• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger vinteren 15/16

Started by Lasaron, August 23, 2015, 10:20:26 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Helt greit etter min mening. Selv i TL neste år tror jeg han vil ha evnen til å komme inn og snu et kampbilde slik han har gjort flere ganger i år. Og så skal man heller ikke undervurdere viktigheten av å ha noen erfarne lederskikkelser i stallen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

gladiporno

Quote from: Nixon on September 17, 2015, 12:59:29 PM
De klubbene som Brann i det siste har "storspilt" mot er lag som Hønefoss og Fredrikstad. Hvis vi går rundt og innbiller oss at de 6-7 beste lagene i TL ikke er mye mye bedre enn disse så lurer vi oss selv etter min mening.


Defensivt har Brann vært solide mot flere lag enn disse to. Dersom Brann klarer å opprettholde det defensive fundamentet som er blitt lagt med kort avstand mellom lagdelene og høy aggressivitet i presset, så blir laget vanskelig å slå også i eliteserien. Rosenborg er dessverre i en klasse for seg, men under dem er dem er det mye ujevnt, og det bør være mulig med litt kløkt og smidighet å blande seg inn i gruppen under hvis det blir eliteseriespill neste sesong.

Når det gjelder de lagene du nevner: Hønefoss er i full oppløsning og har en ubrukelig trener i tillegg. De er ikke noen målestokk. Men prestasjonen mot Fredrikstad tror jeg mange eliteserielag hadde slitt med å kopiere. Det er ikke ofte at Arne Erlandsen har opplevd å bli så til de grader pisset på som det han gjorde i 1. omgangen.

krakra

Strategien på overgangsmarkedet blir en annen når man handler utifra at spillerne som spiller ikke er gode nok, enn hvis man har trygghet på de som er der. Man må alltid søke å forsterke laget, uansett hvor gode man er, men hvis utgangspunktet er at spillerne som spiller fast blir for dårlige blir kjøpene preget av det.
Da vi hentet Acosta hadde vi allerede mange stoppere. Han ble likevel hentet fordi vi ikke hadde gode nok førstevalg, særlig ettersom Norling først og fremst så på Demidov som en midtbanespiller. Samme med Skålevik. Vi hadde tre midtspisser tilgjengelig da Pedersen og Orlov forsvant. Det var nok spillere, men de var ikke gode nok til å spille fast. Derfor hentet vi Skålevik.

I neste vindu bør tanken være å styrke konkurransesituasjonen. At vi henter spillere i roller og posisjoner der konkurransen og dekningen er lav. Haugen storspiller. Det er ingen umiddelbar grunn til at vi må hente noen som er bedre enn ham, men vi har ingen andre som kan ta den kreative rollen. Så når Haugen blir skadet, suspendert eller er ute av form så har vi ingen andre. En konkurrent til ham kan derfor hentes. På den andre indreløperposisjonen har vi god konkurranse og jeg syns vi bør si oss fornøyd med den. Det samme gjelder stopperposisjonen. På v.back har vi også bra konkurranse, men på høyreback er det bare èn spiller. Der kunne vi hentet en konkurrent til Nouri. På kantene har vi nok spillere, men spørsmålet er om LAN ser noen fremtid i Larsen og om han ser på Skaanes som en indreløper først og fremst. Gjør han det har vi to kantspillere, som gjør det bra. Vi får tilbake Askar som gir en bra konkurranse om høyrekanten. Så da trenger vi en utfordrer på venstrekanten. På spissplass er ikke Karadas en konkurrent til å starte kamper, Castro forsvinner og Lorentzen er svært usikker. Hvis ikke LAN vil satse på Lorentzen så trenger Skålevik en reell konkurrent og ikke en Karadas som bør være tiltenkt jokerrollen.
I SHNs posisjon har Barmen gjort det bra, men spørsmålet er om han skal være en slags "potet" på midtbanen og konkurrere i begge rollene, eller om vi skal hente en ren konkurrent til SHN.

