar alle de friske fra A-stallen. Alle utenom Lorentzen. Det mener jeg er feil. Lorentzen burde vært med.

Forøvrig: Brann skal selvsagt ikke fristille Lorentzen. Så lenge han er under kontrakt, skal han konkurrere på like vilkår med de andre. Med det mener jeg at er man sportslig i tvil om Lorentzen vs en annen, er det naturlig at Lorentzen stiller bak i køen siden han ikke vil forlenge og kontrakten snart går ut.
Tren på langskudd

ostraume

Rotihaug er vel og i A-stallen?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

OmOssSjølOgHansaøl

Wow. Er det bare meg som får litt bakoversveis over at det raser inn 42 innlegg om Lorentzen mellom kl. 0.27 og kl. 3.04 på natten? Jeg vet ikke helt om jeg skal bli imponert eller skremt. :-)

Selv blir jeg ikke så forarget over at noen må bli igjen hjemme. Dette gjelder jo tre spillere, og alle tre har det til felles at de neppe kommer til å få spilletid i år og at Soltvedt ønsker å "finne andre løsninger" (altså andre klubber) for dem.

Når Brann tar en helgetur til Sogndal, Bodø etc. for å spille en kamp, tar man kun med de som er aktuelle for førstelaget eller benken i den kampen. Da synes jeg ikke det er helt unaturlig på en ukestur der det skal spilles to kamper, at man kun tar med dem som er aktuelle for laget eller benken i de to aktuelle kampene.

Det hadde selvfølgelig vært en hyggelig og raus gest av Brann å ta med de tre ungdommene til La Manga og la dem kose seg litt i solen mens de andre spilte kamp. Så spørs det om Brann nå skal være raus og hyggelig eller stille krav til å kunne bidra og være sparsommelig. Det er fair å ha ulike meninger om det. Men med mindre du er Rhino Thue synes jeg dette blir et altfor tynt grunnlag til å konkludere bombastisk at Brann driver utfrysning. :-)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Nixon

Rød makt på Hansa

krakra

Ja, man stiller heller med assistenttreningen på internkamp enn å ta med Lorentzen, og er slike internkamper eksempler på det som Lorentzen ikke ville fått noe utbytte å være med på?

Jeg tror Johansen starter mot Godset. Så tror jeg kampen mellom Hvilsom og Skålevik er ganske jevn, og det kan tenkes at det gjør at kampen mellom Skålevik/Hvilsom og Huseklepp også er jevn. Ellers tror jeg laget er ganske satt, og har vært det en stund.



Jose Arrogantio

Jeg synes når en spiller ikke bare nekter forlenge kontrakt men også dropper en viktig treningsleir til fordel for å trene med andre så har de meldt seg selv såpass ut av laget at jeg ikke bryr meg om hvorvidt de er med på kampleir eller ikke.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: gladiporno on February 23, 2016, 13:31:03 PM
Quote from: ostraume on February 23, 2016, 13:10:53 PM
Rotihaug er vel og i A-stallen?


Nei.


Joda, Rotihaug er med i A-stallen. Se oversikten på brann.no.

Og når dere først er på den siden: Sjekk gjerne hvilken lagdel som er tynnest besatt. Det er ikke helt uten grunn at Kristoffer Larsen og Jakob Orlov måtte spille på midtbanen på dagens trening. (Skaanes spilte på kant, men det var kanskje for å skånes for harde midtbanedueller. Jeg vil gjette på at han spilte på samme side som Huseklepp, ikke Braaten ...)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Lasaron

Quote from: Nixon on February 23, 2016, 13:20:46 PM


Ja, hva skal man tolke av at Skaanes er på kant og Larsen på sentral midt? Det som Hansaøl sier?
Tren på langskudd

Lasaron

Quote from: krakra on February 23, 2016, 13:24:35 PM
Ja, man stiller heller med assistenttreningen på internkamp enn å ta med Lorentzen, og er slike internkamper eksempler på det som Lorentzen ikke ville fått noe utbytte å være med på?



