• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Alex Horwath klar for Brann

Started by vekkreist, January 09, 2015, 19:42:42 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

Ljungskile slapp inn 25 mål på 30 kamper, og han var visstnok divisjonens beste keeper.
27 år og 193 cm.
Gå av.

Jose Arrogantio

Velkommen får han være. Tar han den nye tronen som verdens beste keeper?

Gulløl

January 09, 2015, 20:21:11 PM #3 Last Edit: January 09, 2015, 20:25:22 PM by Gulløl
Flott  :). Denne mannen er helt Texas, velkommen til Brann skal han være.
Og verdens beste keeper er han, bare studer videoene av han  8)

Horwath MLS Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=DyyUsO_1e8k

Alex Horwath 2012/2013 Highlight tape
https://www.youtube.com/watch?v=a1zYj-xy-GQ

Alex Horwath. Clips of American goalkeeper Alex Horwath from the 2014 season at Ljungskile SK, Sweden
https://www.youtube.com/watch?v=DFR9TXlhzC8
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


OmOssSjølOgHansaøl

Ikke et ord om dette på BA og BT (eller brann.no - men det harmonerer i det minste med at kontrakten ifølge TV2 ikke skal være signert ennå). Det gjenstår å se om dette er rykter eller reelt ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Belfort

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on January 09, 2015, 21:31:43 PM
Ikke et ord om dette på BA og BT (eller brann.no - men det harmonerer i det minste med at kontrakten ifølge TV2 ikke skal være signert ennå). Det gjenstår å se om dette er rykter eller reelt ...


brann.no kan vi vente en bekreftelse noen dager etter at andre medier har bekreftet det

Gulløl

Alex Horwath sin klubb Ljungskile SK har i dag under en pressekonferanse presentert sin nye keeper Robertino Kljajic.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.


Klaus_Brann

Utfra videoen fra superettan virker han å være veldig ivrig etter å bokse ballen, selv i situasjoner han burde klare å holde den, men det er klart at det er bedre med en god utboksing hvis man er usikker enn om han mister ballen.

Forøvrig setter han mye kjappere i gang ved noen anledninger der enn det jeg noengang har sett Piotr gjøre. Det kan jeg like.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Forøvrig får vi håpe han takler vårt nydelige klima bedre enn vår forrige amerikaner...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!


OmOssSjølOgHansaøl

Da er det bare å ønske Horwath'en velkommen. :-)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Lasaron

Tren på langskudd

Kagain

Velkommen skal han være. Jeg må si at det er litt spesielt dog. I de fleste diskusjonene her inne vedrørende spilleroverganger har mange vært enig om at vi ikke er så dårlige forspent på keeperplassen og vi har villet bruke penger på andre posisjoner på banen der situasjonen er langt mer kritisk. Dette valget virker litt forunderlig på meg, men jeg håper at dette er et bevis på at når de gamle spillerlogistiske kostene er ute så begynner Brann med spillerlogistikk etter Moldemodellen: de forsterker før de selger unna i stedet for å gjøre det på den motsatte veien slik de har gjort de siste årene (de selger en noenlunde ok spiller, blir desperat og mangle fullstendig is i magen slik at de signerer noe som kanskje ikke er så godt som det burde ha vært).

Det vil dog være herlig om dette er den eneste forsterkningen Brann får i dette overgangsvinduet :)

Nixon

Rød makt på Hansa

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

brann89

Hærlige øyenblikk som Brann supporter: 2007 og 30 Oktober 2011 og SR/RN situasjonen

piotrl

Så ikke alle filmene, men han ser i det minste ut til å like hurtige igangsettinger. Noen av dem svært ukritisk... Ser ellers ut som en solid skuddstopper, men alltid vanskelig å bedømme utifra slike agent-/skrytevideoer.


Gulløl

January 12, 2015, 17:57:20 PM #22 Last Edit: January 12, 2015, 19:39:57 PM by Gulløl
Får håpe det blir en skikkelig keeperkrig på trening og ikke i mediene. I "krigen" mellom Håkon og Piotr falt det en del kommentarer fra partene til media som skapte unødvendig støy. Spesielt Piotr snakket uten filter, og det tøvet at han ikke kunne være "venn" med Håkon var uprofesjonelt. Det at Skarsfjord brukte lang tid til å bestemme seg for hvem som ble førstekeeper den våren var også med å skape uro. Tror Norling er smartere, tror han velger førstekeeper ganske tidlig. Og førstekeeper blir med stor sannsynlighet amerikaneren, er ikke uten grunn han er hentet. Norling vil ha en ballsikker keeper som er god med ballen i bena og det har han nå fått. Piotr vil ikke innfinne seg å være andrekeeper og vil nok forsvinne om/når han får den beskjeden.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Liker at Norling er tydelig på at han vil være utydelig. Liker også det Piotr sier om å bli værende osv.

