• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Lars Arne Nilsen

Started by PimpyPete, May 29, 2015, 18:32:29 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Quote from: informant1 on May 29, 2015, 20:34:40 PM


Poenget mitt var først og fremst at det å vinne cupen ikke nødvendigvis er et bevis på kvalitet. Når et lag som sliter på nivå 2 klarer det, og det mot elitemotstand holdt med 1-2-0 for å få det til, så sier det litt om hvor tilfeldig det er og hvor lite som egentlig skal til.

Hødds resultater i gullsesongen:

3-0 borte over Tornado som det året ble nr. 10 i 3.divisjon.
1-0 borte over Arna Bjørnar som det året ble nr. 1 i 3.divisjon.
1-1 hjemme (2-1 eeo) mot Sarpsborg som det året ble nr. 2 i 1.divisjon.
7-0 hjemme over Asker som det året ble nr. 4 i 2.divisjon.
2-2 borte mot FKH (seier på straffer) som det året ble nr. 7 i tippeligaen.
3-1 hjemme over Brann som det året ble nr. 6 i tippeligaen.
1-1 i finalen mot TIL (seier på straffer) som det året ble nr. 4 i tippeligaen.

Fasit:

2-0-0 mot 3.divisjonslag
1-0-0 mot 2.divisjonslag
0-1-0 mot 1.divisjonslag etter ordinær tid.
1-2-0 mot eliteserielag etter 90 eller 120 min.

3.plassen i 1.divisjon året etter var langt mer imponerende.
Legg ned hele klubben!

Corran

Jaja velkommen til LAN da
Ikke noe jeg hopper i taket over, men jeg vil gjerne bli positivt overasket Ingenting bedre en det
Og nå skal vel store stå hoppe og synge om at vi skal ha LAN party ;-)


In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Brannfan23

May 29, 2015, 22:33:52 PM #52 Last Edit: May 29, 2015, 22:39:56 PM by Brannfan23
Vi har prøvd eliteserie trenere og en svensk trener som vant allsvenskan uten resultater. Kanskje en lokal mann kan få oss opp i en ny storhetstid. Sånn som Mjelde klarte.

Nixon

Sammenlignet med MIM da han ble ansatt har jo LAN uendelig mye mer erfaring!
Rød makt på Hansa!

Spelaren

Bare han holder seg utrolig, veldig og ekstremt langt unna det medisinske apparatet i klubben.
Gå av.

krakra

Quote from: Nixon on May 29, 2015, 22:19:01 PM
He he, ganske stor kontrast til bluss og allsang da den forrige treneren ble presentert!:)
Vel. Da alle var på maks optimisme rykket vi ned. Vår beste sesong etter gullet var vel den sesongen det var størst pessimisme og mange, også eksperter trodde vi skulle rykke ned. Det var vel større tro på gullet i 2006 eller i 2007.

Kanskje det er en fordel at forventningene er dempet.

Klaus_Brann

Foreslår at vi gjør som Real Oviedo-fansen og gir LAN en skikkelig velkomst på neste trening;

https://www.youtube.com/watch?v=Y9xE5hdbx34&feature=youtu.be
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Gepard

" Min filosofi er beinhard treningskultur, det må til. Jeg vil ha spillere som står opp hver morgen og har ett mål, nemlig å bli en så god fotballspiller som mulig."

Musikk i ørene. Det er nettopp dette våre unge talenter trenger nå. Og kanskje var det derfor det utviklet seg så mange toppspillere fra det hødd-laget han ledet for noen år siden.
Så nå er det bare opp til spillerne å brette opp ermene og Bevise !

gladiporno

Utrolig viktig at han bor i Bergen, og ikke bruke masse tid på å pendle frem og tilbake slik noen andre gjorde.

blobby winters

Jeg er litt skeptisk til en 4-3-3 trener med dagens spillerstall. Jeg trodde 4-2-3-1 ville ha passet bedre. Men, jeg merker at jeg stoler mer på disse vurderingene nå som RBH ikke er involvert.

Blir spennende å se hvordan laget utvikler seg under LAN. jeg er overrasket over valget men ser positivt på det.

Klaus_Brann

Jeg synes Nilsen virket litt for lite "på" når det kom til om han mente laget var godt nok til opprykk.
"Det får me sjå" klinger ikke i mine ører, men jeg regner med han går inn med en fandenivoldsk innstilling om at vi skal klare dette.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

OmOssSjølOgHansaøl

Velkommen til Brann, Lars Arne Nilsen!