Det Krakra sa.
Tren på langskudd

Giles

February 23, 2016, 14:42:39 PM #418 Last Edit: February 23, 2016, 14:46:27 PM by Giles
Hvis LAN plukker serielaget er det på tide å gi han kvalifisert hjelp. Men før han plukker en eneste spiller skal han be guttene få av seg blyhetta de spiller med. Det gir 25% bedre prestasjoner. Offensiv i stedet for defensiv holdning, Brann er best.
Så en fremoverlent og fandenivoldsk 11er blir da.
Pjotr - verdens beste keeper, skal dog ikke være med i Branns oppbyggende spill. Tilbakespill forbudt.
Nouri- høyreback med stort engasjement. Hold posisjonen din bortsett fra helhjertede løp til linjen. Ikke noen driblekunster eller finspill.
Acosta- knokkelstopper. Skal kun rydde unna. Det holder i massevis. Ballen skal sikkert til medspiller eller langt.
Demidov- skal bruke fotballhodet sitt slik av svakheter blir usynlige. Skal også spille sikkert.
Kristiansen- venstreback som skal få lov å bli med i oppbyggingen men først og fremst være der han skal være defensivt.
Johansen- høyre indreløper som ikke skal forsøke å bli kant. Skal avslutte angrep inn i banen. Scorer på skudd utenfor sekstenmeteren. Den av midtbanespillerne som forsvarer ballen best og i stand til å finne offensive løsninger.
Heltne Nilsen- tvilsom sentral spiller som skal spille slik han gjorde første sesongen i VIF. No nonsens vinne ball og distribuere raskt. Skal ikke ha ballen igjen når dette er gjort men konsentrere seg om kontraballer og nedfallsfrukt. Alltid der ballen kommer. Veldig irriterende for motstanderen.
Haugen- skal være offensiv i hodet og se etter alternativer framover på banen. Skyter med vristen og scorer et.
Lie Skålevik- kant som skal oppsøke bakrom innover i banen og strekke ut motstanderen. Er målscorer, touchen er tilbake og setter en i fra 5 meter.
Braaten- har fått ny inspirasjon og urkraften er tilbake. Skal plage midtstopperne, frata de selvtilliten og glise når han løper inn en kontring.
Hvilsom- er så god som han var i Danmark. Skal også true mål og vise at han kan spille fotball. Bør ligge lavere enn Skålevik for å bedre balansen i laget
Bytt inn Huseklepp, Barmen og Orlov eller Azar. Kunne startet med Orlov som spiss og Braaten for Hvilsom.
Resultat SIF-Brann 2-4, Høiland scorer 2

karkarkar

Castro fikk beholde plassen som spissreserve, etter flere helt håpløse innhopp, var det klart at Lorentzen ville føle seg forbigått. Jeg forstår egentlig at han ikke ville snakke om kontrakt etter dét.

Nå er det igjen lang kø på spissplass, ettersom Orlov er blitt værende. Sånn sett kan man forstå avgjørelsen om å la en spiller som ikke ville fått spilletid bli igjen når troppen skal på en ukes kampleir. Skal troppen spisses, så skal den spisses. Det er ingen stor sak, Rotihaug er i samme situasjon, og likevel får jeg en ekkel smak i munnen. Brann ønsker å ha Lorentzen med videre, "jobber med løsninger", men nå kan det ikke være noen tvil om at det ender med brudd.

Soltvedt er ikke hevngjerrig, det tror jeg overhodet ikke på. Nilsen har ikke ønsket å bruke Lorentzen siden han tok jobben i klubben, derimot. Skulle likt å vite hvorfor han foretrakk Castro foran et stort, lokalt talent. Fjoråret var dråpen, ikke dette.

Jose Arrogantio

Ja, fjorårets behandling var tristere enn det som skjer nå.

Corran

Latterlig å kalle dette for en utfrysning. Lorentzen har meldt seg ut av laget selv
Som andre nevner så var det LAN i fjor som tok etter min mening et helt feil valg ved å bruke Castro og ikke Lorentzen. Ville gjerne beholdt ham men når ting er som de er så er det valget han selv har tatt. Det som kan diskuteres er om Brann har gjort feil når de ikke har klart å få ham til å signere
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Finfin respons

Quote from: Lasaron on February 23, 2016, 14:17:33 PM
Quote from: Nixon on February 23, 2016, 13:20:46 PM


Ja, hva skal man tolke av at Skaanes er på kant og Larsen på sentral midt? Det som Hansaøl sier?