Jeg har ingen problemer med å se for meg at Norling vil vingle i keepervalget.
Tren på langskudd

osoerli

Quote from: Gulløl on January 12, 2015, 17:57:20 PM
......... Det at Mjelde brukte lang tid til å bestemme seg for hvem som ble førstekeeper den våren var også med å skape uro.....


Mjelde?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SK

Det er ikke noe galt i at det er reell kamp om keeperplassen, og at hvem som spiller avhenger av den siste tids prestasjoner.

Synes Skarsfjords håndtering av Piotr vs. Opdal var helt grei. Piotr var hentet inn som førstekeeper fordi Opdal hadde vært boss lenge. Så skadet Piotr seg, og Opdal gjorde det bra i flere kamper da han fikk spille. Da ville det bli feil å vrake han. Men da Opdal gjorde en dårlig kamp, fikk Skarsfjord den grunnen han trengte til å spille inn Piotr. Piotr rotet litt i starten, men kom seg ganske raskt opp på et nivå hvor han ble det naturlige førstevalget.


SK

Quote from: krakra on January 12, 2015, 23:15:04 PM
Det var aldri noen reell konkurranse mellom Opdal og Piotr. Likevel forsøkte Skarsfjord å gi et inntrykk av en tett og jevn keeperkamp. Det var nok frustrerende for Opdal å få signaler om at det skulle være en fair keeperplass, for så å se at det bare var oppspinn. Det var vanlig med Skarsfjord å signalisere utad at det var tett konkurranse om plassene, og vise det totalt motsatte i handling. Gjorde han det samme innad er det ikke rart spillerne ble frusterte på ham.


Kampen om keeperplassen mellom de to var absolutt reell. Hvis den ikke hadde vært reell, ville Opdal ikke ha spilt samtidig som Piotr var frisk. Noe han gjorde.
De to hadde imidlertid to ulike utgangspunkt for konkurransen dem imellom. Opdal hadde vært svak lenge, og hadde mer å bevise. Dette var naturlig, da det sa noe om hvilket nivå han var på. Piotr vant keeperkampen fordi han var en bedre keeper enn Opdal.

krakra

January 13, 2015, 00:22:41 AM #29 Last Edit: January 13, 2015, 00:24:23 AM by krakra
Hadde kampen vært reell hadde ikke Opdal blitt vraket etter en god sesongstart på grunn av èn dårlig kamp, mens Piotr fikk spille flere svært svake kamper. Det var nok bestemt at Piotr skulle være førstevalg den dagen kontrakten ble underskrevet, og det var lite Opdal kunne gjøre med det. Med mindre noen mener det er rimelig å forvente at en keeper skal ha en feilfri sesong for å beholde plassen sin.

Piotr hadde jo på det tidspunktet ikke bevist noen ting på det nivået. Noe som i følge enkelte er alfa omega. Opdal hadde derimot vært landslagskeeper og sentral i gullet, og viste prov på stigende form etter.

SK

Gullprestasjonene til Opdal var på det tidspunktet lenge siden. Opdal hadde vært dårlig, og det hadde han vært lenge. Det er i en slik kontekst man må se vrakingen hans. Det han gjorde i de kampene han spilte bra, var ikke tilstrekkelig grunnlag til å si at han var kommet opp på et høyere nivå etter at han dummet seg ut igjen i en kamp i Haugesund. Dette var en pekepinn på at han fortsatt var på et for lavt nivå. 

Skarsfjord hadde bestemt seg for Piotr som førstekeeper. Men hadde Opdal fortsatt å spille bra, hadde han fått fortsette å spille. Og hadde Piotr spilt dårlige lenge, hadde han blitt vraket.
De to hadde ulikt utgangspunkt fordi Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal. Og det var han også.

krakra

Nå sitter du bare der og gjetter, som du alltid gjør. Fakta er at Opdal spilte bra, og ble vraket ved første feil, mens Piotr fikk sjanse på sjanse etter mange feil. Da er ikke kampen fair. Det er ikke en fair kamp når treneren bare venter på et påskudd til å vrake den ene av konkurrentene.

