• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Alex Horwath klar for Brann

Started by vekkreist, January 09, 2015, 19:42:42 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

Ljungskile slapp inn 25 mål på 30 kamper, og han var visstnok divisjonens beste keeper.
27 år og 193 cm.
Gå av.

Jose Arrogantio

Velkommen får han være. Tar han den nye tronen som verdens beste keeper?

Gulløl

January 09, 2015, 20:21:11 PM #3 Last Edit: January 09, 2015, 20:25:22 PM by Gulløl
Flott  :). Denne mannen er helt Texas, velkommen til Brann skal han være.
Og verdens beste keeper er han, bare studer videoene av han  8)

Horwath MLS Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=DyyUsO_1e8k

Alex Horwath 2012/2013 Highlight tape
https://www.youtube.com/watch?v=a1zYj-xy-GQ

Alex Horwath. Clips of American goalkeeper Alex Horwath from the 2014 season at Ljungskile SK, Sweden
https://www.youtube.com/watch?v=DFR9TXlhzC8
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


OmOssSjølOgHansaøl

Ikke et ord om dette på BA og BT (eller brann.no - men det harmonerer i det minste med at kontrakten ifølge TV2 ikke skal være signert ennå). Det gjenstår å se om dette er rykter eller reelt ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Belfort

Quote from: OmOssSjølOgHansaøl on January 09, 2015, 21:31:43 PM
Ikke et ord om dette på BA og BT (eller brann.no - men det harmonerer i det minste med at kontrakten ifølge TV2 ikke skal være signert ennå). Det gjenstår å se om dette er rykter eller reelt ...


brann.no kan vi vente en bekreftelse noen dager etter at andre medier har bekreftet det

Gulløl

Alex Horwath sin klubb Ljungskile SK har i dag under en pressekonferanse presentert sin nye keeper Robertino Kljajic.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann


Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.


Klaus_Brann

Utfra videoen fra superettan virker han å være veldig ivrig etter å bokse ballen, selv i situasjoner han burde klare å holde den, men det er klart at det er bedre med en god utboksing hvis man er usikker enn om han mister ballen.

Forøvrig setter han mye kjappere i gang ved noen anledninger der enn det jeg noengang har sett Piotr gjøre. Det kan jeg like.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Forøvrig får vi håpe han takler vårt nydelige klima bedre enn vår forrige amerikaner...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!


OmOssSjølOgHansaøl

Da er det bare å ønske Horwath'en velkommen. :-)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Lasaron

Tren på langskudd

Kagain

Velkommen skal han være. Jeg må si at det er litt spesielt dog. I de fleste diskusjonene her inne vedrørende spilleroverganger har mange vært enig om at vi ikke er så dårlige forspent på keeperplassen og vi har villet bruke penger på andre posisjoner på banen der situasjonen er langt mer kritisk. Dette valget virker litt forunderlig på meg, men jeg håper at dette er et bevis på at når de gamle spillerlogistiske kostene er ute så begynner Brann med spillerlogistikk etter Moldemodellen: de forsterker før de selger unna i stedet for å gjøre det på den motsatte veien slik de har gjort de siste årene (de selger en noenlunde ok spiller, blir desperat og mangle fullstendig is i magen slik at de signerer noe som kanskje ikke er så godt som det burde ha vært).

Det vil dog være herlig om dette er den eneste forsterkningen Brann får i dette overgangsvinduet :)

Nixon

Rød makt på Hansa

osoerli

KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

brann89

Hærlige øyenblikk som Brann supporter: 2007 og 30 Oktober 2011 og SR/RN situasjonen

piotrl

Så ikke alle filmene, men han ser i det minste ut til å like hurtige igangsettinger. Noen av dem svært ukritisk... Ser ellers ut som en solid skuddstopper, men alltid vanskelig å bedømme utifra slike agent-/skrytevideoer.