Interessant! Det gir mening med Larsen som indreløper i 4-3-3. Indreløperen skal drive fremover, utfordre med ballen. Larsen kan absolutt gjøre den jobben bedre enn mange av de andre alternativene, slik han gjorde i Hønefoss. Blir spennende å se om han har hevet seg på det defensive arbeidet. Kan lett se for meg Larsen som et offensivt bytte i løpet av kampene i vår.

Skaanes i kantrollen er vel en videreføring av det han var god på i vårsessongen 2014. Han gjør en suveren jobb defensivt. Tipper han ganske raskt tar en av kantplassene på fast basis når han er helt skadefri.
Kanskje.

Torvanger

Larsens tunge og presise langskudd kan komme mer til sin rett fra midtbaneplass.

gladiporno

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 23, 2016, 14:09:16 PM
Quote from: gladiporno on February 23, 2016, 13:31:03 PM
Quote from: ostraume on February 23, 2016, 13:10:53 PM
Rotihaug er vel og i A-stallen?


Nei.


Joda, Rotihaug er med i A-stallen. Se oversikten på brann.no.



Den listen betyr lite. Både Jan Ruben Sleen, Mathias Raum, Joachim Soltvedt m.fl. har vært oppført på den listen da den oppdateres hver gang en ny spiller kommer med i en kamptropp.

Verken media eller Brann har noen gang meldt om at Rotihaug er blitt A-stallspiller. Han har skrevet proffkontrakt, og går dermed ut av B-listen. Det er noe annet enn å være et fullverdig medlem av A-stallen slik Håkon Lorentzen er.

Morkel

Quote from: gladiporno on February 23, 2016, 21:54:00 PM
Det er noe annet enn å være et fullverdig medlem av A-stallen slik Håkon Lorentzen er.


Men hva er den definerende forskjellen? Hvis du har proffkontrakt, trener med A-laget og kan tas med i kamptroppen. Er det noe på papiret som skiller Lorentzen og Rotihaug?

OmOssSjølOgHansaøl

Det ser i alle fall ut som om Brann regner Rotihaug som et fullverdig medlem av A-stallen, blant annet ved å ta ham med på nevnte oversikt over A-laget (*) og redegjøre for ham når Brann drar på tur (Florida og La Manga). Så får heller enkeltsupportere la være å regne ham som "fullverdig medlem" hvis de synes det er noe poeng i det.

*) og når det gjelder nettsiden:
Quote from: gladiporno on February 23, 2016, 21:54:00 PM
Den listen betyr lite. Både Jan Ruben Sleen, Mathias Raum, Joachim Soltvedt m.fl. har vært oppført på den listen da den oppdateres hver gang en ny spiller kommer med i en kamptropp.


Jeg har ikke oversikt over hva som har stått på den siden til enhver tid, men Sleen, Raum og Soltvedt står der ikke nå. Det gjør Rotihaug.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

gladiporno

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 11:05:48 AM
Det ser i alle fall ut som om Brann regner Rotihaug som et fullverdig medlem av A-stallen, blant annet ved å ta ham med på nevnte oversikt over A-laget (*) og redegjøre for ham når Brann drar på tur (Florida og La Manga). Så får heller enkeltsupportere la være å regne ham som "fullverdig medlem" hvis de synes det er noe poeng i det.



Hvor lenge har du fulgt med Brann? Det har skjedd en rekke ganger at de skriver proffkontrakt med unge spillere uten å gi dem status som medlem i A-stallen. Det skjedde med Emil Hansson, Håkon Lorentzen, Markus Pettersen, ja faktisk helt tilbake til Erik Mjeldes første proffkontrakt. Dette gjør Brann for å sikre seg rettighetene på spilleren, uten at spilleren nødvendigvis trener med A-laget hele tiden slik spillere i A-stallen gjør. De nevnte spillerne har siden rykket opp til A-stallen. Det er blitt behørig omtalt hver gang både i media og av Brann. Mulig Rotihaug også har rykket opp, men det er i så fall første gang ingen har meldt fra om det.

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 11:05:48 AM
Jeg har ikke oversikt over hva som har stått på den siden til enhver tid, men Sleen, Raum og Soltvedt står der ikke nå. Det gjør Rotihaug.


