• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Start søndag 05.10 Kl 20.00

Started by olebrann3, September 28, 2014, 19:25:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kai-Olai

Enig med esp123 angående Barmen. Nesten så jeg unner gutten å bli jokeren som sikrer oss ny kontrakt!

gladiporno

Brann har i hele år savnet et oppspillspunkt fremover på banen som kan holde på ballen, og få med seg resten av laget i angrep. Denne egenskapen er ekstrem viktig når man skal etablere angrep og hindre konstant balltap. Bentley og Ojo var flinke til dette. Jeg trodde Orlov ble kjøpt fordi han var flink til å holde på ballen og han dermed kan fylle denne rollen bedre enn det Pusic klarte. Det har vist seg å ikke stemme.

Corran

Av laget som startet var det kun en feil eg ser Norling gjorde og det var Azar istedenfor Grønner.
Mosjov hadde kanskje ikek startet om Demir var tilgjengelig og  ok form, men han var skadet og etter hva jeg har hørt fra Brann2 kampene han har spilt så har ikke det vært mye å rope hurra for.
Lorentzen er ikke helt der pr nå og beviste vel det for Brann2.
At ikke Askar starter er pga at han spiller med store smerter og da er eg enig i at det er bedre om han kommer inn om vi har behov for ham og motspillere er litt mer slitne en om han spiller første omgang

Når det gjelder byttet alle pep sånn på (eg og reagerte med en gang) så var det en del fornuft i det og eg skjønner valget han tar. Sæv blir ofret pga at det legges om til 3 bak og Azar flyttes opp. Norling kunne brukt sine 2 siste bytter her og tatt ut Azar eller Mosjov i tillegg og satt inn f.eks Lorentzen.
Hadde han tatt ut Sæv og Mosjov så måtte en fortsette med Azar bak og det tror jeg ikke hadde blitt noe særlig.
Så jeg mener han gjorde et riktig bytte der og vi fikk jo mye mer trøkk etter det.

Skulle noen bytter vært annerledes så var det kanskje å bytte ut Sæv og Azar tidligere (på det tidspunktet Huse ble byttet ut) og inn med Grønner og Askar, flyttet Huse over på høyre Askar på venstre. Då kunne Haugen og Skaanes spilt framme på midt og Badji bak dem
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up