Hadde Skarsfjord vært en ærlig mann hadde han ikke forsøkt å late som det var en fair og åpen keeperkamp. Hadde hadde vært klar, særlig ovenfor Opdal, på at Piotr var førstevalg og Opdal andrevalg og at Opdal måtte være veldig mye bedre enn Piotr for å endre på det. Såpass mye at det ikke var en realistisk konkurranse. Vi så flere ganger at Skarsfjord kunne han tilnærmet ubegrenset tillitt til spillere som overhodet ikke leverte, over lange perioder.

Men Skarsfjord var ikke ærlig. Noe som var en viktig grunn til at han fikk omgivelsene imot seg, og i følge det som kom fra media en viktig grunn til at han fikk spillerne imot seg.

Norling må være ærlig i denne situasjonen. Selv om det er kjipt for spillerne å høre der og da er det best på sikt. Han kan ikke late som det er en åpen keeperkamp hvis det ikke er det.

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 00:48:11 AM
Nå sitter du bare der og gjetter, som du alltid gjør. Fakta er at Opdal spilte bra, og ble vraket ved første feil, mens Piotr fikk sjanse på sjanse etter mange feil. Da er ikke kampen fair. Det er ikke en fair kamp når treneren bare venter på et påskudd til å vrake den ene av konkurrentene.

Hadde Skarsfjord vært en ærlig mann hadde han ikke forsøkt å late som det var en fair og åpen keeperkamp. Hadde hadde vært klar, særlig ovenfor Opdal, på at Piotr var førstevalg og Opdal andrevalg og at Opdal måtte være veldig mye bedre enn Piotr for å endre på det. Såpass mye at det ikke var en realistisk konkurranse. Vi så flere ganger at Skarsfjord kunne han tilnærmet ubegrenset tillitt til spillere som overhodet ikke leverte, over lange perioder.

Men Skarsfjord var ikke ærlig. Noe som var en viktig grunn til at han fikk omgivelsene imot seg, og i følge det som kom fra media en viktig grunn til at han fikk spillerne imot seg.

Norling må være ærlig i denne situasjonen. Selv om det er kjipt for spillerne å høre der og da er det best på sikt. Han kan ikke late som det er en åpen keeperkamp hvis det ikke er det.


Jeg gjetter ikke på noe som helst. Piotr var tiltenkt som førstekeeper, det betyr ikke at det ikke var en fair konkurranse om keeperplassen. Det var naturlig at det var en lavere toleransegrense for hva Opdal kunne tillate seg av feil, gitt at  han i løpet av et lengre tidsrom totalt sett hadde vært svak. Det er jo ikke slik at dette plutselig ikke betyr noe bare fordi han gjør et par gode kamper. Da Opdal dummet seg ut mot Haugesund, var det mange som var mer enn klar for å få inn Pior umiddelbart. Langt fra kun Skarsfjord.

krakra

Jo, du gjetter at Piotr ville blitt vraket hvis han fortsatte å spille dårlig, og at Opdal ville blitt førstevalg hvis han fortsatte å spille bra. Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham.

Det er interessant at du i dette tilfellet velger å legge vekt på at Opdal spilte seg ut og at det derfor var rett å erstatte ham uten å gi ham en mulighet til en fair konkurranse med en keeper som var helt uprøvd på nivået, mens du i andre tilfeller hvor Skarsfjord har gitt ubegrenset tillitt til spillere som har spilt dårlig over tid på bekostning av egne talenter har lagt vekk på at talentene "ikke har bevist noe" og stor vekt på svake enkeltkamper fra disse. Ikke helt konsekvent.

Poenget er ikke at det var feil av Skarsfjord å erstatte Opdal med Piotr, men at det var feil av ham å påstå at det var en åpen og fair konkurranse når han i realiteten hadde bestemt seg allerede før første kamp, og ikke hadde noen intensjoner om å ombestemme seg. Det var uærlig. Det er mulig han bare løy utad for å skape ro, men hvis han også løy ovenfor Opdal er dette dårlig personalbehandling og en legitim grunn til misnøye fra Opdal. Det vet vi ikke, men vi vet at flere av spillerne som ikke fikk spille var misfornøyd med at Skarsfjord var uklar på hvorfor de ikke fikk spille, og at det var vanskelig å vite hvor de sto. Noe Norling har vært mye bedre på, og som tilsynelatende har gitt mindre misnøye, også hos de vrakede.