Gulløl

January 12, 2015, 17:57:20 PM #22 Last Edit: January 12, 2015, 19:39:57 PM by Gulløl
Får håpe det blir en skikkelig keeperkrig på trening og ikke i mediene. I "krigen" mellom Håkon og Piotr falt det en del kommentarer fra partene til media som skapte unødvendig støy. Spesielt Piotr snakket uten filter, og det tøvet at han ikke kunne være "venn" med Håkon var uprofesjonelt. Det at Skarsfjord brukte lang tid til å bestemme seg for hvem som ble førstekeeper den våren var også med å skape uro. Tror Norling er smartere, tror han velger førstekeeper ganske tidlig. Og førstekeeper blir med stor sannsynlighet amerikaneren, er ikke uten grunn han er hentet. Norling vil ha en ballsikker keeper som er god med ballen i bena og det har han nå fått. Piotr vil ikke innfinne seg å være andrekeeper og vil nok forsvinne om/når han får den beskjeden.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Liker at Norling er tydelig på at han vil være utydelig. Liker også det Piotr sier om å bli værende osv.

Jeg har ingen problemer med å se for meg at Norling vil vingle i keepervalget.
Tren på langskudd

osoerli

Quote from: Gulløl on January 12, 2015, 17:57:20 PM
......... Det at Mjelde brukte lang tid til å bestemme seg for hvem som ble førstekeeper den våren var også med å skape uro.....


Mjelde?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SK

Det er ikke noe galt i at det er reell kamp om keeperplassen, og at hvem som spiller avhenger av den siste tids prestasjoner.

Synes Skarsfjords håndtering av Piotr vs. Opdal var helt grei. Piotr var hentet inn som førstekeeper fordi Opdal hadde vært boss lenge. Så skadet Piotr seg, og Opdal gjorde det bra i flere kamper da han fikk spille. Da ville det bli feil å vrake han. Men da Opdal gjorde en dårlig kamp, fikk Skarsfjord den grunnen han trengte til å spille inn Piotr. Piotr rotet litt i starten, men kom seg ganske raskt opp på et nivå hvor han ble det naturlige førstevalget.


SK

Quote from: krakra on January 12, 2015, 23:15:04 PM
Det var aldri noen reell konkurranse mellom Opdal og Piotr. Likevel forsøkte Skarsfjord å gi et inntrykk av en tett og jevn keeperkamp. Det var nok frustrerende for Opdal å få signaler om at det skulle være en fair keeperplass, for så å se at det bare var oppspinn. Det var vanlig med Skarsfjord å signalisere utad at det var tett konkurranse om plassene, og vise det totalt motsatte i handling. Gjorde han det samme innad er det ikke rart spillerne ble frusterte på ham.


Kampen om keeperplassen mellom de to var absolutt reell. Hvis den ikke hadde vært reell, ville Opdal ikke ha spilt samtidig som Piotr var frisk. Noe han gjorde.
De to hadde imidlertid to ulike utgangspunkt for konkurransen dem imellom. Opdal hadde vært svak lenge, og hadde mer å bevise. Dette var naturlig, da det sa noe om hvilket nivå han var på. Piotr vant keeperkampen fordi han var en bedre keeper enn Opdal.

krakra

January 13, 2015, 00:22:41 AM #29 Last Edit: January 13, 2015, 00:24:23 AM by krakra
Hadde kampen vært reell hadde ikke Opdal blitt vraket etter en god sesongstart på grunn av èn dårlig kamp, mens Piotr fikk spille flere svært svake kamper. Det var nok bestemt at Piotr skulle være førstevalg den dagen kontrakten ble underskrevet, og det var lite Opdal kunne gjøre med det. Med mindre noen mener det er rimelig å forvente at en keeper skal ha en feilfri sesong for å beholde plassen sin.

Piotr hadde jo på det tidspunktet ikke bevist noen ting på det nivået. Noe som i følge enkelte er alfa omega. Opdal hadde derimot vært landslagskeeper og sentral i gullet, og viste prov på stigende form etter.