Så det er mye rom til nye spillere, uten at man tar som utgangspunkt at de som spiller er for dårlige. Tar man utgangspunkt i at man viser tillit til de som spiller, men vi ha en god konkurransesituasjon kan vi også ta litt mer risiko fordi det ikke er noen krise om spillerne ikke slår til. Da kan vi hente spillere som ikke har slått igjennom ennå, men som har et høyt potensiale for en rimeligere penge enn spillere som allerede har slått igjennom. Skal vi hente etablerte spillere er det også begrenset hvor gode de kan være. Med mindre vi finner noen som har blitt offer for en feilvurdering av treneren. Slik tilfellet kan se ut til å ha vært med Kristiansen.

Alle spillerne vi henter bør få en utfordrerrolle til det motsatte er bevist  Brann. Det vil også gi dem mer trygghet, som jeg tror kan skape bedre prestasjoner og utvikling. SHNs skulle jo rett inn å fikse midtbanen, og det bar han preg av i starten. Han taklet det greit. LAN har antydet at Vevatne kanskje ikke taklet det like godt og fikk en liten reaksjon på at han måtte rett inn på laget uten å få tid på seg.

blobby winters

Enig med det meste Krakra sier.
Rykker vi opp mener jeg at det ikke er konkurrenter til de vi har i dag vi trenger men spillere som er bedre og går rett inn på laget slik at f. eks Nouri blir konkurrenten til en ny høyreback.
Alle Obos lagene som rykket opp i fjor sliter i bunnen av TL. Vi er nødt til å forsterke med bedre spillere enn de vi allerede har.

Corran

Skjønner ikke den med at nye spillere må få en utfordrer rolle.
Om det kommer en ny spiller, f.eks ren konkurrent til Haugens plass, så er de konkurenter.
Har treneren mer tro på den nye så spiller han. Om de stiller likt så er det den som er best på trening den uken.
Skulle f.eks. ikke Rennie startet kamper fordi han var i en utfordrer roll og måtte bevise på trening i 3 uker og x antall 2 lags kamper?
Han ble hentet inn og viste seg kjapt å være bedre enn alternativet så da starter han.
Og målet med å hente inn spillere er vel at de skal utkonkurrere de som er på laget?
Jeg mener også at et par kjøp i vinter som er bedre en de som de skal konkurrere mot er nødvendig om vi ikke skal kave på nedre midt av tabellen eller for dens sak skyld nede i sumpen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Giles

Fatter og begriper ingenting. Brann må forsterke, de spillerne som spiller nå er ikke gode nok selv om de har spilt etpar godkjente kamper på OBOS nivå. Er det så lett å glemme alle de håpløse kampene og spillerprestasjonene i år og i fjor med denne gjengen. Er det opprykk eller ikke som avgjør om de er gode eller dårlige?Hvor naive går det ann å bli? Må bare håpe at LAN, Tjernås og co er hakket smartere. De har begynt en utskiftning og den må fortsette med bedre spillere inn, ikke middelmådige utfordrere.

dudo

http://www.bt.no/100Sport/fotball/forstediv/Brann-sjefens-arlige-svar-om-Larsen-602691_1.snd