Forventningene mine kan vel ikke sies å være skyhøye, men jeg har i det minste litt mer håp nå enn jeg hadde de siste ukene med forrige trener ... Jeg stiller meg avventende positiv og håper at pratet om at han står for en beinhard treningskultur er mer enn bare prat.

Kontrakt ut sesongen er nok det fornuftigste i denne situasjonen. Vi får gjøre opp status etter at den faste sportssjefen har tiltrådt og vi vet mer om hva Nilsen står for.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Milgrom

Quote from: Klaus_Brann on May 30, 2015, 00:36:32 AM
Jeg synes Nilsen virket litt for lite "på" når det kom til om han mente laget var godt nok til opprykk.
"Det får me sjå" klinger ikke i mine ører, men jeg regner med han går inn med en fandenivoldsk innstilling om at vi skal klare dette.


Bet meg merke i den jeg også, men konkluderte med noe annet. I retning av at "det får spillerne se til helvete å bevise i løpet av de kommende ukene".

Huff

''I didn't vote for him but he's my president, and I hope he does a good job." John Wayne

Heldigvis stemmer en ikke over Brann-trenere. Uansett,  denne Nilsen vekker ingen voldsom optimisme og begeistring fra min side. Men, jeg får inderlig håpe han gjør en glimrende jobb. Mine kunnskaper om vedkommende er for begrensede til at jeg vil spå det ene eller andre og jeg hadde trolig uansett tatt feil, men en får håpe på suksess.
Flokken har talt med føttene, tribunene står nesten tomme, gå av.

krakra

Quote from: Klaus_Brann on May 30, 2015, 00:36:32 AM
Jeg synes Nilsen virket litt for lite "på" når det kom til om han mente laget var godt nok til opprykk.
"Det får me sjå" klinger ikke i mine ører, men jeg regner med han går inn med en fandenivoldsk innstilling om at vi skal klare dette.
På den andre siden er han ingen "det kommer til å ta tid"-type. Vi se reaksjoner fra spillerne allerede mandag.

Han forklarer seg greit til BT. Han vil ikke legge fallhøyden for høyt, fordi han ikke tror det er gunstig for laget. Noe vi har sett så langt i år. Istedenfor vil han bare fokusere på å vinne kampene. Det er jo noe Mjeldesk over den holdningen. Kamp for kamp, stein for stein.

Xminator

Nilsen skal ikke hypes i det hele tatt. Så får han gjøre trenerjobben og håpe våre godt betalte, men ikke nødvendigvis tilsvarende gode spillere klarer å gjøre jobben på banen.

Brann har ikke tid til stein på stein. Brann må begynne å vinne fotballkamper. En ny sesong i 1. divisjon vil i verste fall være kroken på døren og konkurs. Og uansett noe helt utrolig hinsides pinling.

TjellFromHell

Jaja, håper jeg tar feil men jeg tror dette går skikkelig til helvette!

Kruxleiven

Brann har fått sin egen Kjell Inge Olsen versjon. Hvor lang tid går det før avisene skriver LAN party på stadion etter en seier?

Kruxleiven

Quote from: Finfin respons on May 29, 2015, 19:29:33 PM
I sin siste sesong i Hødd (2013-sesongen) brukte Lars Arne Nilsen et bredt spekter av formasjoner. Han begynte med 4-2-3-1,  4-2-1-3 (hva nå enn det egentlig betyr)


Ikke så vanskelig. Det er 4-3-3 med en offensiv midtbanespiller og to holding midtfielders. Rosenborg spilte vel med det når Skammelsrud var i klubben. Den såkalte omvendte v. Godt å se det kan gå mot en trener som ikke skal spille med 2 spisser

Kagain

May 30, 2015, 08:19:23 AM #69 Last Edit: May 30, 2015, 08:25:44 AM by Kagain
Med en midlertidig trener ansatt av en midlertidig sportsdirektør som ledes av en midlertidig daglig leder har vi fått et alldeles (mirakuløst, bare for å få litt alliterasjon i hverdagen?) midlertidig menasjeri der oppe på Kniksens Plass.

Jeg er i likhet med Nilsen og Blåsyredoktoren en stillfaren landsens mann, så jeg tenker å komme med mine stillfarne landsens betraktninger, fremført på en svært traust måte men ispedd mye sunt bondevett. Jeg skal også se om jeg kan lure inn noen matmetaforer.