Og hva betyr det? Betyr det at Rotihaug er medlem i Branns A-stall kun fordi at hans navn er med på den listen? I så fall betyr det vel at Sleen, Raum, Skage og Soltvedt alle har vært med A-stallen til Brann? Da har jeg lært noe nytt i dag. Hvis du ser på den saken som Brann skrev da de signerte proffkontrakt med Rotihaug så står det tydelig at han skal trene både med A-troppen og U-troppen. En spiller som er medlem av A-stallen trener utelukkende med A-troppen med mindre han er i opptrening etter skade, eller degradert slik Strandli, I. Ludvigsen, Pettersen, Norebø, Hasund i sin tid gjorde.


gladiporno

Quote from: Morkel on February 24, 2016, 02:17:16 AM
Quote from: gladiporno on February 23, 2016, 21:54:00 PM
Det er noe annet enn å være et fullverdig medlem av A-stallen slik Håkon Lorentzen er.


Men hva er den definerende forskjellen? Hvis du har proffkontrakt, trener med A-laget og kan tas med i kamptroppen. Er det noe på papiret som skiller Lorentzen og Rotihaug?


Hvis du vil ha et fullstendig svar på dette, så foreslår jeg at du kontakter NISO. De skal ha peiling på dette. Men uten at jeg har sett på kontraktene til spillerne, så er det slik at de som er medlem i A-stallen trener utelukkende med A-troppen med mindre det er noe helt spesielle omstendigheter som gjør at de ikke kan gjøre det. Vi har for eksempel hatt spillere som av ymse årsaker har blitt degradert til U-laget. Da er de utelukket fra trening med A-troppen. Da Brann signerte kontrakt med Emil Hansson, Håkon Lorentzen, Markus Pettersen og Oliver Rotihaug så var det med den hensikt å sikre seg rettighetene på spillerne og løser dem fra de begrensninger som spillere uten proffkontrakt har (kun 3 seriekamper i året). Siden har de tre førstnevnte rykket opp til A-stallen, noe som også er blitt behørig omtalt av media. Mens det samme har ikke skjedd med Rotihaug. 

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: gladiporno on February 24, 2016, 12:01:38 PM
Hvor lenge har du fulgt med Brann?


Tja, si det. I over 30 år, i alle fall, om det har noe å si. Men jeg har åpenbart ikke fulgt like tett med på oppdateringene av A-lagsoversikten på brann.no som du har gjort.

Quote from: gladiporno on February 24, 2016, 12:01:38 PM
Hvis du ser på den saken som Brann skrev da de signerte proffkontrakt med Rotihaug så står det tydelig at han skal trene både med A-troppen og U-troppen.


Ja, det er jeg klar over. Det ble skrevet at han skulle få et tilrettelagt opplegg der han skulle trene både med A-troppen og U-troppen for å kunne fullføre videregående skole. Det høres ut som et fornuftig hensyn å ta, men jeg skjønner ikke at det skal være et entydig "bevis" verken for at han skal regnes med i A-troppen eller for at han ikke skal regnes med.

Det at Rotihaug står i oversikten over A-laget (i motsetning til de andre du nevner: Sleen, Raum, Skage og Soltvedt) kan selvfølgelig være en feil, men i tillegg omtales altså Rotihaug i begge de to nylige nyhetssakene som redegjør for hele A-laget. For all del, jeg vet ikke hva som er rett, men det virker i alle fall som om Brann selv regner ham som en del av A-laget.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

gladiporno

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 12:49:04 PM


Tja, si det. I over 30 år, i alle fall, om det har noe å si.