Basert på dette så tror jeg vi trygt kan si at LAN i aller høyeste grad ser en fremtid for Larsen. Om Huseklepp fortsetter formen så er Larsen en veldig god backup på venstrekanten, som i tillegg kan brukes på høyrekant og som hengende spiss.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: Corran on September 17, 2015, 22:11:40 PM
Skjønner ikke den med at nye spillere må få en utfordrer rolle.
Om det kommer en ny spiller, f.eks ren konkurrent til Haugens plass, så er de konkurenter.
Har treneren mer tro på den nye så spiller han. Om de stiller likt så er det den som er best på trening den uken.
Skulle f.eks. ikke Rennie startet kamper fordi han var i en utfordrer roll og måtte bevise på trening i 3 uker og x antall 2 lags kamper?
Han ble hentet inn og viste seg kjapt å være bedre enn alternativet så da starter han.
Og målet med å hente inn spillere er vel at de skal utkonkurrere de som er på laget?
Jeg mener også at et par kjøp i vinter som er bedre en de som de skal konkurrere mot er nødvendig om vi ikke skal kave på nedre midt av tabellen eller for dens sak skyld nede i sumpen
Hadde kantene som var her spilt bra og funkert godt så burde Rennie fått en utfordrerrolle og vært nødt til å bevise spilletiden verdig. Hva slags signal sender det når spillere som gjør det godt blir vraket til fordel for spillere som ikke har gjort seg fortjent til spilletid fordi "treneren har mer tro" på spilleren? Trenere tar feil, støtt og stadig. Det er forskjell på nye spillere som kommer inn i roller hvor vi sliter, og de som kommer inn i roller hvor alt funker bra.

Corran

Om en henter en spiller for å forsterke og han er bedre enn han som har spilt fast så skal den beste inn uansett om det er ufortjent eller ikke.
Eg driter en lang marsj i om Haugen, Piotr, Demidov eller Skålevik har gjort seg fortjent til en plass og har gjort det bra. Kommer det inn en bedre spiller så skal han spille.
Eg holder ikke med spillere eg holder med et lag/klubb som eg vil ha lengst mulig opp på tabellen og da er det ett fett hvem som fortjener plass om det er et bedre alternativ
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

September 19, 2015, 10:07:53 AM #59 Last Edit: September 19, 2015, 10:10:30 AM by krakra
Han får bevise at han er bedre. Så er det bare å spille. Du fremstår ikke akkurat som en god lagbygger. Heller en rimelig dårlig en. Hvis du tror en rasering av kollektivet får oss lengre opp på tabellen så skal du få mene det. Håper LAN er klokere enn deg.

Corran

Men om det kjøpes en spiller som er bedre er det jo bevist at han er bedre om han dog ikke fungerer på laget er det en annen ting
For å dra den litt vel langt. Om Brann kjøper inn Messi så mener du at han må bevise på andre laget og trening før han kan gjøre seg fortjent til en plass?
Og ja eg dro den jævla langt nå men kor i din verden går grensen for om en bedre spiller skal gå rett inn på laget eller ikke.
Og om min tankegang gjør meg til en dårlig lagbygger så er det ikke mange trener som er gode lagbyggere heller. Er vel mer vanlig en uvanlig at når et lag kjøper bedre spillere en de har så går de rett inn på laget. Av og til så viser det seg at de ikke er bedre en de man har og da ryker de til.
Noe annet er det om en kjøper en spiller på nivå med dem en har for å styrke stallen. Vi trenger ikke flere på nivå med Hetle Nilsen, Barmen, Haugen og Birkelund. Vi trenger noen som er et par hakk opp og hever laget
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

pidre

Hæ? Skal vi bare handle utfordrere? Det er klart vi må alltid lete etter spillere som er bedre enn de vi har, dette må våre spillere klare å forholde seg til. Hadde vi hentet Forren, så hadde han selvsagt ikke vert en utfordrer, han hadde gått rett inn på førstelaget.    
Saludar a los monos!

Spelaren

Når det er sagt, spillerutvikling i et miljø med gode fotballrelasjoner skal heller ikkje undervurderes. Det er mulig å rykke rett opp i tetkamp i TL om momentum ivaretas og rollene sementeres og perfeksjoneres. Helland er i dag kanskje TLs beste spiller - og illustrerer kanskje litt av det med forskjellen på OBOS og TL; Kvaliteten er kanskje x bedre, fotballrelasjonene er y bedre og taktikken er z bedre.