Om ikke hukommelsen svikter en gammel mann så kom vel Torp til klubben og presenterte seg som en First Price spiller. Således kan vel den godeste Nilsen karakteriseres som en First Price trener. Nå er det jo slik at First Price kan være så mangt, du ha billige og gode ting (pytt-i-pannen for eksempel) eller du har billige ting der det er lite dyre råvarer, og det som er med er av middels-til-dårlig kvalitet (First Price makrell i tomat har 37% makrell, en del vegetabilsk olje og 3 g salt om jeg husker rett. Jeg synes også å huske at Stabburet sin makrell i tomat har 82% makrell, 1,3 g salt eller noe og litt tomat) eller du har det som bare er en trist affære (passende nok siden vi snakker om en landsens mann såkan jeg trekke frem potetene. De gangene jeg har fått servert First Price poteter har mange av dem vært dårlige og gått rett i komposten). Hvilken av disse First Price variantene Nilsen viser seg å være blir spenningsmomentet for meg.

Det ble nevnt at han bygde spillet i Hødd opp rundt Helland. Om dette er en integrert del av hans trenerstil så blir det spennende å se hvem av Brann sine spillere som skal få den byrden. Blir det ballerinaen Huseklepp? Kanskje grunnet et lønnlig håp om han skal vise det Pinnedyret vi ble kjent med før han dro til Italien? Eller blir det bohemen Pedersen som jo har scoret en del mål før han kom til brann? Kan det hende at det blir bonden Orlov?

For meg blir det også interessant å se hvor mye penger denne Nilsen får til å forsterke stallen med, om det blir penger i det hele tatt? Det som kanskje er interessant for Krakra og andre talententusiaster er hvordan Nilsen forholder seg til å bruke talenter? Er det en del av hans gjerning eller gjør han det ikke i utrengsmål? Lar han bror Nilsen (om han kommer tilbake) få beholde talentene til sitt formål?

Det blir i alle fall interessant å se hvordan det går med klubben videre. Jeg har (som vanlig) en litt pessimistisk holdning til dette, men da det er min grunntilstand så vet jeg ikke hvor mye det skal vektlegges....

Edit: når det gjelder den åndelige dimensjonen som ble nevnt med indremisjonslaget på Brann sin side så er det ikke bare den delen som er ivaretatt. Mener det er en nær slektning av LAN som startet Tremorkirken. Begynte visst som en bibelgruppe i kjellerstuen før de ble så store at det ble en kirke ut av det hele. Mange unge folk der. Så sånn sett har Brann støtte fra både litt mer moderne kristne så vel som de noe mer trauste indremisjonsentusiastene.


Nixon

Quote from: Kagain on May 30, 2015, 08:19:23 AM
Med en midlertidig trener ansatt av en midlertidig sportsdirektør som ledes av en midlertidig daglig leder har vi fått et alldeles (mirakuløst, bare for å få litt alliterasjon i hverdagen?) midlertidig menasjeri der oppe på Kniksens Plass.


Legg til at vi har mange midlertidige supportere som har sviktet Brann i år, og bildet er komplett!
Rød makt på Hansa!

krakra

La oss håpe at den midlertidige sportssjefen og den midlertidige treneren sørger for at vi bare er et midlertidig OBOS-lag

krakra


KriseLise

Quote from: Klaus_Brann on May 30, 2015, 00:36:32 AM
Jeg synes Nilsen virket litt for lite "på" når det kom til om han mente laget var godt nok til opprykk.
"Det får me sjå" klinger ikke i mine ører, men jeg regner med han går inn med en fandenivoldsk innstilling om at vi skal klare dette.


Er vel det som kalles å være realistisk.
Tror fåtallet mener den kvaliteten spillerene har vist i det siste gjør at mange mener de fortjener å spille i TL.
Håper LAN tar med pisk på trening  :D
Forskjellen på Supportere og en ulveflokk? Supportere har Brann i hjertet, mens ulveflokken har hjertet i brann! :)

Lasaron

Quote from: TjellFromHell on May 30, 2015, 02:56:38 AM
Jaja, håper jeg tar feil men jeg tror dette går skikkelig til helvette!


Da kan jo du ønske dem velkommen   ::)
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Lasaron

Fint for Tirsdagsgjengen at hovedtreneren blir starstruck av å møte på dem  ;D
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

posemedsnopi

Quote from: Nixon on May 30, 2015, 08:32:56 AM
Quote from: Kagain on May 30, 2015, 08:19:23 AM
Med en midlertidig trener ansatt av en midlertidig sportsdirektør som ledes av en midlertidig daglig leder har vi fått et alldeles (mirakuløst, bare for å få litt alliterasjon i hverdagen?) midlertidig menasjeri der oppe på Kniksens Plass.