Lasaron

Norling har også vært utydelig utad på enkelte prioriteringer, men det er mulig han er tydelig innad.
Tren på langskudd

SK

January 13, 2015, 13:05:32 PM #36 Last Edit: January 13, 2015, 13:09:56 PM by SK
Quote from: krakra on January 13, 2015, 11:53:43 AM
Jo, du gjetter at Piotr ville blitt vraket hvis han fortsatte å spille dårlig, og at Opdal ville blitt førstevalg hvis han fortsatte å spille bra. Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham.

Det er interessant at du i dette tilfellet velger å legge vekt på at Opdal spilte seg ut og at det derfor var rett å erstatte ham uten å gi ham en mulighet til en fair konkurranse med en keeper som var helt uprøvd på nivået, mens du i andre tilfeller hvor Skarsfjord har gitt ubegrenset tillitt til spillere som har spilt dårlig over tid på bekostning av egne talenter har lagt vekk på at talentene "ikke har bevist noe" og stor vekt på svake enkeltkamper fra disse. Ikke helt konsekvent.


All den tid det scenarioet du trekker frem ikke skjedde, er det like mye du som gjetter. Tror du virkelig at Piotr hadde kunnet spille dårlig i lang, lang tid og gjøre kampavgjørende feil uten å bli vraket? Det hadde ikke verken Skarsfjord eller Brann hatt råd til. Vi snakker tross alt om keeperplassen, hvor slikt blir mer tydelig og avgjørende enn for vanlige utespillere. Piotr hadde bevist mye med solid spill i Adecco. Noe disse talentene du nevner i all hovedsak ikke har gjort.

krakra

Så du har flyttet grensen for bevis til Adeccoligaen? Hvorfor ikke 2. Divisjon da?
Nei, det er du som gjetter da det er du som sier at Skars vilke ombestemt seg hvis Opdal hadde spilt bra videre eller Piotr dårlig. Uten noe grunnlag. Jeg påpeker at erfaringen med Skars tilsier at det trolig måtte mye til for at han skulle ombestemme seg, og at Opdal dermed ikke hadde en fair sjans. Noe som er greit nok, men da burde Skars vært ærlig om det.

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 13:11:09 PM
Så du har flyttet grensen for bevis til Adeccoligaen? Hvorfor ikke 2. Divisjon da?
Nei, det er du som gjetter da det er du som sier at Skars vilke ombestemt seg hvis Opdal hadde spilt bra videre eller Piotr dårlig. Uten noe grunnlag. Jeg påpeker at erfaringen med Skars tilsier at det trolig måtte mye til for at han skulle ombestemme seg, og at Opdal dermed ikke hadde en fair sjans. Noe som er greit nok, men da burde Skars vært ærlig om det.


Piotr spilte bra på et topplag i 1.divisjon som rykket opp. Det er noe helt annet enn 2.divisjon, og det vet du.

Når du påstår ting som "Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham", er det ren gjetning. Erfaringen med Skarsfjord tilsier ikke dette, selv om han liker å gi mye tillitt til enkeltspillere han ønsker å satse på. For Skarsfjord lever ikke i et eget vakuum der prestasjoner og påvirkning på resultater ikke kan hensyntas, og logikk tilsier han hadde måttet vrake Piotr hvis vi over tid hadde tapt poeng grunnet dårlig spill fra Piotr.

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.

Lasaron

Erfaring tilsier også at om en keeper står 4-5 dårlige kamper på rad, og keeperen på benken er i slutten av tjueårene, har vunnet seriegull nylig og vært litt på landslaget, at det da skjer et bytte.
Tren på langskudd

krakra

January 13, 2015, 13:37:47 PM #40 Last Edit: January 13, 2015, 13:39:24 PM by krakra
Han hadde like fult ikke prestert eller bevist nada på toppnivå. Noe du har understreket som et avgjørende punkt i flere andre konkurransesituasjoner. Nå velger du altså å godkjenne lavere divisjoner som "bevis", men setter påfallende grensen rett over det ungguttene spiller daglig, slik at deres prestasjoner fortsatt ikke teller.