Såå mange gøye ting man kan synse i det vide og breie om for å rettferdiggjøre sitt standpunkt :) . Men joda, forsterkninger med samme grad av suksess som de siste kan man akseptere.
Gå av.

krakra

Quote from: Corran on September 19, 2015, 10:18:47 AM
Men om det kjøpes en spiller som er bedre er det jo bevist at han er bedre om han dog ikke fungerer på laget er det en annen ting
For å dra den litt vel langt. Om Brann kjøper inn Messi så mener du at han må bevise på andre laget og trening før han kan gjøre seg fortjent til en plass?
Og ja eg dro den jævla langt nå men kor i din verden går grensen for om en bedre spiller skal gå rett inn på laget eller ikke.
Og om min tankegang gjør meg til en dårlig lagbygger så er det ikke mange trener som er gode lagbyggere heller. Er vel mer vanlig en uvanlig at når et lag kjøper bedre spillere en de har så går de rett inn på laget. Av og til så viser det seg at de ikke er bedre en de man har og da ryker de til.
Noe annet er det om en kjøper en spiller på nivå med dem en har for å styrke stallen. Vi trenger ikke flere på nivå med Hetle Nilsen, Barmen, Haugen og Birkelund. Vi trenger noen som er et par hakk opp og hever laget
Nei, de har ikke bevist at de er gode nok før de har gjort det her, på trening og gjennom innhopp. Vi har en drøss av såkalte "forsterkninger" som har vært svakere enn de som har spilt der før.
Ja, selv Messi må gjøre seg fortjent til en plass, men for ham vil det neppe ta lang tid.

Ser du virkelig ikke hvor destruktivt det er når vi endelig har et sterkt kollektiv og flyt i spillet at man bare henter noen utenifra som går rett inn på laget og danke ut spillere som gjør det godt uten å gjøre seg fortjent til det? Er det seriøst så vanskelig å ta innover seg hvilke konsekvenser det kan få for samholdet?
Tror du virkelig det bare er å vrake dem etter noen kamper hvis de ikke slår til og gå tilbake til det man hadde? At den man vraket bare går rett inn og presterer på samme nivå igjen, og at kollektive og flyten er den samme?

Nei, det er ikke vanlig at nye spillere går rett inn på laget på bekostning av spillere som gjør det bra. Det er noe helt annet når de skal forsterke lagdeler og roller som funker dårlig, men vi har ingen av disse i dag.

krakra

Quote from: pidre on September 19, 2015, 10:37:20 AM
Hæ? Skal vi bare handle utfordrere? Det er klart vi må alltid lete etter spillere som er bedre enn de vi har, dette må våre spillere klare å forholde seg til. Hadde vi hentet Forren, så hadde han selvsagt ikke vert en utfordrer, han hadde gått rett inn på førstelaget.   
Henter vi Forren så må han kjempe seg inn på laget. Hvis han er bedre enn Demidov og Acosta så bør det ikke være noe problem for ham.

Lasaron

"Messi starter på benken for Brann: - Jeg håper å komme inn det siste kvarteret, og skal gjøre alt for å vise meg verdig en startplass. Men det er gode spillere jeg konkurrerer mot (Huseklepp, Skålevik, Rennie, red.anm.) og det er treneren som tar ut laget. Jeg skal uansett gjøre mitt beste i innhopp og på trening, og benytte sjansene mine så godt jeg kan.
Dette sier nyankomne Lionel Messi i forkant av den viktige kampen mot Ranheim på DNB Nor Arena."
Tren på langskudd

Lasaron

"Zlatan Ibrahimovic til Brann! - Jag har fan inte kommit för at sitta på benken. Skålevik skäl få märka at Zlatan har ankommit. Innan ett månad er midtspissplassen min.
Dette sier en offensiv Ibrahimovic til BAs utsendte. Med Messi og Ibrahimovic inn i dette vinduet ser Brann merkbart forsterket ut, og opprykket bør absolutt være innen rekkevidde."