Legg til at vi har mange midlertidige supportere som har sviktet Brann i år, og bildet er komplett!


Regner med Torvanger er tilbake nå som Norling er reist.

Lasaron

Quote from: Kagain on May 30, 2015, 08:19:23 AM


Edit: når det gjelder den åndelige dimensjonen som ble nevnt med indremisjonslaget på Brann sin side så er det ikke bare den delen som er ivaretatt. Mener det er en nær slektning av LAN som startet Tremorkirken. Begynte visst som en bibelgruppe i kjellerstuen før de ble så store at det ble en kirke ut av det hele. Mange unge folk der. Så sånn sett har Brann støtte fra både litt mer moderne kristne så vel som de noe mer trauste indremisjonsentusiastene.


Tremorkirken er faktisk en del av Indremisjonen, som fornyer seg.
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Norlings hund

Selv er jeg udelt positiv. Vi får en trener med hjertet i Brann, og det er ikke mange andre som ville ha vært sikrere og likevel ville ha gått med på en kontrakt ut sesongen, var ledige og kunne ta over med en gang osv. Han er i tillegg lokal, uten andre forpliktelser som kommer i veien og har det å trene Brann som ett av sine aller største ønsker.

LAN ble ikke sparket, han ga seg selv fordi han syntes han hadde vært der lenge og ønsket å flytte på seg.

Velkommen skal du være, LAN!

Huff

Jeg ser at det flere steder i media påpekes at Nilsen har hatt en pause fra fotballen, samtidig skriver VG at han i løpet av pausen har brukt tiden på å tilegne seg UEFAs høyeste trenerutdanning. Vi får håpe det er en enda bedre trener enn mannen som ledet Hødd som overtar styringen i Brann.
Flokken har talt med føttene, tribunene står nesten tomme, gå av.

Norlings hund

Quote from: Lasaron on May 30, 2015, 10:19:42 AM
Quote from: Kagain on May 30, 2015, 08:19:23 AM


Edit: når det gjelder den åndelige dimensjonen som ble nevnt med indremisjonslaget på Brann sin side så er det ikke bare den delen som er ivaretatt. Mener det er en nær slektning av LAN som startet Tremorkirken. Begynte visst som en bibelgruppe i kjellerstuen før de ble så store at det ble en kirke ut av det hele. Mange unge folk der. Så sånn sett har Brann støtte fra både litt mer moderne kristne så vel som de noe mer trauste indremisjonsentusiastene.


Tremorkirken er faktisk en del av Indremisjonen, som fornyer seg.


Hvem bryr seg? LAN må gjerne tilbe den uskyelige snømannen, julenissen eller tannfeen, for alt jeg bryr meg. Folk får tro hva de vil, så får fotball være fotball.

Lasaron

Vil han få med seg en assistenttrener? Eller skal vi klare oss med de som er?
Heldigvis har vi skyhøye ambisjoner

Norlings hund

Ligger vel i kortene at vi må hente en assistent? Regner med at Hauge går inn som assistent midletidig, inntil det er en permanent løsning på plass.

Henki

Quote from: Norlings hund on May 30, 2015, 11:12:14 AM
Ligger vel i kortene at vi må hente en assistent? Regner med at Hauge går inn som assistent midletidig, inntil det er en permanent løsning på plass.


Ligger det ikke i kortene at det blir Hauge som blir assistent?
Ballen skal fremover!

Norlings hund

May 30, 2015, 11:21:16 AM #85 Last Edit: May 30, 2015, 11:28:50 AM by Norlings hund
Quote from: Henki on May 30, 2015, 11:13:57 AM
Quote from: Norlings hund on May 30, 2015, 11:12:14 AM
Ligger vel i kortene at vi må hente en assistent? Regner med at Hauge går inn som assistent midletidig, inntil det er en permanent løsning på plass.


Ligger det ikke i kortene at det blir Hauge som blir assistent?


Det bør være opp til Nilsen, men det kan godt hende.

Edit: Han er riktignok bare ansatt ut sesongen i første omgang, så det er ikke sikkert han kan velge selv akkurat nå.

Kagain

Quote from: Hatleking on May 30, 2015, 08:31:02 AM


Ja, det er nok rett det at om man har noen solide spillere så kan man legge opp laget litt etter dem så lenge de klarer seg om denne solide spilleren blir ute en stund. Men mitt spørsmål handler også om hvilke av våre spillere som i så fall er denne solide eneren som fortjener å få spillet lagt opp etter seg...