I så fall er det litt spesielt at du virker å være ukjent med uttrykket "fullverdig medlem av A-stallen". Det er blitt brukt i media og av Brann i mange år, og viser til spillere som er tatt opp i A-stallen, enten fra U-stallen eller utenfra. De som ikke er fullverdig medlem av A-stallen er per definisjon ikke det, og er i utgangspunktet en del av U-troppen, men gjerne med proffkontrakt. I de siste årene har Brann flere ganger signert proffkontrakt på u-spillere uten å gi dem plass i A-stallen. Sjekk BT sin sak da Lorentzen skrev proffkontrakt for to og et halvt år siden:

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/15-aring-signerte-proffkontrakt-med-Brann-383589_1.snd?xtor=RSS-2

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 12:49:04 PM

Ja, det er jeg klar over. Det ble skrevet at han skulle få et tilrettelagt opplegg der han skulle trene både med A-troppen og U-troppen for å kunne fullføre videregående skole. Det høres ut som et fornuftig hensyn å ta, men jeg skjønner ikke at det skal være et entydig "bevis" verken for at han skal regnes med i A-troppen eller for at han ikke skal regnes med.



Det er ikke noe bevis, men det står ikke noen sted at han er tatt opp i A-stallen. Det er ofte greit å forholde seg til det som faktisk står skrevet i stedet for å spekulere vilt. Med tanke på at man har presedens på at U-spillere signerer proffkontrakt uten opprykk, og at man også har presedens på at media eller Brann selv melder i fra når en spiller blir "fullverdig medlem av A-stallen" er det litt spesielt at det ikke er blitt gjort her ved dette tilfelle.

OmOssSjølOgHansaøl

Jaja, det høres ut som om vi begge har sagt vårt, og stråmannsdiskusjoner gidder jeg ikke bruke tid på.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

gladiporno

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 15:10:57 PM
Jaja, det høres ut som om vi begge har sagt vårt, og stråmannsdiskusjoner gidder jeg ikke bruke tid på.


Nå var det du som beskyldte "enkeltsupportere" for å "la være" og regne Oliver Rotihaug for å være et fullverdig medlem av A-stallen, som om jeg hadde noen interesse for å gjøre det, til tross for i at han er det. Så ja, noen driver med stråmann her. Jeg hevdet at Oliver Rotihaug ikke er medlem av Branns A-stall fordi det ikke står noen sted at han er det. Den listen som du kommer med har ingen verdi fordi mange U-stallspillere har vært på listen tidligere. Dersom Rotihaug er medlem i Branns A-stall er det vel første gang at det har skjedd at en spiller har rykket opp til A-stallen uten at klubben eller medier melder fra om det.

Jose Arrogantio

Quote from: gladiporno on February 24, 2016, 17:00:06 PM
Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 15:10:57 PM
Jaja, det høres ut som om vi begge har sagt vårt, og stråmannsdiskusjoner gidder jeg ikke bruke tid på.


Nå var det du som beskyldte "enkeltsupportere" for å "la være" og regne Oliver Rotihaug for å være et fullverdig medlem av A-stallen, som om jeg hadde noen interesse for å gjøre det, til tross for i at han er det. Så ja, noen driver med stråmann her. Jeg hevdet at Oliver Rotihaug ikke er medlem av Branns A-stall fordi det ikke står noen sted at han er det. Den listen som du kommer med har ingen verdi fordi mange U-stallspillere har vært på listen tidligere. Dersom Rotihaug er medlem i Branns A-stall er det vel første gang at det har skjedd at en spiller har rykket opp til A-stallen uten at klubben eller medier melder fra om det.


Når ble det meldt det om Lorentzen? Jeg kan ikke huske noen pressemelding om at "nå er Lorentzen fullverdig medlem av A-laget, ikke bare ungdomsspiller med A-lagskontrakt."

Lasaron

Quote from: Jose Arrogantio on February 24, 2016, 17:05:02 PM
Quote from: gladiporno on February 24, 2016, 17:00:06 PM
Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on February 24, 2016, 15:10:57 PM
Jaja, det høres ut som om vi begge har sagt vårt, og stråmannsdiskusjoner gidder jeg ikke bruke tid på.


Nå var det du som beskyldte "enkeltsupportere" for å "la være" og regne Oliver Rotihaug for å være et fullverdig medlem av A-stallen, som om jeg hadde noen interesse for å gjøre det, til tross for i at han er det. Så ja, noen driver med stråmann her. Jeg hevdet at Oliver Rotihaug ikke er medlem av Branns A-stall fordi det ikke står noen sted at han er det. Den listen som du kommer med har ingen verdi fordi mange U-stallspillere har vært på listen tidligere. Dersom Rotihaug er medlem i Branns A-stall er det vel første gang at det har skjedd at en spiller har rykket opp til A-stallen uten at klubben eller medier melder fra om det.