SK

Gullprestasjonene til Opdal var på det tidspunktet lenge siden. Opdal hadde vært dårlig, og det hadde han vært lenge. Det er i en slik kontekst man må se vrakingen hans. Det han gjorde i de kampene han spilte bra, var ikke tilstrekkelig grunnlag til å si at han var kommet opp på et høyere nivå etter at han dummet seg ut igjen i en kamp i Haugesund. Dette var en pekepinn på at han fortsatt var på et for lavt nivå. 

Skarsfjord hadde bestemt seg for Piotr som førstekeeper. Men hadde Opdal fortsatt å spille bra, hadde han fått fortsette å spille. Og hadde Piotr spilt dårlige lenge, hadde han blitt vraket.
De to hadde ulikt utgangspunkt fordi Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal. Og det var han også.

krakra

Nå sitter du bare der og gjetter, som du alltid gjør. Fakta er at Opdal spilte bra, og ble vraket ved første feil, mens Piotr fikk sjanse på sjanse etter mange feil. Da er ikke kampen fair. Det er ikke en fair kamp når treneren bare venter på et påskudd til å vrake den ene av konkurrentene.

Hadde Skarsfjord vært en ærlig mann hadde han ikke forsøkt å late som det var en fair og åpen keeperkamp. Hadde hadde vært klar, særlig ovenfor Opdal, på at Piotr var førstevalg og Opdal andrevalg og at Opdal måtte være veldig mye bedre enn Piotr for å endre på det. Såpass mye at det ikke var en realistisk konkurranse. Vi så flere ganger at Skarsfjord kunne han tilnærmet ubegrenset tillitt til spillere som overhodet ikke leverte, over lange perioder.

Men Skarsfjord var ikke ærlig. Noe som var en viktig grunn til at han fikk omgivelsene imot seg, og i følge det som kom fra media en viktig grunn til at han fikk spillerne imot seg.

Norling må være ærlig i denne situasjonen. Selv om det er kjipt for spillerne å høre der og da er det best på sikt. Han kan ikke late som det er en åpen keeperkamp hvis det ikke er det.

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 00:48:11 AM
Nå sitter du bare der og gjetter, som du alltid gjør. Fakta er at Opdal spilte bra, og ble vraket ved første feil, mens Piotr fikk sjanse på sjanse etter mange feil. Da er ikke kampen fair. Det er ikke en fair kamp når treneren bare venter på et påskudd til å vrake den ene av konkurrentene.

Hadde Skarsfjord vært en ærlig mann hadde han ikke forsøkt å late som det var en fair og åpen keeperkamp. Hadde hadde vært klar, særlig ovenfor Opdal, på at Piotr var førstevalg og Opdal andrevalg og at Opdal måtte være veldig mye bedre enn Piotr for å endre på det. Såpass mye at det ikke var en realistisk konkurranse. Vi så flere ganger at Skarsfjord kunne han tilnærmet ubegrenset tillitt til spillere som overhodet ikke leverte, over lange perioder.

Men Skarsfjord var ikke ærlig. Noe som var en viktig grunn til at han fikk omgivelsene imot seg, og i følge det som kom fra media en viktig grunn til at han fikk spillerne imot seg.

Norling må være ærlig i denne situasjonen. Selv om det er kjipt for spillerne å høre der og da er det best på sikt. Han kan ikke late som det er en åpen keeperkamp hvis det ikke er det.


Jeg gjetter ikke på noe som helst. Piotr var tiltenkt som førstekeeper, det betyr ikke at det ikke var en fair konkurranse om keeperplassen. Det var naturlig at det var en lavere toleransegrense for hva Opdal kunne tillate seg av feil, gitt at  han i løpet av et lengre tidsrom totalt sett hadde vært svak. Det er jo ikke slik at dette plutselig ikke betyr noe bare fordi han gjør et par gode kamper. Da Opdal dummet seg ut mot Haugesund, var det mange som var mer enn klar for å få inn Pior umiddelbart. Langt fra kun Skarsfjord.

krakra

Jo, du gjetter at Piotr ville blitt vraket hvis han fortsatte å spille dårlig, og at Opdal ville blitt førstevalg hvis han fortsatte å spille bra. Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham.