Jo, erfaringen tilsier dette. Han hadde ikke problemer med å gi ubegrenset tillitt til spisser som ikke scoret mål og tabbeforfulgte forsvarsspillere over lengre perioder selv om det satt lovende unggutter på benken med veldig gode prestasjoner for andrelaget og det er usannsynelig at noe annet ville gjaldt Piotr som fikl 3-4 rimelig dårlig kamper uten antydning til svekket tillitt før han begynte å prestere.

Hvis Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal før han hadde spilt en eneste kamp på toppnivå og ikke ville endre mening tross flere gode kamper fra Opdal og flere dårlige fra Piotr så burde han vært ærlig og sagt det fra starten iatedenfor å lyve om en åpen og fair kamp. En 100 meter er ikke fair hvis den ene får 50 meter forsprang, selv om nummer to har sjansen om nummer en går på trynet.

krakra

Quote from: Lasaron on January 13, 2015, 13:36:13 PM
Erfaring tilsier også at om en keeper står 4-5 dårlige kamper på rad, og keeperen på benken er i slutten av tjueårene, har vunnet seriegull nylig og vært litt på landslaget, at det da skjer et bytte.
Det skjedde altså ikke.

Jose Arrogantio

Quote from: SK on January 13, 2015, 13:29:22 PM

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.Så du er altså enig i at Skarsfjord hadde en klar favoritt i utgangspunktet. Og da var det ikke noen keeperkonkurranse på like villkår som Skarsfjord hevdet. Og da er det vel ikke fair, om man blir misledet om villkårene for konkurransen?

Ricky

Etter at Aabrekk tok over et stykke ut i 1998-sesongen startet både Westad og Bahus 8 kamper hver, etter at Westad stort sett hadde spilt fast under Tennfjord. Men hva ville egentlig ha skjedd om Tennfjord fortsatte? Ville vi f.eks ha hentet Kihlstedt foran 1999-sesongen?
Kjør debatt her i Alex Horwath-tråden!

osoerli

Molde har også ein keeper som heiter Horvath (med enkel-V, kan vera skriveleif av journalisten?).
Er det slekt tru?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 13:37:47 PM
Han hadde like fult ikke prestert eller bevist nada på toppnivå. Noe du har understreket som et avgjørende punkt i flere andre konkurransesituasjoner. Nå velger du altså å godkjenne lavere divisjoner som "bevis", men setter påfallende grensen rett over det ungguttene spiller daglig, slik at deres prestasjoner fortsatt ikke teller.

Jo, erfaringen tilsier dette. Han hadde ikke problemer med å gi ubegrenset tillitt til spisser som ikke scoret mål og tabbeforfulgte forsvarsspillere over lengre perioder selv om det satt lovende unggutter på benken med veldig gode prestasjoner for andrelaget og det er usannsynelig at noe annet ville gjaldt Piotr som fikl 3-4 rimelig dårlig kamper uten antydning til svekket tillitt før han begynte å prestere.

Hvis Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal før han hadde spilt en eneste kamp på toppnivå og ikke ville endre mening tross flere gode kamper fra Opdal og flere dårlige fra Piotr så burde han vært ærlig og sagt det fra starten iatedenfor å lyve om en åpen og fair kamp. En 100 meter er ikke fair hvis den ene får 50 meter forsprang, selv om nummer to har sjansen om nummer en går på trynet.

SK

January 16, 2015, 00:10:20 AM #46 Last Edit: January 16, 2015, 00:30:29 AM by SK
Quote from: Jose Arrogantio on January 13, 2015, 13:49:46 PM
Quote from: SK on January 13, 2015, 13:29:22 PM

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.Så du er altså enig i at Skarsfjord hadde en klar favoritt i utgangspunktet. Og da var det ikke noen keeperkonkurranse på like villkår som Skarsfjord hevdet. Og da er det vel ikke fair, om man blir misledet om villkårene for konkurransen?


Han hadde Piotr som favoritt, noe som var basert på realiteten i at Piotr faktisk var en bedre keeper enn Opdal. Det betyr jo ikke at det ikke er en fair konkurranse, men Opdal hadde da naturlig nok mer å bevise.

Uenigheten i dette ligger stort sett i at vi er uenige om hva som kan oppfattes som kriteriene for en konkurranse på like vilkår. Jeg mener det i en slik bedømmelse også er naturlig å trekke inn den nærmeste fortiden (altså forrige sesong, spesielt andre halvdel), ikke bare de 2-3 første kampene av en ny sesong. Man må ikke starte 100 % på scratch ved en ny sesong. Hvis Skarsfjord har sagt akkurat dette, og at tidligere prestasjoner var helt irrelevante for konkurransne, er jeg enig at det var villedende.