Når ble det meldt det om Lorentzen? Jeg kan ikke huske noen pressemelding om at "nå er Lorentzen fullverdig medlem av A-laget, ikke bare ungdomsspiller med A-lagskontrakt."


Godt spørsmål.
Tren på langskudd

Spelaren

Leciejewski

Nouri - Acosta - Demidov - Kristiansen

Braaten - Nilsen - Johansen

Huseklepp - Hvilsom - Vega

For offensivt?  ;D
Gå av.

Hatleking

Om noko er sikkert, er det at Braaten er ingen indreløpar. Eg har større tru på Larsen der, faktisk.

Tom C

February 26, 2016, 10:52:17 AM #437 Last Edit: February 26, 2016, 10:55:25 AM by Tom C
Ser at saftkokerne tipper brann på kvalik, og har Piotr som den mest ufyselige TL spilleren de vet om...

http://www.nettavisen.no/sportspill/eirik-bakke-har-planen-klar-for-a-holde-laget-i-tippeligaen/3423196395.html

Får håpe vi snart kan gruse sogndal slik som i gode gamle dager. Er vel større sjanser for det nå når de har kvittet seg med Petter strand, og det er tynt med flo-brødre igjen i bygden...

Og nettavisen tipper altså Sogndal som laget som havner helt nederst i 2016. Selv tviler jeg på det, da jeg tror Start og kanskje også HAugesund vil være enda dårligere.
Aldri mer Obos....

Lasaron

Det vil være digg å slå Sogndal i begge kampene. Når skjedde det sist?
Tren på langskudd

Gepard



Gepard

Sytti spørsmål om han er klar for presset i Bergen og mye annet vissvass, går det aldri an å få til et intervju hvor intervjuobjektet kan få slippe å bare måtte svare med banaliteter ?


Henki

Quote from: Lasaron on February 26, 2016, 11:13:10 AM
Det vil være digg å slå Sogndal i begge kampene. Når skjedde det sist?


1994? 4-2 borte, 4-0 hjemme.
Ballen skal fremover!

Finfin respons

February 27, 2016, 00:13:48 AM #443 Last Edit: February 27, 2016, 00:36:14 AM by Finfin respons
Quote from: Henki on February 26, 2016, 23:38:20 PM
Quote from: Lasaron on February 26, 2016, 11:13:10 AM
Det vil være digg å slå Sogndal i begge kampene. Når skjedde det sist?


1994? 4-2 borte, 4-0 hjemme.


4-0 hjemme. Min første Brann-kamp. Solosvingen. Frank Strandli?
Finfint minne :)

Redigering: Solo! Ikke klokkesvingen.
Kanskje.

osoerli

Demidov merka at det var noko som ikkje stemte i Brann-troppen visstnok?
http://www.ba.no/sk-brann/fotball/sport/brann-opp-fra-ruinene/s/5-8-289863
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Spelaren

Gå av.

Henki

Quote from: Finfin respons on February 27, 2016, 00:13:48 AM
Quote from: Henki on February 26, 2016, 23:38:20 PM
Quote from: Lasaron on February 26, 2016, 11:13:10 AM
Det vil være digg å slå Sogndal i begge kampene. Når skjedde det sist?


1994? 4-2 borte, 4-0 hjemme.


4-0 hjemme. Min første Brann-kamp. Solosvingen. Frank Strandli?
Finfint minne :)

Redigering: Solo! Ikke klokkesvingen.


Godt mulig Frank Strandli scoret ja. Lurer på om det var i hjemmekampen at Jørn Vegard Berge(?) scoret også.
Ballen skal fremover!

osoerli

Quote from: Spelaren on February 27, 2016, 13:35:53 PM
Quote from: osoerli on February 27, 2016, 12:53:37 PM
Demidov merka at det var noko som ikkje stemte i Brann-troppen visstnok?
http://www.ba.no/sk-brann/fotball/sport/brann-opp-fra-ruinene/s/5-8-289863



Abonnement-sak, for øvrig.


Ja, eg lurte litt på kva som ikkje stemte, anyone?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Torvanger

Gi et sammendrag av det Demi synser om.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up