Det er interessant at du i dette tilfellet velger å legge vekt på at Opdal spilte seg ut og at det derfor var rett å erstatte ham uten å gi ham en mulighet til en fair konkurranse med en keeper som var helt uprøvd på nivået, mens du i andre tilfeller hvor Skarsfjord har gitt ubegrenset tillitt til spillere som har spilt dårlig over tid på bekostning av egne talenter har lagt vekk på at talentene "ikke har bevist noe" og stor vekt på svake enkeltkamper fra disse. Ikke helt konsekvent.

Poenget er ikke at det var feil av Skarsfjord å erstatte Opdal med Piotr, men at det var feil av ham å påstå at det var en åpen og fair konkurranse når han i realiteten hadde bestemt seg allerede før første kamp, og ikke hadde noen intensjoner om å ombestemme seg. Det var uærlig. Det er mulig han bare løy utad for å skape ro, men hvis han også løy ovenfor Opdal er dette dårlig personalbehandling og en legitim grunn til misnøye fra Opdal. Det vet vi ikke, men vi vet at flere av spillerne som ikke fikk spille var misfornøyd med at Skarsfjord var uklar på hvorfor de ikke fikk spille, og at det var vanskelig å vite hvor de sto. Noe Norling har vært mye bedre på, og som tilsynelatende har gitt mindre misnøye, også hos de vrakede.

Lasaron

Norling har også vært utydelig utad på enkelte prioriteringer, men det er mulig han er tydelig innad.
Tren på langskudd

SK

January 13, 2015, 13:05:32 PM #36 Last Edit: January 13, 2015, 13:09:56 PM by SK
Quote from: krakra on January 13, 2015, 11:53:43 AM
Jo, du gjetter at Piotr ville blitt vraket hvis han fortsatte å spille dårlig, og at Opdal ville blitt førstevalg hvis han fortsatte å spille bra. Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham.

Det er interessant at du i dette tilfellet velger å legge vekt på at Opdal spilte seg ut og at det derfor var rett å erstatte ham uten å gi ham en mulighet til en fair konkurranse med en keeper som var helt uprøvd på nivået, mens du i andre tilfeller hvor Skarsfjord har gitt ubegrenset tillitt til spillere som har spilt dårlig over tid på bekostning av egne talenter har lagt vekk på at talentene "ikke har bevist noe" og stor vekt på svake enkeltkamper fra disse. Ikke helt konsekvent.


All den tid det scenarioet du trekker frem ikke skjedde, er det like mye du som gjetter. Tror du virkelig at Piotr hadde kunnet spille dårlig i lang, lang tid og gjøre kampavgjørende feil uten å bli vraket? Det hadde ikke verken Skarsfjord eller Brann hatt råd til. Vi snakker tross alt om keeperplassen, hvor slikt blir mer tydelig og avgjørende enn for vanlige utespillere. Piotr hadde bevist mye med solid spill i Adecco. Noe disse talentene du nevner i all hovedsak ikke har gjort.

krakra

Så du har flyttet grensen for bevis til Adeccoligaen? Hvorfor ikke 2. Divisjon da?
Nei, det er du som gjetter da det er du som sier at Skars vilke ombestemt seg hvis Opdal hadde spilt bra videre eller Piotr dårlig. Uten noe grunnlag. Jeg påpeker at erfaringen med Skars tilsier at det trolig måtte mye til for at han skulle ombestemme seg, og at Opdal dermed ikke hadde en fair sjans. Noe som er greit nok, men da burde Skars vært ærlig om det.