Quote from: Lasaron on May 30, 2015, 10:19:42 AM

Tremorkirken er faktisk en del av Indremisjonen, som fornyer seg.


Huh. Der ser du hva jeg vet. Jeg synes egentlig det virket som Tremorkirken slektet litt mer på den amerikanske kirketradisjonen. Men det får nå så være.

Quote from: krakra on May 30, 2015, 08:54:54 AM
La oss håpe at den midlertidige sportssjefen og den midlertidige treneren sørger for at vi bare er et midlertidig OBOS-lag


Optimisme. Jeg liker det, selv om det ikke ligger for meg. Og som andre nevnte, når noen av de midlertidige supporterne kanskje er på vei tilbake også så blir det som Monsamjelden ville sagt det: "Kjekt".

Hatleking

http://www.bt.no/100Sport/fotball/forstediv/Branns-nye-trener-varsler-store-endringer-544349_1.snd

Nilsen varslar store endringar og seier mykje bra her. 4-4-2 passar ikkje Brann og spelarane me har her. Det såg han med ein gong. Blir spanande å sjå korleis han angrip denne oppgåva!

ostraume

For stor avstand mellom lagdelene, sier han. Fint å se.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

nero

Jeg er underlig optimistisk mht Nilsen, uten at jeg helt kan forklare hvorfor. Han virker riktignok faglig sterk, og sier de rette tingene, men når det er sagt så ser jeg motargumenter mot ansettelsen også. Som det har blitt pekt på, kan dette virke som en ny typisk Brann kompisansettelse, der man henter inn kjente ansikter. Gutteklubben Grei. Likevel har jeg en relativt god magefølelse. Men det hadde jeg jo for Norling også...
Lions led by donkeys.

Nixon

Enig med nero. Når jeg har fått fordøyd den nye treneren har jeg blitt ganske så optimistisk egentlig.
Rød makt på Hansa!

Milgrom

Quote from: Hatleking on May 30, 2015, 15:06:38 PM
http://www.bt.no/100Sport/fotball/forstediv/Branns-nye-trener-varsler-store-endringer-544349_1.snd

Nilsen varslar store endringar og seier mykje bra her. 4-4-2 passar ikkje Brann og spelarane me har her. Det såg han med ein gong. Blir spanande å sjå korleis han angrip denne oppgåva!


Som jeg sa for en ukes tid siden. Jeg tror folk kommer til å bli sjokkert over hvor mye bedre dette laget kan spille med en ordentlig trener.

Brannfan23

Lars Arne Nilsen:

''Jeg ser etter energi og entusiasme, glød. Det må til. Hvis de bare loffer rundt og ikke er på, så blir jeg bekymret. Jeg ser på hvem som har den energien, gutsen og viljen. I OBOS-ligaen må du ta krigen og ha løpskraften på plass, og så skal vi ha bedre, kreative ferdigheter i laget enn det vi møter. Men hvis ikke vi er med i krigen, slåss og løper nok, ja da taper vi, sier en tydelig og engasjert trener.''

Hvis spillerne har problemer med dette, så håper eg styret står bak LAN og fjerne de udugelige som ikke gidder å gjøre en innsats.

Kagain

Han har ellers noen av de samme argumentene som folk her inne har med hensyn på 4-4-2 vs 4-3-3

- Det er mange fine spillertyper med et stort potensial i klubben, men en 4-4-2-formasjon krever ekstrem løpskraft. Brann har flere kunstnere og kreative spillere enn spillere med løpskraft. Jeg mener vi må legge om, og det kommer jeg til å gjøre, sier Nilsen bestemt.

Fra linken til Hatleking.

krakra

En dag på å se det Norling ikke så på halvannet år. Tror dette blir bra. Håper han dropper Barmen også.

Giles

Alt LAN har sagt til nå gir mening. Så spørs det om spillerstallen holder mål.

aleksanderhjelleseth


krøvel vellevold

Jeg har gått fra å være skeptiker til optimist i løpet av dagen med tanke på LAN.
Legg ned hele klubben!

aleksanderhjelleseth

Det er virkningen The Lanminator har på folk. Er det ikke deilig?

stlastla

LAN fikk til mye med lite i Hødd. Det er udiskutabelt i mine øyne. Det siste vi hadde trengt i Brann nå var en kjent trener med middelmådige resultater. Det var nemlig alternativet. Med LAN får vi en trener med en morsom fotballfilosofi, streng disiplin og som er vant til å jobbe med små resurser. Det er akkurat det vi trenger. Dette har jeg troen på. Vent å se i de kommende ukene.

Go Up