Nixon

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Har-bare-spilt-n-eliteseriekamp_-men-na-vil-Brann-fornye-kontrakten-hans-809001_1.snd

Over et halvt år siden det var aktivitet her, men tilbud om forlengelse fortjener litt ny aktivitet i tråden til Horwath. Jeg støtter Brann her, tror neppe at vi kan få en bedre andrekeeper enn amerikaneren dersom ikke klubben aktivt skal prøve å utfordre polakken mer som førstekeeper.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on August 24, 2016, 14:16:45 PM
Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"


Det er jo der Horwath stort sett befinner seg.
Gå av.

Lasaron

Quote from: Spelaren on August 24, 2016, 16:25:35 PM
Quote from: Lasaron on August 24, 2016, 14:16:45 PM
Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"


Det er jo der Horwath stort sett befinner seg.


Ka-da-pisj!!!  ;D
Tren på langskudd

BBB-mod

Av Gulløl i en annen tråd:

Flott om Alex Horwath fortsetter et år til. I Alex har vi en av tippeligaens beste reservekeepere. For 17 år gamle Markus Olsen Pettersen er det litt for tidlig å rykke opp som et klart andrevalg. At Alex går overens med Piotr er også viktig, ikkje alle som gjør det. Både keeperen og familien hans trives i byen står det også i artikkelen.

Klipp:
Men klubben er storfornøyd med sin amerikanske reservekeeper. Han har allerede mottatt et forslag til ny kontrakt fra Brann.
- Alex har vist seg som en god keeper, de gangene han har stått for oss. Vi ønsker ham med videre. Han har egentlig gjort det bra, og han er en fantastisk mann å ha i gruppen. Han går fint overens med Piotr i keeperteamet, også, opplyser Branns sportssjef Rune Soltvedt.[i/]

osoerli

Kunne kanskje tenkt meg ein ny keeper som utfordra Piotr på fotarbeidet og feltarbeidet, i staden.  Men dei veks vel ikkje på trær innanfor våre rammer.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

karkarkar

Quote from: osoerli on August 25, 2016, 21:29:10 PM
Kunne kanskje tenkt meg ein ny keeper som utfordra Piotr på fotarbeidet og feltarbeidet, i staden.  Men dei veks vel ikkje på trær innanfor våre rammer.


Det er nå en som vokser på Brann 2, han heter Olsen Pettersen.

Corran

Skulle ønske denne tråden døde igjen for hver gang jeg kommer inn og ser ....klar for Brann så tenker eg ny spiller ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Det går kanskje an å omdøpe tråden til Alex Horwath siden de stengte spillertråden hans?

Nixon

Rød makt på Hansa

Lasaron

Tren på langskudd

Gulløl

Veldig bra, da har vi en reservekeeper i 2017 som trolig kan prestere helt opp mot eller like bra som Piotr. Det er viktig om Piotr blir langtidsskadet. Horwath er nok en langt bedre bedre keeper en de fleste Brann supporterne tror eller gir han honnør for. I Brann har han aldri fått vise hva han duger til over tid, å komme inn i enkeltkamper uten kamptrening på lenge er vanskelig uansett hvilken keeper det er. Derfor mener jeg at kritikken han har fått oss enkelte her på forumet er urettferdig. Tror vi skulle lete lenge for å finne en like god reservekeeper som bidrar så mye i spillergruppen og samtidig aksepterer å være reserve uten bråk. Så tommelen opp til Horwath og velfortjent medalje.
Før Horwath  kom til Brann var han kåret til årets keeper i Superettan i 2014 med kun 25 baklengsmål på 30 kamper som gir et snitt på 0,83 pr.kamp. I år har Brann 26 baklengsmål på 29 kamper som gir et snitt på 0,90 pr.kamp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

blobby winters

Jeg har hørt at Horwath og Piotr samarbeider veldig godt sammen.

Tom C

Kanskje på tide å omsider omdøpe denne tråden til "Alex Horwath"? Ettersom det begynner å bli mer og mer sannsynlig at han er førstekeeper når Piotr evt forsvinner til Polen?