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 13:11:09 PM
Så du har flyttet grensen for bevis til Adeccoligaen? Hvorfor ikke 2. Divisjon da?
Nei, det er du som gjetter da det er du som sier at Skars vilke ombestemt seg hvis Opdal hadde spilt bra videre eller Piotr dårlig. Uten noe grunnlag. Jeg påpeker at erfaringen med Skars tilsier at det trolig måtte mye til for at han skulle ombestemme seg, og at Opdal dermed ikke hadde en fair sjans. Noe som er greit nok, men da burde Skars vært ærlig om det.


Piotr spilte bra på et topplag i 1.divisjon som rykket opp. Det er noe helt annet enn 2.divisjon, og det vet du.

Når du påstår ting som "Erfaringen med Skarsfjord tilsier at Piotr måtte ha spilt et urealistisk antall svake kamper for å bli vraket, nærmest en hel sesong, og at Opdal måtte spilt i nær prikkfri sesong for at Skarsfjord ikke skulle benyttet første anledning til å vrake ham", er det ren gjetning. Erfaringen med Skarsfjord tilsier ikke dette, selv om han liker å gi mye tillitt til enkeltspillere han ønsker å satse på. For Skarsfjord lever ikke i et eget vakuum der prestasjoner og påvirkning på resultater ikke kan hensyntas, og logikk tilsier han hadde måttet vrake Piotr hvis vi over tid hadde tapt poeng grunnet dårlig spill fra Piotr.

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.

Lasaron

Erfaring tilsier også at om en keeper står 4-5 dårlige kamper på rad, og keeperen på benken er i slutten av tjueårene, har vunnet seriegull nylig og vært litt på landslaget, at det da skjer et bytte.
Tren på langskudd

krakra

January 13, 2015, 13:37:47 PM #40 Last Edit: January 13, 2015, 13:39:24 PM by krakra
Han hadde like fult ikke prestert eller bevist nada på toppnivå. Noe du har understreket som et avgjørende punkt i flere andre konkurransesituasjoner. Nå velger du altså å godkjenne lavere divisjoner som "bevis", men setter påfallende grensen rett over det ungguttene spiller daglig, slik at deres prestasjoner fortsatt ikke teller.

Jo, erfaringen tilsier dette. Han hadde ikke problemer med å gi ubegrenset tillitt til spisser som ikke scoret mål og tabbeforfulgte forsvarsspillere over lengre perioder selv om det satt lovende unggutter på benken med veldig gode prestasjoner for andrelaget og det er usannsynelig at noe annet ville gjaldt Piotr som fikl 3-4 rimelig dårlig kamper uten antydning til svekket tillitt før han begynte å prestere.

Hvis Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal før han hadde spilt en eneste kamp på toppnivå og ikke ville endre mening tross flere gode kamper fra Opdal og flere dårlige fra Piotr så burde han vært ærlig og sagt det fra starten iatedenfor å lyve om en åpen og fair kamp. En 100 meter er ikke fair hvis den ene får 50 meter forsprang, selv om nummer to har sjansen om nummer en går på trynet.

krakra

Quote from: Lasaron on January 13, 2015, 13:36:13 PM
Erfaring tilsier også at om en keeper står 4-5 dårlige kamper på rad, og keeperen på benken er i slutten av tjueårene, har vunnet seriegull nylig og vært litt på landslaget, at det da skjer et bytte.
Det skjedde altså ikke.

Jose Arrogantio

Quote from: SK on January 13, 2015, 13:29:22 PM

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.Så du er altså enig i at Skarsfjord hadde en klar favoritt i utgangspunktet. Og da var det ikke noen keeperkonkurranse på like villkår som Skarsfjord hevdet. Og da er det vel ikke fair, om man blir misledet om villkårene for konkurransen?