(Unnskyld min svensk)
Tren på langskudd

krakra

September 19, 2015, 13:18:54 PM #67 Last Edit: September 19, 2015, 13:23:57 PM by krakra
Dersom den nye spilleren er 4-5 ganger bedre enn resten på trening må ha gjerne starte første kampen, men for de aller fleste er nok dette ikke tilfellet. For de fleste nyankomne spillere er det nok uansett å få litt ro og tid og ikke bli hevet til ulvene med en gang. Det legger et unødvendig press på helt nye spillere hvis holdningen er at laget er for dårlig og de må inn å redde oss. Det var situasjonen med flere av de som kom i sommer. Da fungerte ikke laget. Nå fungerer det, og da er det ingen grunn til at noen skal vurderes som bedre enn de vi har før de har bevist det.

Hvis laget fungerer godt, og vi henter inn en ny spillere som har vært bedre andre steder og gir dem plassen til spillere som presterer godt og de leverer svake prestasjoner vil det ødelegge for både laget, spilleren som blir vraket og den nye spilleren. Hvis den nye spilleren er klart bedre enn de som er her, vil det jo ikke være noe problem for ham å vise dette ganske kjapt. Så jeg ser ikke problemet. Jeg ser derimot problemet med å bytte ut noe som funker, men noe man tror vil funke bedre basert på noe de har vist andre steder enn i Brann.

Lasaron

Journalisten: Brann har nå spilt to kamper etter at du kom, og du har bare fått innhopp på til sammen 12 minutter. Er du fornøyd med spilletiden sålangt?
Javier Mascherano: Nja, man vil såklart spille hele kamper, men Sivert Heltne Nilsen har på ingen måte spilt seg ut av laget, og vi vinner kamper. Jeg må bare ta vare på sjansene jeg får, så byr det seg nok en mulighet til å starte etter hvert.
Journalisten: Onde tunger i supportermiljøet vil ha det til at treneren favoriserer sønnen sin. Har du en kommentar til det?
Javier Mascherano: Tullball! Jeg har stor respekt for Lars Arne Nilsen, og har full tillitt til at han tar ut det laget han mener er best. Dessuten er Sivert en mann for fremtiden, mens jeg kanskje har mine beste år bak meg. Kanskje.
Tren på langskudd

pidre

Quote from: krakra on September 19, 2015, 13:18:54 PM
Dersom den nye spilleren er 4-5 ganger bedre enn resten på trening må ha gjerne starte første kampen, men for de aller fleste er nok dette ikke tilfellet.


Virkelig, om han er 4-5 ganger bedre enn de andre så kan han få starte, men om han "bare" er dobbelt så god, eller tre ganger så god så skal han slite benken?

Skålevik, Rennie og Reginuss gjekk vel alle rett inn på laget uten at kollektivet brøt sammen av den grunn. SK Brann er ingen barnehage. Spillere må tåle konkurranse, herunder inn/ut av laget.
Saludar a los monos!

krakra

Hvis de på noen få treninger klarer å bevise at de er dobbelt så gode så kan de også spille fra start. Poenget er at de ikke skal gå rett inn på laget på bekostning av spillere som gjør det bra fordi noen tror de er bedre uten at de har bevist det. Skålevik, Rennie og Kristiansen erstattet ikke spillere i form og flyt. De gikk inn i posisjoner hvor vi manglet klare førstevalg.

Konkurranse er bra. Det er jo det jeg sier. Nye spillere må ta konkurransen og kjempe seg inn på laget. Ikke få plassen gratis.