Synes ihvertfall at Horwath fremstår på en grei måte i det siste, både med måten han er ute i feltet og plukker eller bokser, og ved at han faktisk klarer å klarere ballen fremover og ikke ut over sidelinjen, slik som en viss polakk gjør i hver kamp omtrent. Har nok litt å hente vs Piotr en-mot-en, men det kan jo hende vi får se bedring på når han blir litt varm i trøyen.
Eneste som jeg irriterer meg over, er jo alle disse straffene, som det virker som han aldri er i nærheten av. Så at han reddet et straffe mot FFK i 2015, men bortsett fra det, har han vel ikke reddet mange av de andre 20 straffene han har fått imot seg? Noen som har statistikken på det?
Aldri mer Obos....

Nixon

Statistikken med flere straffer mot seg enn han har spilt kamper er jo helt utrolig. Er det bare tilfeldig, eller er han litt skyld i det selv? Sprer han f.eks. mer usikkerhet i forsvaret enn polakken?
Rød makt på Hansa

Lasaron

Han hadde sin beste kamp på lenge, men straffestatistikken er drøy. Må nesten være tilfeldigheter inni bildet. Jeg tror uansett at Brann over tid er Norges enkleste lag å score på straffe mot, enten det er Piotr eller Alex som står.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lasaron on August 08, 2017, 10:18:33 AM
Han hadde sin beste kamp på lenge, men straffestatistikken er drøy. Må nesten være tilfeldigheter inni bildet. Jeg tror uansett at Brann over tid er Norges enkleste lag å score på straffe mot, enten det er Piotr eller Alex som står.


De fleste straffer går i mål. Sånn er det bare. Jeg tror ikke våre to keepere har reddet mindre straffer i gjennomsnitt enn andre de siste årene.

Fokuset bør være på å lage mindre straffer. Ikke på at keeperne våre bør redde flere.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Gulløl

Piotr hadde en knallgod statistkk på å redde straffer i Sogndal. Men når han kom til Brann ble han "normal" på det området, slipper inn nesten alle straffer som de fleste keepere gjør. Men uansett i forhold til en eventuelt straffekonkurranse i morgen håper jeg Piotr står i mål, er nok litt større sjanse for at han redder straffer enn Horwath.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Brann_ruler86

Piotr var god på straffer også innledningsvis i Brann-karrieren, men så tok det slutt. I nedrykksesongen fikk vi vel bortimot 10 straffer i mot der alle gikk inn, mens Huseklepp brant den ene straffen vi fikk. Generelt føler jeg at vi får veldig mye straffer i mot, samtidig som vi selv får ekstremt få straffespark.

Angående Horwath så syns jeg han har stått greit de gangene han har fått sjansen. Hvis Piotr forsvinner i dette vinduet så lever jeg fint med at han står ut sesongen, men vil gjerne ha inn en ny keeper i vinter.

Gå ta banen!

Spelaren

Alle straffer går inn mot oss, det er ikkje spennende engang.
Gå av.

dudo

Keeper slenger seg veldig tidlig, både Piotr og Alex. Kanskje det forklarer at motstander aldri bommer på mål? (eller har jeg bare glemt at det har skjedd?)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gulløl

Kan lure på om Dan Riisnes i det hele tatt trener på straffer med keeperene siden alle går inn. Noen sier at det ikke er vits å trene på straffer. Men jeg mener at det bør brukes 1-2 time i uken på straffer, gjerne i tillegg til det vanlige treningsprogrammet som ikke akkurat er så tøft for en keeper.

For en keeper sammen med sin keepertrener må det ihverfall være obligatorisk i dagene før kamp
å forberede seg og studere de faste straffeskyterne på motstanderlaget. Går ut fra at Brann har en god rutine og prioterer dette (?)

Gjør som Liverpool keeper Simon Mignolet.
http://www.liverpool.no/nyheter/2017/slik-trener-mignolet-paa-straffer/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Utmedsnolken

Quote from: Nixon on August 08, 2017, 09:55:58 AM
Statistikken med flere straffer mot seg enn han har spilt kamper er jo helt utrolig. Er det bare tilfeldig, eller er han litt skyld i det selv? Sprer han f.eks. mer usikkerhet i forsvaret enn polakken?