Ricky

Etter at Aabrekk tok over et stykke ut i 1998-sesongen startet både Westad og Bahus 8 kamper hver, etter at Westad stort sett hadde spilt fast under Tennfjord. Men hva ville egentlig ha skjedd om Tennfjord fortsatte? Ville vi f.eks ha hentet Kihlstedt foran 1999-sesongen?
Kjør debatt her i Alex Horwath-tråden!

osoerli

Molde har også ein keeper som heiter Horvath (med enkel-V, kan vera skriveleif av journalisten?).
Er det slekt tru?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

SK

Quote from: krakra on January 13, 2015, 13:37:47 PM
Han hadde like fult ikke prestert eller bevist nada på toppnivå. Noe du har understreket som et avgjørende punkt i flere andre konkurransesituasjoner. Nå velger du altså å godkjenne lavere divisjoner som "bevis", men setter påfallende grensen rett over det ungguttene spiller daglig, slik at deres prestasjoner fortsatt ikke teller.

Jo, erfaringen tilsier dette. Han hadde ikke problemer med å gi ubegrenset tillitt til spisser som ikke scoret mål og tabbeforfulgte forsvarsspillere over lengre perioder selv om det satt lovende unggutter på benken med veldig gode prestasjoner for andrelaget og det er usannsynelig at noe annet ville gjaldt Piotr som fikl 3-4 rimelig dårlig kamper uten antydning til svekket tillitt før han begynte å prestere.

Hvis Skarsfjord mente at Piotr var bedre enn Opdal før han hadde spilt en eneste kamp på toppnivå og ikke ville endre mening tross flere gode kamper fra Opdal og flere dårlige fra Piotr så burde han vært ærlig og sagt det fra starten iatedenfor å lyve om en åpen og fair kamp. En 100 meter er ikke fair hvis den ene får 50 meter forsprang, selv om nummer to har sjansen om nummer en går på trynet.

SK

January 16, 2015, 00:10:20 AM #46 Last Edit: January 16, 2015, 00:30:29 AM by SK
Quote from: Jose Arrogantio on January 13, 2015, 13:49:46 PM
Quote from: SK on January 13, 2015, 13:29:22 PM

Skarsfjord ønsket å satse på Piotr, dette fordi han var en bedre keeper enn Opdal. Det er helt fair, og skal mer til enn noen enkeltkamper før en slik oppfatning endres.Så du er altså enig i at Skarsfjord hadde en klar favoritt i utgangspunktet. Og da var det ikke noen keeperkonkurranse på like villkår som Skarsfjord hevdet. Og da er det vel ikke fair, om man blir misledet om villkårene for konkurransen?


Han hadde Piotr som favoritt, noe som var basert på realiteten i at Piotr faktisk var en bedre keeper enn Opdal. Det betyr jo ikke at det ikke er en fair konkurranse, men Opdal hadde da naturlig nok mer å bevise.

Uenigheten i dette ligger stort sett i at vi er uenige om hva som kan oppfattes som kriteriene for en konkurranse på like vilkår. Jeg mener det i en slik bedømmelse også er naturlig å trekke inn den nærmeste fortiden (altså forrige sesong, spesielt andre halvdel), ikke bare de 2-3 første kampene av en ny sesong. Man må ikke starte 100 % på scratch ved en ny sesong. Hvis Skarsfjord har sagt akkurat dette, og at tidligere prestasjoner var helt irrelevante for konkurransne, er jeg enig at det var villedende.

Nixon

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Har-bare-spilt-n-eliteseriekamp_-men-na-vil-Brann-fornye-kontrakten-hans-809001_1.snd

Over et halvt år siden det var aktivitet her, men tilbud om forlengelse fortjener litt ny aktivitet i tråden til Horwath. Jeg støtter Brann her, tror neppe at vi kan få en bedre andrekeeper enn amerikaneren dersom ikke klubben aktivt skal prøve å utfordre polakken mer som førstekeeper.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on August 24, 2016, 14:16:45 PM
Det vil vel være ok å forlenge der. Men hvorfor i all verdens land og rike er denne tråden i "På sidelinjen?"


Det er jo der Horwath stort sett befinner seg.
Gå av.

Go Up