Giles

Quote from: krakra on September 19, 2015, 12:44:20 PM
Quote from: Corran on September 19, 2015, 10:18:47 AM
Men om det kjøpes en spiller som er bedre er det jo bevist at han er bedre om han dog ikke fungerer på laget er det en annen ting
For å dra den litt vel langt. Om Brann kjøper inn Messi så mener du at han må bevise på andre laget og trening før han kan gjøre seg fortjent til en plass?
Og ja eg dro den jævla langt nå men kor i din verden går grensen for om en bedre spiller skal gå rett inn på laget eller ikke.
Og om min tankegang gjør meg til en dårlig lagbygger så er det ikke mange trener som er gode lagbyggere heller. Er vel mer vanlig en uvanlig at når et lag kjøper bedre spillere en de har så går de rett inn på laget. Av og til så viser det seg at de ikke er bedre en de man har og da ryker de til.
Noe annet er det om en kjøper en spiller på nivå med dem en har for å styrke stallen. Vi trenger ikke flere på nivå med Hetle Nilsen, Barmen, Haugen og Birkelund. Vi trenger noen som er et par hakk opp og hever laget
Nei, de har ikke bevist at de er gode nok før de har gjort det her, på trening og gjennom innhopp. Vi har en drøss av såkalte "forsterkninger" som har vært svakere enn de som har spilt der før.
Ja, selv Messi må gjøre seg fortjent til en plass, men for ham vil det neppe ta lang tid.

Ser du virkelig ikke hvor destruktivt det er når vi endelig har et sterkt kollektiv og flyt i spillet at man bare henter noen utenifra som går rett inn på laget og danke ut spillere som gjør det godt uten å gjøre seg fortjent til det? Er det seriøst så vanskelig å ta innover seg hvilke konsekvenser det kan få for samholdet?
Tror du virkelig det bare er å vrake dem etter noen kamper hvis de ikke slår til og gå tilbake til det man hadde? At den man vraket bare går rett inn og presterer på samme nivå igjen, og at kollektive og flyten er den samme?

Nei, det er ikke vanlig at nye spillere går rett inn på laget på bekostning av spillere som gjør det bra. Det er noe helt annet når de skal forsterke lagdeler og roller som funker dårlig, men vi har ingen av disse i dag.

Gjelder prinsippet ditt også om spillet er elendig? Det vil si lik mesteparten av kampene i år. Først skal Messi imponere på trening, så på andrelaget og så gjennom innhopp?
De beste skal alltid spille. Brann presterer middels så hvis en god spiller hentes inn skal han selvsagt spille umiddelbart. Alle profesjonelle spillere og trenere skjønner det.

krakra

Nei, det gjelder ikke hvis ting ikke fungerer og spillere spiller dårlig. Det gjelder hvis vi er i flytsonen, kollektivet funker bra og spillerne leverer. Da er det idioti å bare sette inn en ny spiller før han har gjort seg fortjent til det.

Brann presterer godt for tiden.

Nixon

https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Ninja-Bob

Det er kanskje viktig å presisere at det ikkje er enten eller, men ein meir samansatt problemstilling. Ein kan vere så god ein vil, men fotball er eit lagspel og eit fotballag må spele godt saman. Dette er sjølvsagt viktigare enn enkeltspelarar. Når det er sagt så vil det jo vere betraktelig større sjanse for at den bedre spelaren vil fungere best saman med resten av laget. Men samspelet er viktigast, og det trur eg er også er perspektivet ein god trenar vil ha.

OmOssSjølOgHansaøl

September 19, 2015, 23:00:34 PM #75 Last Edit: September 19, 2015, 23:02:10 PM by OmOssSjølOgHansaøl
Hvis vi rykker opp trenger vi å forsterke laget i neste overgangsvindu. Da bør vi prøve å få tak i noen som er gode nok til å skyve noen av dagens førstelagsspillere ut av laget.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Yngve

Og det er jo ei heilt naturleg utvikling. Den som trur det som er godt nok på nivå to, er godt nok på nivå ein, må nok ta seg ein runde og to rundt lokalet.

Det er ei naturleg utvikling å styrka laget. Og den som trur Brann ikkje må forsterkast til neste år er i beste fall naiv.

Xminator

Brann må selvsagt forsterke. Vi kan ikke gamble på at selvtillit og flyt skal gi en god sesongstart og gjøre Brann til en overraskelse.