3/4 av straffene er jo fra straffesparkkonkurranser i cupen. Brann må være det laget som har dårlgst forhold på straffer for mot straffer mot
"og der snubler Sæternes igjen"

Gulløl

Quote from: Utmedsnolken on August 08, 2017, 12:27:21 PM
Brann må være det laget som har dårlgst forhold på straffer for mot straffer mot


Hadde vært artig å sett en statistikk på det, ser ikke bort fra at Brann topper den "tabellen" i eliteserien. Og hevder oss høyt i Europa ;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Quote from: Gulløl on August 08, 2017, 10:50:05 AM
Piotr hadde en knallgod statistkk på å redde straffer i Sogndal. Men når han kom til Brann ble han "normal" på det området, slipper inn nesten alle straffer som de fleste keepere gjør.


Ikke "nesten" alt, men alt. Horwath har reddet ett (åpningskampen mot FFK i 2015) og Kenneth Udjus har reddet ett (mot Ulf i 2015) mens Leciejewski har reddet null. Alt dette ekskludert straffekonk.

Tom C

Istedenfor å kaste seg tidlig til en av sidene, må det jo være bedre å fake bevegelse til en av sidene, for så å vente ut straffen. Er vel alltid noen som hadde tenkt å skyte til den siden man faker mot, og blir usikker og enten bytter side i siste øyeblikk, eller skyter midt i mål. Eller så hadde de tenkt å blåse den midt i mål etter at keeperen har gått til en side. Føler at keeperen "selger" seg totalt ved å gå tidlig ihvertfall.
Går vi til straffekonk i morgen, så har jeg pr nå null tro på at vi avanserer.
Aldri mer Obos....

Romarius

Her må det jo finnes tilgjengelige analyser som viser hvilken taktikk som gir flest redninger.

Gulløl

Horwath er for tiden Brann sin førstekeeper, har full tillit og står nok de neste kampene.
Klipp fra BT:
P
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kai-Olai


SK

Da går de altså for å beholde Piotr også videre.
Hvis ikke må ny førstekeeper hentes inn, men da kunne man heller satset på Horwath. Når han endelig fikk sjansen på ordentlig har han faktisk levert.

Kagain

Ja, det er jo litt interessant at de ikke se for seg at han er noe å satse på videre etter at han kom inn og gjorde en grei jobb mens Piotr var vekke. Men, er det da sannsynlig at de fortsetter med Cramer som tredjekeeper til neste år? Eller har de en annen ungfole på gang som kan bli den nye tredjekeeperen?

Spelaren

Forhåpentligvis en norsk/forbundsutviklet(?) spiller i det minste.
Gå av.

karkarkar

Bergenseren Gudmund Taksdal Kongshavn er visstnok kontraktløs etter sesongen...

Lasaron

Hvis det viser seg i praksis at de satser på Pettersen som andrekeeper neste sesong, syns jeg det er bærekraftig og positivt. Slikt må vi ha mer av. Interne opprykk.
Tren på langskudd

karkarkar

Pettersen som andrekeeper er flott. Hvis også Piotr stikker, må man riktignok ha inn en solid førstekeeper.

Nixon

Quote from: Spelaren on September 27, 2017, 18:35:27 PM
Forhåpentligvis en norsk/forbundsutviklet(?) spiller i det minste.


Det er kanskje her skoen trykker? At det er råflott å binde opp to ikke-norsk-plasser til to spillere som aldri vil være på banen samtidig.

Men Pettersen er spennende han. Og som vi alle husker gikk de greit sist gang klubben satset på en ung lokal keeper.
Rød makt på Hansa

Gamleørn

Flott at de vil satse på Pettersen. All honnør til Horwath, han har gjort en grei jobb de kampene han har spilt, men totalt unødvendig å bruke utlendingskvoten på en reservekeeper.
Vi rykker aldri ned for vi er brann

Spelaren

Quote from: Gamleørn on September 27, 2017, 22:40:09 PM
Flott at de vil satse på Pettersen. All honnør til Horwath, han har gjort en grei jobb de kampene han har spilt, men totalt unødvendig å bruke utlendingskvoten på en reservekeeper.


Det åpner jo opp for en ny, eksotisk midtstopper.
Gå av.

Utmedsnolken

Rart rune gir folk beskjed om at de må forlate klubben og så blir rasende på bt som ønsker en uttalelse.
"og der snubler Sæternes igjen"

Gulløl

September 28, 2017, 09:17:09 AM #86 Last Edit: September 28, 2017, 09:24:16 AM by Gulløl
Quote from: Utmedsnolken on September 28, 2017, 07:04:34 AM
Rart rune gir folk beskjed om at de må forlate klubben og så blir rasende på bt som ønsker en uttalelse.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up