Nixon

Nyhetsleder i sportsavdelingen i Bergens Tidende, Tore Nilsen, er i alle fall av den oppfatning at Brann må styrke laget betraktelig til neste år dersom vi rykker opp.



http://www.sporten.com/nyhet/klem-om-obos-ligaen
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Hatleking

Quote from: Nixon on September 20, 2015, 16:10:57 PM
Nyhetsleder i sportsavdelingen i Bergens Tidende, Tore Nilsen, er i alle fall av den oppfatning at Brann må styrke laget betraktelig til neste år dersom vi rykker opp.



http://www.sporten.com/nyhet/klem-om-obos-ligaen


Ein stall som ikkje er i nærleiken av TL-nivå? Tull. Dette er ikkje ein vennegjeng som tilfeldigvis snublar inn i TL utan å vete kva ein går til. Dette er ein klubb som har spelt i TL i lang tid no og som veit kva ein går til.

Nixon

Tippeliganivå er jo en ganske upresis måleenhet. Er det å overleve i TL? Kjempe om medalje? Eller kanskje noe midt i mellom?

Vi er selvsagt i nærheten av TL-nivå. Men jeg er som journalisten ganske sikker på at vi må forsterke på noen sentrale plasser skal vi kjempe på øvre halvdel.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Med dagens flyt så kan vi kjempe om medalje i TL også ja. Det viktigste er å sørge for en sterk konkurransesituasjon slik at spillere som ikke presterer kan byttes ut. Ikke lete desperat etter "forsterkninger" på spillere som leverer fordi man ikke har tillit til dem.

Nixon

Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:33:04 PMMed dagens flyt så kan vi kjempe om medalje i TL også ja.


Med dagens stall?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]


ostraume

...og fjorårets stall var på nivå med Molde sin såvidt jeg kan huske.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

September 20, 2015, 16:50:10 PM #85 Last Edit: September 20, 2015, 16:53:55 PM by krakra
Nei.

Dere må gjerne fjase og tulle bort viktigheten av selvtillitt, flyt og samspill så mye dere orker. Når du trekker fram Molde så beviser jo årets sesong kontra fjorårssesong nettopp hvor viktig det er. De  kan jo ligge bak Bodø Glimt etter årets runde, på en åttende plass. Fjorårets suverene seriemestere.

Hatleking

Me var jo tippa høgt oppe av alle førre sesong. Det var ikkje utan grunn.

Nixon

Quote from: ostraume on September 20, 2015, 16:48:04 PM
...og fjorårets stall var på nivå med Molde sin såvidt jeg kan huske.


Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:50:10 PM
Nei


He he, brukte du ikke noen poster på å overbevise oss om at Brann sin stall ikke stod tilbake for Molde sin? Det var i alle fall ikke mye bedre de var. Så dersom du bruker samme vurderingsformel her er det bare å forsterke så fort vinduet åpner...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Nixon

Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:50:10 PMDere må gjerne fjase og tulle bort viktigheten av selvtillitt, flyt og samspill så mye dere orker.


Det er klart at dette er viktig. Men for meg blir det springende punktet at det har kommet mot lag som Hønefoss og Fredrikstad. Og det gjør meg veldig usikker på om det holder til å komme over midten i divisjonen over. Og det er en reell bekymring og ikke fjas og tull.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Innlegget over er fjas. Det er ikke fjas å være usikker på om det kommer til å holde i divisjonen under. Jeg mener at løsningen er å sørge for konkurranse på alle posisjoner, men gi de som storspiller i dag tillit til de har spilt seg ut eller at nye signeringer. Ikke bytte ut flere av de som sørger for at vi gjør det bra i dag.

Belfort

Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:33:04 PM
Med dagens flyt så kan vi kjempe om medalje i TL også ja.


Ironi gjør deg sjelden skriftlig

krakra


Nixon

Quote from: krakra on September 20, 2015, 17:36:32 PMIkke bytte ut flere av de som sørger for at vi gjør det bra i dag.


Uten å mene noe spesifikt om våre spillere så er dette er standpunkt som ikke bør være absolutt. Noen ganger må en klubb være litt kynisk og kvitte seg med spillere som har gjort en god jobb for å gå videre til et nytt nivå.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

blobby winters

Quote from: Belfort on September 20, 2015, 17:44:26 PM
Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:33:04 PM
Med dagens flyt så kan vi kjempe om medalje i TL også ja.


Ironi gjør deg sjelden skriftlig


Ser på Mjøndalen VIF nå og helt klart kan Brann kjempe mot slike lag og ta poeng. Dritt kjedelig kamp. Men, det er laaaangt opp til Molde, Rosenborg standard fra VIF og hvor vi er pr i dag.
Husk at 2 av våre viktigste spillere ble vurdert som ikke god nok for et VIF lag som sliter som bare det og er middels TL.
Vi må forsterke med noen (selvsagt ikke bytt ut hele laget) bedre spillere enn det vi har i dag DERSOM vi rykker opp.

krakra

Se på Odd da. Stort sett bygd opp på egne talenter og spillere som ikke har vært gode nok for andre. Godset også. Molde har jo i stor grad hentet spillere uten store navn som har kjempet seg inn i førsteelveren.

blobby winters

Odd rykket opp til TL i 2008. De tok bronse i 2014.
Godset rykket opp til TL 2007 og tok sølv 2012, gull 2013.
Jeg og andre Brann supportere kan ikke vente 5-6 år for å ta medaljer.

Molde ville ikke fått til noen verdens ting uten penger fra Røkke og signeringer av særlig utenlandske spillere til å begynne med - etterhvert mer etablerte TL spillere.

Chrisstah

Quote from: krakra on September 20, 2015, 16:33:04 PM
Med dagens flyt så kan vi kjempe om medalje i TL også ja. Det viktigste er å sørge for en sterk konkurransesituasjon slik at spillere som ikke presterer kan byttes ut. Ikke lete desperat etter "forsterkninger" på spillere som leverer fordi man ikke har tillit til dem.


Medalje med årets er nok satt litt på spissem, men nivået på Norsk fotball er så ustabilt, at med litt flyt så er man fort oppe å lukter på det.
Supplerer vi dagens stall med litt mer kvalitet, så er vi fort med.
Stabæk er der oppe med spillere som mange her inne mest sannsynlig hadde klødd seg i hodet om vi hadde signert.

Vi har jo også en ung og fin stall, hvor pilen peker i fremgang. Ser ingen grunn til at ikke våre spillere ikke bare blir bedre og de fleste i stallen har nok fått seg en rikelig lærepenge etter nedrykket og tar med seg dette videre.
Brann anno 2016 skal sikte mot topp 3 og er enig med deg Krakra at i en flytsone er det absolutt ikke umulig.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

krakra

Brann må gjøre det skikkelig og la det ta den tiden det trenger. Ikke forsøk på snarveier og raske løsninger. Bygge videre på kollektive og spillet vi ser i dag. Vi har en annen økonomi enn Odd og Godset, og kan ha en sterkere konkurransesituasjon, men strategien deres er verdt å lære av. Heller ikke Molde har basert seg på kjøp av de store profilene. De har hentet spillere med stort potensiale, som har vokst seg inn på laget.


Corran

Flo, Semb Berge, Toivo, Hussain, Singh, Elyounoussi, Guldbrandsen, Høiland, Kamara
Dette er vel alle kjøpte profiler i Molde
Ja noen av dem var unge men allerede profiler.
Men klart at om vi kan få inn en Semb Berge, Hussain, Elyounoussi Singh og Kamara i neste vindu så kan vi vel satse på en medalje.
Og alle disse er gode nok til å gå rett inn på laget mer eller mindre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up